Property Manager Salaris, Taken, Vacatures, Opleiding, Toekomst & Skills

Wat doet een Property Manager? Lees de functieomschrijving.

Vind het antwoord op al jouw vragen over het beroep property manager. De functieomschrijving, over het loon, de baankans en hoe je property manager wordt.

 

Wat is een Property Manager?

Een Property Manager is een persoon die of een bedrijf dat belast is met het beheren van een vastgoedobject (tegen een vergoeding). Dit is vaak het geval als de eigenaar van het vastgoedobject het niet wil of niet kan beheren. Typische taken van een Property Manager zijn het omgaan met huurders, repareren en renoveren van het vastgoedobject, schoonmaken, het onderhouden van de tuin. Dit allemaal natuurlijk in overleg met de wensen van de eigenaar.

Soms heeft de eigenaar ook specifieke wensen. Deze worden dan in overleg uitgevoerd. Het kan hierbij gaan om het innen van de huren maar ook om het betalen van noodzakelijke kosten en belastingen. Ook kan het voorkomen dat je periodiek rapporten moet uitbrengen aan de eigenaar. Als je als Property Manager meer werkzaam bent in de zakelijke sfeer (dus bijvoorbeeld toezicht op bedrijven) dan kan het zijn dat je extra kennis nodig hebt van bepaalde wet- en regelgeving.

Als Property Manager heb je een primaire verantwoordelijkheid tegenover de eigenaar, en een secundaire tegenover de huurder. Deze relaties zijn cruciaal in het vormen van verwachtingen over het takenpakket van de Property Manager.

Wil je werken als Property Manager?

Werk je al als Property Manager en zoek je een nieuwe baan? Of wil je Property Manager worden? Wil je het gemiddelde salaris weten? Op nationaleberoepengids.nl staat alles wat je nodig hebt. Hieronder vind je de vacatures en de opleidingen voor Property Manager, maar ook informatie over het salaris, de baankansen, de beste werkgevers en nog veel meer!


Alles over het beroep Property Manager in één oogopslag

Netwerk:

  • Huurders
  • Eigenaar
  • Facilitair Medewerker

Opleidingsniveau:

Salarisindicatie:

  • Van onbekend

Baankans:

Aantal vacatures:

0

Aantal opleidingen:

Baankans

Huidige aantal vacatures

0


Salaris en Arbeidsvoorwaarden Property Manager

Wat verdient een Property Manager?

Over het salaris van een Property Manager is weinig bekend. Over het algemeen is dat afhankelijk van de vergoeding die wordt berekend voor de verrichte werkzaamheden. Dit geldt ook voor de secundaire werkzaamheden.

Salarisschaal Property Manager

  • Maximaal
  • Gemiddeld
  • Minimaal
Bovenstaande bedragen zijn bruto maandsalarissen.



Vacatures Property Manager

Er zijn geen vacatures Property Manager aanwezig. Je kan wel meer informatie vinden over de branche waar een Property Manager in werkt.

Meer weten over de sector waar een Property Manager in werkt

Bekijk werken in Bouw

Arbeidsmarktperspectief en doorgroeimogelijkheden Property Manager

Wat is de toekomst van Property Manager?

Over het arbeidsmarktperspectief van een Property Manager valt weinig met zekerheid te zeggen. Er is vaak een constante vraag naar, maar het is niet zo dat er grote uitschieters zijn. De doorgroeimogelijkheden zijn ook vrij beperkt, want je zult vrijwel altijd een extra opleiding moeten volgen.

Baankans Property Manager

Powered by arbeidsmarktkansen.nl

Huidige aantal vacatures

0


Wil je weten wat jouw arbeidsmarktwaarde is?

Plaats nu je cv en kom erachter

Property Manager worden: Opleidingen tot Property Manager

Wil je property manager worden? Hieronder vind je de eisen, het ontwikkelingspad en de opleidingen.

Hoe word je een Property Manager? 

Om Property Manager te worden moet je meestal een HBO opleiding hebben afgerond in Vastgoed en Makelaardij.

De 5 beste opleidingen, cursussen en traningen tot Property Manager

Java EE6: JPA met EclipseLink voor Database Driven Applicaties
De volgende onderwerpen zullen gedurende de training aan bod komen: JPA 2.0 Historie Object-Relational Mapping O/R Mapping en Domain Modeling Query faciliteiten Query Criteria API Run Time APIs EclipseLink Introduction …
International Marketing and Export Management
With Perlego (The Spotify for Books) you get unlimited access to more than 250,000 professional and self-development books in one simple space for one simple price. You can learn on …
The Financial Times Guide to Wealth Management
With Perlego (The Spotify for Books) you get unlimited access to more than 250,000 professional and self-development books in one simple space for one simple price. You can learn on …
IBM FileNet Content Manager 5.2.1 - Work with Object Metadata
Overview Learn how to create document and folder classes and properties, and how to create event subscriptions on those classes to run automated actions. Objectives Upon completion of this course, …
IBM FileNet Content Manager 5.2.1 - Introduction
Overview Learn about IBM FileNet Content Manager. You learn the basic architecture and how IBM FileNet Content Manager can be used to solve real-world business challenges. You learn about the …
Meer opleidingen Property Manager

Weet je nog niet of je Property Manager wilt worden? Of wil je doorgroeien? Misschien is er wel een vervolgopleiding Property Manager of specialisatie cursus te vinden.

Zoek in alle opleidingen, cursussen en trainingen




Netwerk Property Manager

Met wie werkt een Property Manager samen? 

Als Property Manager heb je het meeste contact met de huurders en de eigenaren. Dit zijn namelijk degenen tegenover wie je een verantwoordelijkheid hebt en met wie je te maken krijgt in verschillende situaties. Daarnaast kan het nog voorkomen dat je te maken krijgt met bijvoorbeeld vaklui die reparaties moeten verrichten aan het pand, of facilitaire medewerkers als schoonmakers.


  • Huurders
  • Eigenaar
  • Facilitair Medewerker
Property Manager


Organisaties waar een Property Manager werkzaam is

Veel beroepen vind je vaak terug bij gelijksoortige bedrijven. Bekijk hieronder bij wat voor type organisatie een Property Manager meestal werkt.

Waar werkt een Property Manager?

Als Property Manager ben je eigenlijk altijd werkzaam voor een commercieel bedrijf gespecialiseerd in property management.

Meer weten over werken in de Facilitair?

Bekijk werken in Facilitair

Best beoordeelde werkgevers Property Manager

Waar kun je het beste werken als Property Manager? Hieronder vind je de best door de Property Manager beoordeelde bedrijven, en/of die met de meeste vacatures.

Op dit moment zijn er geen bedrijven gevonden voor het beroep Property Manager.

Competenties, Skills en Vaardigheden Property Manager:

Voor ieder beroep heb je specifieke vaardigheden en kennis nodig, dat geldt ook voor een Property Manager.

Welke competenties heeft een Property Manager nodig?

Een Property Manager heeft de volgende competenties nodig om zijn of haar beroep goed te kunnen uitoefenen.


Persoonstypen Property Manager

De meeste beroepen passen alleen bij bepaalde persoonlijkheden. Bekijk welke persoonstypen volgens het enneagram er bij Property Manager passen.

Wat voor persoonlijkheid heeft een Property Manager nodig? 

Als Property Manager is het belangrijk productief te zijn. Dit omdat je vaak veel dingen tegelijk in de gaten moeten houden en daarbij is het belangrijk dat je dan dingen snel kan oplossen (Perfectionist). Ook is het belangrijk dat je praktisch ingesteld bent, want dit kan je in je werk nog goed van pas komen (Succesvolle werker).

Bekijk de persoonstypen voor Property Manager


Perfectionist


Lees meer

Succesvolle werker


Lees meer

Interview met een Property Manager

Er zijn nog geen interviews geplaatst. Wil je worden geïnterviewd en jezelf of je bedrijf onder de aandacht brengen? Laat het ons weten en stuur een mail.


Beoordeling van het beroep Property Manager

Bekijk hoe onze bezoekers dit beroep beoordelen. Nog geen beoordeling? Help onze bezoekers en geef jouw beoordeling of mening over het beroep Property Manager

Functie inhoud:
Salaris en arbeidsvoorwaarden:
Doorgroeimogelijkheden:
Arbeidsmarktperspectief:
Bedankt voor uw feedback.

Solliciteren op de functie Property Manager

Wanneer je gaat solliciteren voor een baan als Property Manager dien je te letten op welke zaken er voor dit beroep specifiek gelden. Per beroepsgroep en functie verschilt bijvoorbeeld het taalgebruik en zijn bepaalde vaardigheden voor Property Manager belangrijker dan voor een ander beroep. Bij een sollicitatie is jouw CV een van de belangrijkste punten waar naar wordt gekeken, naast ook jouw motivatiebrief. Sta je op het punt te gaan solliciteren als Property Manager. Bekijk dan onze tips.

Bekijk onze CV en sollicitatietips

Is het beroep Property Manager iets voor je?

Zou je graag Property Manager willen worden? Of weet je nog niet welk beroep bij jou past? Als je wilt weten hoe je jouw eigenschappen en competenties kunt gebruiken op de arbeidsmarkt, vul dan onze beroepskeuze test in en kom erachter of een baan als Property Manager bij jou past.

Doe de gratis beroepskeuzetest

Actuele blogposts


reacties op Property Manager

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.


Ga direct naar