Boeken Gemeente Boeken Gemeente

Boeken voor Gemeente

Wil je verder verdiepen in de sector Gemeente, dan vind je hieronder de beroepen die binnen deze beroepsgroep vallen en je kan per beroep boeken vinden die met dat beroep te maken hebben. Veel boeken over Gemeente zullen voor meerdere beroepen relevant zijn, dus je kan een bepaald boek bij meerdere beroepen tegenkomen.

De gemeente kennen we allemaal. Het valt natuurlijk binnen de sector overheid, alleen vonden wij het toch belangrijk om deze apart te benoemen. Hoewel ook ambtenaarsfuncties bij deze sector horen, vallen hier toch specifieke beroepen onder zoals burgemeester en wethouder. Denk ook aan beroepen als gemeentegriffier en beleidsmedewerker.

Wat wordt er verdiend in de sector Gemeente?

Voor gemeentemedewerkers geldt een cao met 20 salarisschalen. De salarissen lopen grofweg uiteen van €1500,- tot €9300,- per maand. Voor medewerkers die door een arbeidsbeperking niet zelfstandig het minimumloon kunnen verdienen, is er een aparte salarisschaal.  

2 boeken voor Gemeente

Actieve filters:
  Boeken voor Buurtbemiddelaar

  Persoonstype:

  Bemiddelaar, loyalist
  Competenties: Aanpassingsvermogen
  Sector: Gemeente

  Huidige aantal boeken

  2
  Vind het antwoord op al jouw vragen over het beroep buurtbemiddelaar. De functieomschrijving, over het loon, de baankans en hoe je buurtbemiddelaar wordt.
  per pagina
  Filter