Soldaat genie duiker Salaris, Taken, Vacatures, Opleiding, Toekomst & Skills

Wat doet een Soldaat genie duiker? Lees de functieomschrijving.

Vind het antwoord op al jouw vragen over het beroep soldaat genie duiker. De functieomschrijving, over het loon, de baankans en hoe je soldaat genie duiker wordt.

Wat is een Soldaat genie duiker?

Als soldaat genie duiker ben je onderdeel van de Genie. De Genie legt onder andere bruggen aan, bouwt schuildplaatsen en ruimt mijnen.  Als soldaat genie duiker voer je duikopdrachten uit. Je verkent waterlopen op het onderdeel begaanbaarheid, je bakent verkende waterlopen af, je treedt op als reddingsploeg wanneer nodig, je verleent assistentie bij brugslagopreaties en werkt vaak in teamverband samen met andere duikers. Verder horen taken zoals het onderhouden van je duikersuitrusting en het overige materiaal van de duikgroep ook tot de taken van soldaat genie duiker.


 

Wil je werken als Soldaat genie duiker?

Werk je al als Soldaat genie duiker en zoek je een nieuwe baan? Of wil je Soldaat genie duiker worden? Wil je het gemiddelde salaris weten? Op nationaleberoepengids.nl staat alles wat je nodig hebt. Hieronder vind je de vacatures en de opleidingen voor Soldaat genie duiker, maar ook informatie over het salaris, de baankansen, de beste werkgevers en nog veel meer!


Alles over het beroep Soldaat genie duiker in één oogopslag

Sector:

Beroepsgroep:

Netwerk:

  • Soldaten

Opleidingsniveau:

Salarisindicatie:

  • Van onbekend

Baankans:

Aantal vacatures:

0

Aantal opleidingen:

Baankans

Huidige aantal vacatures

0


Salaris en Arbeidsvoorwaarden Soldaat genie duiker

Wat verdient een Soldaat genie duiker?

Het salaris van een soldaat genie duiker is afhankelijk van zijn leeftijd en het aantal jaren ervaring. Het salaris van een soldaat genie duiker kan oplopen doordat de Koninklijke Landmacht werkt met extra toelages die je krijgt bij oefeningen en uitzendingen. Verder biedt de Koninklijke Landmacht een uitgebreid pakket aan betaalde opleidingen, een goede gezondheidszorg, de mogelijkheid om je rijbewijs te halen en biedt ze ook goede en ruime sportfaciliteiten. De secundaire arbeidsvoorwaarden zijn dus erg goed.

 

 

Salarisschaal Soldaat genie duiker

  • Maximaal
  • Gemiddeld
  • Minimaal
Bovenstaande bedragen zijn bruto maandsalarissen.

Vacatures Soldaat genie duiker

Er zijn geen vacatures aanwezig.

Arbeidsmarktperspectief en doorgroeimogelijkheden Soldaat genie duiker

Wat is de toekomst van Soldaat genie duiker?

Er zijn in Nederland voldoende vacatures vrij bij de Koninklijke Landmacht, dus het arbeidsmarktperspectief voor een soldaat genie duiker is goed.

Verder kun je als soldaat genie duiker ook goed doorgroeien bij de Landmacht. De Landmacht kent vele verschille rangen en als je goed presteert groei je vanzelf door naar hogere en belangrijkere rangen binnen de Koninklijke Landmacht.

Baankans Soldaat genie duiker

Powered by arbeidsmarktkansen.nl

Huidige aantal vacatures

0


Wil je weten wat jouw arbeidsmarktwaarde is?

Plaats nu je cv en kom erachter

Soldaat genie duiker worden: Opleidingen tot Soldaat genie duiker

Wil je soldaat genie duiker worden? Hieronder vind je de eisen, het ontwikkelingspad en de opleidingen.

Hoe word je een Soldaat genie duiker? 

Als soldaat genie duiker moet je eerst de algemene militaire opleiding volgen. Vervolgens volg je de Genie Basis Opleiding Soldaten. Hierna volg je de opleiding Genie Duikarbeid Categorie A/B en tot slot volg je de opleiding Genie Duiken Militaire Functie Opleiding. Je kan aan de algemene militaire opleiding beginnen wanneer je je VMBO-diploma op zak hebt.

 

 

De 0 beste opleidingen, cursussen en traningen tot Soldaat genie duiker

Meer opleidingen Soldaat genie duiker

Weet je nog niet of je Soldaat genie duiker wilt worden? Of wil je doorgroeien? Misschien is er wel een vervolgopleiding Soldaat genie duiker of specialisatie cursus te vinden.

Zoek in alle opleidingen, cursussen en trainingen


Netwerk Soldaat genie duiker

Met wie werkt een Soldaat genie duiker samen? 

Als soldaat genie duiker sta je voornamelijk in contact met andere soldaat genie duikers. Je volbrengt samen missies en vormt een team. Ook met andere rangen in het leger heb je veel contact als soldaat genie duiker.


  • Soldaten
Soldaat genie duiker


Organisaties waar een Soldaat genie duiker werkzaam is

Veel beroepen vind je vaak terug bij gelijksoortige bedrijven. Bekijk hieronder bij wat voor type organisatie een Soldaat genie duiker meestal werkt.

Waar werkt een Soldaat genie duiker?

Als soldaat genie duiker werk je voor de Koninklijke Landmacht die onderdeel is van het Ministerie van Defensie. Je bent dus werkzaam voor de overheid en de overheid behoort tot non-profit sector.

Meer weten over werken in de Beveiliging & Bewaking?

Bekijk werken in Beveiliging & Bewaking

Best beoordeelde werkgevers Soldaat genie duiker

Waar kun je het beste werken als Soldaat genie duiker? Hieronder vind je de best door de Soldaat genie duiker beoordeelde bedrijven, en/of die met de meeste vacatures.

Op dit moment zijn er geen bedrijven gevonden voor het beroep Soldaat genie duiker.

Competenties, Skills en Vaardigheden Soldaat genie duiker:

Voor ieder beroep heb je specifieke vaardigheden en kennis nodig, dat geldt ook voor een Soldaat genie duiker.

Welke competenties heeft een Soldaat genie duiker nodig?

Een Soldaat genie duiker heeft de volgende competenties nodig om zijn of haar beroep goed te kunnen uitoefenen.


Persoonstypen Soldaat genie duiker

De meeste beroepen passen alleen bij bepaalde persoonlijkheden. Bekijk welke persoonstypen volgens het enneagram er bij Soldaat genie duiker passen.

Wat voor persoonlijkheid heeft een Soldaat genie duiker nodig? 

Als soldaat genie duiker moet je doelgericht te werk gaan. Soms kunnen enkele seconden of kan een enkele beslissing het verschil maken tussen goed en fout. Je moet goed kunnen anticiperen en zelfverzekerd te werk gaan. Je moet op je collega's kunnen vertrouwen, maar zij moeten jou ook kunnen vertrouwen (Succesvolle werker).

Verder is het voor een soldaat genie duiker erg belangrijk dat je leergierig bent. Ook het hebben van een goed analytisch inzicht is erg belangrijk bij het beroep van soldaat genie duiker (Waarnemer).

Bekijk de persoonstypen voor Soldaat genie duiker


Succesvolle werker


Lees meer

Waarnemer


Lees meer

Interview met een Soldaat genie duiker

Er zijn nog geen interviews geplaatst. Wil je worden geïnterviewd en jezelf of je bedrijf onder de aandacht brengen? Laat het ons weten en stuur een mail.


Beoordeling van het beroep Soldaat genie duiker

Bekijk hoe onze bezoekers dit beroep beoordelen. Nog geen beoordeling? Help onze bezoekers en geef jouw beoordeling of mening over het beroep Soldaat genie duiker

Functie inhoud:
Salaris en arbeidsvoorwaarden:
Doorgroeimogelijkheden:
Arbeidsmarktperspectief:
Bedankt voor uw feedback.

Solliciteren op de functie Soldaat genie duiker

Wanneer je gaat solliciteren voor een baan als Soldaat genie duiker dien je te letten op welke zaken er voor dit beroep specifiek gelden. Per beroepsgroep en functie verschilt bijvoorbeeld het taalgebruik en zijn bepaalde vaardigheden voor Soldaat genie duiker belangrijker dan voor een ander beroep. Bij een sollicitatie is jouw CV een van de belangrijkste punten waar naar wordt gekeken, naast ook jouw motivatiebrief. Sta je op het punt te gaan solliciteren als Soldaat genie duiker. Bekijk dan onze tips.

Bekijk onze CV en sollicitatietips

Is het beroep Soldaat genie duiker iets voor je?

Zou je graag Soldaat genie duiker willen worden? Of weet je nog niet welk beroep bij jou past? Als je wilt weten hoe je jouw eigenschappen en competenties kunt gebruiken op de arbeidsmarkt, vul dan onze beroepskeuze test in en kom erachter of een baan als Soldaat genie duiker bij jou past.

Doe de gratis beroepskeuzetest

Actuele blogposts


reacties op Soldaat genie duiker

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.


Ga direct naar