Crowdfunding specialist Salaris, Taken, Vacatures, Opleiding, Toekomst & Skills

Wat doet een Crowdfunding specialist? Lees de functieomschrijving.

De Crowdfunding specialist is gespecialiseerd in het samenbrengen van een partij die op zoek is naar financiering en een partij die graag ergens geld in wil investeren. Crowdfunding wordt steeds populairder. Het is een alternatieve manier om een project te kunnen financieren. Van oudsher gaan mensen naar de bank om krediet aan te vragen en zo kapitaal te krijgen om hun project uit te kunnen voeren. Maar bij crowdfunding wordt er zonder tussenkomst van een financiële instelling geprobeerd de financiering rond te krijgen.

 

Hoe werkt crowdfunding?

Een persoon of een groep personen heeft een idee voor een project en heeft hier financiering voor nodig. Zij plaatsen dit idee vervolgens op een platform, vaak online, en vermelden hierbij hoeveel geld zij nodig hebben. Iedereen kan vervolgens in het project investeren. Door al die kleine investeringen wordt dan geprobeerd het totaalbedrag bij elkaar te krijgen. De Crowdfunding specialist fungeert hierbij als tussenpersoon en probeert de investeerders en de initiatiefnemers van een project bij elkaar te brengen.

 

Voordelen

Het grote voordeel van crowdfunding is dat er geen tussenkomst van banken nodig is. Het contact vindt direct tussen vrager en aanbieder plaats. Investeerders investeren ook alleen als het gevraagde bedrag gehaald is. Als het bedrag niet gehaald wordt, krijgen zij hun investering weer terug. De Crowdfunding specialist bemiddelt en adviseert zowel de vrager als de aanbieder bij de crowdfunding. Financieel inzicht en kennis van online platforms is voor de Crowdfunding specialist erg belangrijk. De Crowdfunding specialist geeft de vrager advies bij het vinden van de juiste platforms, geeft tips hoe je ideeën het beste bij het publiek uit kan zetten en adviseert de investeerder bij de financiële zaken.

Wil je werken als Crowdfunding specialist?

Werk je al als Crowdfunding specialist en zoek je een nieuwe baan? Of wil je Crowdfunding specialist worden? Wil je het gemiddelde salaris weten? Op nationaleberoepengids.nl staat alles wat je nodig hebt. Hieronder vindt je de vacatures en de opleidingen voor Crowdfunding specialist, maar ook informatie over het salaris, de baankansen, de beste werkgevers en nog veel meer!


Alles over het beroep Crowdfunding specialist in één oogopslag

Sector:

Beroepsgroep:

Persoonstype:

Netwerk:

Opleidingsniveau:

Salarisindicatie:

  • Van €2400 tot €2400

Baankans:

Aantal vacatures:

0

Aantal opleidingen:

Baankans

Huidige aantal vacatures

0


Salaris en Arbeidsvoorwaarden Crowdfunding specialist

Wat verdient een Crowdfunding specialist?

Een gemiddeld salaris van €2400,- is wat de Crowdfunding specialist kan verwachten. Maar vaak krijgt de specialist ook bepaald percentage van het eindbedrag. Het salaris kan daardoor afhankelijk zijn van de opbrengst van het project.

Salarisschaal Crowdfunding specialist

  • Maximaal
  • Gemiddeld
  • Minimaal
Bovenstaande bedragen zijn bruto maandsalarissen.

Vacatures Crowdfunding specialist

Er zijn geen vacatures aanwezig.

Arbeidsmarktperspectief en doorgroeimogelijkheden Crowdfunding specialist

Hoe goed is de toekomst voor de Crowdfunding specialist? 

De Crowdfunding specialist is een opkomend beroep. Er wordt steeds meer gebruik gemaakt van crowdfunding om projecten te kunnen financieren. Er is daarom ook steeds meer vraag naar Crowdfunding specialisten. De doorgroeimogelijkheden zijn afhankelijk van de verder ontwikkeling van crowdfunding.

Baankans Crowdfunding specialist

Powered by arbeidsmarktkansen.nl

Huidige aantal vacatures

0


Wil je weten wat jouw arbeidsmarktwaarde is?

Plaats nu je cv en kom erachter

Crowdfunding specialist worden: Opleidingen tot Crowdfunding specialist

Hoe word je een Crowdfunding specialist? 

Om aan de slag te gaan als Crowdfunding specialist wordt geen specifieke opleiding gevraagd. Financieel inzicht en kennis van de online platforms zijn het belangrijkst.

De 0 beste opleidingen, cursussen en traningen tot Crowdfunding specialist

Meer opleidingen Crowdfunding specialist

Weet je nog niet of je Crowdfunding specialist wilt worden? Of wil je doorgroeien? Misschien is er wel een vervolgopleiding Crowdfunding specialist of specialisatie cursus te vinden.

Zoek in alle opleidingen, cursussen en trainingen


Netwerk Crowdfunding specialist

Met wie werkt een Crowdfunding specialist samen? 

De Crowdfunding specialist heeft veel contact met zowel de persoon die op zoek is naar financiering als met de mogelijke investeerders.


Crowdfunding specialist


Organisaties waar een Crowdfunding specialist werkzaam is

Waar werkt een Crowdfunding specialist meestal? 

De Crowdfunding specialist werkt vaak als zelfstandig ondernemer en geeft advies aan bedrijven en personen. De Crowdfunding specialist doet dit tegen betaling en werkt daarom in de profit sector.

Meer weten over werken in de Accountancy & Finance?

Bekijk werken in Accountancy & Finance

Best beoordeelde werkgevers Crowdfunding specialist

Waar kun je het beste werken als Crowdfunding specialist? Hieronder vindt je de best door de Crowdfunding specialist beoordeelde bedrijven, en/of die met de meeste vacatures.

Op dit moment zijn er geen bedrijven gevonden voor het beroep Crowdfunding specialist.

Competenties, Skills en Vaardigheden Crowdfunding specialist:

Welke competenties heeft een een Crowdfunding specialist nodig? Hieronder vind je ze met de beschrijving ervan.


Persoonstypen Crowdfunding specialist

Wat voor persoonlijkheid heb je als Crowdfunding specialist nodig? 

Als Crowdfunding specialist moet je beschikken over goede financiële kennis en goed kunnen adviseren. Je moet doelgericht, energiek en zelfverzekerd te werk kunnen gaan (Succesvolle werker). Daarnaast moet je openstaan voor de behoeften van anderen en hen bij problemen kunnen helpen en zo goed mogelijk kunnen adviseren (Gever).

Bekijk de persoonstypen voor Crowdfunding specialist


Gever


Lees meer

Succesvolle werker


Lees meer

Interview met een Crowdfunding specialist

Er zijn nog geen interviews geplaatst. Wil je worden geïnterviewd en jezelf of je bedrijf onder de aandacht brengen? Laat het ons weten en stuur een mail.


Beoordeling van het beroep Crowdfunding specialist

Bekijk hoe onze bezoekers dit beroep beoordelen. Nog geen beoordeling? Help onze bezoekers en geef jouw beoordeling of mening over het beroep Crowdfunding specialist

Functie inhoud:
Salaris en arbeidsvoorwaarden:
Doorgroeimogelijkheden:
Arbeidsmarktperspectief:
Bedankt voor uw feedback.

Solliciteren op de functie Crowdfunding specialist

Wanneer je gaat solliciteren voor een baan als Crowdfunding specialist dien je te letten op welke zaken er voor dit beroep specifiek gelden. Per beroepsgroep en functie verschilt bijvoorbeeld het taalgebruik en zijn bepaalde vaardigheden voor Crowdfunding specialist belangrijker dan voor een ander beroep. Bij een sollicitatie is jouw CV een van de belangrijkste punten waar naar wordt gekeken, naast ook jouw motivatiebrief. Sta je op het punt te gaan solliciteren als Crowdfunding specialist. Bekijk dan onze tips.

Bekijk onze CV en sollicitatietips

Is het beroep Crowdfunding specialist iets voor je?

Zou je graag Crowdfunding specialist willen worden? Of weet je nog niet welk beroep bij jou past? Als je wilt weten hoe je jouw eigenschappen en competenties kunt gebruiken op de arbeidsmarkt, vul dan onze beroepskeuze test in en kom erachter of een baan als Crowdfunding specialist bij jou past.

Doe de gratis beroepskeuzetest

Actuele blogposts


Ga direct naar