Conciërge/ Hoofdconciërge Salaris, Taken, Vacatures, Opleiding, Toekomst & Skills

Wat doet een Conciërge/ Hoofdconciërge? Lees de functieomschrijving.

Vind het antwoord op al jouw vragen over het beroep conciërge/ hoofdconciërge. De functieomschrijving, over het loon, de baankans en hoe je conciërge/ hoofdconciërge wordt.

 

Wat is een Conciërge/ Hoofdconciërge?

Op (middelbare) scholen zijn Conciërges belast met het beheer van het gebouw of de gebouwen en maken zij deel uit van de facilitaire dienst. Zij verlenen naast technische ook (administratief)ondersteunende diensten, voeren kantinewerkzaamheden uit en grijpen in bij ruzies tussen leerlingen.

Sleutelbeheer, ontvangst van facilitaire medewerkers, kleine reparatiewerkzaamheden, postafhandeling en reprowerk, bijhouden van absenties, het ondersteunen van ouderavonden, het toezien op de bereikbaarheid van alle ruimtes in het gebouw en eventueel ingrijpen bij calamiteiten horen allen tot de taken van de Conciërge. Deze werkt zelfstandig en wordt aangestuurd door een Hoofdconciërge.

Een Hoofdconciërge ziet toe op de uitvoering van de technische en ondersteunende diensten door de Conciërge en stuurt ander facilitair personeel aan, zoals schoonmakers en kantinepersoneel. Daarnaast dient hij reparatieverzoeken in en houdt hij de staat van onderhoud bij. Incidenteel voert hij ondersteunende diensten uit als postafhandeling en telefoonverkeer, of andere taken van de Conciërge.

Met andere woorden: de Conciërge ondersteunt de gebruikers van het gebouw en de Hoofdconciërge ziet er op toe dat alles goed verloopt.

Andere (onderwijs)instellingen (met veel gebouwen) maken ook gebruik van Conciërges of huismeesters, bijvoorbeeld Asielzoekercentra. Werkzaamheden kunnen per instelling licht verschillen.

(FUWA-VO)Wil je werken als Conciërge/ Hoofdconciërge?

Werk je al als Conciërge/ Hoofdconciërge en zoek je een nieuwe baan? Of wil je Conciërge/ Hoofdconciërge worden? Wil je het gemiddelde salaris weten? Op nationaleberoepengids.nl staat alles wat je nodig hebt. Hieronder vind je de vacatures en de opleidingen voor Conciërge/ Hoofdconciërge, maar ook informatie over het salaris, de baankansen, de beste werkgevers en nog veel meer!


Alles over het beroep Conciërge/ Hoofdconciërge in één oogopslag

Persoonstype:

Netwerk:

 • Conciërge
 • Interieurverzorger
 • Leerling
 • Leraar
 • Assistent Facilitaire Zaken

Opleidingsniveau:

Salarisindicatie:

 • Van €1573 tot €2191

Baankans:

Aantal vacatures:

Aantal opleidingen:

Baankans

Huidige aantal vacatures

44


Salaris en Arbeidsvoorwaarden Conciërge/ Hoofdconciërge

Wat verdient een Conciërge/ Hoofdconciërge?

Een Conciërge zit in schaal 4 (CAO Voortgezet Onderwijs) en een Hoofdconciërge in schaal 5. Dit betekent respectievelijk een bruto maandinkomen van tussen de €1573 en €2191 en €1604 en €2302 per maand. Daarnaast zijn in het onderwijs gunstige opleidingsmogelijkheden en voorwaarden rond parttime werken of ouderschapsverlof van toepassing. Naast een bruto maandloon worden ook een eindejaarsuitkering en vakantietoeslag (8% bruto jaarloon) uitgekeerd.

Salarisschaal Conciërge/ Hoofdconciërge

 • Maximaal
 • Gemiddeld
 • Minimaal
Bovenstaande bedragen zijn bruto maandsalarissen.

Wil jij weten of je genoeg verdient?

Vergelijk jouw salaris met dat van anderen in de salaris benchmark
Vacatures Conciërge/ Hoofdconciërge

Op zoek naar een nieuwe baan als Conciërge/ Hoofdconciërge? Samen met onze vacature partners bieden wij je een groot aanbod aan actuele vacatures voor Conciërge/ Hoofdconciërge. Wanneer je hieronder een voor jou geschikte vacature vindt zal je doorklikken naar onze vacaturepartner.

De top 5 Conciërge/ Hoofdconciërge vacatures

Vacature Facility Assistant (Concierge)
Kelly Services Netherlands
Kelly Services is looking for an all-roundFacility Assistant/Concierge for one of our international clients in the technical sector. As part of the tech support team you'd be helping the …
Vacature Technisch Beheerder Hoogspanningsinstallaties
Kracht Recruitment
Kracht Recruitment bemiddelt hoger kader personeel binnen de technische arbeidsmarkt. Vanuit een groot netwerk binnen uw branche werven en selecteren wij hoog gekwalificeerd personeel dat het verschil maakt in uw …
Vacature Technisch Beheerder Installatietechniek
Kracht Recruitment
Als Technisch Beheerder ben je verantwoordelijk voor complexe installaties bij klanten. Wil jij bij onze opdrachtgever in de omgeving Breda aan de slag?Onze opdrachtgever is een landelijk opererende installateur gevestigd …
Vacature Technisch Beheerder
Kracht Recruitment
Wil jij werken op het snijvlak techniek, klantbeheer en commercie? Ben jij iemand die graag bij dezelfde klanten komt en installaties optimaliseert? Dan is deze vacature Technisch Beheerder écht wat …
Vacature BPM Technisch Beheerder Senior en Junior
iSense
Bedrijfsomschrijving Je komt als Technisch beheerder BPM te werken in de regio Deventer/Apeldoorn bij een van de meest complexe IT omgevingen van Nederland. De organisatie is constant in beweging en …

Arbeidsmarktperspectief en doorgroeimogelijkheden Conciërge/ Hoofdconciërge

Wat is de toekomst van Conciërge/ Hoofdconciërge?

Er is werk voor Conciërges, maar het houdt niet over. Zeker voor Conciërges zonder opleiding is het arbeismarktperspectief niet gunstig. (Hoofd)conciërges met een MBO opleiding (Facilitaire dienstverlening) staan er iets beter voor. Doorgroeien naar andere functies in facilitaire zaken is een mogelijkheid, bijvoorbeeld naar technisch medewerker facilitaire dienst en uiteindelijk locatiebeheerder. Eventueel zou een conciërge de kant van meer leerlingcontact op kunnen gaan, door onderwijsassistent techniek te worden en van daar door te groeien naar Technisch onderwijsassistent. Hiervoor zal (bij)scholing vermoedelijk noodzakelijk zijn en het is niet heel waarschijnlijk dat Conciërges dit pad volgen.

Baankans Conciërge/ Hoofdconciërge

Powered by arbeidsmarktkansen.nl

Huidige aantal vacatures

44


Wil je weten wat jouw arbeidsmarktwaarde is?

Benieuwd hoe (andere) werkgevers jou waarderen? Plaats je CV bij onze vacaturepartners en vind uit hoe je in de markt ligt!

Plaats je CV op Nationale Vacaturebank

Conciërge/ Hoofdconciërge worden: Opleidingen tot Conciërge/ Hoofdconciërge

Wil je Conciërge/ Hoofdconciërge worden? Hieronder vind je de eisen, het ontwikkelingspad en de opleidingen voor de Conciërge/ Hoofdconciërge.

Hoe word je een Conciërge/ Hoofdconciërge? 

Van Hoofdconciërges wordt MBO niveau 4 gevraagd, bij voorkeur de MBO opleiding Facilitaire Dienstverlening.

Conciërges hoeven geen opleiding te hebben, maar moeten vaak ervaring in een soortgelijke functie hebben opgedaan.

In alle gevallen moeten (Hoofd)conciërges een BHV-diploma bezitten of halen en enig technisch inzicht hebben.

De 4 best beoordeelde opleidingen tot Conciërge/ Hoofdconciërge

Elektrotechniek
Let op: Deze opleiding valt onder het wettelijk collegegeld. Schrijf je voor deze opleiding ook in via Studielink (www.studielink.nl/) Doel In de opleiding hbo Elektrotechniek leert u elektrotechnische apparaten en …
Elektrotechniek
Certified Cost Technician (CCT) in de praktijk / Projectmanagement
Certified Cost Technician (CCT) in de praktijk – wat leert u? In deze unieke praktijktraining leren wij u de fijne kneepjes van het vak. Daarnaast wordt u voorbereid op het …
Certified Cost Technician (CCT) in de praktijk / Projectmanagement
Training Technisch projectmanagement voor engineers
TRAINING TECHNISCH PROJECTMANAGEMENT VOOR ENGINEERS Wil jij je grenzen verleggen? Upgrade je projectmanagement skills! Als technicus met ambitie wil je je grenzen verleggen. Op technisch vlak, maar ook daarbuiten. Op …
Training Technisch projectmanagement voor engineers
Projectleider Techniek
Uitgebreid Doel Je weet als geen ander dat de engineer van morgen continu moet innoveren. Innovatie staat dan ook voorop in de Associate degree Projectleider Techniek. De opleiding richt zich …
Projectleider Techniek

Omscholen of doorgroeien tot Conciërge/ Hoofdconciërge

Als je Conciërge/ Hoofdconciërge wilt worden vanuit een bestaande baan, dus je wilt omscholen of doorgroeien naar Conciërge/ Hoofdconciërge zijn de volgende zaken belangrijk:

Interesse en Motivatie Conciërge/ Hoofdconciërge

Om je werk goed te kunnen doen moet je het leuk vinden. Je moet jouw beroep inhoudelijk interessant vinden en het moet bij jouw motivatie passen. De inhoudelijke beschrijving van het beroep vind je bij Wat doet een Conciërge/ Hoofdconciërge?

Competenties en Vaardigheden Conciërge/ Hoofdconciërge

Naast de interesse is het belangrijk dat je de competenties hebt die een Conciërge/ Hoofdconciërge nodig heeft om succesvol te zijn. Sommige competenties zal je van nature hebben en andere hebben misschien training nodig? Hieronder vind je cursussen en trainingen voor de ontwikkeling van de competenties die een Conciërge/ Hoofdconciërge nodig heeft.

Competentiegerichte cursussen en trainingen voor de Conciërge/ Hoofdconciërge

Trainingen & cursussen Accuratesse
Accuratesse
Trainingen & cursussen Initiatief ontplooien
Initiatief ontplooien
Trainingen & cursussen Klantgerichtheid
Klantgerichtheid
Trainingen & cursussen Plannen en organiseren
Plannen en organiseren
Trainingen & cursussen Resultaatgerichtheid
Resultaatgerichtheid
Trainingen & cursussen Samenwerken
Samenwerken
Trainingen & cursussen Zelfsturing
Zelfsturing

Persoonlijkheid van een Conciërge/ Hoofdconciërge

Voor ieder beroep is het belangrijk dat het bij jou als persoon past. Hieronder vind je de twee belangrijkste persoontypen voor het beroep Conciërge/ Hoofdconciërge. Als Conciërge/ Hoofdconciërge wilt worden moet minimaal één van de persoonlijkheidstypen sterk bij je passen, het tweede persoonstype moet in ieder geval herkenning geven.

De persoonstypen Conciërge/ Hoofdconciërge:


zie volledige beschrijving persoonstype Conciërge/ Hoofdconciërge

Vakkennis voor een Conciërge/ Hoofdconciërge

Het is voor een Conciërge/ Hoofdconciërge ook erg handig en vaak ook vereist om de specifieke vakkennis en inhoud te snappen. Veel vakgerichte opleidingen tot Conciërge/ Hoofdconciërge zijn een combinatie van theoretische achtergrond en praktijkgerichte kennis en vaardigheden.

Online Trainingen & Opleidingen Conciërge/ Hoofdconciërge


Werkervaring Conciërge/ Hoofdconciërge

Het is voor een startend Conciërge/ Hoofdconciërge die net van school komt minder belangrijk dat ze de nodige ervaring heeft. Maar voor iemand die zich wil omscholen of doorgroeit tot Conciërge/ Hoofdconciërge is het cruciaal dat er wel relevante ervaring is. Dit kan ervaring zijn in een beroep dat overeenkomsten vertoont, zoals Locatiebeheerder, Huisvestingsmedewerker, Assistent Facilitaire Zaken .

Iets anders leren?

Is Conciërge/ Hoofdconciërge het misschien toch niet voor je? Je kan via deze zoekbalk ruim 30.000 opleidingen, trainingen en cursussen vinden van zeker 1000 onderwerpen.
Netwerk Conciërge/ Hoofdconciërge

Met wie werkt een Conciërge/ Hoofdconciërge samen? 

Conciërges waken vaak samen met vakgenoten. De Hoofdconciërge legt verantwoording af aan de locatiedirecteur. Conciërges komen veelvuldig in contact met leerlingen en begeleiden die, ze doen ondersteunende klussen voor administratief en lesgevend personeel en werken samen met interieurverzorgers, kantinemedewerkers en assistenten facilitaire zaken of sturen deze aan.


 • Conciërge
 • Interieurverzorger
 • Leerling
 • Leraar
 • Assistent Facilitaire Zaken
Conciërge/ Hoofdconciërge


Organisaties waar een Conciërge/ Hoofdconciërge werkzaam is

Veel beroepen vind je vaak terug bij gelijksoortige bedrijven. Bekijk hieronder bij wat voor type organisatie een Conciërge/ Hoofdconciërge meestal werkt.

Waar werkt een Conciërge/ Hoofdconciërge?

De (Hoofd)conciërge werkt over het algemeen bij onderwijsinstellingen. Deze vallen onder de publike en dus non-profit sector.

Meer weten over werken in de Administratief & Secretarieel?

Bekijk werken in Administratief & Secretarieel

Best beoordeelde werkgevers Conciërge/ Hoofdconciërge

Waar kun je het beste werken als Conciërge/ Hoofdconciërge? Hieronder vind je de best door de Conciërge/ Hoofdconciërge beoordeelde bedrijven, en/of die met de meeste vacatures.

Op dit moment zijn er geen bedrijven gevonden voor het beroep Conciërge/ Hoofdconciërge.

Competenties, Skills en Vaardigheden Conciërge/ Hoofdconciërge:

Voor ieder beroep heb je specifieke vaardigheden en kennis nodig, dat geldt ook voor een Conciërge/ Hoofdconciërge.

Welke competenties heeft een Conciërge/ Hoofdconciërge nodig?

Een Conciërge/ Hoofdconciërge heeft de volgende competenties nodig om zijn of haar beroep goed te kunnen uitoefenen.


Persoonstypen Conciërge/ Hoofdconciërge

De meeste beroepen passen alleen bij bepaalde persoonlijkheden. Bekijk welke persoonstypen volgens het enneagram er bij Conciërge/ Hoofdconciërge passen.

Wat voor persoonlijkheid heeft een Conciërge/ Hoofdconciërge nodig? 

De (Hoofd)conciërge is een absolute dienstverlener, hij stelt alles in het werk om de gebruiker van zijn gebouw tevreden te stellen. Hij weet goed wat hiervoor nodig is, verlicht de taken van anderen door bij te springen als hij kan en is een betrokken medewerker (Gever). Hij kan goed overweg met verschillende soorten mensen, heeft verantwoordelijkheidsgevoel en plichtsbesef. Hij is loyaal aan de instelling waar hij werkt (Loyalist).

Bekijk de persoonstypen voor Conciërge/ Hoofdconciërge


Gever


Lees meer

Loyalist


Lees meer

Interview met een Conciërge/ Hoofdconciërge

Er zijn nog geen interviews geplaatst. Wil je worden geïnterviewd en jezelf of je bedrijf onder de aandacht brengen? Laat het ons weten en stuur een mail.


Beoordeling van het beroep Conciërge/ Hoofdconciërge

Bekijk hoe onze bezoekers dit beroep beoordelen. Nog geen beoordeling? Help onze bezoekers en geef jouw beoordeling of mening over het beroep Conciërge/ Hoofdconciërge

Functie inhoud:
Salaris en arbeidsvoorwaarden:
Doorgroeimogelijkheden:
Arbeidsmarktperspectief:
Bedankt voor uw feedback.

Solliciteren op de functie Conciërge/ Hoofdconciërge

Wanneer je gaat solliciteren voor een baan als Conciërge/ Hoofdconciërge dien je te letten op welke zaken er voor dit beroep specifiek gelden. Per beroepsgroep en functie verschilt bijvoorbeeld het taalgebruik en zijn bepaalde vaardigheden voor Conciërge/ Hoofdconciërge belangrijker dan voor een ander beroep. Bij een sollicitatie is jouw CV een van de belangrijkste punten waar naar wordt gekeken, naast ook jouw motivatiebrief. Sta je op het punt te gaan solliciteren als Conciërge/ Hoofdconciërge. Bekijk dan onze tips.

Bekijk onze CV en sollicitatietips

Is het beroep Conciërge/ Hoofdconciërge iets voor je?

Zou je graag Conciërge/ Hoofdconciërge willen worden? Of weet je nog niet welk beroep bij jou past? Als je wilt weten hoe je jouw eigenschappen en competenties kunt gebruiken op de arbeidsmarkt, vul dan onze beroepskeuze test in en kom erachter of een baan als Conciërge/ Hoofdconciërge bij jou past.

Doe de gratis beroepskeuzetest

Niet actief op zoek naar een nieuwe baan als Conciërge/ Hoofdconciërge?

Zou je best een andere baan willen maar ben je niet actief op zoek? Ongeveer 70 procent van de Nederlandse beroepsbevolking zou een andere baan aannemen indien ze een goed aanbod krijgen. Jij ook? Plaats dan je CV bij onze vacaturepartners en misschien word je wel benaderd voor een nieuwe job!

Plaats je CV op Nationale Vacaturebank

Meest recente vacatures Conciërge/ Hoofdconciërge

Vacature Technisch beheerder digitale toegang | Almelo
Rijksoverheid Almelo
Vacature ICT Beheerder - Technisch beheerder digitale toegang Justitiële Informatiedienst Functieomschrijving Gegevensstandaarden, digitale handtekeningen, Europese uitwisselingen. Een greep uit de voorzieningen waarmee de afdeling Elektronisch BerichtenVerkeer (EBV) van de Justitiële …
Vacature Technisch beheerder digitale gegevens-uitwisseling | Almelo
Rijksoverheid Almelo
Vacature ICT Beheerder - Technisch beheerder digitale gegevens-uitwisseling Justitiële Informatiedienst Functieomschrijving Gegevensstandaarden, digitale handtekeningen, Europese uitwisselingen. Een greep uit de voorzieningen waarmee de afdeling Elektronisch BerichtenVerkeer (EBV) van de Justitiële …
Vacature BPM Technisch Beheerder Senior en Junior, Terwolde
iSense ICT Professionals
Wil jij werken in een organisatie met één van de grootste en meest complexe omgevingen van Nederland. Wil je verantwoordelijk zijn voor een infrastructuur die miljarden documenten verwerkt? Lees dan …
Vacature ECM Technisch beheerder Senior en Junior, Terwolde
iSense ICT Professionals
Wil jij werken in een organisatie met één van de grootste en meest complexe omgevingen van Nederland. Wil je verantwoordelijk zijn voor een infrastructuur die miljarden documenten verwerkt? Lees dan …
Vacature Medior Functioneel/ Technisch Beheerder in omgeving Amsterdam | Amsterdam
BridgeFund Amsterdam
Vacature Systeembeheerder - In het kort Financiering voor ondernemers zo makkelijk, snel en verantwoord mogelijk maken, dat is ons doel Om dat te realiseren werken we keihard aan de ontwikkeling …

Actuele blogposts


reacties op Conciërge/ Hoofdconciërge

scheper

concierge is een mooi maar zwaar beroep en werd slecht betaald in de negentiger jaren

Robbi

Naa paar jaren als pedagogisch medewerker moest ik weg door de bezuiniging.Nu wil ik graag als concierge gaan werken. Kan iemand hier mij uitleggen wat is pedagogische concierge? en hoevel verdient een concierge met 32 uur per week?

ronald

na een leven (vanaf mijn 16e) in de metaal, door lichamelijke ongemakken uitgerangeerd, ben ik fulltime conciergegeworden bij een praktijkschool. een drukke baan! het algemene beeld van lekker rustig aan is niet juist..... de eerste dag had ik een boekje mee, voor als ik me zou vervelen,10 jaar later ligt het er nog....hahaha met reistijd ben ik van 6 tot 18 van huis. ik vind dat deze baan zwaar onderbetaald word. de verantwoordelijkheid, het geld wat de school uitspaart doordat ik bijna al het onderhoud zelf doe, en het feit dat je geleefd word en nooit rustig even een broodje kunt eten, en 200 pubers moet managen in de vrije ruimtes, zijn de redenen dat ik het salaris veel te laat vind! toch, het is ook een baan waarin je soms het verschil maakt voor de kinderen,en dat is heel veel waard. kortom, als je bereid bent om hard te werken, niet veel waardering te krijgen, regelmatig een aanvaring met leerlingen en ouders

J scheper

ik ben 22 jaar hoofdconcierge geweest en woond eiin een dienstwoning en verdiende toen 1750€ in de maand zonder extra,s koemn er nog bij

Henk

Een beetje verwarrend verhaal,Mijnheer Scheper,.Gr.

Ben

Geluksvogel,nog veel fijne jaren gewenst.H.gr.

Ron

Idem als bovenstaand. Nu 56. 4 jaar werkzoekende. 2 jaar geleden als vrijwilliger  gestart in het VO. Afgelopen schooljaar (ziektevervanging) gewerk als afdeling ass. (betaald). Dan hopen op enig soort van verlenging. Jammer van de 3 scholen worden er 2 gemaakt. Veel personeel eruit. Ga je weer rondkijken en  "YES" start a.s. maandag als pedagogisch conciërge. Zo zie je maar het kan. Laat niet de moed zakken hoe moeilijk het soms ook is. En ja, beloning is onder de maat maar thuis zitten is echt niet alles. En met zoveel jongelui om je heen blijf je lekker scherp, jong van geest en het belangrijkste "je hoort er weer bij". 

Simon

Bedankt,voor je optomistisch verhaal  Ron.Deze reacties geven je weer nieuwe energie.Gr.

Fred

Na 20 jaar in de beveiliging, 13 jaar in het glas en om bedrijfseconomische reden ontslagen, nu 3 jaar concierge op een basisschool. Ik heb 3 maanden in de ww gezeten en op aanraden van mijn zoon concierge geworden. De eerste vraag was "is dat iets voor mij"? Om mij te orienteren heb ik contact opgenomen met de oude basisschool van mijn kinderen met de vraag of ik een bepaalde tijd stage kon lopen om te kijken of concierge iets voor mij zou zijn.In totaal heb ik er een half jaar op vrijwillige basis gewerkt en veel kennis en ervaring opgedaan. In de tussentijd heb ik niet stil gezeten en verder gesolliciteerd wat uitmondde in nu een vaste baan op een basisschool waar ik het utstekend naar mijn zin heb.     

nico

Na ruim 25 jaar in de grafische industrie is het bedrijf waar ik werkte failliet gegaan. Ik had een zeer goed salaris (onder andere door de ploegendienst) maar elke dag de stress omdat de orders die we hadden eigenlijk al gisteren klaar hadden moeten zijn. Nu werk ik 2 jaar als vrijwilliger als concierge op een basisschool en op een paar andere scholen voor ziekte inval. En ik vind het spijtig dat ik dit niet jaren geleden tegen gekomen ben. Het salaris valt in het niet bij wat ik gewend was maar de voldoening is vele malen groter. Het contact met leerkrachten, ouders en kinderen is zo leuk. Ik ben handig en technisch aangelegd waardoor ik diverse hulpvragen krijg toegespeeld. Iedere dag is daarom weer totaal anders dan de dag daarvoor. Het wachten is nog op een vaste baan. Maar dat gaat me ook nog lukken (54 jaar)

Hendriks

Fred,ik denk dat je vasthoudenheid en de wil om te werken,beloond is.M.vr.gr.

Fred

Beste Hendriks, De meeste mensen van mijn leeftijd geven er de brui aan na maanden van solliciteren en geen uitzicht op een baan denken te hebben, maar ik blijf erbij dat als je wilt werken er werk is. Ik ben nu 56, heb net een cursus pedagogisch concierge gedaan  en inderdaad de vasthoudeheid die beloond is.

Peter

Ik ben midden vijftig.Tussen nu en twee maanden,krijg ik hoogst waarschijnlijk ontslag aangezegd.Bovenstaande positieve berichten geven mij weer hoop om toch weer aan de slag te kunnen gaan.M.vr.gr.

Wim

Beste Wim,als je goed met mensen om kan gaan en je beheerst de Ned.taal goed.Moet het kunnen.Gr.

Wim

Beste Wim,moet natuurlijk beste Johan zijn.Ik kan je ook aanraden een cursus te volgen b.v.,de via Springest aangeboden cursus Huismeester.een pre als je dit kunt overleggen bij een sollicitatie .met vr.gr.

anoniem

Inmiddels 8 jaar congierge, elke dag is anders. Veel vakantie en doorgroeimogelijkheden inmiddels op de hogeschool pedagogische en didactische papieren behaald in september begin ik aan de facilitaire management opleiding.

Bert

Waarschijnlijk vroeger te veel gefeest.Gr.

Henk

Al 19 jaar concierge waarvan 10 jaar hoofdconcierge. Ben er in gerold na een tragische gebeurtenis. De beste tijd van mijn leven waar ik veel waardering en voldoening in vind. Hard werken voor een niet al te riant salaris, maar wel een baan die veel plezier geeft en waarin iedere dag anders verloopt. Hoef in ieder geval niet mijn hand op te houden en ben blij dat ik deze baan heb. Hoop dit vol te houden tot mijn pensioen of totdat ik niet meer kan. Mensen denken vaak dat dit vak een eitje is: vergeet het maar!

Gerard

Beste Concierge,die de 60 al gepasseerd is.Geloof mij,in ieder beroep gaan de jaren tellen als je ouder wordt.

Jan

Al 30jr.concierge,fantastisch en (over het algemeen)dankbaar werk.

rob

Heel lang in de bouw gewerkt,nu bijna 2 conciërge. wil echt nooit meer iets anders,beste wat me ooit is overkomen

concierge 2

Beste Rob,ik denk dat deze reactie ook iets zegt over je karakter,goed met mensen kunnen omgaan en jong van geest om er maar eens twee te noemen.

johan den Turck

Hallo ik heb ook als concierge gesoliciteerd maar ik heb nog nooit zoon baan gehad..Ik kom uit de bouw en de laatste jaren heb ik logistik gedaan .Ik ben 53jaar en ben thuis komen te zitten met mijn heupen die zijn vervangen door kunst .volgens arbo mag ik deze banen niet meer uit oefenen van daar heb ik op concierge gesoliciteerd ik weet niet of het bj mij past.

Jos Coolen

Druk met 2 conciërges op 1420 kinderen, maar een hele leuke baan, weet nooit wat ik deze dag weer zal meemaken, elke dag is een verrassing, inderdaad geen wereldsalaris maar wel vaak vakantie en voldoening. Maar..... het beeld van lekker rustig aan vergeet het maar! elke dag moe maar tevreden. groet Jos  

concierge

Ik ben een wat oudere concierge.Als je de 60 gepasseerd bent,gaan de jaren wel tellen.

Ell

Ik ben nu concierge in mijn beleving is het, heel veel doen en kunnen en zeer weinig betaalt krijgen, als je dat wil moet je vooral concierge worden maar ik raad je aan om gewoon door te leren.

Jan

Ik ben het ten dele eens met de vorige reactie.De andere kant is dat je veel mensen ontmoet en die je veelal waarderen.Door studeren is altijd beter.

pieter

Concierge,is misschien een baan die niet een topsalaris betaalt.Maar wel en waar je veel voldoening kan uithalen.

Peter

Ik ben al 15 jr.concierge,verdien geen top salaris en toch doe ik mijn werk met heel veel plezier en dat is ook wat waard..

adam hage

ik wil ook graag concierge worden kan dat

adam hage

ik wil ook graag concierge worden kan dat

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.


Ga direct naar