Opleidingen of training Transportplanner Eindhoven

Zoek je een opleiding Transportplanner in Eindhoven? Wij hebben op dit moment 1 opleidingen, trainingen en cursussen Transportplanner die in de regio Eindhoven gegeven worden. Misschien is een online opleiding volgen iets voor je? Er zijn tegenwoordig ook veel klassikale online opleidingen en trainingen te volgen. Jij volgt je opleiding dan vanuit Eindhoven en je klasgenoten in een andere stad of regio.

Opleidingen Transportplanner Eindhoven

Zou je graag Transportplanner willen worden? Of ben je al Transportplanner en wil je jezelf verder ontwikkelen in jouw vakgebied? Hieronder vind je een een selectie aan opleidingen of cursussen voor de Transportplanner in Eindhoven, samengesteld door onze opleidingspartner Springest.


De 1 beste opleidingen voor een Transportplanner in Eindhoven:

Workshop Transportplanning

Workshop Transportplanning | regio Eindhoven

Als transportplanner ben je verantwoordelijk voor verschillende taken als het bepalen van een geschikt vervoersmiddel, bepalen hoe een voertuig ingeladen wordt, de routeplanning en in- en externe communicatie. Het is een dynamisch vak waarbij je je voortdurend met verschillende werkzaamheden …

  • Onderwerp opleiding Transportplanner
  • Lesmethode Klassikaal
  • Prijs € 495,00
  • Duur 1 dag
per pagina

Competentiegerichte cursussen en trainingen voor de Transportplanner

Voor ieder beroep heb je specifieke vaardigheden en kennis nodig. Deze cursussen en traininingen zijn voor de competentie Transportplanner

Trainingen & cursussen Flexibiliteit
Flexibiliteit
Trainingen & cursussen Inzicht in omgeving
Inzicht in omgeving
Trainingen & cursussen Omgaan met details
Omgaan met details
Trainingen & cursussen Plannen en organiseren
Plannen en organiseren
Trainingen & cursussen Samenwerken
Samenwerken

Hoe word je een Transportplanner? 

Om Transportplanner te kunnen worden is het vereist een MBO opleiding in de richting transport/logistiek te volgen. Een voorbeeld hiervan is de driejarige opleiding tot Planner Wegtransport. Ook kan als aanvulling op een VMBO opleiding of een andere MBO opleiding een intensieve cursus tot Transportplanner gevolgd worden. Deze intensive cursussen bieden in enkele dagen of weken een opleiding tot Transportplanner op MBO niveau aan. Voor bepaalde functies als Transportplanner wordt een HBO achtergrond logistiek gevraagd. Deze functies hebben een zwaarder eisenpakket en een grotere verantwoordelijkheid dan de beroepen op MBO niveau.

Voor de functie Transportplanner dient men voldoende kennis van computers te hebben, in ieder geval van programma's als Word en Excel. Goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal is vereist, aangezien het in stand houden van internationale contacten erg belangrijk is in deze functie.


Filter