Onderofficier Genie Landmacht Salaris, Taken, Vacatures, Opleiding, Toekomst & Skills

Wat doet een Onderofficier Genie Landmacht? Lees de functieomschrijving.

Vind het antwoord op al jouw vragen over het beroep onderofficier genie landmacht. De functieomschrijving, over het loon, de baankans en hoe je onderofficier genie landmacht wordt.

 

Wat is een Onderofficier Genie Landmacht?

De Onderofficier Genie werkt binnen een peloton onder leiding van een Officier Genie en geeft zelf leiding aan zo'n acht personen. De Onderofficier is verantwoordelijk voor de opleiding en paraatheid van zijn ondergeschikten en het onderhoud en de staat van het toegewezen materieel.

Binnen de Genie zijn er drie mogelijke richtingen voor de Onderofficier: de Pantsergenie, Constructiegenie of Nucleair, Biologische en Chemische Ontsmettingsgenie. De Pantsergenie houdt zich bezig met genietaken aan het front, bijvoorbeeld bruggen bouwen en mijnen leggen. Deze gevechtsondersteunende taken moeten de gevechtseenheden in staat te stellen de vijand te verzwakken. De Constructiegenie is vooral achter het front werkzaam bij het voorbereiden van materieel en het opbouwen of afbreken van infrastructuur. De NBC-genie is belast met de (oefening van) ontsmetting van landmachtsonderdelen in het geval van bijzondere aanvallen.

Afhankelijk van de toegewezen taken kan de Onderofficier leiding geven aan, en meewerken met, timmermannen, installateurs, metselaars, bestuurders van bouwmachines, mineurs, sappeurs en ponteniers. De Onderofficier dient de taken binnen de gekozen richting zelf meester te zijn én hij dient in staat te zijn om zijn manschappen uit te leggen hoe ze de taken het beste uit kunnen voeren.

De Onderofficier Genie krijgt te maken met onregelmatige werktijden, en verschillende weers- en terreinsomstandigheden. Er moet rekening worden gehouden met buitenlandse oefeningen en uitzendingen binnen het kader van NAVO- en VN-missies. Een '9 tot 5' mentaliteit is dan ook niet gewenst. Tevens dient de Onderofficier zich representatief te gedragen, om het goede voorbeeld te geven aan zijn manschappen en om de goede naam van de krijgsmacht niet te beschamen.

Past het beroep Onderofficier Genie Landmacht bij jou?

Wil je een baan vinden die echt bij jou past? Wil je omscholen maar weet je nog niet wat? Met baansuggestie krijg je actuele vacatures te zien die passen bij jouw interesse, competenties en persoonlijkheid. Je kunt Kansrijke banen en omschoolvacatures de voorrang geven. Na 3 stappen zie je gelijk jouw unieke baansuggesties op basis van jouw baanprofiel!

Bekijk jouw persoonlijke baansuggesties

Wil je werken als Onderofficier Genie Landmacht?

Werk je al als Onderofficier Genie Landmacht en zoek je een nieuwe baan? Of wil je Onderofficier Genie Landmacht worden? Wil je het gemiddelde salaris weten? Op nationaleberoepengids.nl staat alles wat je nodig hebt. Hieronder vind je de vacatures en de opleidingen voor Onderofficier Genie Landmacht, maar ook informatie over het salaris, de baankansen, de beste werkgevers en nog veel meer!


Alles over het beroep Onderofficier Genie Landmacht in één oogopslag

Sector:

Beroepsgroep:

Netwerk:

 • Leidinggevende Officier
 • Onderofficier
 • Ondergeschikte Manschappen
 • Genie Team
 • Gemechaniseerde eenheden

Opleidingsniveau:

Salarisindicatie:

 • Van €1197 tot €2866

Baankans:

Aantal vacatures:

0

Aantal opleidingen:

Baankans

Huidige aantal vacatures

0


Salaris en Arbeidsvoorwaarden Onderofficier Genie Landmacht

Wat verdient een Onderofficier Genie Landmacht?

De Onderofficier Genie ontvangt vanaf de start van de opleiding direct loon. In het begin heeft de toekomstige Genist een lagere rang en krijgt hij dus nog niet het volledige loon betaald. Naarmate de opleiding echter vordert, zal de rang en dus ook het loon van de gegadigde stijgen. Wanneer het loon bepaald wordt, kan er rekening worden gehouden met ervaring en leeftijd. Het salaris ligt tussen de €1197 en €2866.

Bovenop het salaris worden toeslagen toegekend bij onregelmatige diensten (uitzendingen, oefeningen). Tevens worden je opleiding, uniform en studieboeken betaald. Daarnaast is er sprake van een collectieve zorgverzekering, een reis- en onkostenvergoedingsregeling, zijn er gratis te gebruiken sportfaciliteiten en is er onder bepaalde voorwaarden een mogelijkheid om een rijbewijs te halen. Bovendien is er op kosten (geheel of gedeeltelijk, afhankelijk van de opleiding) van de Landmacht na afronding van de opleiding tot Onderofficier Genie een studie te volgen naar keuze. Tot slot is er een ABP pensioen.

Salarisschaal Onderofficier Genie Landmacht

 • Maximaal
 • Gemiddeld
 • Minimaal
Bovenstaande bedragen zijn bruto maandsalarissen.

Wil je jouw salaris verhogen?

Bekijk dan welke banen echt bij jouw passen met onze tool BaansuggestieVacatures Onderofficier Genie Landmacht

Er zijn geen vacatures Onderofficier Genie Landmacht aanwezig. Je kan wel meer informatie vinden over de branche waar een Onderofficier Genie Landmacht in werkt.

Meer weten over de sector waar een Onderofficier Genie Landmacht in werkt

Bekijk werken in Defensie

Arbeidsmarktperspectief en doorgroeimogelijkheden Onderofficier Genie Landmacht

Wat zijn de baankansen voor een Onderofficier Genie Landmacht?

Binnen de organisatie van de Landmacht is het mogelijk om na afronding van een dienstperiode bij te tekenen voor dezelfde, of een andere functie binnen de Genie. Indien er wordt voldaan aan de gestelde eisen voor Officiersfuncties kan de Onderofficier ook proberen om Officier te worden.

Buiten de Landmacht kan de Onderofficier Genie werkzaam worden bij het middenkader van de overheid of binnen het bedrijfsleven. In het bijzonder zou de Onderofficier geschikt zijn voor functies in bijvoorbeeld de offshore of binnen de bouw.

Momenteel heeft de Landmacht vacatures open staan voor de Onderofficier Genie. Het is onbekend wat voor gevolgen de naderende bezuinigingen zullen hebben bij de Genie.

De actuele kans op werk voor een Onderofficier Genie Landmacht

De kans op werk voor het beroep Onderofficier Genie Landmacht is op dit moment onbekend.

Huidige aantal vacatures

0

Baankans Onderofficier Genie Landmacht

logo uwv

Deze indicatie is gebaseerd op de spanningsindicator van het UWV. De kans op werk voor de afzonderlijke beroepen binnen deze beroepsfamilie kan verschillen


Onderofficier Genie Landmacht worden: Opleidingen tot Onderofficier Genie Landmacht

Wil je Onderofficier Genie Landmacht worden? Hieronder vind je de eisen, het ontwikkelingspad en de opleidingen voor de Onderofficier Genie Landmacht.

Hoe word je een Onderofficier Genie Landmacht? 

Om Onderofficier Genie te worden, moet de gegadigde eerst een opleiding volgen bij de Koninklijke Landmacht. Aangezien er voor de functie Onderofficier Genie veel verschillende instroommogelijkheden zijn, zijn deze onderstreept.

Voor instromers met een MTS / MKO diploma Bouw, Installatie, of Elektro of een diploma van VMBO theoretische of gemengde leerweg (alle richtingen), kaderberoepsgerichte leerweg (Techniek of Landbouw met wiskunde en natuurkunde of Zorg en Welzijn met wiskunde en natuurkunde of Economie met wiskunde en natuurkunde) of Vrede & Veiligheid niveau-2, een voltooide functie binnen de landmacht met een certificaat voor wiskunde en natuurkunde op niveau C met een positief afgelegde Gatb 3 test óf een VMBO niveau-2 diploma met een voltooide functie, Gatb 3 test, ini-0 traject én een certificaat voor wiskunde en natuurkunde op niveau C.

Daarnaast is het voor de Onderofficieren die een MBO opleiding willen volgen in combinatie met de opleiding tot Onderofficier Genie vereist om minimaal een MTS/MBO niveau-4 diploma te hebben in de richtingen Elektrotechniek, Bouwkunde, Grond Water en Wegenbouw / Installatietechniek.

Aan fysieke eisen wordt gesteld dat de gegadigde minimaal 1.55 meter lang moet zijn. De toekomstige Onderofficier mag lenzen of een bril dragen.

De opleiding tot Onderofficier Genie duurt zo'n 18 maanden. Na afronding van de opleiding is er een dienverplichting van vier jaar, welke voor het 35e levensjaar uitgezeten dient te worden.

Opleidingen, cursussen en trainingen tot Onderofficier Genie Landmacht

Er zijn geen opleidingen Onderofficier Genie Landmacht aanwezig. Je kan wel verder kijken naar de opleidingen van de sector waar een Onderofficier Genie Landmacht in werkt

Bekijk alle opleidingen Defensie

Omscholen tot Onderofficier Genie Landmacht

Als je je wilt omscholen tot Onderofficier Genie Landmacht is het mogelijk dat er meerdere wegen zijn. Het komt namelijk steeds vaker voor dat er specifieke vacatures met omscholing zijn. Op dat moment wordt het leertraject hiervoor door de werkgever georganiseerd. Als er op dit moment omschoolvacatures voor Onderofficier Genie Landmacht zijn vind je die hieronder.

Bepaal jouw omschoolkeuze met Baansuggestie

Met baansuggestie krijg je kansrijke banen te zien die passen bij jouw interesse, competenties en persoonlijkheid. Je vindt ook direct omschoolvacatures als deze er zijn. Je kunt nu inspiratie op doen en jouw omschoolkeuze bepalen op basis van wat bij jou past! Bekijk jouw baansuggesties!

Vacatures met (Om)scholing

Omscholen met salaris is natuurlijk wel zo prettig, je verdient gelijk vanaf het begin van je nieuwe baan. Ook worden vaak de opleidingskosten door de werkgever betaald. Wij kennen totaal 4 verschillende typen (om)scholingsvacatures. Directe omscholing, Opleidingsvacatures (BBL, Beroepsbegeleidende Leerweg), Leerling vacatures en Traineeships. Als er voor Onderofficier Genie Landmacht dit type vacatures zijn vind je ze hieronder.

Op dit moment zijn er geen omschoolvacatures voor Onderofficier Genie Landmacht

Zelfstandig omscholen of doorgroeien tot Onderofficier Genie Landmacht

Als je Onderofficier Genie Landmacht wilt worden vanuit een bestaande baan, dus je wilt omscholen of doorgroeien naar Onderofficier Genie Landmacht zijn de volgende zaken belangrijk:

Interesse en Motivatie Onderofficier Genie Landmacht

Om je werk goed te kunnen doen moet je het leuk vinden. Je moet jouw beroep inhoudelijk interessant vinden en het moet bij jouw motivatie passen. De inhoudelijke beschrijving van het beroep vind je bij Wat doet een Onderofficier Genie Landmacht?

Competenties en Vaardigheden Onderofficier Genie Landmacht

Naast de interesse is het belangrijk dat je de competenties hebt die een Onderofficier Genie Landmacht nodig heeft om succesvol te zijn. Sommige competenties zal je van nature hebben en andere hebben misschien training nodig? Hieronder vind je cursussen en trainingen voor de ontwikkeling van de competenties die een Onderofficier Genie Landmacht nodig heeft.

Competentiegerichte cursussen en trainingen voor de Onderofficier Genie Landmacht

Trainingen & cursussen Discipline
Discipline
Trainingen & cursussen Integriteit
Integriteit
Trainingen & cursussen Samenwerken
Samenwerken
Trainingen & cursussen Stressbestendigheid
Stressbestendigheid

Persoonlijkheid van een Onderofficier Genie Landmacht

Voor ieder beroep is het belangrijk dat het bij jou als persoon past. Hieronder vind je de twee belangrijkste persoontypen voor het beroep Onderofficier Genie Landmacht. Als Onderofficier Genie Landmacht wilt worden moet minimaal één van de persoonlijkheidstypen sterk bij je passen, het tweede persoonstype moet in ieder geval herkenning geven.

De persoonstypen Onderofficier Genie Landmacht:


zie volledige beschrijving persoonstype Onderofficier Genie Landmacht

Vakkennis voor een Onderofficier Genie Landmacht

Het is voor een Onderofficier Genie Landmacht ook erg handig en vaak ook vereist om de specifieke vakkennis en inhoud te snappen. Veel vakgerichte opleidingen tot Onderofficier Genie Landmacht zijn een combinatie van theoretische achtergrond en praktijkgerichte kennis en vaardigheden.

Online Trainingen & Opleidingen Onderofficier Genie Landmacht


Werkervaring Onderofficier Genie Landmacht

Het is voor een startend Onderofficier Genie Landmacht die net van school komt minder belangrijk dat ze de nodige ervaring heeft. Maar voor iemand die zich wil omscholen of doorgroeit tot Onderofficier Genie Landmacht is het cruciaal dat er wel relevante ervaring is. Dit kan ervaring zijn in een beroep dat overeenkomsten vertoont, zoals .

Iets anders leren?

Is Onderofficier Genie Landmacht het misschien toch niet voor je? Je kan via deze zoekbalk ruim 30.000 opleidingen, trainingen en cursussen vinden van zeker 1000 onderwerpen.


Doorgroei mogelijkheden Onderofficier Genie Landmacht

Je kunt als Onderofficier Genie Landmacht een beter salaris verdienen wanneer je doorgroeit binnen jouw beroepsgroep. Je kunt stapsgewijs doorgroeien naar beroepen die dichtbij jou beroep liggen door steeds kleine stappen bij te leren.

Het beroep Onderofficier Genie Landmacht is onderdeel van de beroepsfamilie Onderofficieren landmacht. Hieronder vind je verschillende dichtbij liggende doorgroeimogelijkheden voor een Onderofficier Genie Landmacht

Verwante beroepen Onderofficier Genie Landmacht

Doorgroei beroepen voor een Onderofficier Genie Landmacht

Onderofficier techniek koninklijke luchtmacht sergeant techniek luchtmacht sergeant der 1e klasse techniek luchtmacht sergeant-majoor techniek luchtmacht adjudant-onderofficier techniek luchtmacht Onderofficier horeca, logistiek en transport koninklijke luchtmacht sergeant horeca, logistiek en transport luchtmacht sergeant der 1e klasse horeca, logistiek en transport luchtmacht sergeant-majoor horeca, logistiek en transport luchtmacht adjudant-onderofficier horeca, logistiek en transport luchtmacht
hofmeester luchtmacht Onderofficier bewaking koninklijke luchtmacht sergeant bewaking luchtmacht sergeant der 1e klasse bewaking luchtmacht sergeant-majoor bewaking luchtmacht adjudant-onderofficier bewaking luchtmacht Onderofficier Inlichtingen & Veiligheid Luchtmacht Onderofficier brandweer, medisch en sport koninklijke luchtmacht sergeant brandweer, medisch en sport luchtmacht sergeant der 1e klasse brandweer, medisch en sport luchtmacht sergeant-majoor brandweer, medisch en sport luchtmacht adjudant-onderofficier brandweer, medisch en sport luchtmacht Onderofficier luchtverdediging koninklijke luchtmacht sergeant der 1e klasse luchtverdediging luchtmacht sergeant-majoor luchtverdediging luchtmacht sergeant luchtverdediging luchtmacht adjudant-onderofficier luchtverdediging luchtmacht Onderofficier Luchtverkeersleiding / Luchtgevechtsleiding Onderofficier administratie, economie en personeel koninklijke luchtmacht sergeant der 1e klasse administratie, economie en personeel luchtmacht sergeant-majoor administratie, economie en personeel luchtmacht adjudant-onderofficier administratie, economie en personeel luchtmacht sergeant administratie, economie en personeel luchtmacht Onderofficier vliegerondersteunend koninklijke luchtmacht sergeant der 1e klasse vliegerondersteunend luchtmacht sergeant vliegerondersteunend luchtmacht sergeant-majoor vliegerondersteunend luchtmacht adjudant-onderofficier vliegerondersteunend luchtmacht Loadmaster Luchtmacht Onderofficier Grondverdediging Luchtmacht Wachtmeester koninklijke marechaussee wachtmeester 1e klasse marechaussee opperwachtmeester marechaussee adjudant-onderofficier marechaussee Onderofficier logistieke dienst geneeskundige dienst (ldgd) koninklijke marine korporaal logistieke dienst geneeskundige dienst (ldgd) marine sergeant logistieke dienst geneeskundige dienst (ldgd) marine sergeant-majoor logistieke dienst geneeskundige dienst (ldgd) marine adjudant-onderofficier logistieke dienst geneeskundige dienst (ldgd) marine Onderofficier logistieke dienst administratie (lda) koninklijke marine korporaal logistieke dienst administratie (lda) marine sergeant logistieke dienst administratie (lda) marine sergeant-majoor logistieke dienst administratie (lda) marine adjudant-onderofficier logistieke dienst administratie (lda) marine Onderofficier technische dienst vliegtuigtechniek (tdv) koninklijke marine sergeant-majoor technische dienst vliegtuigtechniek (tdv) marine korporaal technische dienst vliegtuigtechniek (tdv) marine sergeant technische dienst vliegtuigtechniek (tdv) marine adjudant-onderofficier technische dienst vliegtuigtechniek (tdv) marine Onderofficier technische dienst werktuigtechniek (tdw) koninklijke marine korporaal technische dienst werktuigtechniek (tdw) marine sergeant technische dienst werktuigtechniek (tdw) marine sergeant-majoor technische dienst werktuigtechniek (tdw) marine adjudant-onderofficier technische dienst werktuigtechniek (tdw) marine Onderofficier wapentechnische dienst scheepssystemen (wds) koninklijke marine korporaal wapentechnische dienst scheepssystemen (wds) marine sergeant wapentechnische dienst scheepssystemen (wds) marine sergeant-majoor wapentechnische dienst scheepssystemen (wds) marine adjudant-onderofficier wapentechnische dienst scheepssystemen (wds) marine Onderofficier wapentechnische dienst vliegtuigtechniek (wdv) koninklijke marine sergeant-majoor wapentechnische dienst vliegtuigtechniek (wdv) marine korporaal wapentechnische dienst vliegtuigtechniek (wdv) marine sergeant wapentechnische dienst vliegtuigtechniek (wdv) marine adjudant-onderofficier wapentechnische dienst vliegtuigtechniek (wdv) marine Onderofficier technische dienst elektrotechniek (tde) koninklijke marine sergeant technische dienst elektrotechniek (tde) marine sergeant-majoor technische dienst elektrotechniek (tde) marine adjudant-onderofficier technische dienst elektrotechniek (tde) marine korporaal technische dienst elektrotechniek (tde) marine Onderofficier logistieke dienst goederenbeheer (ldgb) koninklijke marine korporaal logistieke dienst goederenbeheer (ldgb) marine sergeant logistieke dienst goederenbeheer (ldgb) marine sergeant-majoor logistieke dienst goederenbeheer (ldgb) marine adjudant-onderofficier logistieke dienst goederenbeheer (ldgb) marine Onderofficier logistieke dienst verzorging (ldv) koninklijke marine sergeant-majoor logistieke dienst verzorging (ldv) marine adjudant-onderofficier logistieke dienst verzorging (ldv) marine hofmeester marine korporaal logistieke dienst verzorging (ldv) marine sergeant logistieke dienst verzorging (ldv) marine Onderofficier bijzondere dienst vliegverkeersleider (bdv) koninklijke marine sergeant bijzondere dienst vliegverkeersleider (bdv) marine sergeant-majoor bijzondere dienst vliegverkeersleider (bdv) marine adjudant-onderofficier bijzondere dienst vliegverkeersleider (bdv) marine korporaal bijzondere dienst vliegverkeersleider (bdv) marine Onderofficier operationele dienst algemeen (odalg) koninklijke marine korporaal operationele dienst algemeen (odalg) marine sergeant operationele dienst algemeen (odalg) marine sergeant-majoor operationele dienst algemeen (odalg) marine adjudant-onderofficier operationele dienst algemeen (odalg) marine Onderofficier der Mariniers Onderofficier operationele dienst verbindingen (odvb) koninklijke marine korporaal operationele dienst verbindingen (odvb) marine sergeant operationele dienst verbindingen (odvb) marine sergeant-majoor operationele dienst verbindingen (odvb) marine adjudant-onderofficier operationele dienst verbindingen (odvb) marine
Bekijk meer beroepen Bekijk minder beroepen

Hoofd beroepsgroep Onderofficier Genie Landmacht

Het beroep Onderofficier Genie Landmacht valt binnen de hoofdberoepsgroep Militaire beroepen

Militaire beroepen omvatten alle banen die door leden van de krijgsmacht worden uitgeoefend. Militaire beroepen zijn het personeel dat beroepsmatig in dienst is in de strijdkrachten, met inbegrip van hulpdiensten.

Dit betreffen beroepen binnen de onderdelen landmacht, de marine, de luchtmacht en andere militaire diensten.
Netwerk Onderofficier Genie Landmacht

Met wie werkt een Onderofficier Genie Landmacht samen? 

Binnen het peloton waarin de Onderofficier werkzaam is, worden opdrachten uitgevoerd van Leidinggevende Officieren. Onder leiding van de Officier Genie geeft de Onderofficier sturing aan een onderdeel van het peloton bij het uitvoeren van de gevechtsondersteunende taken aan de Gemechaniseerde Eenheden.

Externe contacten kunnen van diverse aard zijn. Afhankelijk van het onderdeel en van de betreffende taken kan het zo zijn dat er aan het front een brug afgeleverd dient te worden of dat er een school gebouwd moet worden voor kinderen in Afghanistan. De Onderofficier Genie zal in de regel niet vechtend optreden tegen een vijand.


 • Leidinggevende Officier
 • Onderofficier
 • Ondergeschikte Manschappen
 • Genie Team
 • Gemechaniseerde eenheden
Onderofficier Genie Landmacht


Organisaties waar een Onderofficier Genie Landmacht werkzaam is

Veel beroepen vind je vaak terug bij gelijksoortige bedrijven. Bekijk hieronder bij wat voor type organisatie een Onderofficier Genie Landmacht meestal werkt.

Waar werkt een Onderofficier Genie Landmacht?

Na afronding van de opleiding tot Onderofficier Genie zal de Genist geplaatst worden bij de 13e of 43e Gemechaniseerde Brigade in Oirschot of Havelte óf bij het Operationeel Ondersteuningscommando Land in het Harde.

Met de eenheid waarin de Onderofficier werkzaam is, zal worden deelgenomen aan internationale oefeningen en uitzendingen.

Meer weten over werken in de Beveiliging & Bewaking?

Bekijk werken in Beveiliging & Bewaking

Best beoordeelde werkgevers Onderofficier Genie Landmacht

Waar kun je het beste werken als Onderofficier Genie Landmacht? Hieronder vind je de best door de Onderofficier Genie Landmacht beoordeelde bedrijven, en/of die met de meeste vacatures.

Op dit moment zijn er geen bedrijven gevonden voor het beroep Onderofficier Genie Landmacht.

Competenties, Skills en Vaardigheden Onderofficier Genie Landmacht:

Voor ieder beroep heb je specifieke vaardigheden en kennis nodig, dat geldt ook voor een Onderofficier Genie Landmacht.

Welke competenties heeft een Onderofficier Genie Landmacht nodig?

Een Onderofficier Genie Landmacht heeft de volgende competenties nodig om zijn of haar beroep goed te kunnen uitoefenen.


Persoonstypen Onderofficier Genie Landmacht

De meeste beroepen passen alleen bij bepaalde persoonlijkheden. Bekijk welke persoonstypen volgens het enneagram er bij Onderofficier Genie Landmacht passen.

Wat voor persoonlijkheid heeft een Onderofficier Genie Landmacht nodig? 

De Onderofficier Genie wordt gekenmerkt door zijn ijverige, gedreven, praktische en zelfverzekerde persoonlijkheid die hem in staat stelt mensen aan zich te binden (Succesvolle werker). Tevens is de Onderofficier Genie een volhardende, analytische, gevoelige, scherpzinnige persoon met aandacht voor details. Hij/zij is dus ook een Waarnemer.

Bekijk de persoonstypen voor Onderofficier Genie Landmacht


Succesvolle werker


Lees meer

Waarnemer


Lees meer

Interview met een Onderofficier Genie Landmacht

Er zijn nog geen interviews geplaatst. Wil je worden geïnterviewd en jezelf of je bedrijf onder de aandacht brengen? Laat het ons weten en stuur een mail.


Beoordeling van het beroep Onderofficier Genie Landmacht

Bekijk hoe onze bezoekers dit beroep beoordelen. Nog geen beoordeling? Help onze bezoekers en geef jouw beoordeling of mening over het beroep Onderofficier Genie Landmacht

Functie inhoud:
Salaris en arbeidsvoorwaarden:
Doorgroeimogelijkheden:
Arbeidsmarktperspectief:
Bedankt voor uw feedback.

Solliciteren op de functie Onderofficier Genie Landmacht

Wanneer je gaat solliciteren voor een baan als Onderofficier Genie Landmacht dien je te letten op welke zaken er voor dit beroep specifiek gelden. Per beroepsgroep en functie verschilt bijvoorbeeld het taalgebruik en zijn bepaalde vaardigheden voor Onderofficier Genie Landmacht belangrijker dan voor een ander beroep. Bij een sollicitatie is jouw CV een van de belangrijkste punten waar naar wordt gekeken, naast ook jouw motivatiebrief. Sta je op het punt te gaan solliciteren als Onderofficier Genie Landmacht. Bekijk dan onze tips.

Bekijk onze CV en sollicitatietips

Is het beroep Onderofficier Genie Landmacht iets voor je?

Zou je graag Onderofficier Genie Landmacht willen worden? Of weet je nog niet welk beroep bij jou past? Als je wilt weten hoe je jouw eigenschappen en competenties kunt gebruiken op de arbeidsmarkt, vul dan onze beroepskeuze test in en kom erachter of een baan als Onderofficier Genie Landmacht bij jou past.

Doe de gratis beroepskeuzetest

Actuele blogposts


reacties op Onderofficier Genie Landmacht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.


Ga direct naar