Opleidingen of training Verloskundige Rotterdam

Zoek je een opleiding Verloskundige in Rotterdam? Wij hebben op dit moment 0 opleidingen, trainingen en cursussen Verloskundige die in de regio Rotterdam gegeven worden. Misschien is een online opleiding volgen iets voor je? Er zijn tegenwoordig ook veel klassikale online opleidingen en trainingen te volgen. Jij volgt je opleiding dan vanuit Rotterdam en je klasgenoten in een andere stad of regio.

Opleidingen Verloskundige Rotterdam

Zou je graag Verloskundige willen worden? Of ben je al Verloskundige en wil je jezelf verder ontwikkelen in jouw vakgebied? Hieronder vind je een een selectie aan opleidingen of cursussen voor de Verloskundige in Rotterdam, samengesteld door onze opleidingspartner Springest.


Er zijn geen opleidingen, trainingen en cursussen Verloskundige in Rotterdam

Er zijn geen opleidingen, trainingen en cursussen Verloskundige in Rotterdam aanwezig. Zet het regiofilter uit, of bekijk een andere regio

Bekijk alle opleidingen Verloskundige

Competentiegerichte cursussen en trainingen voor de Verloskundige

Voor ieder beroep heb je specifieke vaardigheden en kennis nodig. Deze cursussen en traininingen zijn voor de competentie Verloskundige

Trainingen & cursussen Coachen
Coachen
Trainingen & cursussen Kritisch
Kritisch
Trainingen & cursussen Luisteren
Luisteren
Trainingen & cursussen Sociabiliteit
Sociabiliteit
Trainingen & cursussen Stressbestendigheid
Stressbestendigheid

Hoe word je een Verloskundige? 

Om Verloskundige te worden moet je de HBO opleiding Verloskunde hebben afgerond. Deze opleiding duurt vier jaar.

Een Verloskundige moet zich verplicht registreren. Hierdoor heb je recht op een beschermde titel.

Een Verloskundige moet regelmatig na- en bijscholingen  volgen om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen in de verloskunde.

 

Na de opleiding Verloskunde is er de mogelijkheid om door te studeren. Je kunt je bijvoorbeeld specialiseren  (bijvoorbeeld Verloskundig Echoscopist) of  een masteropleiding Verloskunde of Klinische Verloskunde doen.


Filter