Vakantiecoach Salaris, Taken, Vacatures, Opleiding, Toekomst & Skills

Wat doet een Vakantiecoach? Lees de functieomschrijving.

De Vakantiecoach weet alles van vakanties, vakantie vieren en vakanties boeken. De functie van Vakantiecoach kan op twee manieren ingevuld worden. De Vakantiecoach kan mensen helpen bij het zoeken en boeken van een vakantie en de Vakantiecoach kan mensen helpen om het tijdens hun vakantie zo goed mogelijk naar de zin te maken.

 

Zoek en boek

De Vakantiecoach helpt mensen bij het zoeken en boeken van de ideale vakantie. De mensen geven aan de Vakantiecoach aan wat zij willen en wat hun budget is. De Vakantiecoach zoekt hier vervolgens de best mogelijke vakantie voor hun uit. De Vakantiecoach bespreekt dit en als de mensen akkoord gaan, boekt de Vakantiecoach de vakantie. De voordelen van een Vakantiecoach zijn dat de Vakantiecoach weet wat er in de branche speelt, wat de mogelijkheden zijn en wat de beste vakantie is.

 

Op vakantie
Ook kan de functie van Vakantiecoach ingevuld worden tijdens de vakantie. Een vakantiepark kan een Vakantiecoach in dienst nemen die als eerste aanspreekpunt voor de vakantiegangers op het park dient. De Vakantiecoach lost praktische problemen op, beantwoordt vragen van de gasten en zorgt ervoor dat de mensen zorgeloos van een heerlijke vakantie kunnen genieten.

Wil je werken als Vakantiecoach?

Werk je al als Vakantiecoach en zoek je een nieuwe baan? Of wil je Vakantiecoach worden? Wil je het gemiddelde salaris weten? Op nationaleberoepengids.nl staat alles wat je nodig hebt. Hieronder vindt je de vacatures en de opleidingen voor Vakantiecoach, maar ook informatie over het salaris, de baankansen, de beste werkgevers en nog veel meer!

Bekijk de vacatures Bekijk de opleidingen Bekijk salarisinfo Vind de beste werkgevers

Alles over het beroep Vakantiecoach in één oogopslag

Beroepsgroep:

Persoonstype:

Netwerk:

Opleidingsniveau:

Salarisindicatie:

  • Van onbekend

Baankans:

Aantal vacatures:

0

Aantal opleidingen:

Baankans

Huidige aantal vacatures

0


Salaris en Arbeidsvoorwaarden Vakantiecoach

Wat verdient een Vakantiecoach?

Het salaris van de Vakantiecoach is lastig in te schatten. Dit is afhankelijk van de werkzaamheden van de Vakantiecoach. 

Salarisschaal Vakantiecoach

  • Maximaal
  • Gemiddeld
  • Minimaal
Bovenstaande bedragen zijn bruto maandsalarissen.

Vacatures Vakantiecoach

Er zijn geen vacatures aanwezig.

Arbeidsmarktperspectief en doorgroeimogelijkheden Vakantiecoach

Hoe goed is de toekomst voor de Vakantiecoach? 

Er zijn op  dit moment niet veel Vakantiecoach werkzaam en er is daarom weinig vraag naar Vakantiecoaches. Ook zijn er maar weinig doorgroeimogelijkheden.

Baankans Vakantiecoach

Powered by arbeidsmarktkansen.nl

Huidige aantal vacatures

0


Wil je weten wat jouw arbeidsmarktwaarde is?

Plaats nu je cv en kom erachter

Vakantiecoach worden: Opleidingen tot Vakantiecoach

Hoe word je een Vakantiecoach? 

De Vakantiecoach heeft vaak een toeristische opleiding gevolgd. Hiervoor zijn verschillende mogelijkheden op MBO en HBO niveau. Deze opleidingen duren vaak twee tot vier jaar.

De 0 beste opleidingen, cursussen en traningen tot Vakantiecoach

Meer opleidingen Vakantiecoach

Weet je nog niet of je Vakantiecoach wilt worden? Of wil je doorgroeien? Misschien is er wel een vervolgopleiding Vakantiecoach of specialisatie cursus te vinden.

Zoek in alle opleidingen, cursussen en trainingen


Netwerk Vakantiecoach

Met wie werkt een Vakantiecoach samen? 

De Vakantiecoach werkt meestal zelfstandig. De Vakantiecoach die op een vakantiepark werkt, werkt vaak samen met andere medewerkers van het park en moet verantwoording afleggen aan het management.


Vakantiecoach


Organisaties waar een Vakantiecoach werkzaam is

Waar werkt een Vakantiecoach meestal? 

De Vakantiecoach kan zelfstandig werken of voor een organisatie die mensen helpt bij het boeken van een vakantie. Ook kan de Vakantiecoach bij een vakantiepark werken. De Vakantiecoach is altijd werkzaam in de profit sector.

Meer weten over werken in de Klantenservice?

Bekijk werken in Klantenservice

Best beoordeelde werkgevers Vakantiecoach

Waar kun je het beste werken als Vakantiecoach? Hieronder vindt je de best door de Vakantiecoach beoordeelde bedrijven, en/of die met de meeste vacatures.

Op dit moment zijn er geen bedrijven gevonden voor het beroep Vakantiecoach.

Competenties, Skills en Vaardigheden Vakantiecoach:

Welke competenties heeft een een Vakantiecoach nodig? Hieronder vind je ze met de beschrijving ervan.


Persoonstypen Vakantiecoach

Wat voor persoonlijkheid heb je als Vakantiecoach nodig? 

De Vakantiecoach moet goed naar mensen kunnen luisteren, hen kunnen helpen en problemen op kunnen lossen. De Vakantiecoach moet daarom gevoelig zijn voor de wensen en behoeften van anderen (Gever). Ook moet de Vakantiecoach mensen een heerlijke vakantie willen bieden en voor ze klaar willen staan. De Vakantiecoach moet zelf ook positief en energiek in het leven staan (Levensgenieter).

Bekijk de persoonstypen voor Vakantiecoach


Gever


Lees meer

Levensgenieter


Lees meer

Interview met een Vakantiecoach

Er zijn nog geen interviews geplaatst. Wil je worden geïnterviewd en jezelf of je bedrijf onder de aandacht brengen? Laat het ons weten en stuur een mail.


Beoordeling van het beroep Vakantiecoach

Bekijk hoe onze bezoekers dit beroep beoordelen. Nog geen beoordeling? Help onze bezoekers en geef jouw beoordeling of mening over het beroep Vakantiecoach

Functie inhoud:
Salaris en arbeidsvoorwaarden:
Doorgroeimogelijkheden:
Arbeidsmarktperspectief:
Bedankt voor uw feedback.

Solliciteren op de functie Vakantiecoach

Wanneer je gaat solliciteren voor een baan als Vakantiecoach dien je te letten op welke zaken er voor dit beroep specifiek gelden. Per beroepsgroep en functie verschilt bijvoorbeeld het taalgebruik en zijn bepaalde vaardigheden voor Vakantiecoach belangrijker dan voor een ander beroep. Bij een sollicitatie is jouw CV een van de belangrijkste punten waar naar wordt gekeken, naast ook jouw motivatiebrief. Sta je op het punt te gaan solliciteren als Vakantiecoach. Bekijk dan onze tips.

Bekijk onze CV en sollicitatietips

Is het beroep Vakantiecoach iets voor je?

Zou je graag Vakantiecoach willen worden? Of weet je nog niet welk beroep bij jou past? Als je wilt weten hoe je jouw eigenschappen en competenties kunt gebruiken op de arbeidsmarkt, vul dan onze beroepskeuze test in en kom erachter of een baan als Vakantiecoach bij jou past.

Doe de gratis beroepskeuzetest

Actuele blogposts


reacties op Vakantiecoach

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.


Ga direct naar