Combinatiefunctionaris Salaris, Taken, Vacatures, Opleiding, Toekomst & Skills

Wat doet een Combinatiefunctionaris? Lees de functieomschrijving.

Vind het antwoord op al jouw vragen over het beroep combinatiefunctionaris. De functieomschrijving, over het loon, de baankans en hoe je combinatiefunctionaris wordt.

 

Wat is een Combinatiefunctionaris?

Een Combinatiefunctionaris vervult twee of meer functies bij één werkgever met als doel de samenwerking tussen verschillende afdelingen te versterken. De functie Combinatiefunctionaris is in 2007 door de centrale overheid in het leven geroepen om scholen, sport en cultuur met elkaar in verbinding te brengen.

Een Combinatiefunctionaris is veelal in dienst van een overheid of vereniging en vormt de verbinding tussen verschillende sectoren, zoals onderwijs en sport of onderwijs en cultuur. De Combinatiefunctionaris heeft vaak een achtergrond als specialist in beide genoemde sectoren. Bovendien hebben Combinatiefunctionarissen kennis van organisaties en samenwerken.

Combinatiefunctionarissen geven les of instructie, bijvoorbeeld een gymdocent die ook werkzaam is op een sportvereniging of een muziekdocent die ook les geeft op een muziekschool. Andere activiteiten van Combinatiefunctionarissen kunnen zijn: het geven van ondersteuning aan docenten, het adviseren van scholen bij de organisatie van evenementen, het coördineren van naschoolse activiteiten en de introductie van nieuwe sporten.Wil je werken als Combinatiefunctionaris?

Werk je al als Combinatiefunctionaris en zoek je een nieuwe baan? Of wil je Combinatiefunctionaris worden? Wil je het gemiddelde salaris weten? Op nationaleberoepengids.nl staat alles wat je nodig hebt. Hieronder vind je de vacatures en de opleidingen voor Combinatiefunctionaris, maar ook informatie over het salaris, de baankansen, de beste werkgevers en nog veel meer!


Alles over het beroep Combinatiefunctionaris in één oogopslag

Persoonstype:

Netwerk:

  • - Wethouders
  • - Directie van een school
  • - Directie van een museum

Opleidingsniveau:

Salarisindicatie:

  • Van €3000 tot €5000

Baankans:

Aantal vacatures:

0

Aantal opleidingen:

Baankans

Huidige aantal vacatures

0


Salaris en Arbeidsvoorwaarden Combinatiefunctionaris

Wat verdient een Combinatiefunctionaris?

Een Combinatiefunctionaris kan tussen de € 3.000 en € 5.000 verdienen, afhankelijk van de opdracht, ervaring en opleiding. € 50.000 per jaar is de norm tegenwoordig (2012).

De secundaire arbeidsvoorwaarden van een Combinatiefunctionaris zijn heel divers en liggen open voor onderhandeling.

Salarisschaal Combinatiefunctionaris

  • Maximaal
  • Gemiddeld
  • Minimaal
Bovenstaande bedragen zijn bruto maandsalarissen.Vacatures Combinatiefunctionaris

Er zijn geen vacatures Combinatiefunctionaris aanwezig. Je kan wel meer informatie vinden over de branche waar een Combinatiefunctionaris in werkt.

Meer weten over de sector waar een Combinatiefunctionaris in werkt

Bekijk werken in Algemeen

Arbeidsmarktperspectief en doorgroeimogelijkheden Combinatiefunctionaris

Wat is de toekomst van Combinatiefunctionaris?

Een Combinatiefunctionaris is een uniek beroep waarvoor unieke ervaring in meer sectoren (onderwijs, cultuur en sport) vereist is. De vraag naar Combinatiefunctionarissen is niet groot maar het aanbod is ook gering. Dus met de nodige ervaring zijn de arbeidsmarktperspectieven goed.

De doorgroeimogelijkheden voor een Combinatiefunctionaris zijn uitstekend en heel divers. Omdat de Combinatiefunctionaris veel ervaring in verschillende sectoren opgedaan heeft, kan de Combinatiefunctionaris makkelijk doorgroeien in een gewenste richting.

Baankans Combinatiefunctionaris

Powered by arbeidsmarktkansen.nl

Huidige aantal vacatures

0


Wil je weten wat jouw arbeidsmarktwaarde is?

Plaats nu je cv en kom erachter

Combinatiefunctionaris worden: Opleidingen tot Combinatiefunctionaris

Wil je combinatiefunctionaris worden? Hieronder vind je de eisen, het ontwikkelingspad en de opleidingen.

Hoe word je een Combinatiefunctionaris? 

Een Combinatiefunctionaris is geen vak of beroep dat op school of een universiteit te leren is. Wel zijn er cursussen bij de overheid en verenigingen voor Combinatiefunctionarissen. Meestal zijn het wel hoger opgeleide personen met leidinggevende kwaliteiten of komend uit het onderwijs.

De 1 beste opleidingen, cursussen en traningen tot Combinatiefunctionaris

Buurtsportcoach (leefstijlcoach, wijk, combinatiefunctionaris)
Om als buurtsportcoach aan de slag te kunnen met de grote diversiteit aan vraagstukken en doelgroepen, is er nu de cursus Buurtsportcoach. Werken aan een sportieve wijk vereist een structurele, …
Meer opleidingen Combinatiefunctionaris

Weet je nog niet of je Combinatiefunctionaris wilt worden? Of wil je doorgroeien? Misschien is er wel een vervolgopleiding Combinatiefunctionaris of specialisatie cursus te vinden.

Zoek in alle opleidingen, cursussen en trainingen
Netwerk Combinatiefunctionaris

Met wie werkt een Combinatiefunctionaris samen? 

Het netwerk van een Combinatiefuncionaris is doorgaans heel groot. Omdat zij sectoren aan elkaar moeten verbinden zijn ze vaak op het hoogste niveau in gesprek met partijen, zoals wethouders en directies van scholen en musea.


  • - Wethouders
  • - Directie van een school
  • - Directie van een museum
Combinatiefunctionaris


Organisaties waar een Combinatiefunctionaris werkzaam is

Veel beroepen vind je vaak terug bij gelijksoortige bedrijven. Bekijk hieronder bij wat voor type organisatie een Combinatiefunctionaris meestal werkt.

Waar werkt een Combinatiefunctionaris?

Combinatiefunctionarissen zijn in het leven geroepen door en in dienst van de overheid, een non-profit organisatie.

Meer weten over werken in de Beleid & Organisatie?

Bekijk werken in Beleid & Organisatie

Best beoordeelde werkgevers Combinatiefunctionaris

Waar kun je het beste werken als Combinatiefunctionaris? Hieronder vind je de best door de Combinatiefunctionaris beoordeelde bedrijven, en/of die met de meeste vacatures.

Op dit moment zijn er geen bedrijven gevonden voor het beroep Combinatiefunctionaris.

Competenties, Skills en Vaardigheden Combinatiefunctionaris:

Voor ieder beroep heb je specifieke vaardigheden en kennis nodig, dat geldt ook voor een Combinatiefunctionaris.

Welke competenties heeft een Combinatiefunctionaris nodig?

Een Combinatiefunctionaris heeft de volgende competenties nodig om zijn of haar beroep goed te kunnen uitoefenen.


Persoonstypen Combinatiefunctionaris

De meeste beroepen passen alleen bij bepaalde persoonlijkheden. Bekijk welke persoonstypen volgens het enneagram er bij Combinatiefunctionaris passen.

Wat voor persoonlijkheid heeft een Combinatiefunctionaris nodig? 

Een Combinatiefunctionaris moet leidinggevende capaciteiten hebben om presentaties te geven en evenementen te organiseren. Daarnaast krijgt een Combinatiefunctionaris met veel verschillende organisaties en mensen te maken en dient de Combinatiefunctionaris een brug te slaan tussen deze partijen. Samenwerken en bemiddelen zijn daarbij belangrijk.

Bekijk de persoonstypen voor Combinatiefunctionaris


Baas


Lees meer

Bemiddelaar


Lees meer

Interview met een Combinatiefunctionaris

Er zijn nog geen interviews geplaatst. Wil je worden geïnterviewd en jezelf of je bedrijf onder de aandacht brengen? Laat het ons weten en stuur een mail.


Beoordeling van het beroep Combinatiefunctionaris

Bekijk hoe onze bezoekers dit beroep beoordelen. Nog geen beoordeling? Help onze bezoekers en geef jouw beoordeling of mening over het beroep Combinatiefunctionaris

Functie inhoud:
Salaris en arbeidsvoorwaarden:
Doorgroeimogelijkheden:
Arbeidsmarktperspectief:
Bedankt voor uw feedback.

Solliciteren op de functie Combinatiefunctionaris

Wanneer je gaat solliciteren voor een baan als Combinatiefunctionaris dien je te letten op welke zaken er voor dit beroep specifiek gelden. Per beroepsgroep en functie verschilt bijvoorbeeld het taalgebruik en zijn bepaalde vaardigheden voor Combinatiefunctionaris belangrijker dan voor een ander beroep. Bij een sollicitatie is jouw CV een van de belangrijkste punten waar naar wordt gekeken, naast ook jouw motivatiebrief. Sta je op het punt te gaan solliciteren als Combinatiefunctionaris. Bekijk dan onze tips.

Bekijk onze CV en sollicitatietips

Is het beroep Combinatiefunctionaris iets voor je?

Zou je graag Combinatiefunctionaris willen worden? Of weet je nog niet welk beroep bij jou past? Als je wilt weten hoe je jouw eigenschappen en competenties kunt gebruiken op de arbeidsmarkt, vul dan onze beroepskeuze test in en kom erachter of een baan als Combinatiefunctionaris bij jou past.

Doe de gratis beroepskeuzetest

Actuele blogposts


reacties op Combinatiefunctionaris

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.


Ga direct naar