Astroloog Salaris, Taken, Vacatures, Opleiding, Toekomst & Skills

Wat doet een Astroloog? Lees de functieomschrijving.

Een Astroloog geeft adviezen en inzichten over allerlei zaken aan de hand van horoscopen en astrologische symboliek. Een Astroloog geeft zijn cliënt inzicht in zijn of haar eigen mogelijkheden, beperkingen, beslissingen en verantwoordelijkheden. Gewoonlijk berekent een Astroloog een horoscoop, de stand van bepaalde hemellichamen, op een bepaald moment zoals een geboorte of een toekomstige gebeurtenis. Deze interpreteert de Astroloog, aan de hand van een vermeend verband tussen de stand van hemellichamen en gebeurtenissen op aarde. Zo zou volgens de astrologie in de horoscoop van iemands geboortemoment zijn karakter, talenten en meer worden weerspiegeld.

Er zijn verschillende vormen van astrologie, zoals de klassieke astrologie, de psychologische astrologie en financiële astrologie. Sommige Astrologen zijn gespecialiseerd in bepaalde voorspellingen, zoals politieke of beursvoorspellingen, beroepskeuzes of relatiehoroscopen. Astrologen richten zich steeds meer op het bedrijfsleven met inzichten in bijvoorbeeld bedrijfsvoering of personeelsbeleid.

Het beroep van Astroloog is een vrij beroep. Er is geen wettelijk kader of regelgeving voor, waardoor het van belang is dat Astrologen zelf onderling vaststellen wat gepast en nastrevenswaardig is. Zo is het is belangrijk dat de Astroloog helder en begrijpelijk communiceert over zijn werkwijze. Een Astroloog is een zelfstandige en moet zodoende ook zijn eigen beleid en administratie voeren.

Wil je werken als Astroloog?

Werk je al als Astroloog en zoek je een nieuwe baan? Of wil je Astroloog worden? Wil je het gemiddelde salaris weten? Op nationaleberoepengids.nl staat alles wat je nodig hebt. Hieronder vindt je de vacatures en de opleidingen voor Astroloog, maar ook informatie over het salaris, de baankansen, de beste werkgevers en nog veel meer!


Alles over het beroep Astroloog in één oogopslag

Sector:

Beroepsgroep:

Persoonstype:

Netwerk:

  • Cliënt

Opleidingsniveau:

Salarisindicatie:

  • Van onbekend

Baankans:

Aantal vacatures:

0

Aantal opleidingen:

Baankans

Huidige aantal vacatures

0


Salaris en Arbeidsvoorwaarden Astroloog

Wat verdient een Astroloog?

Als zelfstandige is het loon van een Astroloog geheel afhankelijk van de klantenkring en de hoogte van de consultprijs.

Salarisschaal Astroloog

  • Maximaal
  • Gemiddeld
  • Minimaal
Bovenstaande bedragen zijn bruto maandsalarissen.

Vacatures Astroloog

Er zijn geen vacatures aanwezig.

Arbeidsmarktperspectief en doorgroeimogelijkheden Astroloog

Hoe goed is de toekomst voor de Astroloog? 

Aangezien Astroloog geen functie is binnen een organisatie, is het arbeidsmarktperspectief van een Astroloog volledig afhankelijk van de eigen bedrijfsvoering als zelfstandige. Doorgaans voert een Astroloog zijn werkzaamheden parttime uit en combineert hij deze met andere disciplines of werkzaamheden. Een praktijkvoerend Astroloog kan door het creëren van bekendheid en een goede reputatie doorgroeien tot een bekende, gewilde Astroloog.

Huidige aantal vacatures

0


Wil je weten wat jouw arbeidsmarktwaarde is?

Plaats nu je cv en kom erachter

Astroloog worden: Opleidingen tot Astroloog

Hoe word je een Astroloog? 

Er bestaan verschillende workshops en cursussen astrologie. Een aantal opleidingen zijn door de Astrologische Vakvereniging Nederland erkend, deze leiden op tot praktijkvoerend Astroloog. Deze opleiding is vergelijkbaar met een HBO opleiding.

De 3 beste opleidingen, cursussen en traningen tot Astroloog

Astrologie Thuisstudie
Cursus Astrologie: meer tussen hemel en aardeWat heeft de stand van de sterren te maken met wat er op aarde gebeurt? Staat de levensloop van een mens beschreven in de …
Astrologie E-Learning
Cursus Astrologie: meer tussen hemel en aardeWat heeft de stand van de sterren te maken met wat er op aarde gebeurt? Staat de levensloop van een mens beschreven in de …
Astrologie
Zelf horoscopen berekenen en interpreteren? Maak van je hobby je beroep, word astroloog! Wil jij alles weten van de astrologie of starten als professioneel astroloog? Dan is onze professionele opleiding …
Meer opleidingen Astroloog

Weet je nog niet of je Astroloog wilt worden? Of wil je doorgroeien? Misschien is er wel een vervolgopleiding Astroloog of specialisatie cursus te vinden.

Zoek in alle opleidingen, cursussen en trainingen


Netwerk Astroloog

Met wie werkt een Astroloog samen? 

Een Astroloog werkt volledig zelfstandig en heeft zo alleen contact met zijn eigen klantenkring.


  • Cliënt
Astroloog


Organisaties waar een Astroloog werkzaam is

Waar werkt een Astroloog meestal? 

Een Astroloog is niet werkzaam binnen een organisatie, maar werkt zelfstandig.

Meer weten over werken in de Bijzonder / Humor?

Bekijk werken in Bijzonder / Humor

Best beoordeelde werkgevers Astroloog

Waar kun je het beste werken als Astroloog? Hieronder vindt je de best door de Astroloog beoordeelde bedrijven, en/of die met de meeste vacatures.

Op dit moment zijn er geen bedrijven gevonden voor het beroep Astroloog.

Competenties, Skills en Vaardigheden Astroloog:

Welke competenties heeft een een Astroloog nodig? Hieronder vind je ze met de beschrijving ervan.


Persoonstypen Astroloog

Wat voor persoonlijkheid heb je als Astroloog nodig? 

Een Astroloog kan goed luisteren en zich inleven in anderen. Ook is een Astroloog geduldig, onpartijdig, en voegt hij zich naar de wensen van de cliënt. (Bemiddelaar). Een Astroloog is onderzoekend en kan goed informatie ordenen (Waarnemer).

Bekijk de persoonstypen voor Astroloog


Bemiddelaar


Lees meer

Waarnemer


Lees meer

Interview met een Astroloog

Er zijn nog geen interviews geplaatst. Wil je worden geïnterviewd en jezelf of je bedrijf onder de aandacht brengen? Laat het ons weten en stuur een mail.


Beoordeling van het beroep Astroloog

Bekijk hoe onze bezoekers dit beroep beoordelen. Nog geen beoordeling? Help onze bezoekers en geef jouw beoordeling of mening over het beroep Astroloog

Functie inhoud:
Salaris en arbeidsvoorwaarden:
Doorgroeimogelijkheden:
Arbeidsmarktperspectief:
Bedankt voor uw feedback.

Solliciteren op de functie Astroloog

Wanneer je gaat solliciteren voor een baan als Astroloog dien je te letten op welke zaken er voor dit beroep specifiek gelden. Per beroepsgroep en functie verschilt bijvoorbeeld het taalgebruik en zijn bepaalde vaardigheden voor Astroloog belangrijker dan voor een ander beroep. Bij een sollicitatie is jouw CV een van de belangrijkste punten waar naar wordt gekeken, naast ook jouw motivatiebrief. Sta je op het punt te gaan solliciteren als Astroloog. Bekijk dan onze tips.

Bekijk onze CV en sollicitatietips

Is het beroep Astroloog iets voor je?

Zou je graag Astroloog willen worden? Of weet je nog niet welk beroep bij jou past? Als je wilt weten hoe je jouw eigenschappen en competenties kunt gebruiken op de arbeidsmarkt, vul dan onze beroepskeuze test in en kom erachter of een baan als Astroloog bij jou past.

Doe de gratis beroepskeuzetest

Actuele blogposts


reacties op Astroloog

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.


Ga direct naar