Opleidingen Zweminstructeur

Zou je graag Zweminstructeur willen worden? Of ben je al Zweminstructeur en wil je jezelf verder ontwikkelen in jouw vakgebied? Hieronder vind je een een selectie aan opleidingen of cursussen voor de Zweminstructeur, samengesteld door onze opleidingspartner Springest. Als je hieronder een interessante opleiding, training of cursus hebt gevonden zal je doorklikken naar springest.nl.

Om Zweminstructeur te mogen worden moet je naast je diploma Zweminstructeur ook een EHBO diploma en een BHV certificaat hebben.

De opleiding tot Zweminstructeur is via verschillende organisaties te volgen. De opleiding Allround Zwembadmedewerker heeft daarnaast ook weer verschillende stromingen. Zo kun je kiezen voor Instructeur Groepen, Instructeur Zwem ABC of Recreatie Zwemleider. Allen hebben dus een zelfde basis maar daarnaast een specialisatie.

De 2 beste opleidingen voor een Zweminstructeur:

Opleiding Lesgever Zwem-ABC (Zweminstructeur/Zwemonderwijzer)

Zwemonderwijzer | E-Learning |€ 1625.00

Opleiding Lesgever Zwem-ABC (Zweminstructeur) Binnen 4 maanden een erkend diploma (NPZ-NRZ) behalen? Via Let us Train You is het mogelijk om vandaag nog te starten met de opleiding Zweminstructeur. Maar hoe dan? Via Q-Cast! In de online bibliotheek vind je alle theorie welke je nodig hebt om de opdrachten te maken. Ook dit doe je …

Communiceren met ouders in het zwemonderwijs

| In-company / Maatwerk |Niveau: MBO | Max. deelnemers: 12 | Totale lesduur: 3

Communiceren met ouders betekent samenwerken met ouders in het belang van hun kind. Uw zweminstructeurs zijn hierbij het visitekaartje van uw organisatie. In deze actieve training staan professioneel communiceren, samenwerken, verantwoordelijkheid nemen voor de communicatie, respect en het uitstralen van de visie van de organisatie in de communicatie met ouders centraal. Hoe ga je om …