Opleidingen of training Bedrijfsmaatschappelijk Werker Breda

Zoek je een opleiding Bedrijfsmaatschappelijk Werker in Breda? Wij hebben op dit moment 0 opleidingen, trainingen en cursussen Bedrijfsmaatschappelijk Werker die in de regio Breda gegeven worden. Misschien is een online opleiding volgen iets voor je? Er zijn tegenwoordig ook veel klassikale online opleidingen en trainingen te volgen. Jij volgt je opleiding dan vanuit Breda en je klasgenoten in een andere stad of regio.

Opleidingen Bedrijfsmaatschappelijk Werker Breda

Zou je graag Bedrijfsmaatschappelijk Werker willen worden? Of ben je al Bedrijfsmaatschappelijk Werker en wil je jezelf verder ontwikkelen in jouw vakgebied? Hieronder vind je een een selectie aan opleidingen of cursussen voor de Bedrijfsmaatschappelijk Werker in Breda, samengesteld door onze opleidingspartner Springest.


Er zijn geen opleidingen, trainingen en cursussen Bedrijfsmaatschappelijk Werker in Breda

Er zijn geen opleidingen, trainingen en cursussen Bedrijfsmaatschappelijk Werker in Breda aanwezig. Zet het regiofilter uit, of bekijk een andere regio

Bekijk alle opleidingen Bedrijfsmaatschappelijk Werker

Competentiegerichte cursussen en trainingen voor de Bedrijfsmaatschappelijk Werker

Voor ieder beroep heb je specifieke vaardigheden en kennis nodig. Deze cursussen en traininingen zijn voor de competentie Bedrijfsmaatschappelijk Werker

Trainingen & cursussen Analytisch
Analytisch
Trainingen & cursussen Coachen
Coachen
Trainingen & cursussen Klantgerichtheid
Klantgerichtheid
Trainingen & cursussen Luisteren
Luisteren
Trainingen & cursussen Oordeelsvorming
Oordeelsvorming
Trainingen & cursussen Resultaatgerichtheid
Resultaatgerichtheid

Hoe word je een Bedrijfsmaatschappelijk Werker? 

Om Bedrijfsmaatschappelijk Werker te worden, moet je de MBO- of HBO-opleiding Maatschappelijk Werk en Dienstverlening (MWD) doen. Vaak ligt de nadruk eerst op Sociaal Werk en daarna volgt de specialisatie Maatschappelijk Werk en Dienstverlening. Daarna kunnen nog keuzevakken gevolgd worden, zodat de student zich kan specialiseren in bijvoorbeeld Bedrijfsmaatschappelijk Werker of Schoolmaatschappelijk Werker.


Filter