Combinatiefunctionaris Salaris, Taken, Vacatures, Opleiding, Toekomst & Skills

Wat doet een Combinatiefunctionaris? Lees de functieomschrijving.

Vind het antwoord op al jouw vragen over het beroep combinatiefunctionaris. De functieomschrijving, over het loon, de baankans en hoe je combinatiefunctionaris wordt.

 

Wat is een Combinatiefunctionaris?

Een Combinatiefunctionaris vervult twee of meer functies bij één werkgever met als doel de samenwerking tussen verschillende afdelingen te versterken. De functie Combinatiefunctionaris is in 2007 door de centrale overheid in het leven geroepen om scholen, sport en cultuur met elkaar in verbinding te brengen.

Een Combinatiefunctionaris is veelal in dienst van een overheid of vereniging en vormt de verbinding tussen verschillende sectoren, zoals onderwijs en sport of onderwijs en cultuur. De Combinatiefunctionaris heeft vaak een achtergrond als specialist in beide genoemde sectoren. Bovendien hebben Combinatiefunctionarissen kennis van organisaties en samenwerken.

Combinatiefunctionarissen geven les of instructie, bijvoorbeeld een gymdocent die ook werkzaam is op een sportvereniging of een muziekdocent die ook les geeft op een muziekschool. Andere activiteiten van Combinatiefunctionarissen kunnen zijn: het geven van ondersteuning aan docenten, het adviseren van scholen bij de organisatie van evenementen, het coördineren van naschoolse activiteiten en de introductie van nieuwe sporten.

Vind kansrijke banen die bij jouw persoonlijkheid en competenties passen

Wil je een baan vinden die echt bij jou past? Wil je omscholen maar weet je nog niet wat? Met baansuggestie krijg je actuele vacatures te zien die passen bij jouw interesse, competenties en persoonlijkheid. Je kan ervoor kiezen om kansrijke banen en ook omschoolvacatures de voorrang te geven. Na 3 stappen krijg je gelijk jouw unieke baansuggesties te zien die horen bij jouw persoonlijke baanprofiel. Doe nu inspiratie op voor de ontwikkeling van jouw loopbaan!

Bekijk jouw persoonlijke baansuggesties

Wil je werken als Combinatiefunctionaris?

Werk je al als Combinatiefunctionaris en zoek je een nieuwe baan? Of wil je Combinatiefunctionaris worden? Wil je het gemiddelde salaris weten? Op nationaleberoepengids.nl staat alles wat je nodig hebt. Hieronder vind je de vacatures en de opleidingen voor Combinatiefunctionaris, maar ook informatie over het salaris, de baankansen, de beste werkgevers en nog veel meer!


Alles over het beroep Combinatiefunctionaris in één oogopslag

Persoonstype:

Netwerk:

  • - Wethouders
  • - Directie van een school
  • - Directie van een museum

Opleidingsniveau:

Salarisindicatie:

  • Van €3000 tot €5000

Baankans:

Aantal vacatures:

Aantal opleidingen:

Baankans

Huidige aantal vacatures

1


Salaris en Arbeidsvoorwaarden Combinatiefunctionaris

Wat verdient een Combinatiefunctionaris?

Een Combinatiefunctionaris kan tussen de € 3.000 en € 5.000 verdienen, afhankelijk van de opdracht, ervaring en opleiding. € 50.000 per jaar is de norm tegenwoordig (2012).

De secundaire arbeidsvoorwaarden van een Combinatiefunctionaris zijn heel divers en liggen open voor onderhandeling.

Salarisschaal Combinatiefunctionaris

  • Maximaal
  • Gemiddeld
  • Minimaal
Bovenstaande bedragen zijn bruto maandsalarissen.

Wil je jouw salaris verhogen?

Bekijk dan welke banen echt bij jouw passen met onze tool BaansuggestieVacatures Combinatiefunctionaris

Op zoek naar een nieuwe baan als Combinatiefunctionaris? Samen met onze vacature partners bieden wij je een groot aanbod aan actuele vacatures voor Combinatiefunctionaris. Wanneer je hieronder een voor jou geschikte vacature vindt zal je doorklikken naar onze vacaturepartner.

De top 5 Combinatiefunctionaris vacatures

Vacature Combinatiefunctionaris / buurtsportcoach in Best
Voortgezet Onderwijs Best-Oirschot
Voor het Heerbeeck College zijn wij, m.i.v. schooljaar, op zoek naar een Combinatiefunctionaris sport (0,9 – 1,0 Fte) Voor het schooljaar 21-22 is het Heerbeeck College op zoek naar een …

Arbeidsmarktperspectief en doorgroeimogelijkheden Combinatiefunctionaris

Wat zijn de baankansen voor een Combinatiefunctionaris?

Een Combinatiefunctionaris is een uniek beroep waarvoor unieke ervaring in meer sectoren (onderwijs, cultuur en sport) vereist is. De vraag naar Combinatiefunctionarissen is niet groot maar het aanbod is ook gering. Dus met de nodige ervaring zijn de arbeidsmarktperspectieven goed.

De doorgroeimogelijkheden voor een Combinatiefunctionaris zijn uitstekend en heel divers. Omdat de Combinatiefunctionaris veel ervaring in verschillende sectoren opgedaan heeft, kan de Combinatiefunctionaris makkelijk doorgroeien in een gewenste richting.

De actuele kans op werk voor een Combinatiefunctionaris

De kans op werk voor het beroep Combinatiefunctionaris is op dit moment onbekend.

Huidige aantal vacatures

1

Baankans Combinatiefunctionaris

logo uwv

Deze indicatie is gebaseerd op de spanningsindicator van het UWV. De kans op werk voor de afzonderlijke beroepen binnen deze beroepsfamilie kan verschillen


Combinatiefunctionaris worden: Opleidingen tot Combinatiefunctionaris

Wil je Combinatiefunctionaris worden? Hieronder vind je de eisen, het ontwikkelingspad en de opleidingen voor de Combinatiefunctionaris.

Hoe word je een Combinatiefunctionaris? 

Een Combinatiefunctionaris is geen vak of beroep dat op school of een universiteit te leren is. Wel zijn er cursussen bij de overheid en verenigingen voor Combinatiefunctionarissen. Meestal zijn het wel hoger opgeleide personen met leidinggevende kwaliteiten of komend uit het onderwijs.

De 1 best beoordeelde opleidingen tot Combinatiefunctionaris

Buurtsportcoach (leefstijlcoach, wijk, combinatiefunctionaris)
Om als buurtsportcoach aan de slag te kunnen met de grote diversiteit aan vraagstukken en doelgroepen, is er nu de cursus Buurtsportcoach. Werken aan een sportieve wijk vereist een structurele, …
Buurtsportcoach (leefstijlcoach, wijk, combinatiefunctionaris)

Omscholen tot Combinatiefunctionaris

Als je je wilt omscholen tot Combinatiefunctionaris is het mogelijk dat er meerdere wegen zijn. Het komt namelijk steeds vaker voor dat er specifieke vacatures met omscholing zijn. Op dat moment wordt het leertraject hiervoor door de werkgever georganiseerd. Als er op dit moment omschoolvacatures voor Combinatiefunctionaris zijn vind je die hieronder.

Bepaal jouw omschoolkeuze met Baansuggestie

Met baansuggestie krijg je kansrijke banen te zien die passen bij jouw interesse, competenties en persoonlijkheid. Je vindt ook direct omschoolvacatures als deze er zijn. Je kunt nu inspiratie op doen en jouw omschoolkeuze bepalen op basis van wat bij jou past! Bekijk jouw baansuggesties!

Vacatures met (Om)scholing

Omscholen met salaris is natuurlijk wel zo prettig, je verdient gelijk vanaf het begin van je nieuwe baan. Ook worden vaak de opleidingskosten door de werkgever betaald. Wij kennen totaal 4 verschillende typen (om)scholingsvacatures. Directe omscholing, Opleidingsvacatures (BBL, Beroepsbegeleidende Leerweg), Leerling vacatures en Traineeships. Als er voor Combinatiefunctionaris dit type vacatures zijn vind je ze hieronder.

Op dit moment zijn er geen omschoolvacatures voor Combinatiefunctionaris

Zelfstandig omscholen of doorgroeien tot Combinatiefunctionaris

Als je Combinatiefunctionaris wilt worden vanuit een bestaande baan, dus je wilt omscholen of doorgroeien naar Combinatiefunctionaris zijn de volgende zaken belangrijk:

Interesse en Motivatie Combinatiefunctionaris

Om je werk goed te kunnen doen moet je het leuk vinden. Je moet jouw beroep inhoudelijk interessant vinden en het moet bij jouw motivatie passen. De inhoudelijke beschrijving van het beroep vind je bij Wat doet een Combinatiefunctionaris?

Competenties en Vaardigheden Combinatiefunctionaris

Naast de interesse is het belangrijk dat je de competenties hebt die een Combinatiefunctionaris nodig heeft om succesvol te zijn. Sommige competenties zal je van nature hebben en andere hebben misschien training nodig? Hieronder vind je cursussen en trainingen voor de ontwikkeling van de competenties die een Combinatiefunctionaris nodig heeft.

Competentiegerichte cursussen en trainingen voor de Combinatiefunctionaris

Trainingen & cursussen Aanpassingsvermogen
Aanpassingsvermogen
Trainingen & cursussen Initiatief ontplooien
Initiatief ontplooien
Trainingen & cursussen Leiderschap
Leiderschap
Trainingen & cursussen Organiseren
Organiseren
Trainingen & cursussen Presenteren
Presenteren

Persoonlijkheid van een Combinatiefunctionaris

Voor ieder beroep is het belangrijk dat het bij jou als persoon past. Hieronder vind je de twee belangrijkste persoontypen voor het beroep Combinatiefunctionaris. Als Combinatiefunctionaris wilt worden moet minimaal één van de persoonlijkheidstypen sterk bij je passen, het tweede persoonstype moet in ieder geval herkenning geven.

De persoonstypen Combinatiefunctionaris:


zie volledige beschrijving persoonstype Combinatiefunctionaris

Vakkennis voor een Combinatiefunctionaris

Het is voor een Combinatiefunctionaris ook erg handig en vaak ook vereist om de specifieke vakkennis en inhoud te snappen. Veel vakgerichte opleidingen tot Combinatiefunctionaris zijn een combinatie van theoretische achtergrond en praktijkgerichte kennis en vaardigheden.

Online Trainingen & Opleidingen Combinatiefunctionaris


Werkervaring Combinatiefunctionaris

Het is voor een startend Combinatiefunctionaris die net van school komt minder belangrijk dat ze de nodige ervaring heeft. Maar voor iemand die zich wil omscholen of doorgroeit tot Combinatiefunctionaris is het cruciaal dat er wel relevante ervaring is. Dit kan ervaring zijn in een beroep dat overeenkomsten vertoont, zoals Wethouder .

Iets anders leren?

Is Combinatiefunctionaris het misschien toch niet voor je? Je kan via deze zoekbalk ruim 30.000 opleidingen, trainingen en cursussen vinden van zeker 1000 onderwerpen.
Netwerk Combinatiefunctionaris

Met wie werkt een Combinatiefunctionaris samen? 

Het netwerk van een Combinatiefuncionaris is doorgaans heel groot. Omdat zij sectoren aan elkaar moeten verbinden zijn ze vaak op het hoogste niveau in gesprek met partijen, zoals wethouders en directies van scholen en musea.


  • - Wethouders
  • - Directie van een school
  • - Directie van een museum
Combinatiefunctionaris


Organisaties waar een Combinatiefunctionaris werkzaam is

Veel beroepen vind je vaak terug bij gelijksoortige bedrijven. Bekijk hieronder bij wat voor type organisatie een Combinatiefunctionaris meestal werkt.

Waar werkt een Combinatiefunctionaris?

Combinatiefunctionarissen zijn in het leven geroepen door en in dienst van de overheid, een non-profit organisatie.

Meer weten over werken in de Beleid & Organisatie?

Bekijk werken in Beleid & Organisatie

Best beoordeelde werkgevers Combinatiefunctionaris

Waar kun je het beste werken als Combinatiefunctionaris? Hieronder vind je de best door de Combinatiefunctionaris beoordeelde bedrijven, en/of die met de meeste vacatures.

Op dit moment zijn er geen bedrijven gevonden voor het beroep Combinatiefunctionaris.

Competenties, Skills en Vaardigheden Combinatiefunctionaris:

Voor ieder beroep heb je specifieke vaardigheden en kennis nodig, dat geldt ook voor een Combinatiefunctionaris.

Welke competenties heeft een Combinatiefunctionaris nodig?

Een Combinatiefunctionaris heeft de volgende competenties nodig om zijn of haar beroep goed te kunnen uitoefenen.


Persoonstypen Combinatiefunctionaris

De meeste beroepen passen alleen bij bepaalde persoonlijkheden. Bekijk welke persoonstypen volgens het enneagram er bij Combinatiefunctionaris passen.

Wat voor persoonlijkheid heeft een Combinatiefunctionaris nodig? 

Een Combinatiefunctionaris moet leidinggevende capaciteiten hebben om presentaties te geven en evenementen te organiseren. Daarnaast krijgt een Combinatiefunctionaris met veel verschillende organisaties en mensen te maken en dient de Combinatiefunctionaris een brug te slaan tussen deze partijen. Samenwerken en bemiddelen zijn daarbij belangrijk.

Bekijk de persoonstypen voor Combinatiefunctionaris


Baas


Lees meer

Bemiddelaar


Lees meer

Interview met een Combinatiefunctionaris

Er zijn nog geen interviews geplaatst. Wil je worden geïnterviewd en jezelf of je bedrijf onder de aandacht brengen? Laat het ons weten en stuur een mail.


Beoordeling van het beroep Combinatiefunctionaris

Bekijk hoe onze bezoekers dit beroep beoordelen. Nog geen beoordeling? Help onze bezoekers en geef jouw beoordeling of mening over het beroep Combinatiefunctionaris

Functie inhoud:
Salaris en arbeidsvoorwaarden:
Doorgroeimogelijkheden:
Arbeidsmarktperspectief:
Bedankt voor uw feedback.

Solliciteren op de functie Combinatiefunctionaris

Wanneer je gaat solliciteren voor een baan als Combinatiefunctionaris dien je te letten op welke zaken er voor dit beroep specifiek gelden. Per beroepsgroep en functie verschilt bijvoorbeeld het taalgebruik en zijn bepaalde vaardigheden voor Combinatiefunctionaris belangrijker dan voor een ander beroep. Bij een sollicitatie is jouw CV een van de belangrijkste punten waar naar wordt gekeken, naast ook jouw motivatiebrief. Sta je op het punt te gaan solliciteren als Combinatiefunctionaris. Bekijk dan onze tips.

Bekijk onze CV en sollicitatietips

Is het beroep Combinatiefunctionaris iets voor je?

Zou je graag Combinatiefunctionaris willen worden? Of weet je nog niet welk beroep bij jou past? Als je wilt weten hoe je jouw eigenschappen en competenties kunt gebruiken op de arbeidsmarkt, vul dan onze beroepskeuze test in en kom erachter of een baan als Combinatiefunctionaris bij jou past.

Doe de gratis beroepskeuzetest

Actuele blogposts


reacties op Combinatiefunctionaris

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.


Ga direct naar