Boeken Boomkweker

Het arbeidsmarktperspectief voor boomkwekers is op zich goed, hoewel het geen beroep is waar je op internet veel vacatures voor zult vinden. Daarbij moet wel gezegd worden dat het beroep wel de nodige ervaring vereist, en dus niet heel makkelijk is om in te stromen. Doorgroeimogelijkheden zijn er ook maar weinig, verwante beroepen die beter betalen zijn die van bijvoorbeeld landschapsarchitect, bos- en landschapsadviseur of bosbouwtechnicus, maar hier moet wel eerst een opleiding voor gehaald worden.

Er zijn een hoop verschillende manieren om je te verdiepen in het beroep Boomkweker. Je kan een opleiding volgen, maar er zijn nog andere laagdrempelige manieren om aan die kennis te komen. Hieronder kan je diverse boeken, Ebooks of DVDs vinden waarmee je meer kan leren over de functie en de inhoud van het beroep Boomkweker. Er zijn boeken voor de beginner of voor de Boomkweker die verder wilt ontwikkelen binnen het vakgebied.

De 1 beste boeken voor een Boomkweker:

Met levend materiaal copijn 1763-2013

Met levend materiaal copijn 1763-2013

Met levend materiaal copijn 1763-2013 - Nederlands | Druk: 1 | Hardcover | 9789069060453 | 320 pagina's

Met levend materiaal COPIJN 1763-2013 Tweehonderdvijftig jaar tuinlieden, boomkwekers, boomverzorgers en tuin- en landschaps-architecten Geen enkele familie in Nederland bleef zo lang in het 'tuinvak' werkzaam als de familie Copijn. Aan hun geschiedenis is de ontwikkeling van het kwekersvak en de tuin-en landschapsarchitectuur nauwkeurig af te lezen. Verrassend is te zien hoe het 'levend materiaal' …