Opleidingen of training Visagist Zwolle

Zoek je een opleiding Visagist in Zwolle? Wij hebben op dit moment 1 opleidingen, trainingen en cursussen Visagist die in de regio Zwolle gegeven worden. Misschien is een online opleiding volgen iets voor je? Er zijn tegenwoordig ook veel klassikale online opleidingen en trainingen te volgen. Jij volgt je opleiding dan vanuit Zwolle en je klasgenoten in een andere stad of regio.

Opleidingen Visagist Zwolle

Zou je graag Visagist willen worden? Of ben je al Visagist en wil je jezelf verder ontwikkelen in jouw vakgebied? Hieronder vind je een een selectie aan opleidingen of cursussen voor de Visagist in Zwolle, samengesteld door onze opleidingspartner Springest.


De 1 beste opleidingen voor een Visagist in Zwolle:

Opleiding Visagie Allround

Opleiding Visagie Allround | regio Zwolle

ERKENDE OPLEIDING VISAGIE "Become an artist!" Een visagie opleiding volgen bij Facefacts Academy (locaties in Arnhem, Heerenveen en Utrecht), maakt jou tot gediplomeerd visagist, maar ook tot make-up artist! Facefacts Academy leidt jou niet alleen op voor het examen, maar …

  • Onderwerp opleiding Visagist
  • Lesmethode Klassikaal
  • Prijs € 2.645,00
  • Duur 20
Beoordeling
per pagina

Competentiegerichte cursussen en trainingen voor de Visagist

Voor ieder beroep heb je specifieke vaardigheden en kennis nodig. Deze cursussen en traininingen zijn voor de competentie Visagist

Trainingen & cursussen Creativiteit
Creativiteit
Trainingen & cursussen Durf
Durf
Trainingen & cursussen Innovatief
Innovatief
Trainingen & cursussen Kritisch
Kritisch
Trainingen & cursussen Leervermogen
Leervermogen

Online Cursussen & Trainingen Visagist

Voor ieder beroep heb je specifieke vaardigheden en kennis nodig, dat geldt ook voor een Visagist. Deze cursussen en trainingen zijn voor de competenties en skills die een Visagist nodig heeft om zijn of haar beroep goed uit te kunnen oefenen.

Kleurenconsulent E-Learning

Kleurenconsulent E-Learning

Met de opleiding Kleurenconsulent leer je hoe je jouw klanten voorziet van professioneel kleur- en stijladvies De kleur die je draagt, heeft effect. Niet alleen op jezelf, maar ook op de omgeving die jou in een bepaalde kleur ziet. Een

  • Onderwerp opleiding Visagist
  • Lesmethode E-Learning
  • Prijs € 358,95
  • Duur 6 maanden

Hoe word je een Visagist? 

Om als Visagist aan de slag te kunnen moet je een opleiding hebben op MBO niveau of een cursus in een relevante richting. Op MBO niveau heb je de opleiding tot Allround Visagist. Voor cursussen zijn er diverse mogelijkheden.

De studie of cursus in de richting van visagie wordt veelal gecombineerd met een opleiding in de richting van kapper omdat make-up en kapsel vaak door een persoon worden gedaan.

In de opleiding visagie leer je op basis van iemands gezichtsvorm, huidskleur en wensen iemand goed op te maken. Ook leer je vaak hoe je voor als Visagist jezelf kunt beginnen.


Filter