U bevindt zich hier: Home » Beroepen » Bitcoin Handelaar

Bitcoin Handelaar worden: Competenties, Opleidingen, Vacatures en Salaris

Wat doet een bitcoin Handelaar? Lees de functieomschrijving.

De Bitcoin Handelaar handelt in bitcoins. Dit is volgens sommigen het nieuwe contante geld. Het is elektronisch geld waarmee je kunt betalen en iemand geld kan sturen. Dit vindt plaats zonder tussenkomst van bijvoorbeeld een bank. Je kan er online mee betalen, maar ook in de winkel kan je via je smartphone eenvoudig met bitcoins betalen. Dit kan zowel in binnen- als buitenland. Je beheert de bitcoins via een online portemonnee.

 

Investeren

Ook is het mogelijk om met bitcoins te investeren en hierin te handelen en speculeren. Er zijn online verschillende organisaties die dit mogelijk maken en er zijn al vele wisselmarkten actief. Hiermee werkt de Bitcoin Handelaar. De handelaar handelt in bitcoins en speculeert hier vaak mee. Door bitcoins te kopen en weer te verkopen probeert de Bitcoin Handelaar winst te maken en zo geld te verdienen. Handelen in Bitcoin is zeer speculatief en spectaculaire winsten gaan gepaard met extreme verliezen.

 

Waarde

De waarde van een bitcoin wordt bepaald door de gebruiker. De marktprijs is afhankelijk van de prijs die ervoor betaald wordt. Door middel van de vraag en het aanbod op de wisselmarkten wordt de waarde bepaald. Door voor een lage prijs bitcoins te kopen en ze op een later moment voor een hogere prijs weer te verkopen kan de Bitcoin Handelaar geld verdienen. Financieel inzicht en zicht op de koersen zijn belangrijke elementen voor het werk van de Bitcoin Handelaar.

Mensen vonden ons op: Job Bitcoin Handelaar, Baan Bitcoin Handelaar, Bitcoin Handelaar Worden, Functie-eisen Bitcoin Handelaar, Verantwoordelijkheden Bitcoin Handelaar, Functieprofiel Bitcoin Handelaar, Wat doet een Bitcoin Handelaar, Werken als Bitcoin Handelaar.

Bitcoin Handelaar worden: Opleiding tot bitcoin Handelaar

Om aan de slag te gaan als Bitcoin Handelaar is geen opleiding nodig. Wel kan een opleiding in de financiële en economische richting helpen om de kennis te hebben die nodig is om de koersen goed te begrijpen en zo winst te kunnen maken.

Opleidingen, cursussen en trainingen:

Vind een cursus of training. In samenwerking met Springest
Staat de opleiding, cursus of training die je zoekt er niet tussen? Kijk dan bij onze partner Springest.nl.
Staat de opleiding, cursus of training die je zoekt er niet tussen? Kijk dan bij onze partner Springest.nl.
Mensen vonden ons op: Studeren voor Bitcoin Handelaar, Bitcoin Handelaar Worden, Opleidingsniveau Bitcoin Handelaar, Scholing Bitcoin Handelaar, Studie Bitcoin Handelaar, Bijscholing Bitcoin Handelaar, Omscholing Bitcoin Handelaar.

Organisaties waar een bitcoin Handelaar doorgaans werkzaam is

De Bitcoin Handelaar werkt meestal niet voor een organisatie, maar als zelfstandige en probeert zelfstandig geld te verdienen. Om deze reden is de handelaar werkzaam in de profit sector.

Mensen vonden ons op: Studeren voor Bitcoin Handelaar, Bitcoin Handelaar Worden, Opleidingsniveau Bitcoin Handelaar, Scholing Bitcoin Handelaar, Studie Bitcoin Handelaar, Bijscholing Bitcoin Handelaar, Omscholing Bitcoin Handelaar.

Salaris en Arbeidsvoorwaarden bitcoin Handelaar

Het salaris van de Bitcoin Handelaar is afhankelijk van de koersen en het op het juiste moment kunnen kopen en verkopen van de bitcoins. Het is daarom lastig om een inschatting te maken van het salaris.

Mensen vonden ons op: Salaris Bitcoin Handelaar, Loon Bitcoin Handelaar, Wat verdien je als Bitcoin Handelaar, Salarisschaal Bitcoin Handelaar, Salarisindicatie Bitcoin Handelaar, Bonus Bitcoin Handelaar, CAO Bitcoin Handelaar, Brutoloon Bitcoin Handelaar, Nettoloon Bitcoin Handelaar, Vakantiedagen Bitcoin Handelaar, Pensioen Bitcoin Handelaar.

Competenties, skills & vaardigheden bitcoin handelaar

 • Analytisch
 • Financieel bewustzijn
 • Onafhankelijkheid
 • Durf
 • Onderhandelen
 • Zelfontwikkeling
Mensen vonden ons op: Kennis Bitcoin Handelaar, Vaardigheden Bitcoin Handelaar, Attitude Bitcoin Handelaar, Kwalificaties Bitcoin Handelaar, Competentieprofiel Bitcoin Handelaar.

Boeken voor het beroep bitcoin handelaar

Wil je meer weten over het beroep bitcoin handelaar? Hieronder vind je diverse boeken, Ebooks of DVD's waarin je meer te weten kan komen over de functie en de inhoud. Ook kunnen er boeken tussen staan die interessant zijn wanneer je bitcoin handelaar bent en jezelf verder wilt ontwikkelen binnen je vakgebied.

Als je tussen de hieronderstaande boeken geen geschikte kan vinden, klik dan op de link onderaan dit kader om op de pagina met meer boeken bitcoin handelaar te komen.

The Bitcoin Standard | Saifedean Ammous

The Decentralized Alternative to Central Banking - Engels | Hardcover | 9781119473862 | 304 pagina's

When a pseudonymous programmer introduced a new electronic cash system that's fully peer-to-peer, with no trusted third party to a small online mailing list in 2008, very few paid attention. Ten years later, and against all odds, this upstart autonomous d...

Bitcoin en andere cryptovaluta | Gert-Jan Lasterie

Hoe je dacht te laat in crypto te stappen maar succesvoller werd dan mensen die dit boek niet lazen - Nederlands | 1e druk | Paperback | 9789000364275 | 264 pagina's

Een duidelijke introductie tot de wereld van bitcoins en andere cryptovaluta Is bitcoin een bubbel of het begin van een revolutie? Hoe schaf je cryptovaluta aan en waar bewaar je ze? Kan je echt steenrijk of straatarm worden door cryptovaluta te kopen? Je...

Hoe word ik een bitcoin-miljonair? | Mark Koster

Nederlands | 1e druk | Paperback | 9789492867032 | 120 pagina's

Hoe word ik een bitcoin-miljonair? 1e druk is een boek van Mark Koster uitgegeven bij Einstein Books En Ebooks. ISBN 9789492867032 Hoe word ik Bitcoin-miljonair De koers van de bitcoin bereikt hoogtepunt na hoogtepunt. Is dat een hype of gaat de cryptomun...

Mensen vonden ons op: boeken voor Bitcoin Handelaar, Bitcoin Handelaar ebooks, boek Bitcoin Handelaar.

Persoonstypen bitcoin Handelaar

Om aan de slag te kunnen als Bitcoin Handelaar moet je een goed financieel inzicht hebben en kennis hebben van wisselkoersen. Je moet op het juiste moment de bitcoins weten te kopen weer verkopen. Je moet zelfstandig kunnen werken en snel keuzes kunnen maken (Baas). Ook moet je hard kunnen werken, met verliezen om kunnen gaan en zelfverzekerd te werk gaan (Succesvolle werker).

Mensen vonden ons op: Persoonlijkheid Bitcoin Handelaar, Karakter Bitcoin Handelaar.

Netwerk bitcoin Handelaar

De Bitcoin Handelaar werkt vaak zelfstandig, maar koopt en verkoopt bitcoins aan andere gebruikers en handelaren.

Mensen vonden ons op: Collega’s Bitcoin Handelaar, Medewerkers Bitcoin Handelaar.

Is het beroep bitcoin Handelaar iets voor jou?

Zou je graag bitcoin Handelaar willen worden? Of weet je nog niet welk beroep bij jou past? Als je wilt weten hoe je jouw eigenschappen en competenties kunt gebruiken op de arbeidsmarkt, vul dan onze beroepskeuze test in en kom erachter of een baan als bitcoin Handelaar bij jou past.

Mensen vonden ons op: beroepskeuze Bitcoin Handelaar, beroepskeuzetest Bitcoin Handelaar, beroep Bitcoin Handelaar kiezen.

Arbeidsmarktperspectief en Doorgroeimogelijkheden bitcoin Handelaar

Er is weinig vraag naar Bitcoin Handelaren, maar het is een beroep dat in een opkomst is. Handelen in elektronisch geld wint aan populariteit en kan in de toekomst dan ook steeds belangrijker worden. Het arbeidsmarktperspectief en de doorgroeimogelijkheden zijn daarom afhankelijk van de ontwikkeling van het elektronisch geld en de bitcoin.

Arbeidsmarktperspectief score bitcoin Handelaar

Hieronder vind je de score voor het arbeidsmarktperspectief voor het beroep bitcoin Handelaar. We hebben 5 scores: Zeer Goed, Goed, Redelijk, Matig en Slecht.

Zeer goed
Powered by arbeidsmarktkansen.nl & Intelligence Group
Mensen vonden ons op: Vooruitzichten Bitcoin Handelaar, Promotie mogelijkheden Bitcoin Handelaar, Carriere Bitcoin Handelaar.

Solliciteren op de functie bitcoin Handelaar

Wanneer je gaat solliciteren voor een baan als bitcoin Handelaar dien je te letten op welke zaken er voor dit beroep specifiek gelden. Per beroepsgroep en functie verschilt bijvoorbeeld het taalgebruik en zijn bepaalde vaardigheden voor bitcoin Handelaar belangrijker dan voor een ander beroep. Bij een sollicitatie is jouw CV een van de belangrijkste punten waar naar wordt gekeken, naast ook jouw motivatiebrief. Sta je op het punt te gaan solliciteren als bitcoin Handelaar. Bekijk dan onze tips.

Mensen vonden ons op: solliciteren als Bitcoin Handelaar, CV Bitcoin Handelaar, sollicitatie Bitcoin Handelaar.

Interviews met bitcoin Handelaar

Er zijn nog geen interviews geplaatst. Wil je worden geïnterviewd en jezelf of je bedrijf onder de aandacht brengen? Laat het ons weten en stuur een mail.

Verwante beroepen bitcoin Handelaar

Vacatures bitcoin handelaar

Op zoek naar een nieuwe baan als Bitcoin Handelaar? Samen met onze vacature partners bieden wij je een groot aanbod aan actuele vacatures voor Bitcoin Handelaar. Wanneer je hieronder een voor jou geschikte vacature vind zal je doorklikken naar de vacaturepartner. De Bitcoin Handelaar handelt in bitcoins. Dit is volgens sommigen het nieuwe contante geld. Het is elektronisch geld waarmee je kunt betalen en iemand geld kan sturen.

Beoordeling Bitcoin Handelaar

Lees hoe onze bezoekers dit beroep beoordelen. Nog geen beoordeling? Help onze bezoekers en geef je mening bij het blok 'Beoordeel zelf het beroep Bitcoin Handelaar' hieronder.

 • Functie-inhoud
 • Salaris en arbeidsvoorwaarden
 • Doorgroeimogelijkeden
 • Arbeidsmarktperspectief

Beoordeel zelf het beroep Bitcoin Handelaar

Geef een score van 1 ster (zeer slecht) tot 5 sterren (zeer goed) door met je muis te klikken bij de 4 keuzeopties die worden getoond.
 • Functie-inhoud
 • Salaris en arbeidsvoorwaarden
 • Doorgroeimogelijkeden
 • Arbeidsmarktperspectief

Reacties

Ik zou graag een opleiding willen volgen ik weet alleen niet welke het beste bij me past Mvg gerrit

Door: Gerrit

Reageer op dit beroep