Acquisiteur Vastgoed Salaris, Taken, Vacatures, Opleiding, Toekomst & Skills

Wat doet een Acquisiteur Vastgoed? Lees de functieomschrijving.

Vind het antwoord op al jouw vragen over het beroep acquisiteur vastgoed. De functieomschrijving, over het loon, de baankans en hoe je acquisiteur vastgoed wordt.

Wat is een Acquisiteur Vastgoed?

Als Acquisiteur Vastgoed ben je eigenlijk continu bezig met het zoeken naar nieuw aan te kopen vastgoed. Dit doe je in opdracht van je werkgevers om te zorgen dat deze hun vierkante meters kunnen uitbreiden. Je houdt je onder andere bezig met het onderhandelen over de huurprijs/koopprijs en over de contracten. Verder ben je vooral bezig met het in kaart brengen van de markt en het onderhandelen en uitwerken van investeringsvoorstellen.

Verder is het ook belangrijk dat je een netwerk weet te onderhouden zodat je als eerste op de hoogte bent van mogelijke nieuwe projecten waarmee jij je voordeel kunt doen. 

Wil je werken als Acquisiteur Vastgoed?

Werk je al als Acquisiteur Vastgoed en zoek je een nieuwe baan? Of wil je Acquisiteur Vastgoed worden? Wil je het gemiddelde salaris weten? Op nationaleberoepengids.nl staat alles wat je nodig hebt. Hieronder vind je de vacatures en de opleidingen voor Acquisiteur Vastgoed, maar ook informatie over het salaris, de baankansen, de beste werkgevers en nog veel meer!


Alles over het beroep Acquisiteur Vastgoed in één oogopslag

Beroepsgroep:

Netwerk:

  • Projectontwikkelaar
  • Makelaar

Opleidingsniveau:

Salarisindicatie:

  • Van €6000 tot €7000

Baankans:

Aantal vacatures:

0

Aantal opleidingen:

Baankans

Huidige aantal vacatures

0


Salaris en Arbeidsvoorwaarden Acquisiteur Vastgoed

Wat verdient een Acquisiteur Vastgoed?

Als Acquisiteur Vastgoed verdien je zo rond de €6000 tot €7000 bruto per maand. Dit salaris is sterk afhankelijk van het bedrijf waarvoor je werkzaam bent. Werk je namelijk bij een groot bedrijf zoals een supermarktketen dan zal je salaris al snel hoger liggen dan als je werkzaam bent bij een kleiner bedrijf. Dit geldt ook voor de secundaire arbeidsvoorwaarden. Een bonusregeling zal sneller voorkomen bij de grotere bedrijven dan bij kleinschaliger bedrijven.

Salarisschaal Acquisiteur Vastgoed

  • Maximaal
  • Gemiddeld
  • Minimaal
Bovenstaande bedragen zijn bruto maandsalarissen.

Vacatures Acquisiteur Vastgoed

Er zijn geen vacatures aanwezig.

Arbeidsmarktperspectief en doorgroeimogelijkheden Acquisiteur Vastgoed

Wat is de toekomst van Acquisiteur Vastgoed?

Het arbeidsmarktperspectief van de Acquisiteur Vastgoed is vooral afhankelijk van de situatie op de woningmarkt. Deze is weer voornamelijk afhankelijk van de economische situatie. Gaat het namelijk slecht met de economie dan zal er weinig vraag zijn naar nieuwe projecten op het gebied van vastgoed en zal er dus ook minder aanbod van vastgoed zijn.

Gaat het daarentegen goed met de economie en dus ook met de woningmarkt dan zullen er veel nieuwe projecten voorhanden zijn en zal het vastgoedaanbod groeien, wat betekent dat de positie van de Acquisiteur op de arbeidsmarkt verbetert. De doorgroeimogelijkheden zijn voor een Acquisiteur niet uitermate breed. Soms is het mogelijk om door te stromen naar een meer leidinggevende functie of kun je als acquisiteur in een andere sector aan de slag.

Baankans Acquisiteur Vastgoed

Powered by arbeidsmarktkansen.nl

Huidige aantal vacatures

0


Wil je weten wat jouw arbeidsmarktwaarde is?

Plaats nu je cv en kom erachter

Acquisiteur Vastgoed worden: Opleidingen tot Acquisiteur Vastgoed

Wil je acquisiteur vastgoed worden? Hieronder vind je de eisen, het ontwikkelingspad en de opleidingen.

Hoe word je een Acquisiteur Vastgoed? 

Om Acquisiteur Vastgoed te worden heb je geen specifieke opleiding nodig. Belangrijk is dat je HBO/WO denkniveau hebt. Ervaring in de de vastgoedsector komt van pas, evenals een studie als HBO Bouwkunde.

De 0 beste opleidingen, cursussen en traningen tot Acquisiteur Vastgoed

Meer opleidingen Acquisiteur Vastgoed

Weet je nog niet of je Acquisiteur Vastgoed wilt worden? Of wil je doorgroeien? Misschien is er wel een vervolgopleiding Acquisiteur Vastgoed of specialisatie cursus te vinden.

Zoek in alle opleidingen, cursussen en trainingen


Netwerk Acquisiteur Vastgoed

Met wie werkt een Acquisiteur Vastgoed samen? 

Als Acquisiteur Vastgoed kom je veel in aanraking met medewerkers van het bedrijf waarvoor je werkzaam bent. Met hen zul je voornamelijk overleg plegen. Ook zul je regelmatig in contact komen met je relaties, dit in het belang van het bedrijf. Relaties kunnen onder andere gemeenten zijn met wie je vergunningen probeert te regelen maar het kan ook gaan om projectontwikkelaars of makelaars van wie je vastgoed opkoopt en plannen bespreekt voor nieuwe projecten. Al met al zal je als acquisiteur dus met veel verschillende medewerkers in aanraking komen. De veelheid en diversiteit aan contacten maakt  de functie van Acquisiteur erg afwisselend.


  • Projectontwikkelaar
  • Makelaar
Acquisiteur Vastgoed


Organisaties waar een Acquisiteur Vastgoed werkzaam is

Veel beroepen vind je vaak terug bij gelijksoortige bedrijven. Bekijk hieronder bij wat voor type organisatie een Acquisiteur Vastgoed meestal werkt.

Waar werkt een Acquisiteur Vastgoed?

Als Acquisiteur Vastgoed werk je vaak voor grote bedrijven die altijd op zoek zijn naar uitbreiding van hun markt. Dit kan gaan om supermarktketens maar ook bijvoorbeeld om winkels die opzoek zijn naar nieuwe vestigingen. Deze bedrijven maken allemaal deel uit van de profit sector.


Best beoordeelde werkgevers Acquisiteur Vastgoed

Waar kun je het beste werken als Acquisiteur Vastgoed? Hieronder vind je de best door de Acquisiteur Vastgoed beoordeelde bedrijven, en/of die met de meeste vacatures.

Op dit moment zijn er geen bedrijven gevonden voor het beroep Acquisiteur Vastgoed.

Competenties, Skills en Vaardigheden Acquisiteur Vastgoed:

Voor ieder beroep heb je specifieke vaardigheden en kennis nodig, dat geldt ook voor een Acquisiteur Vastgoed.

Welke competenties heeft een Acquisiteur Vastgoed nodig?

Een Acquisiteur Vastgoed heeft de volgende competenties nodig om zijn of haar beroep goed te kunnen uitoefenen.


Persoonstypen Acquisiteur Vastgoed

De meeste beroepen passen alleen bij bepaalde persoonlijkheden. Bekijk welke persoonstypen volgens het enneagram er bij Acquisiteur Vastgoed passen.

Wat voor persoonlijkheid heeft een Acquisiteur Vastgoed nodig? 

Als Acquisiteur Vastgoed is het belangrijk dat je zelfverzekerd bent. Je moet vaak belangrijke beslissingen nemen en daarbij is handig om overtuigd te zijn van je eigen kunnen (Succesvolle werker). Ook belangrijk is dat je ijverig en gedreven bent. Het werk zal namelijk veel energie kosten en is zeer prestatiegericht (Succesvolle werker).

Productiviteit is ook een eigenschap die erg goed van pas komt in het werk van de Acquisiteur Vastgoed. Je zal vaak werken met een tijdspanne waarbinnen je nieuwe projecten moet vinden en aandragen (Perfectionist).

Bekijk de persoonstypen voor Acquisiteur Vastgoed


Perfectionist


Lees meer

Succesvolle werker


Lees meer

Interview met een Acquisiteur Vastgoed

Er zijn nog geen interviews geplaatst. Wil je worden geïnterviewd en jezelf of je bedrijf onder de aandacht brengen? Laat het ons weten en stuur een mail.


Beoordeling van het beroep Acquisiteur Vastgoed

Bekijk hoe onze bezoekers dit beroep beoordelen. Nog geen beoordeling? Help onze bezoekers en geef jouw beoordeling of mening over het beroep Acquisiteur Vastgoed

Functie inhoud:
Salaris en arbeidsvoorwaarden:
Doorgroeimogelijkheden:
Arbeidsmarktperspectief:
Bedankt voor uw feedback.

Solliciteren op de functie Acquisiteur Vastgoed

Wanneer je gaat solliciteren voor een baan als Acquisiteur Vastgoed dien je te letten op welke zaken er voor dit beroep specifiek gelden. Per beroepsgroep en functie verschilt bijvoorbeeld het taalgebruik en zijn bepaalde vaardigheden voor Acquisiteur Vastgoed belangrijker dan voor een ander beroep. Bij een sollicitatie is jouw CV een van de belangrijkste punten waar naar wordt gekeken, naast ook jouw motivatiebrief. Sta je op het punt te gaan solliciteren als Acquisiteur Vastgoed. Bekijk dan onze tips.

Bekijk onze CV en sollicitatietips

Is het beroep Acquisiteur Vastgoed iets voor je?

Zou je graag Acquisiteur Vastgoed willen worden? Of weet je nog niet welk beroep bij jou past? Als je wilt weten hoe je jouw eigenschappen en competenties kunt gebruiken op de arbeidsmarkt, vul dan onze beroepskeuze test in en kom erachter of een baan als Acquisiteur Vastgoed bij jou past.

Doe de gratis beroepskeuzetest

Actuele blogposts


reacties op Acquisiteur Vastgoed

Danny88

Ik werk als acquisiteur bij een groot bedrijf (>100.000 werknemers). Salaris voor iemand met 3-5 jaar werkervaring is 75-90k per jaar.

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.


Ga direct naar