Betontimmerman Salaris, Taken, Vacatures, Opleiding, Toekomst & Skills

Wat doet een Betontimmerman? Lees de functieomschrijving.

Vind het antwoord op al jouw vragen over het beroep betontimmerman. De functieomschrijving, over het loon, de baankans en hoe je betontimmerman wordt.

 

Wat is een Betontimmerman?

Een betontimmerman fabriceert bekistingen waar beton in wordt gegoten. Deze bekistingen kunnen van zowel metaal als hout gemaakt zijn. De betontimmerman krijgt bij een bouwproject bouwtekeningen aangeleverd om hier vervolgens de juiste bekistingen bij te maken. De bekistingen worden vervolgens gebruikt bij het gieten van het beton voor bijvoorbeeld funderingen, wanden, vloeren en andere constructies waar beton voor nodig is. Het werk van een betontimmerman kent veel verantwoordelijkheid aangezien de rest van de bouwwerkzaamheden pas kunnen beginnen als de fundering gefabriceerd is. Een betontimmerman is doorgaands werkzaam bij een constructiebedrijf maar kan ook als zelfstandige werken.

 

Wil je werken als Betontimmerman?

Werk je al als Betontimmerman en zoek je een nieuwe baan? Of wil je Betontimmerman worden? Wil je het gemiddelde salaris weten? Op nationaleberoepengids.nl staat alles wat je nodig hebt. Hieronder vind je de vacatures en de opleidingen voor Betontimmerman, maar ook informatie over het salaris, de baankansen, de beste werkgevers en nog veel meer!


Alles over het beroep Betontimmerman in één oogopslag

Sector:

Beroepsgroep:

Netwerk:

  • Aannemer,
  • Projectleider

Opleidingsniveau:

Salarisindicatie:

  • Van €1200 tot €1800

Baankans:

Aantal vacatures:

Aantal opleidingen:

Baankans

Huidige aantal vacatures

32


Salaris en Arbeidsvoorwaarden Betontimmerman

Wat verdient een Betontimmerman?

Een betontimmerman zal doorgaands tussen de 1200 en 1800 euro per maand verdienen. Net zoals andere beroepen in de bouw is er vaak sprake van secundaire arbeidsvoorwaarden die rekening houden met de zwaarte en de risico’s van het werk. 

 

 

Salarisschaal Betontimmerman

  • Maximaal
  • Gemiddeld
  • Minimaal
Bovenstaande bedragen zijn bruto maandsalarissen.

Vacatures Betontimmerman

Op zoek naar een nieuwe baan als Betontimmerman? Samen met onze vacature partners bieden wij je een groot aanbod aan actuele vacatures voor Betontimmerman. Wanneer je hieronder een voor jou geschikte vacature vindt zal je doorklikken naar onze vacaturepartner.

De top 5 Betontimmerman vacatures

Betontimmerman
Covebo Uitzendgroep
Heb je aantoonbare ervaring in de betonbouw of sta je ervoor open om het vak te leren? Ben je flexibel, weet jij van aanpakken en heb jij geen hoogtevrees? Kun …
Betontimmerman | Complexe Infra | . - .
WR.nl Solliciteren
Betontimmerman | Complexe Infra | . - . | BetontimmermanVoor de vacature als Betontimmerman Nijverdal Complexe Infra ga je het volgende doen: Aanpakken! Dat is wat jij kan als geen ander …
Betontimmerman in Nijmegen!
de vrienden van beton
Heb jij als ervaring als Betontimmerman? Ben je daarnaast op zoek naar een mooie, nieuwe baan? Wil je z.s.m. aan de slag? Lees verder en reageer! Wat ga jij doen?
Betontimmerman, Hardinxveld-Giessendam
Intro Hardinxveld
Ha denkende doener Wij zijn op zoek naar een ervaren betontimmerman. Iemand met een nuchtere mentaliteit, maar ook een echte vakman. Als betontimmerman werk je mee aan de bouw van …
Civiel Betontimmerman, Hellevoetsluis
VNOM
Wat ga je doen? Voor een mooi internationaal bedrijf met veel ontwikkelingsmogelijkheden zijn wij op zoek naar gemotiveerde Civiele Betontimmerlieden. Projecten bevinden zich door heel het land en jij houdt …

Arbeidsmarktperspectief en doorgroeimogelijkheden Betontimmerman

Wat is de toekomst van Betontimmerman?

Het arbeidsperspectief is goed te noemen. Net zoals andere beroepen in de bouw is het natuurlijk wel van belang dat er bouwprojecten van start gaan. Het economisch klimaat kan dus van invloed zijn op het werkaanbod voor betontimmermannen. Maar over het algemeen is er voldoende werk te vinden. Directe doorgroeimogelijkheden zijn er doorgaands niet voor een betontimmerman. 

 

 

Baankans Betontimmerman

Powered by arbeidsmarktkansen.nl

Huidige aantal vacatures

32


Wil je weten wat jouw arbeidsmarktwaarde is?

Plaats nu je cv en kom erachter

Betontimmerman worden: Opleidingen tot Betontimmerman

Wil je betontimmerman worden? Hieronder vind je de eisen, het ontwikkelingspad en de opleidingen.

Hoe word je een Betontimmerman? 

Een betontimmerman dient MBO werk- en denkniveau te hebben. Er bestaan in Nederland specifieke opleidingen tot betontimmerman. Ten eerste is er de begin opleiding Betontimmerman Primair en verder is er de voortgezette opleiding Betontimmerman Voortgezet.  Algemene MBO bouwkundige opleidingen zijn over het algemeen ook geschikte vooropleidingen om betontimmerman te kunnen worden.

 

 

Opleidingen, cursussen en trainingen tot Betontimmerman

Er zijn geen opleidingen Betontimmerman aanwezig. Je kan wel verder kijken naar de opleidingen van de sector waar een Betontimmerman in werkt

Bekijk alle opleidingen Bouw

Netwerk Betontimmerman

Met wie werkt een Betontimmerman samen? 

De betontimmerman werkt veel samen met de leider van het bouwproject en de aannemer. Deze geeft de specificaties aan de betontimmerman en kijkt toe op de werkzaamheden van de betontimmerman. Bij het timmeren van de bekistingen werkt de betontimmerman vaak samen met collega betontimmermannen om zo effectiever en sneller te werk te gaan.

 

 

  • Aannemer,
  • Projectleider
Betontimmerman


Organisaties waar een Betontimmerman werkzaam is

Veel beroepen vind je vaak terug bij gelijksoortige bedrijven. Bekijk hieronder bij wat voor type organisatie een Betontimmerman meestal werkt.

Waar werkt een Betontimmerman?

Een betontimmerman is werkzaam bij een constructiebedrijf. Dit zijn profit organisaties. In sommige gevallen werkt de betontimmerman als zelfstandige. 

 

 

Meer weten over werken in de Beroepsgroep Bouw?

Bekijk werken in Beroepsgroep Bouw

Best beoordeelde werkgevers Betontimmerman

Waar kun je het beste werken als Betontimmerman? Hieronder vind je de best door de Betontimmerman beoordeelde bedrijven, en/of die met de meeste vacatures.

Op dit moment zijn er geen bedrijven gevonden voor het beroep Betontimmerman.

Competenties, Skills en Vaardigheden Betontimmerman:

Voor ieder beroep heb je specifieke vaardigheden en kennis nodig, dat geldt ook voor een Betontimmerman.

Welke competenties heeft een Betontimmerman nodig?

Een Betontimmerman heeft de volgende competenties nodig om zijn of haar beroep goed te kunnen uitoefenen.


Persoonstypen Betontimmerman

De meeste beroepen passen alleen bij bepaalde persoonlijkheden. Bekijk welke persoonstypen volgens het enneagram er bij Betontimmerman passen.

Wat voor persoonlijkheid heeft een Betontimmerman nodig? 

Een betontimmerman moet van aanpakken weten. Als de betontimmerman niet opschiet met zijn werkzaamheden dan kan het hele bouwproject vertraging oplopen. Daarom moet een betontimmerman doelgericht en energiek te werk gaan. Eigenschappen die passen bij het persoonstype de succesvolle werker. Verder heeft de  betontimmerman veel verantwoordelijkheid. De betontimmerman is immers verantwoordelijk voor de basis, het fundament, van het bouwproject. Hier mogen ondanks de tijdsdruk geen fouten in gemaakt worden. Daarom past het persoonstype de perfectionist ook goed bij een betontimmerman. 

 

 

Bekijk de persoonstypen voor Betontimmerman


Perfectionist


Lees meer

Succesvolle werker


Lees meer

Interview met een Betontimmerman

Er zijn nog geen interviews geplaatst. Wil je worden geïnterviewd en jezelf of je bedrijf onder de aandacht brengen? Laat het ons weten en stuur een mail.


Beoordeling van het beroep Betontimmerman

Bekijk hoe onze bezoekers dit beroep beoordelen. Nog geen beoordeling? Help onze bezoekers en geef jouw beoordeling of mening over het beroep Betontimmerman

Functie inhoud:
Salaris en arbeidsvoorwaarden:
Doorgroeimogelijkheden:
Arbeidsmarktperspectief:
Bedankt voor uw feedback.

Solliciteren op de functie Betontimmerman

Wanneer je gaat solliciteren voor een baan als Betontimmerman dien je te letten op welke zaken er voor dit beroep specifiek gelden. Per beroepsgroep en functie verschilt bijvoorbeeld het taalgebruik en zijn bepaalde vaardigheden voor Betontimmerman belangrijker dan voor een ander beroep. Bij een sollicitatie is jouw CV een van de belangrijkste punten waar naar wordt gekeken, naast ook jouw motivatiebrief. Sta je op het punt te gaan solliciteren als Betontimmerman. Bekijk dan onze tips.

Bekijk onze CV en sollicitatietips

Is het beroep Betontimmerman iets voor je?

Zou je graag Betontimmerman willen worden? Of weet je nog niet welk beroep bij jou past? Als je wilt weten hoe je jouw eigenschappen en competenties kunt gebruiken op de arbeidsmarkt, vul dan onze beroepskeuze test in en kom erachter of een baan als Betontimmerman bij jou past.

Doe de gratis beroepskeuzetest

Actuele blogposts


reacties op Betontimmerman

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.


Ga direct naar