Boeken Onderofficier Inlichtingen & Veiligheid Luchtmacht

Binnen de organisatie van de Luchtmacht is het mogelijk om na afronding van een dienstperiode bij te tekenen voor eenzelfde functie of om door te groeien naar hogere (Onder)Officiersrangen. Hierbij geldt wel dat er voldaan moet worden aan de instroomeisen voor Officiersopleidingen. Deze kunnen behaald worden op kosten van de Luchtmacht.

Buiten de Luchtmacht, maar binnen overheidsinstanties, is het mogelijk om voor de AIVD, MIVD of specialistische eenheden van de Politie te gaan werken.

Buiten Defensie is het voor oud-Onderofficieren mogelijk om werkzaam te worden in het middenkader van het bedrijfsleven.

Momenteel heeft de Luchtmacht nog vacatures openstaan voor de functie van Onderofficier Inlichtingen en Veiligheid. De eerst volgende opleiding zal in 2011 plaats vinden.

Er zijn een hoop verschillende manieren om je te verdiepen in het beroep Onderofficier Inlichtingen & Veiligheid Luchtmacht. Je kan een opleiding volgen, maar er zijn nog andere laagdrempelige manieren om aan die kennis te komen. Hieronder kan je diverse boeken, Ebooks of DVDs vinden waarmee je meer kan leren over de functie en de inhoud van het beroep Onderofficier Inlichtingen & Veiligheid Luchtmacht. Er zijn boeken voor de beginner of voor de Onderofficier Inlichtingen & Veiligheid Luchtmacht die verder wilt ontwikkelen binnen het vakgebied.