Boeken Verhuizer

Over het algemeen zijn er vrij weinig doorgroeimogelijkheden op dit gebied. De verhuizer kan binnen het verhuisvak doorgroeien tot voorman verhuizer, of kan zich bijvoorbeeld juist meer richten op de transportbranche en logistiek. Aangezien elke soort verhuizing weer anders is, kan een verhuizer zich specialiseren in bijvoorbeeld seniorverhuizingen of het verhuizen van kwetsbaar antiek materiaal. Een andere optie is dat de verhuizer voor een meer coördinerende functie gaat. In zijn eigen beroepsgroep kan hij leidinggevende worden van het betreffende verhuisbedrijf waar hij werkzaam is, of in een breder perspectief (met een aanvullende opleiding) doorgroeien tot facility manager bij een willekeurig bedrijf. 

Er zijn een hoop verschillende manieren om je te verdiepen in het beroep Verhuizer. Je kan een opleiding volgen, maar er zijn nog andere laagdrempelige manieren om aan die kennis te komen. Hieronder kan je diverse boeken, Ebooks of DVDs vinden waarmee je meer kan leren over de functie en de inhoud van het beroep Verhuizer. Er zijn boeken voor de beginner of voor de Verhuizer die verder wilt ontwikkelen binnen het vakgebied.

De 1 beste boeken voor een Verhuizer:

De verhuizer

De verhuizer

De verhuizer - Nederlands | Druk: 1 | Paperback | 9789065232656 | 200 pagina's

"Ik geloof niet dat het een recessie was, Tim, vorig jaar. En ook niet echt een uitgesproken laagconjunctuur." "Nee," sprak Tim langzaam en wist dat er nu iets aan zat te komen wat met het onderwerp van deze ochtend te maken had, "Maar er was wel een investeringsmaatschappij als aandeelhoudende partij die van de organisatie …