Dierenartsbezoeker Salaris, Taken, Vacatures, Opleiding, Toekomst & Skills

Wat doet een Dierenartsbezoeker? Lees de functieomschrijving.

Vind het antwoord op al jouw vragen over het beroep dierenartsbezoeker. De functieomschrijving, over het loon, de baankans en hoe je dierenartsbezoeker wordt.

Wat is een Dierenartsbezoeker?

De Dierenartsbezoeker is een vertegenwoordiger van bijvoorbeeld nieuwe geneesmiddelen, medische hulpmiddelen of apparatuur. De Dierenartsbezoeker bezoekt dierenartsen en specialisten en heeft daarbij als doel om de producten aan hen te verkopen. De doelstelling van de Dierenartsbezoeker is om de dierenarts of specialist te overtuigen om het geneesmiddel of de hulpmiddel in te gaan zetten.

Samen met de leidinggevende bepaalt de Dierenartsbezoeker hiervoor de juiste verkoopstrategie. De Dierenartsbezoeker moet de dierenarts of specialist met vakkennis weten te overtuigen.  De Dierenartsbezoeker moet veel inhoudelijke kennis hebben van de producten die de Dierenartsbezoeker probeert te verkopen. De werkgever van de Dierenartsbezoeker heeft een bepaalde omzetverwachting waar de Dierenartsbezoeker aan moet voldoen. De Dierenartsbezoeker stelt na het bezoek aan de dierenarts of specialist vaak ook rapport op met verdere actiepunten of met punten om de omzetverhoging te monitoren.

De Dierenartsbezoeker is veel onderzoek naar klanten, dierenartsen en specialisten. De Dierenartsbezoeker maakt hierdoor vaak lange dagen en soms ook overuren. De Dierenartsbezoeker moet beschikken over goede contactuele eigenschappen en de dierenarts of specialist weten te overtuigen.

Wil je werken als Dierenartsbezoeker?

Werk je al als Dierenartsbezoeker en zoek je een nieuwe baan? Of wil je Dierenartsbezoeker worden? Wil je het gemiddelde salaris weten? Op nationaleberoepengids.nl staat alles wat je nodig hebt. Hieronder vind je de vacatures en de opleidingen voor Dierenartsbezoeker, maar ook informatie over het salaris, de baankansen, de beste werkgevers en nog veel meer!


Alles over het beroep Dierenartsbezoeker in één oogopslag

Persoonstype:

Netwerk:

Opleidingsniveau:

Salarisindicatie:

  • Van onbekend

Baankans:

Aantal vacatures:

0

Aantal opleidingen:

Baankans

Huidige aantal vacatures

0


Salaris en Arbeidsvoorwaarden Dierenartsbezoeker

Wat verdient een Dierenartsbezoeker?

Over het salaris van de Dierenartsbezoeker zijn weinig gegevens bekend. Dit is sterk afhankelijk van de branche of sector waarin de Dierenartsbezoeker werkzaam is.

Salarisschaal Dierenartsbezoeker

  • Maximaal
  • Gemiddeld
  • Minimaal
Bovenstaande bedragen zijn bruto maandsalarissen.

Vacatures Dierenartsbezoeker

Er zijn geen vacatures aanwezig.

Arbeidsmarktperspectief en doorgroeimogelijkheden Dierenartsbezoeker

Wat is de toekomst van Dierenartsbezoeker?

De functie van de Dierenartsbezoeker is een tamelijk specialistische functie. Er zijn daarom maar een klein aantal vacatures voor de Dierenartsbezoeker te vinden. Doorgroeimogelijkheden zijn er bijvoorbeeld naar de functie van leidinggevende.

Baankans Dierenartsbezoeker

Powered by arbeidsmarktkansen.nl

Huidige aantal vacatures

0


Wil je weten wat jouw arbeidsmarktwaarde is?

Plaats nu je cv en kom erachter

Dierenartsbezoeker worden: Opleidingen tot Dierenartsbezoeker

Wil je dierenartsbezoeker worden? Hieronder vind je de eisen, het ontwikkelingspad en de opleidingen.

Hoe word je een Dierenartsbezoeker? 

Om dierenartsen en specialisten te kunnen overtuigen om de producten aan te schaffen, moet de Dierenartsbezoeker over goede vakkennis beschikken. Deze vakkennis kan het beste opgedaan worden met een opleiding Dier- en Veehouderij (MBO) of Diermanagement (HBO). De Dierenartsbezoeker doet hier de benodigde inhoudelijke kennis op om de producten te kunnen verkopen. Daarnaast moet de Dierenartsbezoeker ook kennis hebben van het verkopen van producten.

De 0 beste opleidingen, cursussen en traningen tot Dierenartsbezoeker

Meer opleidingen Dierenartsbezoeker

Weet je nog niet of je Dierenartsbezoeker wilt worden? Of wil je doorgroeien? Misschien is er wel een vervolgopleiding Dierenartsbezoeker of specialisatie cursus te vinden.

Zoek in alle opleidingen, cursussen en trainingen


Netwerk Dierenartsbezoeker

Met wie werkt een Dierenartsbezoeker samen? 

De Dierenartsbezoeker werkt in opdracht van een werkgever of leidinggevende. De werkgever bepaalt de omzet die de Dierenartsbezoeker moet zien te halen. De Dierenartsbezoeker heeft daarnaast vooral veel contact met dierenartsen en specialisten. De Dierenartsbezoeker is veel onderweg en probeert de producten aan de dierenartsen en specialisten te verkopen.


Dierenartsbezoeker


Organisaties waar een Dierenartsbezoeker werkzaam is

Veel beroepen vind je vaak terug bij gelijksoortige bedrijven. Bekijk hieronder bij wat voor type organisatie een Dierenartsbezoeker meestal werkt.

Waar werkt een Dierenartsbezoeker?

De Dierenartsbezoeker werkt meestal bij een fabrikant van diergeneesmiddelen of apparatuur. De Dierenartsbezoeker probeert deze producten te verkopen aan dierenartsen en specialisten. De Dierenartsbezoeker is werkzaam in de profit sector.

Meer weten over werken in de Marketing & Product?

Bekijk werken in Marketing & Product

Best beoordeelde werkgevers Dierenartsbezoeker

Waar kun je het beste werken als Dierenartsbezoeker? Hieronder vind je de best door de Dierenartsbezoeker beoordeelde bedrijven, en/of die met de meeste vacatures.

Op dit moment zijn er geen bedrijven gevonden voor het beroep Dierenartsbezoeker.

Competenties, Skills en Vaardigheden Dierenartsbezoeker:

Voor ieder beroep heb je specifieke vaardigheden en kennis nodig, dat geldt ook voor een Dierenartsbezoeker.

Welke competenties heeft een Dierenartsbezoeker nodig?

Een Dierenartsbezoeker heeft de volgende competenties nodig om zijn of haar beroep goed te kunnen uitoefenen.


Persoonstypen Dierenartsbezoeker

De meeste beroepen passen alleen bij bepaalde persoonlijkheden. Bekijk welke persoonstypen volgens het enneagram er bij Dierenartsbezoeker passen.

Wat voor persoonlijkheid heeft een Dierenartsbezoeker nodig? 

De Dierenartsbezoeker moet beschikken over goede contactuele eigenschappen. De Dierenartsbezoeker moet goede sociale en communicatieve vaardigheden hebben. Ook moet de Dierenartsbezoeker over een flinke portie overtuigingskracht beschikken om de producten te verkopen (Baas). De Dierenartsbezoeker heeft ook inhoudelijke vakkennis nodig om de dierenartsen en specialisten te kunnen overtuigen. Omdat de leidinggevende van de Dierenartsbezoeker een bepaalde omzet verwacht, moet de Dierenartsbezoeker resultaatgericht kunnen werken (Succesvolle werker).

Bekijk de persoonstypen voor Dierenartsbezoeker


Baas


Lees meer

Succesvolle werker


Lees meer

Interview met een Dierenartsbezoeker

Er zijn nog geen interviews geplaatst. Wil je worden geïnterviewd en jezelf of je bedrijf onder de aandacht brengen? Laat het ons weten en stuur een mail.


Beoordeling van het beroep Dierenartsbezoeker

Bekijk hoe onze bezoekers dit beroep beoordelen. Nog geen beoordeling? Help onze bezoekers en geef jouw beoordeling of mening over het beroep Dierenartsbezoeker

Functie inhoud:
Salaris en arbeidsvoorwaarden:
Doorgroeimogelijkheden:
Arbeidsmarktperspectief:
Bedankt voor uw feedback.

Solliciteren op de functie Dierenartsbezoeker

Wanneer je gaat solliciteren voor een baan als Dierenartsbezoeker dien je te letten op welke zaken er voor dit beroep specifiek gelden. Per beroepsgroep en functie verschilt bijvoorbeeld het taalgebruik en zijn bepaalde vaardigheden voor Dierenartsbezoeker belangrijker dan voor een ander beroep. Bij een sollicitatie is jouw CV een van de belangrijkste punten waar naar wordt gekeken, naast ook jouw motivatiebrief. Sta je op het punt te gaan solliciteren als Dierenartsbezoeker. Bekijk dan onze tips.

Bekijk onze CV en sollicitatietips

Is het beroep Dierenartsbezoeker iets voor je?

Zou je graag Dierenartsbezoeker willen worden? Of weet je nog niet welk beroep bij jou past? Als je wilt weten hoe je jouw eigenschappen en competenties kunt gebruiken op de arbeidsmarkt, vul dan onze beroepskeuze test in en kom erachter of een baan als Dierenartsbezoeker bij jou past.

Doe de gratis beroepskeuzetest

Actuele blogposts


reacties op Dierenartsbezoeker

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.


Ga direct naar