Opleidingen of training Zweminstructeur Eindhoven

Zoek je een opleiding Zweminstructeur in Eindhoven? Wij hebben op dit moment 1 opleidingen, trainingen en cursussen Zweminstructeur die in de regio Eindhoven gegeven worden. Misschien is een online opleiding volgen iets voor je? Er zijn tegenwoordig ook veel klassikale online opleidingen en trainingen te volgen. Jij volgt je opleiding dan vanuit Eindhoven en je klasgenoten in een andere stad of regio.

Opleidingen Zweminstructeur Eindhoven

Zou je graag Zweminstructeur willen worden? Of ben je al Zweminstructeur en wil je jezelf verder ontwikkelen in jouw vakgebied? Hieronder vind je een een selectie aan opleidingen of cursussen voor de Zweminstructeur in Eindhoven, samengesteld door onze opleidingspartner Springest.


De 1 beste opleidingen voor een Zweminstructeur in Eindhoven:

Communiceren met ouders in het zwemonderwijs

Communiceren met ouders in het zwemonderwijs | regio Eindhoven

Communiceren met ouders betekent samenwerken met ouders in het belang van hun kind. Uw zweminstructeurs zijn hierbij het visitekaartje van uw organisatie. In deze actieve training staan professioneel communiceren, samenwerken, verantwoordelijkheid nemen voor de communicatie, respect en het uitstralen van …

  • Onderwerp opleiding Zweminstructeur
  • Lesmethode In-company / Maatwerk
  • Duur 3 uren
Beoordeling
per pagina

Competentiegerichte cursussen en trainingen voor de Zweminstructeur

Voor ieder beroep heb je specifieke vaardigheden en kennis nodig. Deze cursussen en traininingen zijn voor de competentie Zweminstructeur

Trainingen & cursussen Anticiperen
Anticiperen
Trainingen & cursussen Coachen
Coachen
Trainingen & cursussen Klantgerichtheid
Klantgerichtheid
Trainingen & cursussen Motiveren
Motiveren
Trainingen & cursussen Organiseren
Organiseren
Trainingen & cursussen Resultaatgerichtheid
Resultaatgerichtheid
Trainingen & cursussen Sociabiliteit
Sociabiliteit
Trainingen & cursussen Uitdrukkingsvaardigheid
Uitdrukkingsvaardigheid

Online Cursussen & Trainingen Zweminstructeur

Voor ieder beroep heb je specifieke vaardigheden en kennis nodig, dat geldt ook voor een Zweminstructeur. Deze cursussen en trainingen zijn voor de competenties en skills die een Zweminstructeur nodig heeft om zijn of haar beroep goed uit te kunnen oefenen.

Opleiding Lesgever Zwem-ABC (Zweminstructeur/Zwemonderwijzer)

Opleiding Lesgever Zwem-ABC (Zweminstructeur/Zwemonderwijzer)

Opleiding Lesgever Zwem-ABC (Zweminstructeur) Binnen 4 maanden een erkend diploma (NPZ-NRZ) behalen? Via Let us Train You is het mogelijk om vandaag nog te starten met de opleiding Zweminstructeur. Maar hoe dan? Via Q-Cast! In de online bibliotheek vind je …

  • Onderwerp opleiding Zweminstructeur
  • Lesmethode E-Learning
  • Prijs € 1.295,00

Hoe word je een Zweminstructeur? 

Om Zweminstructeur te mogen worden moet je naast je diploma Zweminstructeur ook een EHBO diploma en een BHV certificaat hebben.

De opleiding tot Zweminstructeur is via verschillende organisaties te volgen. De opleiding Allround Zwembadmedewerker heeft daarnaast ook weer verschillende stromingen. Zo kun je kiezen voor Instructeur Groepen, Instructeur Zwem ABC of Recreatie Zwemleider. Allen hebben dus een zelfde basis maar daarnaast een specialisatie.


Filter