Chef Werkplaats Salaris, Taken, Vacatures, Opleiding, Toekomst & Skills

Wat doet een Chef Werkplaats? Lees de functieomschrijving.

De Chef Technische Werkplaats heeft de uitvoerende taken van een automonteur of APK keurmeester - het signaleren en verhelpen van technische mankementen of het uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden - maar treedt vooral op als leidinggevende. In die rol coördineert en controleert hij de werkzaamheden van zijn personeel bij een garage of ander reparatiebedrijf en is hij verantwoordelijk voor de planning. 

Meer specifiek zijn de taken van een Chef Werkplaats de coördinatie en planning van de dagelijkse gang van zaken (roostering, taakverdeling), het beheren van de inventaris (inkopen materiaal en onderdelen), de administratie en registratie van reparatie- en onderhoudswerkzaamheden en het informeren van personeel over nieuwe ontwikkelingen op het gebied van reparatie, onderhoud of materiaal. Daarnaast controleert hij dus de werkzaamheden van het uitvoerende personeel en levert hieraan in praktische zin een bijdrage. Hij heeft contact met klanten, neemt reparatieverzoeken aan, stelt diagnoses, bepaalt een prijs en levert auto's in keurige staat af aan hun eigenaar.

De Chef Werkplaats is dus eigenlijk een manager die op operationeel niveau meedraait.

Wil je werken als Chef Werkplaats?

Werk je al als Chef Werkplaats en zoek je een nieuwe baan? Of wil je Chef Werkplaats worden? Wil je het gemiddelde salaris weten? Op nationaleberoepengids.nl staat alles wat je nodig hebt. Hieronder vindt je de vacatures en de opleidingen voor Chef Werkplaats, maar ook informatie over het salaris, de baankansen, de beste werkgevers en nog veel meer!


Alles over het beroep Chef Werkplaats in één oogopslag

Sector:

Persoonstype:

Netwerk:

Opleidingsniveau:

Salarisindicatie:

  • Van €2121 tot €2661

Baankans:

Aantal vacatures:

Aantal opleidingen:

Baankans

Huidige aantal vacatures

21


Salaris en Arbeidsvoorwaarden Chef Werkplaats

Wat verdient een Chef Werkplaats?

Het startsalaris van de Chef Technische Werkplaats ligt rond de €2121 en kan oplopen tot ongeveer €2661 bruto per maand.

Salarisschaal Chef Werkplaats

  • Maximaal
  • Gemiddeld
  • Minimaal
Bovenstaande bedragen zijn bruto maandsalarissen.

Vacatures Chef Werkplaats

Op zoek naar een nieuwe baan als Chef Werkplaats? Samen met onze vacature partners bieden wij je een groot aanbod aan actuele vacatures voor Chef Werkplaats. Wanneer je hieronder een voor jou geschikte vacature vindt zal je doorklikken naar onze vacaturepartner.

De top 5 Chef Werkplaats vacatures

Chef Werkplaats
Workx Materieelverhuur BV
LOXAM is Europa’s Nr. 1 in materieelverhuur. De LOXAM groep is, met een netwerk van ruim 760 vestigingen verspreid over 22 landen, dé maatgevende verhuurorganisatie van Europa. Binnen Nederland voert …
Meewerkend Chef Werkplaats / Voorman
Content Autogroep I. BV
Groei met ons mee… wij zoeken een Voorman / meewerkend chef werkplaats Voor onze vestiging Eindhoven zoeken wij een ambitieuze Diagnosemonteur / 1e Autotechnicus met APK die zichzelf graag verder …
Chef CNC en machinale nabewerking
Donk Industries
Over de functie:Als ervaren chef ben je verantwoordelijk voor de procesbeheersing, signaleer je knelpunten, bied je oplossingen en breng je verbeteringen aan. Tevens geef  je aandacht aan  het uitbouwen …
Werkplaats Receptionist
Hattrick Uitzendbureau
Zorg jij ervoor dat de klanten een warm welkom krijgen en ze snel weer op weg zijn?Voor deze functie zoeken wij iemand die makkelijk contact heeft met onze klant, de …
Meewerkend Chef Werkplaats / Voorman
Content Autogroep I. BV
Groei met ons mee….. wij zoeken een Voorman / meewerkend chef werkplaatsVoor onze vestiging Eindhoven zoeken wij een ambitieuze Diagnosemonteur / 1e Autotechnicus met APK die zichzelf graag verder …

Arbeidsmarktperspectief en doorgroeimogelijkheden Chef Werkplaats

Hoe goed is de toekomst voor de Chef Werkplaats? 

Baankans Chef Werkplaats

Powered by arbeidsmarktkansen.nl

Huidige aantal vacatures

21


Wil je weten wat jouw arbeidsmarktwaarde is?

Plaats nu je cv en kom erachter

Chef Werkplaats worden: Opleidingen tot Chef Werkplaats

Hoe word je een Chef Werkplaats? 

Aangezien het takenpakket van de Chef Technische Werkplaats erg breed is, is er ook een breed aanbod opleidingen op verschillende niveaus. Iemand kan kiezen voor het  MBO (driejarige opleiding), bijvoorbeeld Autotechnicus of Bedrijfsautotechnicus en daarna door werkervaring op te doen de functie van Chef krijgen. Daarnaast is het mogelijk om een vierjarige technische HBO opleiding te volgen en van daarmee hoger in te stappen.

De 1 beste opleidingen, cursussen en traningen tot Chef Werkplaats

3D-printing voor de (maak)industrie (Dag)
Inleiding Wil jij meer inzicht krijgen in 3D-printing? Wil jij meer weten over het implementeren en optimaliseren van 3D-printing? Schrijf je dan in voor de training 3D-printing voor de (maak)industrie! …
Meer opleidingen Chef Werkplaats

Weet je nog niet of je Chef Werkplaats wilt worden? Of wil je doorgroeien? Misschien is er wel een vervolgopleiding Chef Werkplaats of specialisatie cursus te vinden.

Zoek in alle opleidingen, cursussen en trainingen


Netwerk Chef Werkplaats

Met wie werkt een Chef Werkplaats samen? 

Chef Werkplaats


Organisaties waar een Chef Werkplaats werkzaam is

Waar werkt een Chef Werkplaats meestal? 

Meer weten over werken in de Installatie, Onderhoud & Reparatie?

Bekijk werken in Installatie, Onderhoud & Reparatie

Best beoordeelde werkgevers Chef Werkplaats

Waar kun je het beste werken als Chef Werkplaats? Hieronder vindt je de best door de Chef Werkplaats beoordeelde bedrijven, en/of die met de meeste vacatures.

Op dit moment zijn er geen bedrijven gevonden voor het beroep Chef Werkplaats.

Competenties, Skills en Vaardigheden Chef Werkplaats:

Welke competenties heeft een een Chef Werkplaats nodig? Hieronder vind je ze met de beschrijving ervan.


Persoonstypen Chef Werkplaats

Wat voor persoonlijkheid heb je als Chef Werkplaats nodig? 

De Chef stuurt een afdeling en is daarom direct, zelfverzekerd en werkt zelfstandig. Hij weet het team aan zich te binden, waardoor er een prettige sfeer ontstaat op de werkvloer en medewerkers gemotiveerd zijn om hard te werken (Baas). Hiernaast is heeft hij uitvoerende taken waarvoor oog voor detail onontbeerlijk is, evenals het vermogen kennis om te zetten in handelingen (Waarnemer).

Bekijk de persoonstypen voor Chef Werkplaats


Baas


Lees meer

Waarnemer


Lees meer

Interview met een Chef Werkplaats

Er zijn nog geen interviews geplaatst. Wil je worden geïnterviewd en jezelf of je bedrijf onder de aandacht brengen? Laat het ons weten en stuur een mail.


Beoordeling van het beroep Chef Werkplaats

Bekijk hoe onze bezoekers dit beroep beoordelen. Nog geen beoordeling? Help onze bezoekers en geef jouw beoordeling of mening over het beroep Chef Werkplaats

Functie inhoud:
Salaris en arbeidsvoorwaarden:
Doorgroeimogelijkheden:
Arbeidsmarktperspectief:
Bedankt voor uw feedback.

Solliciteren op de functie Chef Werkplaats

Wanneer je gaat solliciteren voor een baan als Chef Werkplaats dien je te letten op welke zaken er voor dit beroep specifiek gelden. Per beroepsgroep en functie verschilt bijvoorbeeld het taalgebruik en zijn bepaalde vaardigheden voor Chef Werkplaats belangrijker dan voor een ander beroep. Bij een sollicitatie is jouw CV een van de belangrijkste punten waar naar wordt gekeken, naast ook jouw motivatiebrief. Sta je op het punt te gaan solliciteren als Chef Werkplaats. Bekijk dan onze tips.

Bekijk onze CV en sollicitatietips

Is het beroep Chef Werkplaats iets voor je?

Zou je graag Chef Werkplaats willen worden? Of weet je nog niet welk beroep bij jou past? Als je wilt weten hoe je jouw eigenschappen en competenties kunt gebruiken op de arbeidsmarkt, vul dan onze beroepskeuze test in en kom erachter of een baan als Chef Werkplaats bij jou past.

Doe de gratis beroepskeuzetest

Actuele blogposts


reacties op Chef Werkplaats

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.


Ga direct naar