Opleidingen of training Remedial Teacher Zwolle

Zoek je een opleiding Remedial Teacher in Zwolle? Wij hebben op dit moment 2 opleidingen, trainingen en cursussen Remedial Teacher die in de regio Zwolle gegeven worden. Misschien is een online opleiding volgen iets voor je? Er zijn tegenwoordig ook veel klassikale online opleidingen en trainingen te volgen. Jij volgt je opleiding dan vanuit Zwolle en je klasgenoten in een andere stad of regio.

Opleidingen Remedial Teacher Zwolle

Zou je graag Remedial Teacher willen worden? Of ben je al Remedial Teacher en wil je jezelf verder ontwikkelen in jouw vakgebied? Hieronder vind je een een selectie aan opleidingen of cursussen voor de Remedial Teacher in Zwolle, samengesteld door onze opleidingspartner Springest.


De 2 beste opleidingen voor een Remedial Teacher in Zwolle:

Motorische remedial teaching

Motorische remedial teaching | regio Zwolle

Uitgebreid Plezier in bewegen is belangrijk voor kinderen. Niet alleen voor de sport- en beweegdeelname nu, maar ook voor op de langere termijn. Niet alle kinderen leren moeiteloos lopen, zwemmen, gooien of vangen. Ze doen er langer over om deze …

 • Onderwerp opleiding Remedial Teacher
 • Lesmethode Klassikaal
 • Prijs € 1.550,00
 • Duur 16
Motorische Remedial Teaching; basis (MRT)

Motorische Remedial Teaching; basis (MRT) | regio Zwolle

Uitgebreid Plezier in bewegen is belangrijk voor kinderen. Niet alleen voor de sport- en beweegdeelname nu, maar ook voor de langere termijn. Niet alle kinderen leren moeiteloos lopen, zwemmen, gooien en/of bijvoorbeeld vangen. Ze doen er langer over om deze …

 • Onderwerp opleiding Remedial Teacher
 • Lesmethode Klassikaal
 • Prijs € 450,00
 • Duur 4 maanden
per pagina

Competentiegerichte cursussen en trainingen voor de Remedial Teacher

Voor ieder beroep heb je specifieke vaardigheden en kennis nodig. Deze cursussen en traininingen zijn voor de competentie Remedial Teacher

Trainingen & cursussen Analytisch
Analytisch
Trainingen & cursussen Coachen
Coachen
Trainingen & cursussen Inzicht in omgeving
Inzicht in omgeving
Trainingen & cursussen Luisteren
Luisteren
Trainingen & cursussen Oordeelsvorming
Oordeelsvorming
Trainingen & cursussen Resultaatgerichtheid
Resultaatgerichtheid
Trainingen & cursussen Sensitiviteit
Sensitiviteit
Trainingen & cursussen Uitdrukkingsvaardigheid
Uitdrukkingsvaardigheid

Online Cursussen & Trainingen Remedial Teacher

Voor ieder beroep heb je specifieke vaardigheden en kennis nodig, dat geldt ook voor een Remedial Teacher. Deze cursussen en trainingen zijn voor de competenties en skills die een Remedial Teacher nodig heeft om zijn of haar beroep goed uit te kunnen oefenen.

ADHD - Psychologie achter ADHD voor (gast)ouders, jeugdzorg en Remedial Teacher.

ADHD - Psychologie achter ADHD voor (gast)ouders, jeugdzorg en Remedial Teacher.

Er zijn niet veel onderwerpen op het gebied van gezondheid en opvoeding waarover zoveel ruis bestaat. Als je behoefte hebt aan een korte, zakelijke beschrijving van de belangrijkste dingen die je over ADHD moet weten, dan is deze korte online …

 • Onderwerp opleiding Remedial Teacher
 • Lesmethode E-Learning
 • Prijs € 23,97
 • Duur 15 dagen

Hoe word je een Remedial Teacher? 

Remedial Teachers hebben veelal een onderwijsachtergrond en dus PABO gedaan of een ander soort lerarenopleiding op HBO niveau. Sommige leraren hebben eerst een Universitaire opleiding genoten en een eerstegraads lesbevoegdheid gehaald. Voor opleidingen in specifiek remedial teaching is het volgende mogelijk:

De HBO Master Special Educational Needs of Speciale onderwijszorg bevat de leerweg Remedial Teaching. Deze is zowel in vol- als in deeltijd te volgen en geschikt voor leraren of intern begeleiders uit het primair én voortgezet onderwijs.

Deze HBO Master is (vaak) opgedeeld in de Eerste fase Remedial Teaching Primair Onderwijs/Voortgezet Onderwijs (basis) en de HBO Master Tweede fase Remedial Teaching (specialisatie).


Filter