Bibliothecaris Coördinator Backoffice Salaris, Taken, Vacatures, Opleiding, Toekomst & Skills

Wat doet een Bibliothecaris Coördinator Backoffice? Lees de functieomschrijving.

De backoffice van de bibliotheek is de plaats waar verzamelde kennis wordt omgezet in projecten en beleidsadviezen. Domeinspecialisten, de bibliothecaris backoffice en specialist collectiemanagement presenteren hun onderzoeksresultaten en projectvoorstellen, en beleidsadviezen die hieruit voortkomen aan de Bibliothecaris of Domeinspecialist Coördinator Backoffice. Deze draagt de verantwoordelijkheid voor de uitvoering van alle werkzaamheden in product-, beleid- en kennisontwikkeling in algemene zin. Hij controleert de planning van projecten en helpt deze uitvoeren.

De relevante beleidsadviezen of productvoorstellen, met betrekking tot bijvoorbeeld de collectie, die hem bereiken legt de Coördinator Backoffice voor aan het managementteam. Hij coördineert het onderzoek naar verbeterpunten in producten en dienstverlening en signaleert gaten in de markt. Verder fungeert hij als bindende factor in het netwerk van de backoffice en neemt de leiding van verscheidene projecten op zich (eventueel in zijn eigen domein). De Coördinator Backoffice is als het ware de domeinoverkoepelende verbinding tussen management en het team backoffice en voor zowel directeur als medewerker de vraagbaak waar het ontwikkeling van kennis, product en beleid betreft. Natuurlijk is het de klant waar het om draait en daarom neemt de Bibliothecaris Coördinator Backoffice ook af en toe de functie van medewerker informatie & advies op zich.

Wil je werken als Bibliothecaris Coördinator Backoffice?

Werk je al als Bibliothecaris Coördinator Backoffice en zoek je een nieuwe baan? Of wil je Bibliothecaris Coördinator Backoffice worden? Wil je het gemiddelde salaris weten? Op nationaleberoepengids.nl staat alles wat je nodig hebt. Hieronder vindt je de vacatures en de opleidingen voor Bibliothecaris Coördinator Backoffice, maar ook informatie over het salaris, de baankansen, de beste werkgevers en nog veel meer!

Bekijk de vacatures Bekijk de opleidingen Bekijk salarisinfo Vind de beste werkgevers

Alles over het beroep Bibliothecaris Coördinator Backoffice in één oogopslag

Persoonstype:

Netwerk:

 • Directeur
 • Bibliothecaris Backoffice
 • Domeinspecialist
 • Specialist Collectiemanagement

Opleidingsniveau:

Salarisindicatie:

 • Van €2200 tot €3500

Baankans:

Aantal vacatures:

0

Aantal opleidingen:

Baankans

Huidige aantal vacatures

0


Salaris en Arbeidsvoorwaarden Bibliothecaris Coördinator Backoffice

Wat verdient een Bibliothecaris Coördinator Backoffice?

Een Bibliothecaris Coördinator Backoffie verdient maandelijks tussen de €2200 en €3500. De bibliotheek werkt daarnaast met verscheidene toeslagen, te weten: een eindejaarsuitkering (1,3% van het bruto jaarloon), vakantietoeslag (12 x 8% van het bruto maandloon) en onregelmatigheidstoeslagen.

De Domeinspecialist Coördinator Backoffice is één schaal hoger ingeschaald dan de Bibliothecaris Coördinator Backoffice. Die laatste zou zich dus kunnen specialiseren en domeinspecialist en coördinator worden.

Salarisschaal Bibliothecaris Coördinator Backoffice

 • Maximaal
 • Gemiddeld
 • Minimaal
Bovenstaande bedragen zijn bruto maandsalarissen.

Vacatures Bibliothecaris Coördinator Backoffice

Er zijn geen vacatures aanwezig.

Arbeidsmarktperspectief en doorgroeimogelijkheden Bibliothecaris Coördinator Backoffice

Hoe goed is de toekomst voor de Bibliothecaris Coördinator Backoffice? 

Tot voor kort waren de vooruitzichten voor afgestudeerden in Informatiedienstverlening en -Management gunstig. Nu heeft ook de bibliotheek te kampen met bezuinigingen.

De Bibliothecaris Coördinator Cackoffice kan zich specialiseren in een domein en dan Domeinspecialist Coördinator Backoffice worden.

Baankans Bibliothecaris Coördinator Backoffice

Powered by arbeidsmarktkansen.nl

Huidige aantal vacatures

0


Wil je weten wat jouw arbeidsmarktwaarde is?

Plaats nu je cv en kom erachter

Bibliothecaris Coördinator Backoffice worden: Opleidingen tot Bibliothecaris Coördinator Backoffice

Hoe word je een Bibliothecaris Coördinator Backoffice? 

Bibliotheken vragen een afgeronde opleiding Informatiedienstverlening en -Management, bij voorkeur met post-HBO Marketing voor Bibliotheekorganisaties.

In sommige gevallen kan een andere HBO opleiding in combinatie met post-HBO Marketing voor Bibliotheekorganisaties ook voldoende zijn.

De 0 beste opleidingen, cursussen en traningen tot Bibliothecaris Coördinator Backoffice

Meer opleidingen Bibliothecaris Coördinator Backoffice

Weet je nog niet of je Bibliothecaris Coördinator Backoffice wilt worden? Of wil je doorgroeien? Misschien is er wel een vervolgopleiding Bibliothecaris Coördinator Backoffice of specialisatie cursus te vinden.

Zoek in alle opleidingen, cursussen en trainingen


Netwerk Bibliothecaris Coördinator Backoffice

Met wie werkt een Bibliothecaris Coördinator Backoffice samen? 

De Bibliothecaris Coördinator Backoffice werkt samen met iedereen die een bijdrage levert aan het proces van kennis-, product- en beleidontwikkeling in de bibliotheek. Zijn directe meerdere is de directeur. In de frontoffice heeft hij te maken met klanten, medewerkers inormatie & advies en andere bibliotheekmedewerkers.


 • Directeur
 • Bibliothecaris Backoffice
 • Domeinspecialist
 • Specialist Collectiemanagement
Bibliothecaris Coördinator Backoffice


Organisaties waar een Bibliothecaris Coördinator Backoffice werkzaam is

Waar werkt een Bibliothecaris Coördinator Backoffice meestal? 

De Bibliothecaris Coördinator Backoffice werkt bij een openbare bibliotheek en dus in de non-profit sector.

Meer weten over werken in de Marketing & Product?

Bekijk werken in Marketing & Product

Best beoordeelde werkgevers Bibliothecaris Coördinator Backoffice

Waar kun je het beste werken als Bibliothecaris Coördinator Backoffice? Hieronder vindt je de best door de Bibliothecaris Coördinator Backoffice beoordeelde bedrijven, en/of die met de meeste vacatures.

Op dit moment zijn er geen bedrijven gevonden voor het beroep Bibliothecaris Coördinator Backoffice.

Competenties, Skills en Vaardigheden Bibliothecaris Coördinator Backoffice:

Welke competenties heeft een een Bibliothecaris Coördinator Backoffice nodig? Hieronder vind je ze met de beschrijving ervan.


Persoonstypen Bibliothecaris Coördinator Backoffice

Wat voor persoonlijkheid heb je als Bibliothecaris Coördinator Backoffice nodig? 

De Bibliothecaris Coördinator Backoffice is de spil in de verzameling en interpretatie van kennis en degene die de uiteindelijke conclusies trekt. Hij moet goed onderscheid kunnen maken tussen hoofd -en bijzaken en kan een keuze goed onderbouwen (Waarnemer). Verder kan hij orde aanbrengen in mogelijke chaos en goed voor ogen houden wie de klant is. Hij werkt gestructureerd en probeert zijn werk zo goed mogelijk te doen (Perfectionist).

Bekijk de persoonstypen voor Bibliothecaris Coördinator Backoffice


Perfectionist


Lees meer

Waarnemer


Lees meer

Interview met een Bibliothecaris Coördinator Backoffice

Er zijn nog geen interviews geplaatst. Wil je worden geïnterviewd en jezelf of je bedrijf onder de aandacht brengen? Laat het ons weten en stuur een mail.


Beoordeling van het beroep Bibliothecaris Coördinator Backoffice

Bekijk hoe onze bezoekers dit beroep beoordelen. Nog geen beoordeling? Help onze bezoekers en geef jouw beoordeling of mening over het beroep Bibliothecaris Coördinator Backoffice

Functie inhoud:
Salaris en arbeidsvoorwaarden:
Doorgroeimogelijkheden:
Arbeidsmarktperspectief:
Bedankt voor uw feedback.

Solliciteren op de functie Bibliothecaris Coördinator Backoffice

Wanneer je gaat solliciteren voor een baan als Bibliothecaris Coördinator Backoffice dien je te letten op welke zaken er voor dit beroep specifiek gelden. Per beroepsgroep en functie verschilt bijvoorbeeld het taalgebruik en zijn bepaalde vaardigheden voor Bibliothecaris Coördinator Backoffice belangrijker dan voor een ander beroep. Bij een sollicitatie is jouw CV een van de belangrijkste punten waar naar wordt gekeken, naast ook jouw motivatiebrief. Sta je op het punt te gaan solliciteren als Bibliothecaris Coördinator Backoffice. Bekijk dan onze tips.

Bekijk onze CV en sollicitatietips

Is het beroep Bibliothecaris Coördinator Backoffice iets voor je?

Zou je graag Bibliothecaris Coördinator Backoffice willen worden? Of weet je nog niet welk beroep bij jou past? Als je wilt weten hoe je jouw eigenschappen en competenties kunt gebruiken op de arbeidsmarkt, vul dan onze beroepskeuze test in en kom erachter of een baan als Bibliothecaris Coördinator Backoffice bij jou past.

Doe de gratis beroepskeuzetest

Actuele blogposts


reacties op Bibliothecaris Coördinator Backoffice

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.


Ga direct naar