Boeken Chocolatier

Als Chocolatier heb je niet veel doorgroeimogelijkheden. Wel is het altijd mogelijk om een eigen chocolaterie te beginnen en dus ondernemer te worden. De arbeidsmarkt voor (banket)bakkers is relatief goed. Bij grotere banketbakkerijen zijn vaak ook Chocolatiers in dienst.

Er zijn een hoop verschillende manieren om je te verdiepen in het beroep Chocolatier. Je kan een opleiding volgen, maar er zijn nog andere laagdrempelige manieren om aan die kennis te komen. Hieronder kan je diverse boeken, Ebooks of DVDs vinden waarmee je meer kan leren over de functie en de inhoud van het beroep Chocolatier. Er zijn boeken voor de beginner of voor de Chocolatier die verder wilt ontwikkelen binnen het vakgebied.

De 100 beste boeken voor een Chocolatier:

Funky Vegan Bakboek

Funky Vegan Bakboek

Funky Vegan Bakboek - Nederlands | Druk: 1 | Paperback | 9789000364558 | 168 pagina's

Vegan, funky en vet lekkere bakrecepten! Emma Herngreen heeft twee passies: bakken en vinyl verzamelen. Ze is een echte zoetekauw en houdt van zondig lekkere taarten, cakes, toetjes en verwenkoffies, maar dan alleen met plantaardige ingrediënten. Emma laat in het Funky vegan bakboek zien dat je, ook als je veganistisch wilt eten, heerlijk kunt genieten …

Het geheim van slanke mensen

Het geheim van slanke mensen

Het geheim van slanke mensen - Nederlands | Druk: 1 | Paperback | 9789048848874 | 144 pagina's

Dan hoorde ik zo'n dun type zeggen: ''Ik eet wat ik wil en ik kom niet aan.'' Oneerlijk vond ik dat: ik kwam van de wind al aan.' Vanaf haar vijftiende was Mieke Kosters met lijnen bezig. Maar afvallen en op gewicht blijven lukte pas echt toen ze haar slanke vriendinnen ging observeren: hoe konden …

Chocoladebijbel

Chocoladebijbel

Chocoladebijbel - Nederlands | Druk: 1 | Hardcover | 9789048844401 | 464 pagina's

Chocoladebijbel is hét naslagwerk voor de chocoladeliefhebber Met meer dan 150 recepten, handige tips en aanwijzingen laat chocolatier Kees Raat in Chocoladebijbel de oneindige mogelijkheden van chocolade zien. Aan de hand van heldere instructies en stap-voor-stapfotografie leer je alles over het maken van de lekkerste chocoladerecepten. Van klassiekers als brownies en chocoladetruffels tot modernere creaties …

Ik ken mezelf en ben slank. Overwin je valkuilen en val af mét chocola en wijn

Ik ken mezelf en ben slank. Overwin je valkuilen en val af mét chocola en wijn

Ik ken mezelf en ben slank. Overwin je valkuilen en val af mét chocola en wijn - Nederlands | Druk: 1 | Paperback | 9789048818983 | 160 pagina's

Alles eten wat je lekker vindt en afvallen kan écht. In de bestseller Het geheim van slanke mensen vertelde Mieke Kosters al hoe zij op deze wijze achttien kilo is afgevallen. In Ik eet alles en ben slank gaat Mieke een stap verder; aan de hand van praktijkverhalen bespreekt zij de meest voorkomende valkuilen én …

Heel Holland Bakt - Veel lekkers van Anna

Heel Holland Bakt - Veel lekkers van Anna

Heel Holland Bakt - Veel lekkers van Anna - Nederlands | Druk: 1 | Hardcover | 9789021573243 | 96 pagina's

Geheel terecht won Anna dit jaar de finale van Heel Holland Bakt. Deze stoere korporaal bij de Marine is trots op haar Turks-Nederlandse roots, ook in de keuken. Net zo lief smult zij van appeltaart en advocaat als van baklava of hartige fetarolletjes. Ontdek in dit nieuwe winnaarsboek van Heel Holland Bakt, Veel lekkers van …

Liefde in plaats van chocola

Liefde in plaats van chocola

Liefde in plaats van chocola - Nederlands | Druk: 1 | Paperback | 9789491472510

Uitgeteld lig je op de bank met maar één gedachte: ik moet zoet, chocola, NU! Na een zware werkdag is eerst een halve zak chips nodig om tot rust te komen... Herken je deze situaties? Dit soort snoep- en snaaibuien zijn funest voor je zelfvertrouwen én je gewicht. Wil je er blijvend vanaf? En niet …

Chocolaterie.

Chocolaterie.

Chocolaterie. - Nederlands | Druk: 1 | Hardcover | 9789021572574 | 224 pagina's

De enige échte chocoladebijbel van Meester Patissier Hidde de Brabander In zijn allernieuwste boek Chocolaterie. deelt Meester Patissier Hidde de Brabander zijn kennis en inspiratie over een van zijn favoriete onderwerpen: chocolade. Met duidelijke uitleg, handige stap-voor-stapfotografie en inspirerende signatuurgerechten. Onmisbaar voor de serieuze thuisbakker of (semi)professional die alles over chocolade wil leren.

Kerst

Kerst

Kerst - Nederlands | Druk: 1 | Hardcover | 9789000370276 | 240 pagina's

Donna Hay biedt je het ultieme kookboek voor een zalige en ontspannen kerst. Aan de hand van Donna Hay's overheerlijke recepten in dit prachtig vormgegeven themaboek Kerst - het kookboek, wordt kerstvieren een nog groter feest. Leer écht goede kalkoen uit de oven maken, zet zalig gebak op tafel en maak verrukkelijke bijgerechten van diverse …

Bijna 100 recepten met Nutella

Bijna 100 recepten met Nutella

Bijna 100 recepten met Nutella - Nederlands | Druk: 1 | Hardcover | 9789023014010 | 176 pagina's

Nutella-truffels, perenplaattaart met Nutella en chique meringues met Nutella: met de heerlijke recepten uit deze compleet nieuwe en extra grote uitvoering van 'Nutella in een potje' zal iedereen uitgebreid kunnen smullen van de enige echte hazelnootpasta. En deze pot is driemaal zo groot: het A4-formaat van deze nieuwe uitgave bevat bijna 100 niet te versmaden …

A la mere de famille

A la mere de famille

A la mere de famille - Nederlands | Druk: 1 | Hardcover | 9789461430878 | 280 pagina's

Wat is er leuker en lekkerder dan zelf snoep, chocolade, ijs, jams en siroop maken? In 'À la Mère de Famille' worden de geheimen van Parijs' oudste patisserie, chocolaterie, confiserie en glacerie (sinds 1761 gevestigd in Montmartre) onthuld. Met de recepten van een heel assortiment aan originele, duivelse en zoete lekkernijen; bijvoorbeeld aardbeienblokjes, calissons, chocoladerepen, …

per pagina