Straatmanager: Salaris, Opleiding, Taken & Vaardigheden
Straatmanager: Salaris, Opleiding, Taken & Vaardigheden
Vind het antwoord op al jouw vragen over het beroep Straatmanager. Je vindt ook de vaardigheden, competenties en eigenschappen die een Straatmanager nodig heeft.
- Bekijk de vacatures Straatmanager
- Bekijk opleidingen Straatmanager
- Vaardigheden Straatmanager
- Omscholen tot Straatmanager
- Salaris Straatmanager
Wat doet een Straatmanager? Lees de functieomschrijving.
Wat is een Straatmanager?
De Straatmanager houdt zich bezig met straatmanagement. Straten die net buiten de kern van een winkelgebied liggen, bieden vaak een authentieke sfeer die voor de plaats belangrijk zijn. De straten hebben een grote binding met de buurt en hebben een breed aanbod van diverse ondernemers.
Betrokkenheid
Straatmanagement is gericht op het duurzaam verbeteren van het economisch functioneren van een gebied. De Straatmanager zorgt ervoor dat bezoekers en het winkelend publiek zich fijn voelen in het gebied en prettig kunnen winkelen. Ook zorgt de Straatmanager voor de ondernemers in het gebied. Zo is de Straatmanager vaak de schakel tussen de ondernemers en de gemeentelijk organisatie en heeft de Straatmanager contact met de ondernemersvereniging. De Straatmanager probeert de knelpunten in het gebied op te sporen en de problemen op te lossen.
Projectbasis
De Straatmanager werkt meestal op projectbasis. Het doel van het werk van de Straatmanager is zichzelf overbodig maken. De straat moet uiteindelijk weer zelf gezond kunnen functioneren, de knelpunten moeten zijn opgelost en de ondernemers moeten op eigen benen kunnen staan. Op dit punt verschilt het werk van de Straatmanager ten opzichte van de binnenstadsmanager of centrummanager. Dit zijn vaak vaste functies.
Wisselende invulling
Winkelgebieden en straten hebben met verschillende partijen te maken. Er zijn winkelpanden, de winkelinrichting en de buitenruimte. Verschillende partijen waaronder de gemeente en ondernemers zijn hiervoor verantwoordelijk. De Straatmanager kan door al deze partijen ingeschakeld worden. De invulling van de werkzaamheden is daarmee afhankelijk van de partij waar de Straatmanager voor werkt en ook het takenpakket wisselt afhankelijk van wat de Straatmanager wil bereiken.
Past het beroep Straatmanager bij jou?
Wil je een baan vinden die echt bij jou past? Wil je omscholen maar weet je nog niet wat? Met baansuggestie krijg je actuele vacatures te zien die passen bij jouw interesse, competenties en persoonlijkheid. Je kunt Kansrijke banen en omschoolvacatures de voorrang geven. Na 3 stappen zie je gelijk jouw unieke baansuggesties op basis van jouw baanprofiel!
Bekijk jouw persoonlijke baansuggestiesAndere namen het beroep Straatmanager
Andere namen die voor dit beroep gebruikt worden zijn: Winkelstraatmanager
Vacatures Straatmanager
Op zoek naar een nieuwe baan als Straatmanager? Samen met onze vacature partners bieden wij je een groot aanbod aan actuele vacatures voor Straatmanager. Wanneer je hieronder een voor jou geschikte vacature vindt zal je doorklikken naar onze vacaturepartner.
Vacatures laden...
Vacatures Straatmanager per ervaringsniveau
Salaris en Arbeidsvoorwaarden Straatmanager
Wat verdient een Straatmanager?
Het salaris van de Straatmanager is afhankelijk van de organisatie waar de Straatmanager voor werkt en het aantal uren dat de Straatmanager zich in gaat zetten voor het project. Er is om deze reden maar weinig informatie bekend over het salaris van de Straatmanager.
Salarisschaal Straatmanager
- Maximaal
- Gemiddeld
- Minimaal
Bekijk het salaris Straatmanager per ervaringsniveau
Straatmanager worden: Opleidingen tot Straatmanager
Wil je Straatmanager worden? Hieronder vind je de eisen, het ontwikkelingspad en de opleidingen voor de Straatmanager.
Hoe word je een Straatmanager?
De Straatmanager heeft meestal een opleiding op het gebied van bedrijfskunde, economie of ondernemerschap gevolgd. Hierin zijn diverse opleidingen op verschillende niveau’s mogelijk. Deze opleidingen duren gemiddeld tussen de twee en vier jaar.
Opleidingen, cursussen en trainingen tot Straatmanager
Er zijn geen opleidingen Straatmanager aanwezig. Je kan wel verder kijken naar de opleidingen van de sector waar een Straatmanager in werkt
Bekijk alle opleidingen Handel, Groothandel & DetailhandelStraatmanager worden: Omscholen tot Straatmanager
Als je je wilt omscholen tot Straatmanager is het mogelijk dat er meerdere wegen zijn. Het komt namelijk steeds vaker voor dat er specifieke vacatures met omscholing zijn. Op dat moment wordt het leertraject hiervoor door de werkgever georganiseerd. Als er op dit moment omschoolvacatures voor Straatmanager zijn vind je die hieronder.
Bepaal jouw omschoolkeuze met Baansuggestie
Met baansuggestie krijg je kansrijke banen te zien die passen bij jouw interesse, competenties en persoonlijkheid. Je vindt ook direct omschoolvacatures als deze er zijn. Je kunt nu inspiratie op doen en jouw omschoolkeuze bepalen op basis van wat bij jou past! Bekijk jouw baansuggesties!
Vacatures met (Om)scholing
Omscholen met salaris is natuurlijk wel zo prettig, je verdient gelijk vanaf het begin van je nieuwe baan. Ook worden vaak de opleidingskosten door de werkgever betaald. Wij kennen totaal 4 verschillende typen (om)scholingsvacatures. Directe omscholing, Opleidingsvacatures (BBL, Beroepsbegeleidende Leerweg), Leerling vacatures en Traineeships. Als er voor Straatmanager dit type vacatures zijn vind je ze hieronder.
Op dit moment zijn er geen omschoolvacatures voor Straatmanager
Zelfstandig omscholen of doorgroeien tot Straatmanager
Als je Straatmanager wilt worden vanuit een bestaande baan, dus je wilt omscholen of doorgroeien naar Straatmanager zijn de volgende zaken belangrijk:
Interesse en Motivatie Straatmanager
Om je werk goed te kunnen doen moet je het leuk vinden. Je moet jouw beroep inhoudelijk interessant vinden en het moet bij jouw motivatie passen. De inhoudelijke beschrijving van het beroep vind je bij Wat doet een Straatmanager?
Competenties en Vaardigheden Straatmanager:
Voor ieder beroep heb je specifieke vaardigheden en kennis nodig, dat geldt ook voor een Straatmanager.
Welke competenties heeft een Straatmanager nodig?
Een Straatmanager heeft de volgende competenties nodig om zijn of haar beroep goed te kunnen uitoefenen.Steekwoorden Competentie Analytisch:
analyseren, systematisch denken, problemen bekijken vanuit verschillende oogpunten, kritisch
Omschrijving
Hoofd- en bijzaken van elkaar scheiden, dat ligt deze mensen wel. Zij pakken de kern van het probleem aan en bekijken dit vanuit verschillende oogpunten. Daarnaast leggen zij verbanden tussen deze verschillende perspectieven. Deze analytische mensen beginnen bij de hoofdzaak en pakken vervolgens de bijzaken aan. Hierbij worden gevolgen op korte en op lange termijn in de gaten gehouden. Uiteindelijk komen zij met een duidelijke conclusie.
Sterke punten
Deze mensen zijn vaak pro-actief. Als zij een probleem constateren, pakken zij dit aan en proberen dit op een goede manier op te lossen. Verder zijn deze mensen vaak gestructureerd. Ze bekijken eerst de hoofdlijnen, de details komen later aan bod. Daarnaast zijn deze mensen in staat om zaken duidelijk te beoordelen. Ze bekijken problemen vanuit verschillende perspectieven en trekken daaruit een heldere conclusie.
Zwakke punten
Een valkuil kan de hoeveelheid aan hoofd- en bijzaken zijn. Soms kunnen deze personen dan door de bomen het bos niet meer zien. Daarnaast kan de hoeveelheid aan analyses teveel zijn, deze analist verliest dan het resultaat uit het oog. Als laatste kan deze persoon behoorlijk theoretisch zijn, dit kan soms leiden tot een langdradig verhaal met lange stukken tekst.
Steekwoorden: durf, motiveren, stressbestendig, resultaatgericht, optimistisch
Omschrijving
In moeilijke tijden weten deze mensen de moed vast te houden en ondanks de omstandigheden toch door te gaan. Deze doorzetters houden vast aan hun ideeën en laten zich niet van de wijs brengen door tegenslagen. Zij houden het resultaat voor ogen en proberen daar op een zo efficiënt mogelijke manier naar toe te werken.
Sterke punten
Deze mensen zetten door en motiveren daarbij zichzelf en anderen. Op die manier proberen deze mensen zowel hun persoonlijke als het gezamenlijke doel te behalen. Om het doel te behalen is behoorlijk wat energie nodig. Daarnaast zijn zij vaak stressbestendig en optimistisch. Ze laten zich niet uit het veld slaan.
Zwakke punten
Deze mensen willen zo graag de eindstreep behalen, dat de omgeving er soms niet meer toe doet. Ook worden deze doorzetters weleens bestempeld als koppig en eigenwijs. Dit heeft als reden dat zij vasthouden aan ideeën en niet willen afwijken van de bedachte paden.
Steekwoorden: cijfers, onderhandelen, geld, bewustzijn, creativiteit
Omschrijving
Deze mensen hebben een goed beeld van de cijfers. Zij weten bijvoorbeeld wat de inkomsten en uitgaven zijn van de organisatie. Zij kunnen de waarden van geld realistisch schatten en weten ook hoe ze dit toe kunnen passen in hun werkzaamheden. Ze weten hoe ze de financiële situatie kunnen verbeteren.
Sterke punten
Mensen die financieel bewust zijn, zijn vaak ook creatief. Zij weten de waarde van geld en wat ze daarvoor kunnen krijgen. Op een creatieve manier proberen zij zoveel mogelijk voor een bepaald bedrag te krijgen. Bij deze competentie passen ook de competenties ‘overtuigen’ en ‘onderhandelen’. Over geld wordt altijd gepraat en deze personen willen zoveel mogelijk waar voor hun geld. Ze willen onderhandelen en de ander overtuigen van hun standpunten. Ook weten ze waar ze op kunnen besparen en waar winsten te behalen zijn.
Zwakke punten
Mensen die teveel met cijfers bezig zijn, kunnen de aandacht voor andere zaken verliezen. Zo kan het gebeuren dat zij geen ruimte meer overlaten voor andere creatieve ideeën. Ook kunnen zij zodanig streven naar winst, dat bijvoorbeeld het welzijn van de werknemers wordt ondergesneeuwd.
Steekwoorden: spontaan, relaties, nieuwe contacten, sociabiliteit
Omschrijving
Deze mensen bouwen relaties en netwerken op met verschillende mensen. En deze netwerken en relaties gebruiken ze om in de toekomst zaken voor elkaar te krijgen. Deze netwerkers zijn vaak in het gezelschap van anderen en leggen vaak gemakkelijk contact met mensen. Ook vinden deze mensen het leuk om nieuwe dingen uit te proberen om op die manier nieuwe contacten te leggen. Ze brengen mensen binnen in hun netwerk met elkaar in contact zodat zij hier hun voordeel mee kunnen doen.
Sterke punten
Deze mensen nemen vaak initiatief op verschillende gebieden. Op een proactieve manier proberen ze nieuwe relaties te leggen. Deze mensen kunnen vaak goed luisteren en zich inleven in andere personen. Deze netwerkers zijn hulpvaardig, spontaan en erg sociaal.
Zwakke punten
Mensen die te graag willen netwerken kunnen ‘gemaakt’ overkomen en opdringerig overkomen. Het lijkt ze niet meer te gaan om de persoon maar puur om hun netwerk uit te breiden. Daarnaast kunnen ze zich ook teveel inleven in anderen. Het lijkt dan of ze zich overal mee willen bemoeien.
Steekwoorden Competentie Onafhankelijkheid:
zelfverzekerd, zelfkennis, zelfontwikkeling, kritisch, zelfstandig
Omschrijving
Deze mensen nemen beslissingen op basis van hun eigen overtuigingen en niet zozeer op basis van overtuigingen van anderen. Deze mensen hebben vaak een duidelijke koers en laten zich niet zomaar van de wijs brengen. Zij werken zelfstandig en durven besluiten te nemen. Ze kijken kritisch naar het werk en hun functioneren, waardoor ze zichzelf verder kunnen ontwikkelen.
Sterke punten
Over het algemeen zijn deze mensen zelfverzekerd en beschikken ze over een goede zelfkennis en –ontwikkeling. Zij zetten voor zichzelf een bepaalde koers uit en bewandelen zelfstandig de weg ernaar toe.
Zwakke punten
Onafhankelijke mensen kunnen afstandelijk overkomen. Ze doen vaak dingen zelfstandig en hierdoor kan het voor omgeving lijken alsof ze zich afsluiten. Nog een gevaar van zelfstandig werken is stress. Onafhankelijke mensen vinden het lastig om hulp te vragen, waardoor de werkdruk enorm kan oplopen.
Steekwoorden: ambitieus, doorzettingsvermogen, durf, kansrijk
Omschrijving
Deze mensen hebben kennis op veel verschillende gebieden. Zij zien nieuwe kansen en bedreigingen van de markt en durven nieuwe producten op de markt te lanceren. Zij nemen hierbij risico’s en proberen zakelijke voordelen te behalen. Zij spelen in op ‘gaten’ in de markt. Hierbij proberen zij zowel hun eigen belangen als de belangen van eventuele gebruikers goed in de gaten te houden. Deze ondernemers doen onderzoek naar haalbaarheid, klantvriendelijkheid en proberen hierop te anticiperen.
Sterke punten
Mensen die over deze competentie beschikken zien overal mogelijkheden. Zij creëren kansen en nemen gedurfde besluiten. Deze mensen kunnen hun producten goed verkopen en weten zakelijke contracten binnen te halen. Daarnaast zijn deze mensen echte doorzetters, zij willen graag hun eigen gestelde doelen behalen. Goed kunnen netwerken valt ook onder de competentie ondernemerschap. Deze mensen zijn goed in het contact leggen en houden met mensen.
Zwakke punten
Een valkuil kan zijn dat deze ondernemer teveel risico’s neemt. Daarnaast kan de ondernemer zich ook opdringen aan de kopers. Het ondernemerschap brengt ook een risico met zich mee, deze mensen zetten zich voor 150% in voor de onderneming, hierdoor is de kans groter dat ze overspannen raken van het harde werken.
Steekwoorden: structureel, kritisch, resultaat- en taakgericht, prioriteiten
Omschrijving
Voordat deze mensen beginnen aan de uitvoer van een bepaalde taak, hebben zij een goede werkplanning gemaakt. De complete opdracht staat structureel uitgewerkt in een plan van aanpak. Hierbij gebruiken deze mensen het doel van de opdracht als uitgangspunt, vervolgens hangen zij hier de verschillende taken aan op plus de daarbij behorende prioriteiten.
Sterke punten
Deze mensen werken structureel en kunnen hoofd- en bijzaken goed van elkaar scheiden. Deze mensen zijn zowel resultaat- als taakgericht. Prioriteiten worden hierbij scherp in de gaten gehouden. Deze mensen zijn dan ook vaak kritisch en kijken afzonderlijk naar de verschillende deeltaken.
Zwakke punten
Mensen die teveel plannen en organiseren verliezen soms hun spontaniteit, hierdoor kan ook de creativiteit achteruit gaan. Het kan voor deze mensen moeilijk zijn om hun eigen ideeën los te laten en ook anderen input te laten geven. Daarnaast kunnen sommige mensen die van plannen en organiseren houden niet goed tegen verandering. Zij laten zich dan nog weleens van de wijs brengen.
Vaardigheden Straatmanager
- Methodisch werken
- Kansen zien
- Voorbereiden
- Durf
- Ambitie
- Contacten leggen
- Luisteren
- Prioriteiten stellen
- Kritisch denken
- Analytisch vermogen
- Onderhandelen
- Budgetteren
- Stressbestendig
- Veerkracht
- Zelfmanagement
- Vasthoudendheid
- Eigen mening
- Zelfmotivatie
- Rekenen
Persoonlijkheid en Eigenschappen Straatmanager
De meeste beroepen passen alleen bij bepaalde persoonlijkheden. Bekijk welke persoonstypen volgens het enneagram er bij Straatmanager passen.
Wat voor persoonlijkheid heeft een Straatmanager nodig?
De Straatmanager moet het gebied kunnen overzien, zien waar de knelpunten liggen en waar de kansen liggen. De Straatmanager moet dit kunnen analyseren en op zoek gaan naar manieren om hier aan te werken (Waarnemer). Daarnaast moet de Straatmanager ook hard werken, zelfstandig te werk kunnen gaan en doelgericht ingesteld zijn (Succesvolle werker). De Straatmanager moet aan de behoeften en wensen van verschillende partijen kunnen voldoen en uiteindelijk zorgen dat hij of zij zelf overbodig is.
Bekijk de persoonstypen voor Straatmanager
Wat voor persoonlijkheidstype is de Succesvolle Werker?
De succesvolle werker wil je graag als personeel hebben. Je vindt hieronder de sterke en zwakke kanten van dit persoonstype, zoals het beschreven is in het enneagram.
Sterke eigenschappen
De succesvolle werker is doelgericht, efficiënt, zelfverzekerd en motiverend. Ook is hij energiek, gedreven en optimistisch. Daardoor kan hij goed leiding geven. Hij richt zich op eenvoud. Als een probleem complex is, maakt hij het simpel en overzichtelijk.
Zwakke eigenschappen
De succesvolle werker kan narcistisch zijn en wil mislukkingen weg wensen, waardoor het probleem soms alleen maar zal verergeren. Hij kan kort door de bocht zijn en ongevoelig zijn tegenover collega's.
Omgang
In de omgang met anderen is de succesvolle werker erg strategisch. Dit kan motiverend werken, maar kan mensen ook angst aanjagen. Mensen worden door een succesvolle werker vaak gezien als middelen. In persoonlijke relaties is de succesvolle werker vaak recht-door-zee en accepterend, maar ook ongeduldig en geobsedeerd door werk.
Wat voor persoonlijkheidstype is de waarnemer?
De waarnemer ziet vaak de details die een ander niet kent. Je vindt hieronder de sterke en zwakke kanten van dit persoonstype, zoals het beschreven is in het enneagram.
Sterke eigenschappen
De waarnemer is vaak specialist op een bepaald vakgebied en bezit daarmee veel en diepgaande kennis over zaken. Ook heeft hij een sterke motivatie om te werken en is hij analytisch, eerlijk en intellectueel. De waarnemer kan goed hoofd- en bijzaken scheiden. Tevens is de waarnemer door diens onafhankelijke, afstandelijke natuur goed in het houden van geheimen en is hij objectief.
Zwakke eigenschappen
De waarnemer is door diens persoonlijkheid slecht in het onderhouden van menselijk contact en persoonlijke relaties. Door de nadruk op het intellectuele, is het moeilijk voor de waarnemer om spontane dingen te doen. De waarnemer kan dus ook gesloten en afstandelijk zijn.
Omgang
De waarnemer is goed in luisteren, en sterk als het gaat om het eigen vakgebied. Verder is het moeilijk voor een waarnemer om met anderen te praten. Hij heeft ook meestal geen behoefte om over zogenaamde “onbenulligheden” te praten. Conflicten worden vermeden.
Eigenschappen Straatmanager
- Enthousiast
- Zelfverzekerd
- Ondernemend
- Waarnemend
- Gedetailleerd
- Leergierig
Arbeidsmarktperspectief Straatmanager
Wat zijn de baankansen voor een Straatmanager?
Er is weinig vraag naar Straatmanagers. Niet alle steden hebben straatmanagers in dienst en het werk is meestal op projectbasis. Door projecten goed af te ronden kan de Straatmanager doorgroeien naar grotere projecten.
De actuele kans op werk voor een Straatmanager
Het beroep Straatmanager is onderdeel van de beroepsfamilie Beleidsadviseurs ruimtelijke ordening. De kans op werk voor de beroepsfamilie Beleidsadviseurs ruimtelijke ordening is in de huidige periode zeer goed
Huidige aantal vacatures
0
Baankans Straatmanager
Deze indicatie is gebaseerd op de spanningsindicator van het UWV. De kans op werk voor de afzonderlijke beroepen binnen deze beroepsfamilie kan verschillen
Wil je weten wat jouw arbeidsmarktwaarde is?
Ben je benieuwd hoe (andere) werkgevers jou waarderen? Zet heel eenvoudig jouw CV op Monsterboard en wordt benaderd voor nieuwe banen!
Plaats je CV nu direct op MonsterboardDoorgroei mogelijkheden Straatmanager
Je kunt als Straatmanager een beter salaris verdienen wanneer je doorgroeit binnen jouw beroepsgroep. Je kunt stapsgewijs doorgroeien naar beroepen die dichtbij jou beroep liggen door steeds kleine stappen bij te leren.
Het beroep Straatmanager is onderdeel van de beroepsfamilie Beleidsadviseurs ruimtelijke ordening. Hieronder vind je verschillende dichtbij liggende doorgroeimogelijkheden voor een StraatmanagerVerwante beroepen Straatmanager
Mogelijke specialisaties voor een Straatmanager
beleidsambtenaar infrastructuur
beleidsmedewerker civiele techniek
beleidsmedewerker cultuurtechniek
beleidsmedewerker openbaar vervoer
beleidsmedewerker personen-, goederenvervoer
beleidsmedewerker verkeer en vervoer
beleidsmedewerker weg- en waterbouw
junior beleidsmedewerker infrastructuur
senior beleidsmedewerker infrastructuur
Adviseur Mobiliteit Verkeer en Vervoer
beleidsmedewerker grotestedenbeleid
beleidsmedewerker openbare ruimte
junior beleidsmedewerker planologie en volkshuisvesting
senior beleidsmedewerker planologie en volkshuisvesting
beleidsmedewerker woningbeheer en huurbeleid
beleidsambtenaar planologie en volkshuisvesting
beleidsmedewerker ruimtelijke ordening en volkshuisvesting
beleidsmedewerker volkshuisvesting
Doorgroei beroepen voor een Straatmanager
Beleidsmedewerker economische zaken
beleidsmedewerker economische politiek
beleidsmedewerker financiële zaken
junior beleidsmedewerker economische zaken
senior beleidsmedewerker economische zaken
beleidsmedewerker (buitenlandse) financiële, economische zaken
beleidsambtenaar economische zaken
beleidsmedewerker algemene en economische zaken
beleidsmedewerker financieel-administratieve zaken
beleidsmedewerker financiële, economische zaken
Beleidsmedewerker fiscale zaken
beleidsambtenaar fiscale zaken
junior beleidsmedewerker fiscale zaken
senior beleidsmedewerker fiscale zaken
persoonlijk medewerker tweede kamerlid
secretaris huuradviescommissie
Beleidsmedewerker bestuurlijk-juridische zaken
beleidsmedewerker criminaliteitspreventie
beleidsmedewerker interbestuurlijke betrekkingen
beleidsmedewerker internationale rechtshulp
junior beleidsmedewerker bestuurlijk-juridische zaken
beleidsmedewerker openbare orde en veiligheid
beleidsmedewerker politie- en brandweerzaken
beleidsmedewerker wetgeving, wetgevingsbeleid
senior beleidsmedewerker bestuurlijk-juridische zaken
beleidsambtenaar bestuurlijk-juridische zaken
beleidsmedewerker juridische zaken
Beleidsmedewerker politieke en internationale betrekkingen
beleidsambtenaar politieke en internationale betrekkingen
beleidsmedewerker buitenlandse politiek
beleidsmedewerker internationale zaken
beleidsmedewerker koninkrijksrelaties
junior beleidsmedewerker politieke en internationale betrekkingen
senior beleidsmedewerker politieke en internationale betrekkingen
beleidsmedewerker politieke, europese samenwerking
Beleidsmedewerker agrarische zaken
beleidsmedewerker voedselbeleid
junior beleidsmedewerker agrarische zaken
senior beleidsmedewerker agrarische zaken
beleidsambtenaar agrarische zaken
beleidsmedewerker visserijbeleid
beleidsmedewerker natuur-, milieu-, faunabeheer
beleidsmedewerker bos- en landschapsbouw
beleidsmedewerker milieubeheer en geluidshinder
beleidsmedewerker milieu-effectrapportage
beleidsmedewerker duurzame milieuontwikkeling
beleidsmedewerker milieubeheer
junior beleidsmedewerker milieu
senior beleidsmedewerker milieu
beleidsmedewerker afvalverwerking
Medewerker onderwijs (overheid)
medewerker onderwijs en leerplicht
senior beleidsmedewerker onderwijs
beleidsmedewerker basisonderwijs
beleidsmedewerker beroepsonderwijs en volwasseneneducatie
beleidsmedewerker hoger onderwijs en wetenschappelijk onderzoek
beleidsmedewerker onderzoeks- en wetenschapsbeleid
beleidsmedewerker speciaal onderwijs
beleidsmedewerker voortgezet onderwijs
junior beleidsmedewerker onderwijs
beleidsambtenaar landbouwonderwijs
Beleidsmedewerker/projectleider (Voortgezet onderwijs)
Beleidsmedewerker personeel en organisatie
beleidsmedewerker formatiebeleid, personeelsplanning en budgettering
beleidsmedewerker functiewaardering
beleidsmedewerker personeelszaken
beleidsmedewerker werving, selectie en opleiding
beleidsmedewerker arbeidsvoorwaarden
beleidsmedewerker arbeidsmarkt economische aangelegenheden
beleidsmedewerker arbeidsmarkt, sociaal-culturele vraagstukken
Beleidsmedewerker sociale zaken en welzijn
beleidsmedewerker maatschappelijk werk
beleidsambtenaar sociale zaken en welzijn
beleidsmedewerker jeugd-, kinderbescherming en delinquentenzorg
beleidsmedewerker reclassering
beleidsmedewerker sociale verzekeringen
beleidsmedewerker sociale zaken
beleidsmedewerker vreemdelingenzaken
beleidsmedewerker werk en inkomen
beleidsmedewerker werkgelegenheid
junior beleidsmedewerker sociale zaken en welzijn
senior beleidsmedewerker sociale zaken en welzijn
beleidsmedewerker ouderenbeleid
beleidsmedewerker gehandicaptenbeleid
beleidsmedewerker sociaal-cultureel werk
beleidsmedewerker sociale zekerheid
beleidsmedewerker minderhedenbeleid
Beleidsmedewerker recreatie en toerisme
beleidsambtenaar recreatie en toerisme
beleidsmedewerker openluchtrecreatie
junior beleidsmedewerker recreatie en toerisme
senior beleidsmedewerker recreatie en toerisme
beleidsmedewerker vrijetijdsvraagstukken
beleidsmedewerker sport en recreatie
Adviseur instellingen sociaal-cultureel werk
adviseur instellingen jeugdwerk
adviseur instellingen vormingswerk
adviseur instellingen buurthuiswerk
Beleidsmedewerker kunst en cultuur
junior beleidsmedewerker kunst en cultuur
senior beleidsmedewerker kunst en cultuur
beleidsmedewerker monumentenzorg
beleidsambtenaar kunst en cultuur
Beleidscoördinator emancipatiezaken
Beleidsmedewerker documentatie, bibliotheek, informatievoorziening
beleidsmedewerker documentaire informatievoorziening
beleidsmedewerker documentatie en archiefverwerking
beleidsambtenaar documentatie, bibliotheek, informatievoorziening
Beleidsmedewerker volksgezondheid
junior beleidsmedewerker volksgezondheid
senior beleidsmedewerker volksgezondheid
beleidsmedewerker gezondheidsbescherming, preventieve zorg
beleidsambtenaar volksgezondheid
beleidsmedewerker gezondheidszorg
Adviseur rampenbestrijding brandweer
Organisaties waar een Straatmanager werkzaam is
Veel beroepen vind je vaak terug bij gelijksoortige bedrijven. Bekijk hieronder bij wat voor type organisatie een Straatmanager meestal werkt.
Waar werkt een Straatmanager?
De Straatmanager werkt vaak in dienst van de gemeente of van een ondernemer of ondernemersvereniging. De Straatmanager werkt meestal in de non-profit sector.
Meer weten over werken in de Projectmanagement?
Bekijk werken in ProjectmanagementNetwerk Straatmanager
Met wie werkt een Straatmanager samen?
De Straatmanager werkt zelfstandig, maar heeft wel veel contact met de gemeentelijke organisatie, ondernemers en de ondernemersvereniging. Daarnaast zal de Straatmanager ook de wensen en behoeften van het winkelend publiek willen peilen.
- Ondernemer
- Ambtenaar
Interview met een Straatmanager
Er zijn nog geen interviews geplaatst. Wil je worden geïnterviewd en jezelf of je bedrijf onder de aandacht brengen? Laat het ons weten en stuur een mail.
Alles over het beroep Straatmanager in één oogopslag
Beroepsgroep:
Persoonstype:
Netwerk:
- Ondernemer
- Ambtenaar
Salarisindicatie:
- Van onbekend
Baankans:
Aantal vacatures:
Aantal opleidingen:
Baankans
Huidige aantal vacatures
0
FAQ / Veelgestelde vragen beroep Straatmanager
❓ Hoeveel opleidingen Straatmanager hebben jullie?
Wij hebben op dit moment 0 opleidingen, trainingen of cursussen Straatmanager online staan van verschillende aanbieders. Je kunt bij ons de opleidingen vergelijken op prijs, duur, gemiddelde beoordeling en natuurlijk de inhoud. Je vind de gemiddelde beoordeling van een opleiding in de overzichtstegel en op de informatiepagina van de opleiding.
❓ Hoeveel vacatures Straatmanager hebben jullie op nu online staan?
Wij hebben op dit moment 0 vacatures Straatmanager online staan van verschillende vacaturesites & werkgevers. Je vindt op nationaleberoepengids.nl de introductie van de vacatures en kan doorklikken naar de vacaturesite of de werkgever.
❓ Hoe kan ik het beste mijn beroepskeuze maken?
Wij proberen je op nationaleberoepengids.nl alle informatie te bieden die je nodig hebt om jouw beroeps- en loopbaankeuzes te maken. Zo hebben we natuurlijk de Beroepskeuzetest, maar ook de Omschoolwijzer voor als je Straatmanager wilt worden. Op deze pagina geven we je de antwoorden op jouw vragen over het salaris, de baankans, de functie, de competenties en de persoonstypen, zodat jij kan nadenken of het beroep Straatmanager iets voor jou is.