Boeken Chocolatier

Als Chocolatier heb je niet veel doorgroeimogelijkheden. Wel is het altijd mogelijk om een eigen chocolaterie te beginnen en dus ondernemer te worden. De arbeidsmarkt voor (banket)bakkers is relatief goed. Bij grotere banketbakkerijen zijn vaak ook Chocolatiers in dienst.

Er zijn een hoop verschillende manieren om je te verdiepen in het beroep Chocolatier. Je kan een opleiding volgen, maar er zijn nog andere laagdrempelige manieren om aan die kennis te komen. Hieronder kan je diverse boeken, Ebooks of DVDs vinden waarmee je meer kan leren over de functie en de inhoud van het beroep Chocolatier. Er zijn boeken voor de beginner of voor de Chocolatier die verder wilt ontwikkelen binnen het vakgebied.

De 52 beste boeken voor een Chocolatier:

Incubus Chocolatier Pg-13 Version

Incubus Chocolatier Pg-13 Version

Incubus Chocolatier Pg-13 Version - Engels | Paperback | 9781506194264 | 340 pagina's

Beware this demonic cupid's arrows… Young, beautiful women are being mysteriously drawn to a chocolate shop named Dark Heaven. One bite of the shop's chocolates can stir lust and desire in any woman. The owner of the shop, Chocolatier Tristan Savant, has a dark secret - he's half-incubus and needs sex in order to survive. …

De chocolatiers

De chocolatiers

De chocolatiers - Nederlands | Druk: 1 | Paperback | 9789045216768 | 369 pagina's

San Francisco, 1953. Celina Savoia is zeer aangedaan door de voortijdige dood van haar echtgenoot, een professionele chocolatier. Ze besluit hun jonge zoon mee te nemen naar de zonnige Italiaanse Amalfi kust, om kennis te maken met de familie van zijn vader. Maar als ze begint aan een magisch, romantisch bestaan van chocolade maken aan …

Mastering Chocolate

Mastering Chocolate

Mastering Chocolate - Engels | Hardcover | 9781905113569 | 191 pagina's
The Patisseries Of Paris

The Patisseries Of Paris

The Patisseries Of Paris - Engels | Druk: illustrated edition | Paperback | 9781892145529 | 256 pagina's

Parisians know that a perfect pain au chocolat or wild strawberry tart is among life's greatest pleasures. But whichpatisserie has the most intensely flavored macarons, the most sophisticated chocolates, or a croissant that is truly beyond compare? In the pages ofThe Patisseries of Paris, you'll find the most enticing sweets in Pairs. You'll discover what …

A la rencontre des meilleurs pâtissiers et chocolatiers de France

A la rencontre des meilleurs pâtissiers et chocolatiers de France

A la rencontre des meilleurs pâtissiers et chocolatiers de France - Franstalig | E-book | 9782324012624

Christophe Michalak part à la rencontre de ses pâtissiers et chocolatiers préférés de France et nous livre leurs recettes devenues ses coups de cœur ! Partez en voyage pour un tour de France avec Christophe Michalak pour rencontrer les meilleurs pâtissiers et chocolatiers du pays ! Pour chaque chef rencontré, découvrez le lieu et l'ambiance …

Chocopologie

Chocopologie

Chocopologie - Engels | E-book | 9780544178793 | 288 pagina's

A celebration of chocolate desserts from award-winning chocolatier Fritz Knipschildt Rich, smooth, and intensely flavorful, chocolate inspires a passion like no other. In Chocopologie, master chocolatier Fritz Knipschildt takes chocolate to luscious new heights, incorporating it into recipes both classic and new, for ultra-indulgent desserts, heavenly truffles, easy anytime snacks, and so much more. Chocolate …

DARK Chocolate

DARK Chocolate

DARK Chocolate - Engels | Druk: 1 | Hardcover | 9781864708066 | 208 pagina's

What happens when a modern-day penchant aligns with artisanal tradition? Revival. Any chocolate enthusiast will know that the enjoyment of dark chocolate is akin to that of fine wine, consumed with contemplation and appreciation for the process and ingredients. Dark Chocolate is a thoughtfully curated book featuring over 40 chocolate makers from across the globe, …

Glorious Chocolate

Glorious Chocolate - Engels | Hardcover | 9780671672898 | 352 pagina's

Shares recipes for cakes, puddings, custards, mousses, pies, tarts, frozen desserts, candies, and drinks that feature chocolate

Desserted

Desserted

Desserted - Engels | Druk: 1 | E-book | 9780892729944 | 176 pagina's

If you've ever had a fantasy of living on a Maine island, this book is for you. It,s just icing on the cake it that is also happens to involve chocolate. Kate Shaffer and her husband moved to remote Isle au Haut nearly seven years ago. Once there, they were inspired to open a chocolate …

Jean-Paul Hevin

Jean-Paul Hevin

Jean-Paul Hevin - Engels | Druk: illustrated ed | Hardcover | 9782759402571 | 78 pagina's

Since the earliest times, cacao--chocolate--has been highly valued and served as food for the kings and gods. For Parisians, the word chocolate often follows the name Jean-Paul Hevin. His creations in sugar and cream broke with convention, raising the expectations of a generation and defining what fine chocolate means today. His storied ascension from boyhood …

per pagina