Verpleegkundige Intensive care afdeling Salaris, Taken, Vacatures, Opleiding, Toekomst & Skills

Wat doet een Verpleegkundige Intensive care afdeling? Lees de functieomschrijving.

Vind het antwoord op al jouw vragen over het beroep verpleegkundige intensive care afdeling. De functieomschrijving, over het loon, de baankans en hoe je verpleegkundige intensive care afdeling wordt.

 

Wat is een Verpleegkundige Intensive care afdeling?

Een verpleegkundige op de Intensive care afdeling is verantwoordelijk voor een aantal patiënten op de Intensive care afdeling. Deze patiënten hebben allemaal om verschillende redenen vergaande zorg nodig en en komen daarom op deze afdeling terecht.

 

Vind kansrijke banen die bij jouw persoonlijkheid en competenties passen

Wil je een baan vinden die echt bij jou past? Wil je omscholen maar weet je nog niet wat? Met baansuggestie krijg je actuele vacatures te zien die passen bij jouw interesse, competenties en persoonlijkheid. Je kan ervoor kiezen om kansrijke banen en ook omschoolvacatures de voorrang te geven. Na 3 stappen krijg je gelijk jouw unieke baansuggesties te zien die horen bij jouw persoonlijke baanprofiel. Doe nu inspiratie op voor de ontwikkeling van jouw loopbaan!

Bekijk jouw persoonlijke baansuggesties

Wat doet een Verpleegkundige Intensive care afdeling?

De verpleegkundige op de Intensive care afdeling verzorgt de patiënten die op de afdeling liggen als hij/zij dienst heeft. Het verzorgen van de patiënten bestaat vaak uit het verzorgen van wonden, het aanbrengen of verwisselen van de infusen en de medicatie toedienen.
Tevens neemt de verpleegkundige op de Intensive care afdeling deel aan het Multidisciplinair Overleg ( MDO ). In dit overleg dient de verpleegkundige op de Intensive care afdeling de patiënten die hij/zij onder zich heeft te vertegenwoordigen.

De verpleegkundige op de Intensive care afdeling vertelt aan de artsen en andere verpleegkundigen op de afdeling, wat de recente klachten van de patiënt zijn en ook vertelt hij/zij wat volgens hem/haar nodig is voor de verbetering van de gezondheid van de patiënt. Hiervoor is het dus belangrijk dat de verpleegkundige op de Intensive care afdeling zijn/haar patiënten tijdens de diensten goed observeert.

Zo kan de verpleegkundige de juiste informatie overdragen aan de artsen of de verpleging van andere disciplines in het ziekenhuis indien nodig. De verpleegkundige op de Intensive care afdeling voert ook regelmatig familiegesprekken waarin hij/zij de familie van de patiënt uit moet leggen hoe het met de gezondheid van de patiënt gaat. Tevens rapporteert de verpleegkundige op de Intensive care afdeling alles wat belangrijk is om te weten over de patiënten voor zijn/haar collega’s. 

Taken, verantwoordelijkheden en werkzaamheden IC Verpleegkundigen

IC Verpleegkudingen zijn verantwoordelijk voor het bevorderen en herstellen van de gezondheid van patiënten door fysieke en psychologische steun te bieden aan patiënten, vrienden en families. Zij houden ook toezicht op de aangewezen teamleden.

Voorbeeld werkzaamheden IC Verpleegkundige:
 • advies geven in verband met geïnformeerde toestemming van zorgontvangers
 • behandelingsstrategieën voor uitdagingen inzake menselijke gezondheid bieden
 • individuen, families en groepen sterker maken
 • levensreddende maatregelen opstarten
 • meeleven met gebruikers van gezondheidszorg
 • verpleegkundige zorg evalueren
 • verpleegkundige zorg plannen
 • verpleegkundige zorg vaststellen
 • verplegende zorg implementeren
 • voorlichten over preventie van ziekte
 • zorg coördineren
 • zorgkwaliteit analyseren

 

Mede mogelijk gemaakt door ESCO

Wil je werken als Verpleegkundige Intensive care afdeling?

Werk je al als Verpleegkundige Intensive care afdeling en zoek je een nieuwe baan? Of wil je Verpleegkundige Intensive care afdeling worden? Wil je het gemiddelde salaris weten? Op nationaleberoepengids.nl staat alles wat je nodig hebt. Hieronder vind je de vacatures en de opleidingen voor Verpleegkundige Intensive care afdeling, maar ook informatie over het salaris, de baankansen, de beste werkgevers en nog veel meer!


Alles over het beroep Verpleegkundige Intensive care afdeling in één oogopslag

Beroepsgroep:

Persoonstype:

Netwerk:

 • Patiënten
 • Artsen en verpleegkundigen van de Intensive care afdeling
 • Artsen en verpleegkundigen van andere disciplines

Opleidingsniveau:

Salarisindicatie:

 • Van €2100 tot €3500

Baankans:

Aantal vacatures:

Aantal opleidingen:

Baankans

Huidige aantal vacatures

109


Salaris en Arbeidsvoorwaarden Verpleegkundige Intensive care afdeling

Wat verdient een Verpleegkundige Intensive care afdeling?

Het startsalaris van een Verpleegkundige op de Intensive Care afdeling is €1850 bruto per maand en kan oplopen tot €3500 bruto per maand voor een HBO verpleegkundige. Het salaris is hierbij afhankelijk van de instelling waar je werkt, de opleiding die je gedaan hebt, je werkervaring en CAO schalen.

Secundaire arbeidsvoorwaarden Verpleegkundige:

 • 8% vakantietoeslag
 • Eindejaarsuitkering
 • Onregelmatigheidstoeslag

Salarisschaal Verpleegkundige Intensive care afdeling

 • Maximaal
 • Gemiddeld
 • Minimaal
Bovenstaande bedragen zijn bruto maandsalarissen.Vacatures Verpleegkundige Intensive care afdeling

Op zoek naar een nieuwe baan als Verpleegkundige Intensive care afdeling? Samen met onze vacature partners bieden wij je een groot aanbod aan actuele vacatures voor Verpleegkundige Intensive care afdeling. Wanneer je hieronder een voor jou geschikte vacature vindt zal je doorklikken naar onze vacaturepartner.

De top 5 Verpleegkundige Intensive care afdeling vacatures

Vacature IC verpleegkundige Doetinchem en omgeving.
HappyNurse
Over de functieDe werkeenheid Acute Zorg bestaat uit de Spoedeisende Hulp (SEH) en de Intensive Care Unit (ICU). Op de ICU worden patiënten behandeld die voor korte of langere tijd …
Vacature IC Verpleegkundige in Friesland
TMI
Voor een ziekenhuis in Friesland zijn wij op zoek naar een IC verpleegkundige voor 24 tot 32 uur per week. Het betreft een tijdelijke functie tot 30 juni 2021. Je …
Vacature IC Verpleegkundige regio Tiel
TMI
Voor een ziekenhuis in de regio van Tiel zoeken wij een IC verpleegkundige voor 32 tot 36 uur per week. Het betreft een functie voor onbepaalde tijd. Ben jij CCU, …
Vacature IC Verpleegkundige regio Den Haag
TMI
Ben jij gediplomeerd IC verpleegkundige een heb je reeds minimaal anderhalf jaar werkervaring opgedaan? Wij bieden een leuk traject waarin je start op detacheringsbasis bij TMI en na een half …
Vacature IC Verpleegkundige Noord-Holland
TMI
Voor een ziekenhuis in Noord-Holland met meerdere locaties zoeken wij per direct een IC verpleegkundige. Het betreft een functie van minimaal 36 uur per week en voor onbepaalde tijd.De werkzaamhedenAls …

Arbeidsmarktperspectief en doorgroeimogelijkheden Verpleegkundige Intensive care afdeling

Wat zijn de baankansen voor een Verpleegkundige Intensive care afdeling?

Het is in de zorg vrij makkelijk om een baan te vinden. Als verpleegkundige op de Intensive care afdeling kun je vaak meteen in een ziekenhuis terecht. Als de verpleegkundige hogerop wil komen, kan hij/zij een interne opleiding in het ziekenhuis volgen en zich specialiseren in Maag-Darm-Lever. 

Als afgestudeerd verpleegkundige heb je je nog niet hoeven specialiseren. Dit kan op de afdeling zelf als er al wordt gewerkt. De verpleegkundige op de Intensive care afdeling zou er dus voor kunnen kiezen om deel te nemen aan de selectie voor een interne opleiding waarin hij/zij specifieke kennis op doet voor de Intensive care afdeling. Als de verpleegkundige op de Intensive care afdeling deze opleiding heeft afgerond, mag hij/zij meer dan daarvoor. Zo zal de verpleegkundige in kwestie bepaalde artsengesprekken over mogen nemen en kleine ingrepen mogen verrichten indien nodig. 

De actuele kans op werk voor een Verpleegkundige Intensive care afdeling

Het beroep Verpleegkundige Intensive care afdeling is onderdeel van de beroepsfamilie Gespecialiseerd verpleegkundige (ziekenhuis). De kans op werk voor de beroepsfamilie Gespecialiseerd verpleegkundige (ziekenhuis) is in de huidige periode zeer goed

Huidige aantal vacatures

109

Baankans Verpleegkundige Intensive care afdeling

logo uwv

Deze indicatie is gebaseerd op de spanningsindicator van het UWV. De kans op werk voor de afzonderlijke beroepen binnen deze beroepsfamilie kan verschillen


Wil je weten wat jouw arbeidsmarktwaarde is?

Benieuwd hoe (andere) werkgevers jou waarderen? Plaats je CV bij onze vacaturepartners en vind uit hoe je in de markt ligt!

Plaats je CV op Nationale Vacaturebank

Verpleegkundige Intensive care afdeling worden: Opleidingen tot Verpleegkundige Intensive care afdeling

Wil je Verpleegkundige Intensive care afdeling worden? Hieronder vind je de eisen, het ontwikkelingspad en de opleidingen voor de Verpleegkundige Intensive care afdeling.

Hoe word je een Verpleegkundige Intensive care afdeling? 

Om verpleegkundige op de Intensive care te worden moet je HBO-V ( hbo verpleegkunde ) afronden of een opleiding MBO verpleegkunde. Het verschil tussen beide opleidingen is dat de student bij de HBO variant dieper op de stof in gaat dan bij de MBO opleiding. Daardoor weet de HBO verpleegkunde student ook meer van gezondheid of de ziekte van de patiënt dan de MBO verpleegkunde student. Echter, beide studenten krijgen in het uitoefenen van het vak dezelfde taken in het ziekenhuis.
Een aantal jaar geleden was het een vereiste dat de student voor HBO-V het profiel Natuur en Gezondheid had afgerond op de middelbare school. Inmiddels echter, is het afronden van het vak biologie voldoende. Voor de MBO opleiding is het afronden van het VMBO met biologie voldoende om toegelaten te worden tot de opleiding. 

De 5 best beoordeelde opleidingen tot Verpleegkundige Intensive care afdeling

MBO-Verpleegkundige, niveau 4
Verpleegkundigen werken in toenemende mate in verpleeghuizen, verzorgingshuizen en thuiszorg. Zij voeren de regie met behulp van het zorg(leef)plan. Ze overleggen met artsen en andere disciplines en mogen alle voorbehouden …
MBO-Verpleegkundige, niveau 4
MBO-Verpleegkundige (niveau 4)
Als Mbo-Verpleegkundige werk je in zorg en welzijn met een verscheidenheid aan zorgvragers en situaties. Je kunt werkzaam zijn binnen alle branches van de verpleging en verzorging: ziekenhuis (ZH), verpleeghuizen en …
MBO-Verpleegkundige (niveau 4)
Opleiding tot Verpleegkundige Praktijkondersteuner Huisartsenzorg-POH
Uitgebreid Een verpleegkundige met de aanvullende opleiding tot POH verzorgt zelfstandig spreekuren en outreachende zorg voor meerdere patiëntengroepen met gedifferentieerde zorgvragen op het gebied van de chronische zorg (onder andere …
Opleiding tot Verpleegkundige Praktijkondersteuner Huisartsenzorg-POH
Verpleegkunde Deeltijd
Let op: Deze opleiding valt onder het wettelijk collegegeld. Schrijf je voor deze opleiding ook in via Studielink (www.studielink.nl/) U kunt zich voor de opleiding Verpleegkunde Deeltijd aanmelden als u …
Verpleegkunde Deeltijd
Voorbereiding op de HBO-V
Uitgebreid Het voorbereidende onderwijs bestaat in totaal uit twee avonden. Beide avonden beginnen met een hoorcollege over de thema’s schrijfvaardigheid en klinisch redeneren. Deze hoorcolleges worden verzorgd door docenten die …
Voorbereiding op de HBO-V

Omscholen tot Verpleegkundige Intensive care afdeling

Als je je wilt omscholen tot Verpleegkundige Intensive care afdeling is het mogelijk dat er meerdere wegen zijn. Het komt namelijk steeds vaker voor dat er specifieke vacatures met omscholing zijn. Op dat moment wordt het leertraject hiervoor door de werkgever georganiseerd. Als er op dit moment omschoolvacatures voor Verpleegkundige Intensive care afdeling zijn vind je die hier direct onder.

Vacatures met (Om)scholing

Omscholen met salaris is natuurlijk wel zo prettig, je verdient gelijk vanaf het begin van je nieuwe baan. Ook worden vaak de opleidingskosten door de werkgever betaald. Wij kennen totaal 4 verschillende typen (om)scholingsvacatures. Directe omscholing, Opleidingsvacatures (BBL, Beroepsbegeleidende Leerweg), Leerling vacatures en Traineeships. Als er voor Verpleegkundige Intensive care afdeling dit type vacatures zijn vind je ze hieronder.

Opleiding vacatures Verpleegkundige Intensive care afdeling

Vacature Opleiding Ambulanceverpleegkundige voor SEH/ IC verpleegkundigen regio Utrecht
TMI
Ben jij gediplomeerd spoedeisende hulp verpleegkundige, intensive care verpleegkundige of Anesthesieverpleegkundige? En droom jij ervan om je verder te specialiseren tot ambulanceverpleegkundige? Dan bieden wij jou de kans om de
Vacature Opleiding Ambulanceverpleegkundige voor SEH/ IC verpleegkundigen regio Utrecht, Utrecht
TMI
Ben jij gediplomeerd spoedeisende hulp verpleegkundige, intensive care verpleegkundige of Anesthesieverpleegkundige? En droom jij ervan om je verder te specialiseren tot ambulanceverpleegkundige? Dan bieden wij jou de kans om de …

Zelfstandig omscholen of doorgroeien tot Verpleegkundige Intensive care afdeling

Als je Verpleegkundige Intensive care afdeling wilt worden vanuit een bestaande baan, dus je wilt omscholen of doorgroeien naar Verpleegkundige Intensive care afdeling zijn de volgende zaken belangrijk:

Interesse en Motivatie Verpleegkundige Intensive care afdeling

Om je werk goed te kunnen doen moet je het leuk vinden. Je moet jouw beroep inhoudelijk interessant vinden en het moet bij jouw motivatie passen. De inhoudelijke beschrijving van het beroep vind je bij Wat doet een Verpleegkundige Intensive care afdeling?

Competenties en Vaardigheden Verpleegkundige Intensive care afdeling

Naast de interesse is het belangrijk dat je de competenties hebt die een Verpleegkundige Intensive care afdeling nodig heeft om succesvol te zijn. Sommige competenties zal je van nature hebben en andere hebben misschien training nodig? Hieronder vind je cursussen en trainingen voor de ontwikkeling van de competenties die een Verpleegkundige Intensive care afdeling nodig heeft.

Competentiegerichte cursussen en trainingen voor de Verpleegkundige Intensive care afdeling

Trainingen & cursussen Analytisch
Analytisch
Trainingen & cursussen Anticiperen
Anticiperen
Trainingen & cursussen Besluitvaardigheid
Besluitvaardigheid
Trainingen & cursussen Luisteren
Luisteren
Trainingen & cursussen Samenwerken
Samenwerken
Trainingen & cursussen Sensitiviteit
Sensitiviteit
Trainingen & cursussen Sociabiliteit
Sociabiliteit
Trainingen & cursussen Stressbestendigheid
Stressbestendigheid

Persoonlijkheid van een Verpleegkundige Intensive care afdeling

Voor ieder beroep is het belangrijk dat het bij jou als persoon past. Hieronder vind je de twee belangrijkste persoontypen voor het beroep Verpleegkundige Intensive care afdeling. Als Verpleegkundige Intensive care afdeling wilt worden moet minimaal één van de persoonlijkheidstypen sterk bij je passen, het tweede persoonstype moet in ieder geval herkenning geven.

De persoonstypen Verpleegkundige Intensive care afdeling:


zie volledige beschrijving persoonstype Verpleegkundige Intensive care afdeling

Vakkennis voor een Verpleegkundige Intensive care afdeling

Het is voor een Verpleegkundige Intensive care afdeling ook erg handig en vaak ook vereist om de specifieke vakkennis en inhoud te snappen. Veel vakgerichte opleidingen tot Verpleegkundige Intensive care afdeling zijn een combinatie van theoretische achtergrond en praktijkgerichte kennis en vaardigheden.

Online Trainingen & Opleidingen Verpleegkundige Intensive care afdeling

MBO-Verpleegkundige (niveau 4)
Als Mbo-Verpleegkundige werk je in zorg en welzijn met een verscheidenheid aan zorgvragers en situaties. Je kunt werkzaam zijn binnen alle branches van de verpleging en verzorging: ziekenhuis (ZH), verpleeghuizen en …
MBO-Verpleegkundige (niveau 4)
MBO-Verpleegkundige (niveau 4)
Als Mbo-Verpleegkundige werk je in zorg en welzijn met een verscheidenheid aan zorgvragers en situaties. Je kunt werkzaam zijn binnen alle branches van de verpleging en verzorging: ziekenhuis (ZH), verpleeghuizen en …
MBO-Verpleegkundige (niveau 4)

Werkervaring Verpleegkundige Intensive care afdeling

Het is voor een startend Verpleegkundige Intensive care afdeling die net van school komt minder belangrijk dat ze de nodige ervaring heeft. Maar voor iemand die zich wil omscholen of doorgroeit tot Verpleegkundige Intensive care afdeling is het cruciaal dat er wel relevante ervaring is. Dit kan ervaring zijn in een beroep dat overeenkomsten vertoont, zoals .

Iets anders leren?

Is Verpleegkundige Intensive care afdeling het misschien toch niet voor je? Je kan via deze zoekbalk ruim 30.000 opleidingen, trainingen en cursussen vinden van zeker 1000 onderwerpen.
Netwerk Verpleegkundige Intensive care afdeling

Met wie werkt een Verpleegkundige Intensive care afdeling samen? 

Ten eerste heeft de verpleegkundige op de Intensive care afdeling contact met alles patiënten die onder hem/haar vallen. Met deze patiënten heeft de verpleegkundige op de Intensive care afdeling meerdere malen per dag contact over zijn/haar gezondheid. Daarbij heeft de verpleegkundige op de Intensive care afdeling contact met artsen en verpleegkundigen op de Intensive care afdeling. Het is in dit beroep van het grootste belang dat er goed overleg gepleegd wordt tussen de verpleging en de artsen op de afdeling dus de verpleegkundige op de Intensive care afdeling zal veel in gesprek zijn met hen over de zorg van de patiënten.

Tot slot is het ook belangrijk dat er contact is tussen de verschillende disciplines in een ziekenhuis. Soms kan een patiënt eerst op de Intensive care afdeling liggen maar blijkt bij nader onderzoek dat de patiënt beter naar een andere afdeling verplaatst kan worden. Deze afdeling moet dan dus volledig op de hoogte zijn van de patiënt in kwestie. Het kan gebeuren dat de verpleegkundige op de Intensive care afdeling door haar netwerk binnen een ziekenhuis makkelijk naar een andere afdeling verplaatst kan worden als hij/zij dit zou willen. Omdat er zoveel contact is met collega’s en meerderen, kennen andere afdelingen en artsen de verpleegkundige op de Intensive care afdeling al en dit zou voordelig kunnen zijn als de verpleegkundige op de Intensive care afdeling overgeplaatst wil worden of hogerop wil komen.


 • Patiënten
 • Artsen en verpleegkundigen van de Intensive care afdeling
 • Artsen en verpleegkundigen van andere disciplines
Verpleegkundige Intensive care afdeling


Organisaties waar een Verpleegkundige Intensive care afdeling werkzaam is

Veel beroepen vind je vaak terug bij gelijksoortige bedrijven. Bekijk hieronder bij wat voor type organisatie een Verpleegkundige Intensive care afdeling meestal werkt.

Waar werkt een Verpleegkundige Intensive care afdeling?

De verpleegkundige op de Intensive care afdeling zal vooral werkzaam zijn in ziekenhuizen en dus niet voor commerciële instellingen. Een klein percentage zou werkzaam kunnen zijn in een privé kliniek die wel een meer profit-insteek hebben. Dit is dus wel degelijk mogelijk.

Meer weten over werken in de Gezondheidszorg?

Bekijk werken in Gezondheidszorg

Best beoordeelde werkgevers Verpleegkundige Intensive care afdeling

Waar kun je het beste werken als Verpleegkundige Intensive care afdeling? Hieronder vind je de best door de Verpleegkundige Intensive care afdeling beoordeelde bedrijven, en/of die met de meeste vacatures.

Op dit moment zijn er geen bedrijven gevonden voor het beroep Verpleegkundige Intensive care afdeling.

Competenties, Skills en Vaardigheden Verpleegkundige Intensive care afdeling:

Voor ieder beroep heb je specifieke vaardigheden en kennis nodig, dat geldt ook voor een Verpleegkundige Intensive care afdeling.

Welke competenties heeft een Verpleegkundige Intensive care afdeling nodig?

Een Verpleegkundige Intensive care afdeling heeft de volgende competenties nodig om zijn of haar beroep goed te kunnen uitoefenen.


Persoonstypen Verpleegkundige Intensive care afdeling

De meeste beroepen passen alleen bij bepaalde persoonlijkheden. Bekijk welke persoonstypen volgens het enneagram er bij Verpleegkundige Intensive care afdeling passen.

Wat voor persoonlijkheid heeft een Verpleegkundige Intensive care afdeling nodig? 

De verpleegkundige op de Intensive care afdeling moet een echte gever zijn. Het gaat in dit vak om het verzorgen van patiënten en hierin is het belangrijk dat de zorg voorop staat. Daarbij moet het in de persoonlijkheid van de verpleegkundige op de Intensive care afdeling zitten om het de patiënten zo makkelijk mogelijk te maken en ze gerust te stellen als dit nodig is. De verpleegkundige op de Intensive care afdeling moet over een bepaalde empathie beschikken om aan te voelen waar de patiënt behoefte aan heeft. Daarbij is het belangrijk dat de verpleegkundige op de Intensive care afdeling goed kan waarnemen. Dit is belangrijk om te weten of er iets moet worden veranderd in de zorg van de patiënt. 

Bekijk de persoonstypen voor Verpleegkundige Intensive care afdeling


Gever


Lees meer

Waarnemer


Lees meer

Interview met een Verpleegkundige Intensive care afdeling

Er zijn nog geen interviews geplaatst. Wil je worden geïnterviewd en jezelf of je bedrijf onder de aandacht brengen? Laat het ons weten en stuur een mail.


Beoordeling van het beroep Verpleegkundige Intensive care afdeling

Bekijk hoe onze bezoekers dit beroep beoordelen. Nog geen beoordeling? Help onze bezoekers en geef jouw beoordeling of mening over het beroep Verpleegkundige Intensive care afdeling

Functie inhoud:
Salaris en arbeidsvoorwaarden:
Doorgroeimogelijkheden:
Arbeidsmarktperspectief:
Bedankt voor uw feedback.

Solliciteren op de functie Verpleegkundige Intensive care afdeling

Wanneer je gaat solliciteren voor een baan als Verpleegkundige Intensive care afdeling dien je te letten op welke zaken er voor dit beroep specifiek gelden. Per beroepsgroep en functie verschilt bijvoorbeeld het taalgebruik en zijn bepaalde vaardigheden voor Verpleegkundige Intensive care afdeling belangrijker dan voor een ander beroep. Bij een sollicitatie is jouw CV een van de belangrijkste punten waar naar wordt gekeken, naast ook jouw motivatiebrief. Sta je op het punt te gaan solliciteren als Verpleegkundige Intensive care afdeling. Bekijk dan onze tips.

Bekijk onze CV en sollicitatietips

Is het beroep Verpleegkundige Intensive care afdeling iets voor je?

Zou je graag Verpleegkundige Intensive care afdeling willen worden? Of weet je nog niet welk beroep bij jou past? Als je wilt weten hoe je jouw eigenschappen en competenties kunt gebruiken op de arbeidsmarkt, vul dan onze beroepskeuze test in en kom erachter of een baan als Verpleegkundige Intensive care afdeling bij jou past.

Doe de gratis beroepskeuzetest

Niet actief op zoek naar een nieuwe baan als Verpleegkundige Intensive care afdeling?

Zou je best een andere baan willen maar ben je niet actief op zoek? Ongeveer 70 procent van de Nederlandse beroepsbevolking zou een andere baan aannemen indien ze een goed aanbod krijgen. Jij ook? Plaats dan je CV bij onze vacaturepartners en misschien word je wel benaderd voor een nieuwe job!

Plaats je CV op Nationale Vacaturebank

Meest recente vacatures Verpleegkundige Intensive care afdeling

Vacature IC Verpleegkundige in Amsterdam
TMI
Ben jij gediplomeerd IC verpleegkundige, heb je minimaal een jaar werkervaring en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan hebben wij een uitdagende functie voor jou! Voor een …
Vacature IC verpleegkundige in Rotterdam
TMI
Flexibele intensive care verpleegkundige gezocht voor een groot ziekenhuis in Rotterdam! De functie is voor 32 tot 36 uur per ;Je komt te werken op basis van detachering, …
Vacature IC Verpleegkundige regio Limburg
TMI
Lijkt het je leuk om in een andere omgeving te werken? Een nieuwe werkwijze, arbeidscultuur en mensen te leren kennen? En heb je minimaal twee jaar werkervaring? Dan zijn wij …
Vacature IC Verpleegkundige in Zwitserland
TMI
Ben jij intensive care verpleegkundige en zou jij een periode aan de slag willen in het prachtige Zwitserland? Beheers jij daarnaast de Duitse taal op minimaal B2 niveau? Dan hebben …
Vacature Opleiding Ambulanceverpleegkundige voor SEH/ IC verpleegkundigen regio Utrecht
TMI
Ben jij gediplomeerd spoedeisende hulp verpleegkundige, intensive care verpleegkundige of Anesthesieverpleegkundige? En droom jij ervan om je verder te specialiseren tot ambulanceverpleegkundige? Dan bieden wij jou de kans om de

Actuele blogposts


reacties op Verpleegkundige Intensive care afdeling

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.


Ga direct naar