Boeken Zelfstandig Werkend Kok

Als Zelfstandig Werkend Kok heb je genoeg doorgroeimogelijkheden. Het meest voor de hand ligt het doorgroeien naar chefkok. Als chefkok zijn leidinggevende capaciteiten belangrijk, omdat er een heel team van keukenpersoneel onder de leiding van een chefkok werkt. Tevens is het mogelijk om door te groeien tot bedrijfsleider van een horeca-onderneming of om uiteindelijk zelf ondernemer te worden en een eigen horecabedrijf op te zetten.

De arbeidsmarkt voor Koks is over het algemeen goed. De vacaturegraad in de horeca is hoger dan in andere bedrijfstakken. De werkgelegenheid in de horeca neemt, echter ten opzichte van de werkgelegenheid in vorige jaren in deze sector, geleidelijk af.

Er zijn een hoop verschillende manieren om je te verdiepen in het beroep Zelfstandig Werkend Kok. Je kan een opleiding volgen, maar er zijn nog andere laagdrempelige manieren om aan die kennis te komen. Hieronder kan je diverse boeken, Ebooks of DVDs vinden waarmee je meer kan leren over de functie en de inhoud van het beroep Zelfstandig Werkend Kok. Er zijn boeken voor de beginner of voor de Zelfstandig Werkend Kok die verder wilt ontwikkelen binnen het vakgebied.

De 12 beste boeken voor een Zelfstandig Werkend Kok:

Tendens niveau 3/4 Bronnenboek

Tendens niveau 3/4 Bronnenboek

Tendens niveau 3/4 Bronnenboek - Nederlands | Druk: 1 | Paperback | 9789060539071 | 392 pagina's

Tendens niveau 3/4 Bronnenboek 1e druk is een boek van Arjen Appel uitgegeven bij Edu'Actief. ISBN 9789060539071 Het Tendens bronnenboek zelfstandig werkend kok/leidinggevende keuken bestaat uit twee boeken: resiba deel 3 en deel 4. Hierin kan de cursist alles vinden over warenkennis, moderne bereidingstechnieken, scheikunde en moleculaire gastronomie. Ook onderwerpen als financieel management, kwaliteitsmanagement en …

Tendens - Partie takenboek zelfstandig werkend kok

Tendens - Partie takenboek zelfstandig werkend kok

Tendens - Partie takenboek zelfstandig werkend kok - Nederlands | Druk: 1 | Paperback | 9789037229226
Tendens - Zelfstandig werkend kok

Tendens - Zelfstandig werkend kok

Tendens - Zelfstandig werkend kok - Nederlands | Druk: 1 | Hardcover | 9789037212518

Tendens - Zelfstandig werkend kok 1e druk is een boek van Danielle Bennenk uitgegeven bij Edu'Actief. ISBN 9789037212518 In deze module komen alle onderdelen van Gastronomie aan bod: van basisbereidingen tot wijnkennis. De student leert hoe hij gasten kan adviseren en informeren over passende wijn-spijscombinaties. Deze module is onderdeel van het Partie-werkboek Zelfstandig werkend kok …

Tendens

Tendens

Tendens - Nederlands | Druk: 1 | Hardcover | 9789037210248

Tendens ZWK Partie-werkboek is het uitgangspunt voor de Zelfstandig werkend kok. Het Partie-werkboek is een map met modules waarin allerlei opdrachten zijn gerangschikt in parties en thema’s: De parties Partie Garde manger Partie Rôtir/Entremétier Partie Patisserie. De thema’s Gastronomie Leidinggeven Voedingsleer en moleculaire gastronomie. De werkmaterialen zijn ook digitaal beschikbaar.

Tendens keuken - Leidinggeven Zelfstandig werkend kok werkboek

Tendens keuken - Leidinggeven Zelfstandig werkend kok werkboek

Tendens keuken - Leidinggeven Zelfstandig werkend kok werkboek - Nederlands | Druk: 1 | Hardcover | 9789037245219
Tendens - Zelfstandig werkend kok

Tendens - Zelfstandig werkend kok

Tendens - Zelfstandig werkend kok - Nederlands | Druk: 1 | Paperback | 9789037212501

Tendens - Zelfstandig werkend kok 1e druk is een boek van Rein J. Mulder uitgegeven bij Edu'Actief. ISBN 9789037212501 In deze module worden de vis-, vlees-, gevogelte- en wildbereidingen behandeld en wordt er aandacht besteed aan de bijpassende sauzen en garnituren. Ook actuele thema's als duurzame visvangst komen aan bod. Tijdens het werken aan de …

Zelfstandig Werkend Kok / deel Werkboek

Zelfstandig Werkend Kok / deel Werkboek - Nederlands | Druk: 1 | Paperback | 9789078958024 | 150 pagina's

Zelfstandig Werkend Kok / deel Werkboek 1e druk. ISBN 9789078958024 Zelfstandig Werkend Kok / deel Werkboek

Themaboek Zelfstandig werkend kok ambachtelijke productieorganisatie

Themaboek Zelfstandig werkend kok ambachtelijke productieorganisatie - Nederlands | Druk: 3e dr | Losbladig | 9789052116099 | 200 pagina's

Themaboek Zelfstandig werkend kok ambachtelijke productieorganisatie

Themaboek Zelfstandig werkend kok

Themaboek Zelfstandig werkend kok - Nederlands | Druk: 3e dr | Losbladig | 9789052116082 | 250 pagina's

Themaboek Zelfstandig werkend kok

Tendens Zelfstandig werkend kok; Rotir en entremetier Partie-werkboek

Tendens Zelfstandig werkend kok; Rotir en entremetier Partie-werkboek

Tendens Zelfstandig werkend kok; Rotir en entremetier Partie-werkboek - Nederlands | Druk: 1 | Paperback | 9789037212495

Tendens Zelfstandig werkend kok; Rotir en entremetier Partie-werkboek 1e druk is een boek van Rein J. Mulder uitgegeven bij Edu'Actief. ISBN 9789037212495 In deze module worden de vis-, vlees-, gevogelte- en wildbereidingen behandeld en wordt er aandacht besteed aan de bijpassende sauzen en garnituren. Ook actuele thema's als duurzame visvangst komen aan bod. Tijdens het …

per pagina