Straatmanager: Salaris, Opleiding, Taken & Vaardigheden

Straatmanager: Salaris, Opleiding, Taken & Vaardigheden

Vind het antwoord op al jouw vragen over het beroep Straatmanager. Je vindt ook de vaardigheden, competenties en eigenschappen die een Straatmanager nodig heeft.Wat doet een Straatmanager? Lees de functieomschrijving.

Wat is een Straatmanager?

De Straatmanager houdt zich bezig met straatmanagement. Straten die net buiten de kern van een winkelgebied liggen, bieden vaak een authentieke sfeer die voor de plaats belangrijk zijn. De straten hebben een grote binding met de buurt en hebben een breed aanbod van diverse ondernemers.

 

Betrokkenheid

Straatmanagement is gericht op het duurzaam verbeteren van het economisch functioneren van een gebied. De Straatmanager zorgt ervoor dat bezoekers en het winkelend publiek zich fijn voelen in het gebied en prettig kunnen winkelen. Ook zorgt de Straatmanager voor de ondernemers in het gebied. Zo is de Straatmanager vaak de schakel tussen de ondernemers en de gemeentelijk organisatie en heeft de Straatmanager contact met de ondernemersvereniging. De Straatmanager probeert de knelpunten in het gebied op te sporen en de problemen op te lossen.

 

Projectbasis

De Straatmanager werkt meestal op projectbasis. Het doel van het werk van de Straatmanager is zichzelf overbodig maken. De straat moet uiteindelijk weer zelf gezond kunnen functioneren, de knelpunten moeten zijn opgelost en de ondernemers moeten op eigen benen kunnen staan. Op dit punt verschilt het werk van de Straatmanager ten opzichte van de binnenstadsmanager of centrummanager. Dit zijn vaak vaste functies.

 

Wisselende invulling

Winkelgebieden en straten hebben met verschillende partijen te maken. Er zijn winkelpanden, de winkelinrichting en de buitenruimte. Verschillende partijen waaronder de gemeente en ondernemers zijn hiervoor verantwoordelijk. De Straatmanager kan door al deze partijen ingeschakeld worden. De invulling van de werkzaamheden is daarmee afhankelijk van de partij waar de Straatmanager voor werkt en ook het takenpakket wisselt afhankelijk van wat de Straatmanager wil bereiken.

Past het beroep Straatmanager bij jou?

Wil je een baan vinden die echt bij jou past? Wil je omscholen maar weet je nog niet wat? Met baansuggestie krijg je actuele vacatures te zien die passen bij jouw interesse, competenties en persoonlijkheid. Je kunt Kansrijke banen en omschoolvacatures de voorrang geven. Na 3 stappen zie je gelijk jouw unieke baansuggesties op basis van jouw baanprofiel!

Bekijk jouw persoonlijke baansuggesties

Andere namen het beroep Straatmanager

Andere namen die voor dit beroep gebruikt worden zijn: Winkelstraatmanager


Vacatures Straatmanager

Op zoek naar een nieuwe baan als Straatmanager? Samen met onze vacature partners bieden wij je een groot aanbod aan actuele vacatures voor Straatmanager. Wanneer je hieronder een voor jou geschikte vacature vindt zal je doorklikken naar onze vacaturepartner.

Nationale Beroepengids

Vacatures laden...

Vacatures Straatmanager per ervaringsniveau

junior Straatmanager vacatures startend Straatmanager vacatures senior Straatmanager vacatures beginnend Straatmanager vacatures trainee Straatmanager vacatures leidinggevend Straatmanager vacatures medior Straatmanager vacatures aankomend Straatmanager vacatures ervaren Straatmanager vacatures leerling Straatmanager vacatures vacatures omscholen tot Straatmanager vacatures opleiding tot Straatmanager

Salaris en Arbeidsvoorwaarden Straatmanager

Wat verdient een Straatmanager?

Het salaris van de Straatmanager is afhankelijk van de organisatie waar de Straatmanager voor werkt en het aantal uren dat de Straatmanager zich in gaat zetten voor het project. Er is om deze reden maar weinig informatie bekend over het salaris van de Straatmanager.

Salarisschaal Straatmanager

 • Maximaal
 • Gemiddeld
 • Minimaal
Bovenstaande bedragen zijn bruto maandsalarissen.

Bekijk het salaris Straatmanager per ervaringsniveau

Salaris junior Straatmanager Wat verdient een startend Straatmanager? Wat is het loon senior Straatmanager? beginnend Straatmanager salaris Maximaal salaris trainee Straatmanager Hoeveel verdient een leidinggevend Straatmanager? Wat is het salaris van een medior Straatmanager? Salaris aankomend Straatmanager Wat verdient een ervaren Straatmanager? Welk salaris krijgt een leerling Straatmanager?


Straatmanager worden: Opleidingen tot Straatmanager

Wil je Straatmanager worden? Hieronder vind je de eisen, het ontwikkelingspad en de opleidingen voor de Straatmanager.

Hoe word je een Straatmanager? 

De Straatmanager heeft meestal een opleiding op het gebied van bedrijfskunde, economie of ondernemerschap gevolgd. Hierin zijn diverse opleidingen op verschillende niveau’s mogelijk. Deze opleidingen duren gemiddeld tussen de twee en vier jaar.

Opleidingen, cursussen en trainingen tot Straatmanager

Er zijn geen opleidingen Straatmanager aanwezig. Je kan wel verder kijken naar de opleidingen van de sector waar een Straatmanager in werkt

Bekijk alle opleidingen Handel, Groothandel & Detailhandel


Straatmanager worden: Omscholen tot Straatmanager

Als je je wilt omscholen tot Straatmanager is het mogelijk dat er meerdere wegen zijn. Het komt namelijk steeds vaker voor dat er specifieke vacatures met omscholing zijn. Op dat moment wordt het leertraject hiervoor door de werkgever georganiseerd. Als er op dit moment omschoolvacatures voor Straatmanager zijn vind je die hieronder.

Bepaal jouw omschoolkeuze met Baansuggestie

Met baansuggestie krijg je kansrijke banen te zien die passen bij jouw interesse, competenties en persoonlijkheid. Je vindt ook direct omschoolvacatures als deze er zijn. Je kunt nu inspiratie op doen en jouw omschoolkeuze bepalen op basis van wat bij jou past! Bekijk jouw baansuggesties!

Vacatures met (Om)scholing

Omscholen met salaris is natuurlijk wel zo prettig, je verdient gelijk vanaf het begin van je nieuwe baan. Ook worden vaak de opleidingskosten door de werkgever betaald. Wij kennen totaal 4 verschillende typen (om)scholingsvacatures. Directe omscholing, Opleidingsvacatures (BBL, Beroepsbegeleidende Leerweg), Leerling vacatures en Traineeships. Als er voor Straatmanager dit type vacatures zijn vind je ze hieronder.

Op dit moment zijn er geen omschoolvacatures voor Straatmanager

Zelfstandig omscholen of doorgroeien tot Straatmanager

Als je Straatmanager wilt worden vanuit een bestaande baan, dus je wilt omscholen of doorgroeien naar Straatmanager zijn de volgende zaken belangrijk:

Interesse en Motivatie Straatmanager

Om je werk goed te kunnen doen moet je het leuk vinden. Je moet jouw beroep inhoudelijk interessant vinden en het moet bij jouw motivatie passen. De inhoudelijke beschrijving van het beroep vind je bij Wat doet een Straatmanager?


Competenties en Vaardigheden Straatmanager:

Voor ieder beroep heb je specifieke vaardigheden en kennis nodig, dat geldt ook voor een Straatmanager.

Welke competenties heeft een Straatmanager nodig?

Een Straatmanager heeft de volgende competenties nodig om zijn of haar beroep goed te kunnen uitoefenen.

Analytisch
Analytisch

Steekwoorden Competentie Analytisch:

analyseren, systematisch denken, problemen bekijken vanuit verschillende oogpunten, kritisch 

Omschrijving

Hoofd- en bijzaken van elkaar scheiden, dat ligt deze mensen wel. Zij pakken de kern van het probleem aan en bekijken dit vanuit verschillende oogpunten. Daarnaast leggen zij verbanden tussen deze verschillende perspectieven. Deze analytische mensen beginnen bij de hoofdzaak en pakken vervolgens de bijzaken aan. Hierbij worden gevolgen op korte en op lange termijn in de gaten gehouden. Uiteindelijk komen zij met een duidelijke conclusie.

Sterke punten
Deze mensen zijn vaak pro-actief. Als zij een probleem constateren, pakken zij dit aan en proberen dit op een goede manier op te lossen. Verder zijn deze mensen vaak gestructureerd. Ze bekijken eerst de hoofdlijnen, de details komen later aan bod. Daarnaast zijn deze mensen in staat om zaken duidelijk te beoordelen. Ze bekijken problemen vanuit verschillende perspectieven en trekken daaruit een heldere conclusie.  

Zwakke punten
Een valkuil kan de hoeveelheid aan hoofd- en bijzaken zijn. Soms kunnen deze personen dan door de bomen het bos niet meer zien. Daarnaast kan de hoeveelheid aan analyses teveel zijn, deze analist verliest dan het resultaat uit het oog. Als laatste kan deze persoon behoorlijk theoretisch zijn, dit kan soms leiden tot een langdradig verhaal met lange stukken tekst.

Doorzettingsvermogen
Doorzettingsvermogen

Steekwoorden: durf, motiveren, stressbestendig, resultaatgericht, optimistisch

Omschrijving

In moeilijke tijden weten deze mensen de moed vast te houden en ondanks de omstandigheden toch door te gaan. Deze doorzetters houden vast aan hun ideeën en laten zich niet van de wijs brengen door tegenslagen. Zij houden het resultaat voor ogen en proberen daar op een zo efficiënt mogelijke manier naar toe te werken.

Sterke punten
Deze mensen zetten door en motiveren daarbij zichzelf en anderen. Op die manier proberen deze mensen zowel hun persoonlijke als het gezamenlijke doel te behalen. Om het doel te behalen is behoorlijk wat energie nodig. Daarnaast zijn zij vaak stressbestendig en optimistisch. Ze laten zich niet uit het veld slaan.

Zwakke punten
Deze mensen willen zo graag de eindstreep behalen, dat de omgeving er soms niet meer toe doet. Ook worden deze doorzetters weleens bestempeld als koppig en eigenwijs. Dit heeft als reden dat zij vasthouden aan ideeën en niet willen afwijken van de bedachte paden.

Financieel bewustzijn
Financieel bewustzijn

Steekwoorden: cijfers, onderhandelen, geld, bewustzijn, creativiteit

Omschrijving

Deze mensen hebben een goed beeld van de cijfers. Zij weten bijvoorbeeld wat de inkomsten en uitgaven zijn van de organisatie. Zij kunnen de waarden van geld realistisch schatten en weten ook hoe ze dit toe kunnen passen in hun werkzaamheden. Ze weten hoe ze de financiële situatie kunnen verbeteren.

Sterke punten
Mensen die financieel bewust zijn, zijn vaak ook creatief. Zij weten de waarde van geld en wat ze daarvoor kunnen krijgen. Op een creatieve manier proberen zij zoveel mogelijk voor een bepaald bedrag te krijgen. Bij deze competentie passen ook de competenties ‘overtuigen’ en ‘onderhandelen’. Over geld wordt altijd gepraat en deze personen willen zoveel mogelijk waar voor hun geld. Ze willen onderhandelen en de ander overtuigen van hun standpunten. Ook weten ze waar ze op kunnen besparen en waar winsten te behalen zijn. 

Zwakke punten
Mensen die teveel met cijfers bezig zijn, kunnen de aandacht voor andere zaken verliezen. Zo kan het gebeuren dat zij geen ruimte meer overlaten voor andere creatieve ideeën. Ook kunnen zij zodanig streven naar winst, dat bijvoorbeeld het welzijn van de werknemers wordt ondergesneeuwd.

Netwerken
Netwerken

Steekwoorden: spontaan, relaties, nieuwe contacten, sociabiliteit

Omschrijving

Deze mensen bouwen relaties en netwerken op met verschillende mensen. En deze netwerken en relaties gebruiken ze om in de toekomst zaken voor elkaar te krijgen. Deze netwerkers zijn vaak in het gezelschap van anderen en leggen vaak gemakkelijk contact met mensen. Ook vinden deze mensen het leuk om nieuwe dingen uit te proberen om op die manier nieuwe contacten te leggen. Ze brengen mensen binnen in hun netwerk met elkaar in contact zodat zij hier hun voordeel mee kunnen doen.

Sterke punten
Deze mensen nemen vaak initiatief op verschillende gebieden. Op een proactieve manier proberen ze nieuwe relaties te leggen. Deze mensen kunnen vaak goed luisteren en zich inleven in andere personen. Deze netwerkers zijn hulpvaardig, spontaan en erg sociaal.

Zwakke punten
Mensen die te graag willen netwerken kunnen ‘gemaakt’ overkomen en opdringerig overkomen. Het lijkt ze niet meer te gaan om de persoon maar puur om hun netwerk uit te breiden. Daarnaast kunnen ze zich ook teveel inleven in anderen. Het lijkt dan of ze zich overal mee willen bemoeien.

Onafhankelijkheid
Onafhankelijkheid

Steekwoorden Competentie Onafhankelijkheid:

zelfverzekerd, zelfkennis, zelfontwikkeling, kritisch, zelfstandig

Omschrijving

Deze mensen nemen beslissingen op basis van hun eigen overtuigingen en niet zozeer op basis van overtuigingen van anderen. Deze mensen hebben vaak een duidelijke koers en laten zich niet zomaar van de wijs brengen. Zij werken zelfstandig en durven besluiten te nemen. Ze kijken kritisch naar het werk en hun functioneren, waardoor ze zichzelf verder kunnen ontwikkelen.

Sterke punten
Over het algemeen zijn deze mensen zelfverzekerd en beschikken ze over een goede zelfkennis en –ontwikkeling. Zij zetten voor zichzelf een bepaalde koers uit en bewandelen zelfstandig de weg ernaar toe.

Zwakke punten
Onafhankelijke mensen kunnen afstandelijk overkomen. Ze doen vaak dingen zelfstandig en hierdoor kan het voor omgeving lijken alsof ze zich afsluiten. Nog een gevaar van zelfstandig werken is stress. Onafhankelijke mensen vinden het lastig om hulp te vragen, waardoor de werkdruk enorm kan oplopen. 

Ondernemerschap
Ondernemerschap

Steekwoorden: ambitieus, doorzettingsvermogen, durf, kansrijk

Omschrijving

Deze mensen hebben kennis op veel verschillende gebieden. Zij zien nieuwe kansen en bedreigingen van de markt en durven nieuwe producten op de markt te lanceren. Zij nemen hierbij risico’s en proberen zakelijke voordelen te behalen. Zij spelen in op ‘gaten’ in de markt. Hierbij proberen zij zowel hun eigen belangen als de belangen van eventuele gebruikers goed in de gaten te houden. Deze ondernemers doen onderzoek naar haalbaarheid, klantvriendelijkheid en proberen hierop te anticiperen.  

Sterke punten
Mensen die over deze competentie beschikken zien overal mogelijkheden. Zij creëren kansen en nemen gedurfde besluiten. Deze mensen kunnen hun producten goed verkopen en weten zakelijke contracten binnen te halen. Daarnaast zijn deze mensen echte doorzetters, zij willen graag hun eigen gestelde doelen behalen. Goed kunnen netwerken valt ook onder de competentie ondernemerschap. Deze mensen zijn goed in het contact leggen en houden met mensen.

Zwakke punten
Een valkuil kan zijn dat deze ondernemer teveel risico’s neemt. Daarnaast kan de ondernemer zich ook opdringen aan de kopers. Het ondernemerschap brengt ook een risico met zich mee, deze mensen zetten zich voor 150% in voor de onderneming, hierdoor is de kans groter dat ze overspannen raken van het harde werken.

Plannen en organiseren
Plannen en organiseren

Steekwoorden: structureel, kritisch, resultaat- en taakgericht, prioriteiten

Omschrijving

Voordat deze mensen beginnen aan de uitvoer van een bepaalde taak, hebben zij een goede werkplanning gemaakt. De complete opdracht staat structureel uitgewerkt in een plan van aanpak. Hierbij gebruiken deze mensen het doel van de opdracht als uitgangspunt, vervolgens hangen zij hier de verschillende taken aan op plus de daarbij behorende prioriteiten.

Sterke punten
Deze mensen werken structureel en kunnen hoofd- en bijzaken goed van elkaar scheiden. Deze mensen zijn zowel resultaat- als taakgericht. Prioriteiten worden hierbij scherp in de gaten gehouden. Deze mensen zijn dan ook vaak kritisch en kijken afzonderlijk naar de verschillende deeltaken.

Zwakke punten
Mensen die teveel plannen en organiseren verliezen soms hun spontaniteit, hierdoor kan ook de creativiteit achteruit gaan. Het kan voor deze mensen moeilijk zijn om hun eigen ideeën los te laten en ook anderen input te laten geven. Daarnaast kunnen sommige mensen die van plannen en organiseren houden niet goed tegen verandering. Zij laten zich dan nog weleens van de wijs brengen. 

Vaardigheden Straatmanager

 • Methodisch werken
 • Kansen zien
 • Voorbereiden
 • Durf
 • Ambitie
 • Contacten leggen
 • Luisteren
 • Prioriteiten stellen
 • Kritisch denken
 • Analytisch vermogen
 • Onderhandelen
 • Budgetteren
 • Stressbestendig
 • Veerkracht
 • Zelfmanagement
 • Vasthoudendheid
 • Eigen mening
 • Zelfmotivatie
 • Rekenen
Bekijk meer Bekijk minder

Persoonlijkheid en Eigenschappen Straatmanager

De meeste beroepen passen alleen bij bepaalde persoonlijkheden. Bekijk welke persoonstypen volgens het enneagram er bij Straatmanager passen.

Wat voor persoonlijkheid heeft een Straatmanager nodig? 

De Straatmanager moet het gebied kunnen overzien, zien waar de knelpunten liggen en waar de kansen liggen. De Straatmanager moet dit kunnen analyseren en op zoek gaan naar manieren om hier aan te werken (Waarnemer). Daarnaast moet de Straatmanager ook hard werken, zelfstandig te werk kunnen gaan en doelgericht ingesteld zijn (Succesvolle werker). De Straatmanager moet aan de behoeften en wensen van verschillende partijen kunnen voldoen en uiteindelijk zorgen dat hij of zij zelf overbodig is.

Bekijk de persoonstypen voor Straatmanager


Eigenschappen Straatmanager

 • Enthousiast
 • Zelfverzekerd
 • Ondernemend
 • Waarnemend
 • Gedetailleerd
 • LeergierigArbeidsmarktperspectief Straatmanager

Wat zijn de baankansen voor een Straatmanager?

Er is weinig vraag naar Straatmanagers. Niet alle steden hebben straatmanagers in dienst en het werk is meestal op projectbasis. Door projecten goed af te ronden kan de Straatmanager doorgroeien naar grotere projecten.

De actuele kans op werk voor een Straatmanager

Het beroep Straatmanager is onderdeel van de beroepsfamilie Beleidsadviseurs ruimtelijke ordening. De kans op werk voor de beroepsfamilie Beleidsadviseurs ruimtelijke ordening is in de huidige periode zeer goed

Huidige aantal vacatures

0

Baankans Straatmanager

logo uwv

Deze indicatie is gebaseerd op de spanningsindicator van het UWV. De kans op werk voor de afzonderlijke beroepen binnen deze beroepsfamilie kan verschillen


Wil je weten wat jouw arbeidsmarktwaarde is?

Ben je benieuwd hoe (andere) werkgevers jou waarderen? Zet heel eenvoudig jouw CV op Monsterboard en wordt benaderd voor nieuwe banen!

Plaats je CV nu direct op Monsterboard

Doorgroei mogelijkheden Straatmanager

Je kunt als Straatmanager een beter salaris verdienen wanneer je doorgroeit binnen jouw beroepsgroep. Je kunt stapsgewijs doorgroeien naar beroepen die dichtbij jou beroep liggen door steeds kleine stappen bij te leren.

Het beroep Straatmanager is onderdeel van de beroepsfamilie Beleidsadviseurs ruimtelijke ordening. Hieronder vind je verschillende dichtbij liggende doorgroeimogelijkheden voor een Straatmanager

Doorgroei beroepen voor een Straatmanager

Beleidsmedewerker ict

Beleidsmedewerker economische zaken

beleidsmedewerker economische politiek

beleidsmedewerker financiële zaken

junior beleidsmedewerker economische zaken

senior beleidsmedewerker economische zaken

beleidsmedewerker (buitenlandse) financiële, economische zaken

beleidsambtenaar economische zaken

beleidsmedewerker algemene en economische zaken

beleidsmedewerker financieel-administratieve zaken

beleidsmedewerker financiële, economische zaken

Beleidsmedewerker fiscale zaken

beleidsambtenaar fiscale zaken

beleidsmedewerker belastingen

junior beleidsmedewerker fiscale zaken

senior beleidsmedewerker fiscale zaken

Bestuurskundige

persoonlijk medewerker tweede kamerlid

Bestuurssecretaris

secretaris raad van bestuur

company secretary

corporate secretary

Secretaris overheidsdiensten

secretaris adviesorgaan

secretaris waterschap

provinciesecretaris

gemeentesecretaris

secretaris academische raad

secretaris gezantschap

ambassadesecretaris

secretaris bedrijfschap

secretaris productschap

secretaris ambassade

secretaris hoofdbedrijfschap

gezantschapssecretaris

secretaris huuradviescommissie

Beleidsmedewerker bestuurlijk-juridische zaken

beleidsmedewerker justitie

beleidsmedewerker criminaliteitspreventie

beleidsmedewerker defensie

beleidsmedewerker interbestuurlijke betrekkingen

beleidsmedewerker internationale rechtshulp

junior beleidsmedewerker bestuurlijk-juridische zaken

beleidsmedewerker openbare orde en veiligheid

beleidsmedewerker politie- en brandweerzaken

beleidsmedewerker wetgeving, wetgevingsbeleid

senior beleidsmedewerker bestuurlijk-juridische zaken

beleidsambtenaar bestuurlijk-juridische zaken

beleidsmedewerker juridische zaken

Criminaliteitsanalist

Beleidsmedewerker politieke en internationale betrekkingen

beleidsambtenaar politieke en internationale betrekkingen

beleidsmedewerker buitenlandse politiek

beleidsmedewerker internationale zaken

beleidsmedewerker koninkrijksrelaties

junior beleidsmedewerker politieke en internationale betrekkingen

senior beleidsmedewerker politieke en internationale betrekkingen

beleidsmedewerker politieke, europese samenwerking

Beleidsmedewerker agrarische zaken

beleidsmedewerker voedselbeleid

junior beleidsmedewerker agrarische zaken

senior beleidsmedewerker agrarische zaken

beleidsambtenaar agrarische zaken

beleidsmedewerker veeteelt

beleidsmedewerker visserijbeleid

beleidsmedewerker natuur-, milieu-, faunabeheer

beleidsmedewerker bos- en landschapsbouw

Beleidsmedewerker milieu

beleidsambtenaar milieuzaken

beleidsmedewerker milieubeheer en geluidshinder

beleidsmedewerker milieu-effectrapportage

beleidsmedewerker milieuzaken

beleidsmedewerker duurzame milieuontwikkeling

beleidsmedewerker milieubeheer

junior beleidsmedewerker milieu

senior beleidsmedewerker milieu

beleidsambtenaar milieu

beleidsmedewerker afvalverwerking

Medewerker onderwijs (overheid)

leerplichtambtenaar

medewerker onderwijs en leerplicht

Beleidsmedewerker onderwijs

senior beleidsmedewerker onderwijs

beleidsmedewerker basisonderwijs

beleidsmedewerker beroepsonderwijs en volwasseneneducatie

beleidsmedewerker educatie

beleidsmedewerker hoger onderwijs en wetenschappelijk onderzoek

beleidsmedewerker onderzoeks- en wetenschapsbeleid

beleidsmedewerker speciaal onderwijs

beleidsmedewerker voortgezet onderwijs

junior beleidsmedewerker onderwijs

beleidsambtenaar onderwijs

beleidsambtenaar landbouwonderwijs

Beleidsmedewerker/projectleider (Voortgezet onderwijs)

Beleidsmedewerker personeel en organisatie

beleidsmedewerker formatiebeleid, personeelsplanning en budgettering

beleidsmedewerker functiewaardering

beleidsmedewerker personeelszaken

beleidsmedewerker werving, selectie en opleiding

beleidsmedewerker arbeidsvoorwaarden

beleidsmedewerker arbeidsmarkt economische aangelegenheden

beleidsmedewerker arbeidsmarkt, sociaal-culturele vraagstukken

Compensation Specialist

Beleidsmedewerker sociale zaken en welzijn

beleidsmedewerker maatschappelijk werk

beleidsambtenaar sociale zaken en welzijn

beleidsmedewerker jeugd-, kinderbescherming en delinquentenzorg

beleidsmedewerker reclassering

beleidsmedewerker sociale verzekeringen

beleidsmedewerker sociale zaken

beleidsmedewerker vreemdelingenzaken

beleidsmedewerker welzijn

beleidsmedewerker werk en inkomen

beleidsmedewerker werkgelegenheid

junior beleidsmedewerker sociale zaken en welzijn

senior beleidsmedewerker sociale zaken en welzijn

beleidsmedewerker ouderenbeleid

beleidsmedewerker gehandicaptenbeleid

beleidsmedewerker sociaal-cultureel werk

beleidsmedewerker sociale zekerheid

beleidsmedewerker jeugdbeleid

beleidsmedewerker minderhedenbeleid

Beleidsmedewerker recreatie en toerisme

beleidsambtenaar recreatie en toerisme

beleidsmedewerker openluchtrecreatie

junior beleidsmedewerker recreatie en toerisme

senior beleidsmedewerker recreatie en toerisme

beleidsmedewerker vrijetijdsvraagstukken

beleidsmedewerker sport en recreatie

Vrijetijdswetenschapper

Adviseur instellingen sociaal-cultureel werk

adviseur instellingen jeugdwerk

adviseur instellingen vormingswerk

adviseur instellingen buurthuiswerk

Beleidsmedewerker kunst en cultuur

junior beleidsmedewerker kunst en cultuur

senior beleidsmedewerker kunst en cultuur

beleidsmedewerker cultuur

beleidsmedewerker kunst

beleidsmedewerker media

beleidsmedewerker monumentenzorg

beleidsambtenaar kunst en cultuur

Beleidscoördinator emancipatiezaken

Beleidsmedewerker documentatie, bibliotheek, informatievoorziening

beleidsmedewerker documentaire informatievoorziening

beleidsmedewerker documentatie en archiefverwerking

beleidsambtenaar documentatie, bibliotheek, informatievoorziening

Beleidsmedewerker volksgezondheid

junior beleidsmedewerker volksgezondheid

senior beleidsmedewerker volksgezondheid

beleidsmedewerker gezondheidsbescherming, preventieve zorg

beleidsambtenaar volksgezondheid

beleidsmedewerker gezondheidszorg

Adviseur rampenbestrijding brandweer

planvormer brandweer

Adviseur veiligheid en kwaliteitszorg brandweer

senior adviseur veiligheid en kwaliteitszorg brandweer

Bekijk meer beroepen Bekijk minder beroepen

Organisaties waar een Straatmanager werkzaam is

Veel beroepen vind je vaak terug bij gelijksoortige bedrijven. Bekijk hieronder bij wat voor type organisatie een Straatmanager meestal werkt.

Waar werkt een Straatmanager?

De Straatmanager werkt vaak in dienst van de gemeente of van een ondernemer of ondernemersvereniging. De Straatmanager werkt meestal in de non-profit sector.

Meer weten over werken in de Projectmanagement?

Bekijk werken in Projectmanagement

Netwerk Straatmanager

Met wie werkt een Straatmanager samen? 

De Straatmanager werkt zelfstandig, maar heeft wel veel contact met de gemeentelijke organisatie, ondernemers en de ondernemersvereniging. Daarnaast zal de Straatmanager ook de wensen en behoeften van het winkelend publiek willen peilen.


 • Ondernemer
 • Ambtenaar
Straatmanager

Interview met een Straatmanager

Er zijn nog geen interviews geplaatst. Wil je worden geïnterviewd en jezelf of je bedrijf onder de aandacht brengen? Laat het ons weten en stuur een mail.


Alles over het beroep Straatmanager in één oogopslag

Beroepsgroep:

Netwerk:

 • Ondernemer
 • Ambtenaar

Opleidingsniveau:

Salarisindicatie:

 • Van onbekend

Baankans:

Aantal vacatures:

0

Aantal opleidingen:

Baankans

Huidige aantal vacatures

0Ga direct naar