Assistent Mobiliteitsbranche Salaris, Taken, Vacatures, Opleiding, Toekomst & Skills

Wat doet een Assistent Mobiliteitsbranche? Lees de functieomschrijving.

Vind het antwoord op al jouw vragen over het beroep assistent mobiliteitsbranche. De functieomschrijving, over het loon, de baankans en hoe je assistent mobiliteitsbranche wordt.

 

Wat is een Assistent Mobiliteitsbranche?

Een Assistent Mobiliteitsbranche zorgt ervoor dat een werkplaats gebruiksklaar is, zodat een auto onderzocht kan worden op mogelijke technische problemen. De Assistent Mobiliteitsbranche houdt de werkplaats o.a. goed schoon. Verder verricht hij kleine onderhoudswerkzaamheden en reparaties. Dit onder begeleiding van een begeleider/monteur. De begeleider/monteur geeft de Assistent Mobiliteitsbranche opdrachten die hij alleen of met een aantal collega'suitvoert.

Bij het uitvoeren van deze taken werkt de Assistent Mobiliteitsbranche dus nauw samen met collega's en leidinggevende. Er wordt veel overlegd door collega's zodat duidelijk is welke werkplaats klaargemaakt moet worden en welke onderdelen en gereedschappen verzameld moeten worden om iets te kunnen reparen. Na reparatie en/of onderhoud zorgt een Assistent Automobiliteitsbranche ervoor dat de auto klaar is om aan de klant af te leveren. Hij heeft geen contact met klanten, maar is alleen werkzaam achter de schermen, op de werkplaats. Hij zorgt ervoor dat alles op tijd af is.

Het werkveld is breed. Een Assistent Mobiliteitsbranche kan aan de slag met auto's, vrachtauto's, caravans, fietsen, brommers of scooters. Er hoeft niet vooraf aan deze opleiding gekozen te worden voor een bepaald werkveld. Dat kan, net als switchen van sector, tijdens de opleiding.Wil je werken als Assistent Mobiliteitsbranche?

Werk je al als Assistent Mobiliteitsbranche en zoek je een nieuwe baan? Of wil je Assistent Mobiliteitsbranche worden? Wil je het gemiddelde salaris weten? Op nationaleberoepengids.nl staat alles wat je nodig hebt. Hieronder vind je de vacatures en de opleidingen voor Assistent Mobiliteitsbranche, maar ook informatie over het salaris, de baankansen, de beste werkgevers en nog veel meer!


Alles over het beroep Assistent Mobiliteitsbranche in één oogopslag

Sector:

Netwerk:

  • Begeleider/monteur
  • Collega's

Opleidingsniveau:

Salarisindicatie:

  • Van €610 tot €1657

Baankans:

Aantal vacatures:

0

Aantal opleidingen:

Baankans

Huidige aantal vacatures

0


Salaris en Arbeidsvoorwaarden Assistent Mobiliteitsbranche

Wat verdient een Assistent Mobiliteitsbranche?

Het startsalaris van een 16-jarige is €610  bruto per maand, het eindsalaris is, met 22 jaar,  €1657 bruto per maand. Het salaris is afhankelijk van leeftijd en opleiding. De salarissen zijn conform de CAO Motorvoertuigenbedrijf en Tweewielerbedrijf, periode 1 juli 2010- 1 februari 2011. Tijdens de opleiding wordt er salaris uitgekeerd door de werkgever.

Als iemand niet in het bezit is van een VBO, MAVO, VMBO of vakopleiding, is het salaris €485,60 bruto per maand voor een 16-jarige en €1196,45 voor een 22-jarige.

Salarisschaal Assistent Mobiliteitsbranche

  • Maximaal
  • Gemiddeld
  • Minimaal
Bovenstaande bedragen zijn bruto maandsalarissen.Vacatures Assistent Mobiliteitsbranche

Er zijn geen vacatures Assistent Mobiliteitsbranche aanwezig. Je kan wel meer informatie vinden over de branche waar een Assistent Mobiliteitsbranche in werkt.

Meer weten over de sector waar een Assistent Mobiliteitsbranche in werkt

Bekijk werken in Automotive

Arbeidsmarktperspectief en doorgroeimogelijkheden Assistent Mobiliteitsbranche

Wat is de toekomst van Assistent Mobiliteitsbranche?

Een Assistent Mobiliteitsbranche kan doorgroeien naar een functie op niveau twee, zoals autotechnicus. Hiervoor moet wel een opleiding gevolgd worden.

Er is op dit moment niet al te veel vraag naar Assistent Mobiliteitsbranche.

Baankans Assistent Mobiliteitsbranche

Powered by arbeidsmarktkansen.nl

Huidige aantal vacatures

0


Wil je weten wat jouw arbeidsmarktwaarde is?

Benieuwd hoe (andere) werkgevers jou waarderen? Plaats je CV bij onze vacaturepartners en vind uit hoe je in de markt ligt!

Plaats je CV nu direct op Monsterboard Plaats je CV op Nationale Vacaturebank

Assistent Mobiliteitsbranche worden: Opleidingen tot Assistent Mobiliteitsbranche

Wil je Assistent Mobiliteitsbranche worden? Hieronder vind je de eisen, het ontwikkelingspad en de opleidingen voor de Assistent Mobiliteitsbranche.

Hoe word je een Assistent Mobiliteitsbranche? 

Het beroep Assistent Mobiliteitsbranche kan uitgevoerd worden met een Beroepsbegeleidende Assistentenopleiding. Deze duurt een jaar. Binnen deze opleiding is er een dag per week school en vier dagen stage bij een erkend leerbedrijf. Er worden geen specifieke vooropleidingseisen gesteld.

Ook met een beroepsopleidende opleiding van één jaar is het beroep uit te voeren.

Opleidingen, cursussen en trainingen tot Assistent Mobiliteitsbranche

Er zijn geen opleidingen Assistent Mobiliteitsbranche aanwezig. Je kan wel verder kijken naar de opleidingen van de sector waar een Assistent Mobiliteitsbranche in werkt

Bekijk alle opleidingen Automotive

Omscholen of doorgroeien tot Assistent Mobiliteitsbranche

Als je Assistent Mobiliteitsbranche wilt worden vanuit een bestaande baan, dus je wilt omscholen of doorgroeien naar Assistent Mobiliteitsbranche zijn de volgende zaken belangrijk:

Interesse en Motivatie Assistent Mobiliteitsbranche

Om je werk goed te kunnen doen moet je het leuk vinden. Je moet jouw beroep inhoudelijk interessant vinden en het moet bij jouw motivatie passen. De inhoudelijke beschrijving van het beroep vind je bij Wat doet een Assistent Mobiliteitsbranche?

Competenties en Vaardigheden Assistent Mobiliteitsbranche

Naast de interesse is het belangrijk dat je de competenties hebt die een Assistent Mobiliteitsbranche nodig heeft om succesvol te zijn. Sommige competenties zal je van nature hebben en andere hebben misschien training nodig? Hieronder vind je cursussen en trainingen voor de ontwikkeling van de competenties die een Assistent Mobiliteitsbranche nodig heeft.

Competentiegerichte cursussen en trainingen voor de Assistent Mobiliteitsbranche

Trainingen & cursussen Accuratesse
Accuratesse
Trainingen & cursussen Klantgerichtheid
Klantgerichtheid
Trainingen & cursussen Luisteren
Luisteren
Trainingen & cursussen Samenwerken
Samenwerken
Trainingen & cursussen Uitdrukkingsvaardigheid
Uitdrukkingsvaardigheid

Persoonlijkheid van een Assistent Mobiliteitsbranche

Voor ieder beroep is het belangrijk dat het bij jou als persoon past. Hieronder vind je de twee belangrijkste persoontypen voor het beroep Assistent Mobiliteitsbranche. Als Assistent Mobiliteitsbranche wilt worden moet minimaal één van de persoonlijkheidstypen sterk bij je passen, het tweede persoonstype moet in ieder geval herkenning geven.

De persoonstypen Assistent Mobiliteitsbranche:


zie volledige beschrijving persoonstype Assistent Mobiliteitsbranche

Vakkennis voor een Assistent Mobiliteitsbranche

Het is voor een Assistent Mobiliteitsbranche ook erg handig en vaak ook vereist om de specifieke vakkennis en inhoud te snappen. Veel vakgerichte opleidingen tot Assistent Mobiliteitsbranche zijn een combinatie van theoretische achtergrond en praktijkgerichte kennis en vaardigheden.

Online Trainingen & Opleidingen Assistent Mobiliteitsbranche


Werkervaring Assistent Mobiliteitsbranche

Het is voor een startend Assistent Mobiliteitsbranche die net van school komt minder belangrijk dat ze de nodige ervaring heeft. Maar voor iemand die zich wil omscholen of doorgroeit tot Assistent Mobiliteitsbranche is het cruciaal dat er wel relevante ervaring is. Dit kan ervaring zijn in een beroep dat overeenkomsten vertoont, zoals Logistiek Medewerker, Autotechnicus, APK Keurmeester .

Iets anders leren?

Is Assistent Mobiliteitsbranche het misschien toch niet voor je? Je kan via deze zoekbalk ruim 30.000 opleidingen, trainingen en cursussen vinden van zeker 1000 onderwerpen.
Netwerk Assistent Mobiliteitsbranche

Met wie werkt een Assistent Mobiliteitsbranche samen? 

Een begeleider/monteur zorgt ervoor dat een Assistent Mobiliteitsbranche een opdracht uit kan voeren onder zijn begeleiding. Hierbij wordt er met collega's samengewerkt.


  • Begeleider/monteur
  • Collega's
Assistent Mobiliteitsbranche


Organisaties waar een Assistent Mobiliteitsbranche werkzaam is

Veel beroepen vind je vaak terug bij gelijksoortige bedrijven. Bekijk hieronder bij wat voor type organisatie een Assistent Mobiliteitsbranche meestal werkt.

Waar werkt een Assistent Mobiliteitsbranche?

Een Assistent Mobiliteitsbranche kan bij verschillende bedrijven terecht, zoals bedrijven die (vracht)auto's verkopen, of fietsen, caravans, brommers en scooters.

Meer weten over werken in de Installatie, Onderhoud & Reparatie?

Bekijk werken in Installatie, Onderhoud & Reparatie

Best beoordeelde werkgevers Assistent Mobiliteitsbranche

Waar kun je het beste werken als Assistent Mobiliteitsbranche? Hieronder vind je de best door de Assistent Mobiliteitsbranche beoordeelde bedrijven, en/of die met de meeste vacatures.

Op dit moment zijn er geen bedrijven gevonden voor het beroep Assistent Mobiliteitsbranche.

Competenties, Skills en Vaardigheden Assistent Mobiliteitsbranche:

Voor ieder beroep heb je specifieke vaardigheden en kennis nodig, dat geldt ook voor een Assistent Mobiliteitsbranche.

Welke competenties heeft een Assistent Mobiliteitsbranche nodig?

Een Assistent Mobiliteitsbranche heeft de volgende competenties nodig om zijn of haar beroep goed te kunnen uitoefenen.


Persoonstypen Assistent Mobiliteitsbranche

De meeste beroepen passen alleen bij bepaalde persoonlijkheden. Bekijk welke persoonstypen volgens het enneagram er bij Assistent Mobiliteitsbranche passen.

Wat voor persoonlijkheid heeft een Assistent Mobiliteitsbranche nodig? 

Een Assistent Mobiliteitsbranche is praktisch, accepterend ingesteld. Deze eigenschappen horen bij een succesvolle werker. Een succesvolle werker is praktisch ingesteld en is in relaties accepterend, maar kan ook ongeduldig of dominant zijn (Succesvolle werker). Een Assistent Mobiliteitsbranche heeft een accepterende houding naar zijn begeleider toe. Hij heeft ook eigenschappen van een bemiddelaar. Een bemiddelaar is ontvankelijk, goedaardig, ondersteunend en kan ook meegaand zijn (Bemiddelaar)

Bekijk de persoonstypen voor Assistent Mobiliteitsbranche


Bemiddelaar


Lees meer

Succesvolle werker


Lees meer

Interview met een Assistent Mobiliteitsbranche

Er zijn nog geen interviews geplaatst. Wil je worden geïnterviewd en jezelf of je bedrijf onder de aandacht brengen? Laat het ons weten en stuur een mail.


Beoordeling van het beroep Assistent Mobiliteitsbranche

Bekijk hoe onze bezoekers dit beroep beoordelen. Nog geen beoordeling? Help onze bezoekers en geef jouw beoordeling of mening over het beroep Assistent Mobiliteitsbranche

Functie inhoud:
Salaris en arbeidsvoorwaarden:
Doorgroeimogelijkheden:
Arbeidsmarktperspectief:
Bedankt voor uw feedback.

Solliciteren op de functie Assistent Mobiliteitsbranche

Wanneer je gaat solliciteren voor een baan als Assistent Mobiliteitsbranche dien je te letten op welke zaken er voor dit beroep specifiek gelden. Per beroepsgroep en functie verschilt bijvoorbeeld het taalgebruik en zijn bepaalde vaardigheden voor Assistent Mobiliteitsbranche belangrijker dan voor een ander beroep. Bij een sollicitatie is jouw CV een van de belangrijkste punten waar naar wordt gekeken, naast ook jouw motivatiebrief. Sta je op het punt te gaan solliciteren als Assistent Mobiliteitsbranche. Bekijk dan onze tips.

Bekijk onze CV en sollicitatietips

Is het beroep Assistent Mobiliteitsbranche iets voor je?

Zou je graag Assistent Mobiliteitsbranche willen worden? Of weet je nog niet welk beroep bij jou past? Als je wilt weten hoe je jouw eigenschappen en competenties kunt gebruiken op de arbeidsmarkt, vul dan onze beroepskeuze test in en kom erachter of een baan als Assistent Mobiliteitsbranche bij jou past.

Doe de gratis beroepskeuzetest

Actuele blogposts


reacties op Assistent Mobiliteitsbranche

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.


Ga direct naar