Opleidingen of training Zweminstructeur Maastricht

Zoek je een opleiding Zweminstructeur in Maastricht? Wij hebben op dit moment 0 opleidingen, trainingen en cursussen Zweminstructeur die in de regio Maastricht gegeven worden. Misschien is een online opleiding volgen iets voor je? Er zijn tegenwoordig ook veel klassikale online opleidingen en trainingen te volgen. Jij volgt je opleiding dan vanuit Maastricht en je klasgenoten in een andere stad of regio.

Opleidingen Zweminstructeur Maastricht

Zou je graag Zweminstructeur willen worden? Of ben je al Zweminstructeur en wil je jezelf verder ontwikkelen in jouw vakgebied? Hieronder vind je een een selectie aan opleidingen of cursussen voor de Zweminstructeur in Maastricht, samengesteld door onze opleidingspartner Springest.


Er zijn geen opleidingen, trainingen en cursussen Zweminstructeur in Maastricht

Er zijn geen opleidingen, trainingen en cursussen Zweminstructeur in Maastricht aanwezig. Zet het regiofilter uit, of bekijk een andere regio

Bekijk alle opleidingen Zweminstructeur

Competentiegerichte cursussen en trainingen voor de Zweminstructeur

Voor ieder beroep heb je specifieke vaardigheden en kennis nodig. Deze cursussen en traininingen zijn voor de competentie Zweminstructeur

Trainingen & cursussen Anticiperen
Anticiperen
Trainingen & cursussen Coachen
Coachen
Trainingen & cursussen Klantgerichtheid
Klantgerichtheid
Trainingen & cursussen Organiseren
Organiseren
Trainingen & cursussen Resultaatgerichtheid
Resultaatgerichtheid

Online Cursussen & Trainingen Zweminstructeur

Voor ieder beroep heb je specifieke vaardigheden en kennis nodig, dat geldt ook voor een Zweminstructeur. Deze cursussen en trainingen zijn voor de competenties en skills die een Zweminstructeur nodig heeft om zijn of haar beroep goed uit te kunnen oefenen.

Opleiding Lesgever Zwem-ABC (Zweminstructeur/Zwemonderwijzer)

Opleiding Lesgever Zwem-ABC (Zweminstructeur/Zwemonderwijzer)

Opleiding Lesgever Zwem-ABC (Zweminstructeur) Binnen 4 maanden een erkend diploma (NPZ-NRZ) behalen? Via Let us Train You is het mogelijk om vandaag nog te starten met de opleiding Zweminstructeur. Maar hoe dan? Via Q-Cast! In de online bibliotheek vind je …

  • Onderwerp opleiding Zwemonderwijzer
  • Lesmethode E-Learning
  • Prijs € 1.625,00

Hoe word je een Zweminstructeur? 

Om Zweminstructeur te mogen worden moet je naast je diploma Zweminstructeur ook een EHBO diploma en een BHV certificaat hebben.

De opleiding tot Zweminstructeur is via verschillende organisaties te volgen. De opleiding Allround Zwembadmedewerker heeft daarnaast ook weer verschillende stromingen. Zo kun je kiezen voor Instructeur Groepen, Instructeur Zwem ABC of Recreatie Zwemleider. Allen hebben dus een zelfde basis maar daarnaast een specialisatie.


Filter