Opleidingen of training Verloskundige Zwolle

Zoek je een opleiding Verloskundige in Zwolle? Wij hebben op dit moment 1 opleidingen, trainingen en cursussen Verloskundige die in de regio Zwolle gegeven worden. Misschien is een online opleiding volgen iets voor je? Er zijn tegenwoordig ook veel klassikale online opleidingen en trainingen te volgen. Jij volgt je opleiding dan vanuit Zwolle en je klasgenoten in een andere stad of regio.

Opleidingen Verloskundige Zwolle

Zou je graag Verloskundige willen worden? Of ben je al Verloskundige en wil je jezelf verder ontwikkelen in jouw vakgebied? Hieronder vind je een een selectie aan opleidingen of cursussen voor de Verloskundige in Zwolle, samengesteld door onze opleidingspartner Springest.


De 1 beste opleidingen voor een Verloskundige in Zwolle:

Echografie in de gynaecologie en obstetrie

Echografie in de gynaecologie en obstetrie | regio Zwolle

Uitgebreid Na deze basiscursus kunt u als verloskundige of MBB-er een termijnbepaling en biometrie zelfstandig uitvoeren en u hebt kennis van de bijbehorende verslaglegging. Doelgroep De basiscursus echografie in de gynaecologie/obstetrie is primair bedoeld voor verloskundigen en MBB’ers die zich …

  • Onderwerp opleiding Verloskundige
  • Lesmethode Klassikaal
  • Prijs € 2.500,00
  • Duur 8 dagen
per pagina

Competentiegerichte cursussen en trainingen voor de Verloskundige

Voor ieder beroep heb je specifieke vaardigheden en kennis nodig. Deze cursussen en traininingen zijn voor de competentie Verloskundige

Trainingen & cursussen Coachen
Coachen
Trainingen & cursussen Kritisch
Kritisch
Trainingen & cursussen Luisteren
Luisteren
Trainingen & cursussen Sociabiliteit
Sociabiliteit
Trainingen & cursussen Stressbestendigheid
Stressbestendigheid

Hoe word je een Verloskundige? 

Om Verloskundige te worden moet je de HBO opleiding Verloskunde hebben afgerond. Deze opleiding duurt vier jaar.

Een Verloskundige moet zich verplicht registreren. Hierdoor heb je recht op een beschermde titel.

Een Verloskundige moet regelmatig na- en bijscholingen  volgen om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen in de verloskunde.

 

Na de opleiding Verloskunde is er de mogelijkheid om door te studeren. Je kunt je bijvoorbeeld specialiseren  (bijvoorbeeld Verloskundig Echoscopist) of  een masteropleiding Verloskunde of Klinische Verloskunde doen.


Filter