U bevindt zich hier: Home » Beroepen » Crickettrainer

Crickettrainer worden: Competenties, Opleidingen, Vacatures en Salaris

Wat doet een crickettrainer? Lees de functieomschrijving.

 

Als  Crickettrainer train je een of meerder groepen in  Cricket. De  Crickettrainer geeft aanwijzingen, verzint oefeningen voor zijn/haar leerlingen en zorgt ervoor dat de leerlingen beter worden in deze sport. Het is aan de  Crickettrainer om op het niveau van elk individu in te spelen en de leerling in kwestie vanaf dit niveau beter te laten worden.    

Ook is het aan de  Crickettrainer om talent op te merken en de leerling in kwestie eventueel door te laten stromen naar een hoger niveau.    

De  Crickettrainer is soms ook de coach van een groepje uit zijn/haar klas en begeleidt dit team tijdens de competitie. Hierbij gaat het erom dat de  Crickettrainer tijdens de wedstrijd aanwijzingen geeft die op dat moment relevant zijn om te wedstrijd te kunnen winnen.    

Mensen vonden ons op: Job Crickettrainer, Baan Crickettrainer, Crickettrainer Worden, Functie-eisen Crickettrainer, Verantwoordelijkheden Crickettrainer, Functieprofiel Crickettrainer, Wat doet een Crickettrainer, Werken als Crickettrainer.

Crickettrainer worden: Opleiding tot crickettrainer

 

De  Crickettrainer kan in principe les geven in  Cricket als hij/zij de sport zelf beoefent. Het is wel zaak dat de  Crickettrainer over het juiste niveau beschikt in het beoefenen van de sport. Alleen dan kan de  Crickettrainer de juiste aanwijzingen geven en de techniek goed overbrengen. Hoe hoger het niveau van de pupillen van de  Crickettrainer, hoe hoger het niveau van de  Crickettrainer zelf moet zijn .      

Echter, als de  Crickettrainer fulltime lesgeeft en ook op hoog niveau, dan is het wel op zijn plaats dat de  Crickettrainer een sport achtergrond heeft. Zo zou de  Crickettrainer het CIOS afgerond kunnen hebben. Dit is een MBO sportopleiding. Of de ALO, een HBO sportopleiding.         

Op deze opleidingen leer je niet alleen meer van het menselijk lichaam en wat sporten met een lichaam doet, ook word je er al in getraind om les te geven en om je te specialiseren in een bepaalde sportrichting. De  Crickettrainer zou na het afronden van een van deze twee opleidingen beschikken over waardevolle algemene kennis die hem/haar in staat zal stellen de techniek beter over te brengen en op de juiste manier les te geven.

  

 

Opleidingen, cursussen en trainingen:

Vind een cursus of training. In samenwerking met Springest
Staat de opleiding, cursus of training die je zoekt er niet tussen? Kijk dan bij onze partner Springest.nl.
Staat de opleiding, cursus of training die je zoekt er niet tussen? Kijk dan bij onze partner Springest.nl.
Mensen vonden ons op: Studeren voor Crickettrainer, Crickettrainer Worden, Opleidingsniveau Crickettrainer, Scholing Crickettrainer, Studie Crickettrainer, Bijscholing Crickettrainer, Omscholing Crickettrainer.

Organisaties waar een crickettrainer doorgaans werkzaam is

 

Het hangt er helemaal vanaf op wel niveau en bij welke club de  Crickettrainer werkzaam is. Als de  Crickettrainer werkt voor een plaatselijke vereniging dan zal dit non profit zijn. Er zullen wellicht sponsors zijn voor de  Cricketteams maar dit zullen plaatselijke bedrijfjes zijn die niet veel geld geven aan de vereniging.

Echter, als de  Crickettrainer werkt voor een grote bekende club met veel teams op niveau dan zal er veel sponsoring zijn van wat grotere namen. Dit maakt de club dan al commerciëler en meer een profitclub.   

Mensen vonden ons op: Studeren voor Crickettrainer, Crickettrainer Worden, Opleidingsniveau Crickettrainer, Scholing Crickettrainer, Studie Crickettrainer, Bijscholing Crickettrainer, Omscholing Crickettrainer.

Salaris en Arbeidsvoorwaarden crickettrainer

 

Het salaris is nu gebaseerd op een fulltime dienstverband. Echter, het kan heel goed zijn dat de  Crickettrainer het werk parttime doet naast een andere baan. Als de  Crickettrainer het werk fulltime doet dan hangt het salaris heel erg af van het niveau waarin de  Crickettrainer lesgeeft en wat de werkervaring is van de  Crickettrainer. Als de  Crickettrainer al jaren lesgeeft in  Cricket dan heeft hij/zij een zekere onderscheiding ten opzichte van andere  Crickettrainers. Dan zal de  Crickettrainer ook meer verdienen omdat men dan betaalt voor ervaring en expertise. 

 

 

 

Mensen vonden ons op: Salaris Crickettrainer, Loon Crickettrainer, Wat verdien je als Crickettrainer, Salarisschaal Crickettrainer, Salarisindicatie Crickettrainer, Bonus Crickettrainer, CAO Crickettrainer, Brutoloon Crickettrainer, Nettoloon Crickettrainer, Vakantiedagen Crickettrainer, Pensioen Crickettrainer.

Competenties, skills & vaardigheden crickettrainer

 • Energie
 • Kritisch
 • Organiseren
 • Coachen
 • Motiveren
Mensen vonden ons op: Kennis Crickettrainer, Vaardigheden Crickettrainer, Attitude Crickettrainer, Kwalificaties Crickettrainer, Competentieprofiel Crickettrainer.

Boeken voor het beroep crickettrainer

Wil je meer weten over het beroep crickettrainer? Hieronder vind je diverse boeken, Ebooks of DVD's waarin je meer te weten kan komen over de functie en de inhoud. Ook kunnen er boeken tussen staan die interessant zijn wanneer je crickettrainer bent en jezelf verder wilt ontwikkelen binnen je vakgebied.

Als je tussen de hieronderstaande boeken geen geschikte kan vinden, klik dan op de link onderaan dit kader om op de pagina met meer boeken crickettrainer te komen.

Mensen vonden ons op: boeken voor Crickettrainer, Crickettrainer ebooks, boek Crickettrainer.

Persoonstypen crickettrainer

 

Als  Crickettrainer is het belangrijk dat je de leiding kunt nemen.  De  Crickettrainer staat voor een of meerdere groepen en het is zaak dat deze groepen aandacht hebben voor  Crickettrainer naar hem/haar luisteren. Daarvoor is het belangrijk dat de trainer niet alleen beschikt over enthousiasme in het overbrengen van het spel maar ook over een bepaald charisma zodat de leerlingen de  Crickettrainer ook zien als leider. Bij  Cricket wordt er ook meestal op een groot veld getraind. Hiervoor is het des te belangrijker dat de trainer overwicht heeft om de groep te laten luisteren en zichzelf verstaanbaar te maken.

Tevens is het zaak dat de  Crickettrainer een goede waarnemer is. De  Crickettrainer moet een goed beeld krijgen van het niveau van elke leerling afzonderlijk. Alleen op die manier kan de  Crickettrainer in spelen op dit niveau en oefeningen bedenken die goed aansluiten bij de groep maar ook bij individuele leerlingen. En alleen zo kan het niveau van de groep zelf omhoog worden gebracht.      

 

Mensen vonden ons op: Persoonlijkheid Crickettrainer, Karakter Crickettrainer.

Netwerk crickettrainer

 

De  Crickettrainer heeft in zijn/haar werk vaak contact met andere  Crickettrainers. Zeker als de  Crickettrainer werkzaam is op een  Cricketclub dan zal er veel samenwerking zijn met andere trainers. Dit kan gunstig zijn omdat je elkaar kunt helpen en zelfs samen kunt werken in het trainen van groepen. Zeker voor bepaalde oefeningen is dit handig en daarbij zijn de groepen soms zo groot dat de  Crickettrainers met samenwerking voordeliger uit zijn.

Op een sportclub zal er contact zijn met trainers uit andere disciplines. Hier zal de  Crickettrainer misschien niet direct voordeel uithalen in het trainen van zijn/haar groep. Echter, het kan wel voordelig zijn een netwerk te hebben bij een sportclub voor het vinden van werk in de toekomst.    

Het contact met de clubvoorzitter zal er zonder meer zijn. De  Crickettrainer dient namelijk verantwoording af te leggen aan de clubvoorzitter.    

Mensen vonden ons op: Collega’s Crickettrainer, Medewerkers Crickettrainer.

Is het beroep crickettrainer iets voor jou?

Zou je graag crickettrainer willen worden? Of weet je nog niet welk beroep bij jou past? Als je wilt weten hoe je jouw eigenschappen en competenties kunt gebruiken op de arbeidsmarkt, vul dan onze beroepskeuze test in en kom erachter of een baan als crickettrainer bij jou past.

Mensen vonden ons op: beroepskeuze Crickettrainer, beroepskeuzetest Crickettrainer, beroep Crickettrainer kiezen.

Arbeidsmarktperspectief en Doorgroeimogelijkheden crickettrainer

 

Voor de  Crickettrainer is er weinig kans om door te groeien naar een ander beroep in dezelfde branche. Dit komt omdat het beroep van  Crickettrainer redelijk op zich zelf staat. Wel kan de  Crickettrainer doorgroeien naar een hoger niveau. Als  de  Crickettrainer een aantal jaren lesgeeft aan een bepaald niveau en hierin ervaring opdoet in de sport zelf maar ook in het overbrengen van de sport, dan is het goed mogelijk dat de  Crickettrainer gevraagd zal worden door de  clubvoorzitter om een hogere groep te gaan trainen.  De  Crickettrainer zal dan in de meeste gevallen ook meer gaan verdienen.      

Arbeidsmarktperspectief score crickettrainer

Hieronder vind je de score voor het arbeidsmarktperspectief voor het beroep crickettrainer. We hebben 5 scores: Zeer Goed, Goed, Redelijk, Matig en Slecht.

Goed
Powered by arbeidsmarktkansen.nl & Intelligence Group
Mensen vonden ons op: Vooruitzichten Crickettrainer, Promotie mogelijkheden Crickettrainer, Carriere Crickettrainer.

Solliciteren op de functie crickettrainer

Wanneer je gaat solliciteren voor een baan als crickettrainer dien je te letten op welke zaken er voor dit beroep specifiek gelden. Per beroepsgroep en functie verschilt bijvoorbeeld het taalgebruik en zijn bepaalde vaardigheden voor crickettrainer belangrijker dan voor een ander beroep. Bij een sollicitatie is jouw CV een van de belangrijkste punten waar naar wordt gekeken, naast ook jouw motivatiebrief. Sta je op het punt te gaan solliciteren als crickettrainer. Bekijk dan onze tips.

Mensen vonden ons op: solliciteren als Crickettrainer, CV Crickettrainer, sollicitatie Crickettrainer.

Interviews met crickettrainer

Er zijn nog geen interviews geplaatst. Wil je worden geïnterviewd en jezelf of je bedrijf onder de aandacht brengen? Laat het ons weten en stuur een mail.

Verwante beroepen crickettrainer

Overzicht

Vacatures crickettrainer

Op zoek naar een nieuwe baan als Crickettrainer? Samen met onze vacature partners bieden wij je een groot aanbod aan actuele vacatures voor Crickettrainer. Wanneer je hieronder een voor jou geschikte vacature vind zal je doorklikken naar de vacaturepartner.   Als  Crickettrainer train je een of meerder groepen in  Cricket. De  Crickettrainer geeft aanwijzingen, verzint oefeningen voor zijn/haar leerlingen en zorgt ervoor dat de leerlingen beter worden in deze sport. Het is aan de  Crickettrainer om op het niveau van elk individu in te spelen en de leerling in kwestie vanaf dit niveau beter te laten worden.

Beoordeling Crickettrainer

Lees hoe onze bezoekers dit beroep beoordelen. Nog geen beoordeling? Help onze bezoekers en geef je mening bij het blok 'Beoordeel zelf het beroep Crickettrainer' hieronder.

 • Functie-inhoud
 • Salaris en arbeidsvoorwaarden
 • Doorgroeimogelijkeden
 • Arbeidsmarktperspectief

Beoordeel zelf het beroep Crickettrainer

Geef een score van 1 ster (zeer slecht) tot 5 sterren (zeer goed) door met je muis te klikken bij de 4 keuzeopties die worden getoond.
 • Functie-inhoud
 • Salaris en arbeidsvoorwaarden
 • Doorgroeimogelijkeden
 • Arbeidsmarktperspectief

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Reageer op dit beroep