Opleidingen of training Visagist Amsterdam

Zoek je een opleiding Visagist in Amsterdam? Wij hebben op dit moment 1 opleidingen, trainingen en cursussen Visagist die in de regio Amsterdam gegeven worden. Misschien is een online opleiding volgen iets voor je? Er zijn tegenwoordig ook veel klassikale online opleidingen en trainingen te volgen. Jij volgt je opleiding dan vanuit Amsterdam en je klasgenoten in een andere stad of regio.

Opleidingen Visagist Amsterdam

Zou je graag Visagist willen worden? Of ben je al Visagist en wil je jezelf verder ontwikkelen in jouw vakgebied? Hieronder vind je een een selectie aan opleidingen of cursussen voor de Visagist in Amsterdam, samengesteld door onze opleidingspartner Springest.


De 1 beste opleidingen voor een Visagist in Amsterdam:

Opleiding Visagie Allround

Opleiding Visagie Allround | regio Amsterdam

ERKENDE OPLEIDING VISAGIE "Become an artist!" Een visagie opleiding volgen bij Facefacts Academy (locaties in Arnhem, Heerenveen en Utrecht), maakt jou tot gediplomeerd visagist, maar ook tot make-up artist! Facefacts Academy leidt jou niet alleen op voor het examen, maar …

  • Onderwerp opleiding Visagist
  • Lesmethode Klassikaal
  • Prijs € 2.645,00
  • Duur 20
Beoordeling
per pagina

Competentiegerichte cursussen en trainingen voor de Visagist

Voor ieder beroep heb je specifieke vaardigheden en kennis nodig. Deze cursussen en traininingen zijn voor de competentie Visagist

Trainingen & cursussen Creativiteit
Creativiteit
Trainingen & cursussen Durf
Durf
Trainingen & cursussen Innovatief
Innovatief
Trainingen & cursussen Kritisch
Kritisch
Trainingen & cursussen Leervermogen
Leervermogen

Hoe word je een Visagist? 

Om als Visagist aan de slag te kunnen moet je een opleiding hebben op MBO niveau of een cursus in een relevante richting. Op MBO niveau heb je de opleiding tot Allround Visagist. Voor cursussen zijn er diverse mogelijkheden.

De studie of cursus in de richting van visagie wordt veelal gecombineerd met een opleiding in de richting van kapper omdat make-up en kapsel vaak door een persoon worden gedaan.

In de opleiding visagie leer je op basis van iemands gezichtsvorm, huidskleur en wensen iemand goed op te maken. Ook leer je vaak hoe je voor als Visagist jezelf kunt beginnen.


Filter