Docent Noors Salaris, Taken, Vacatures, Opleiding, Toekomst & Skills

Wat doet een Docent Noors? Lees de functieomschrijving.

Vind het antwoord op al jouw vragen over het beroep docent noors. De functieomschrijving, over het loon, de baankans en hoe je docent noors wordt.

Wat is een Docent Noors?

De docent Noors geeft les in het vak Noors.

De docent Noors geeft les op het op volwassenenonderwijs of op een MBO/HBO opleiding (bijvoorbeeld een opleiding tot tolk, reisleider, steward of een talenopleiding). Ook kan de docent Noors freelance cursussen/workshops/lessen Noors geven. De docent Noors geeft les in alle facetten van het vak Noors. Hij leert zijn leerlingen/studenten hoe ze in het Noors kunnen communiceren, leert ze in het Noors schrijven, leert ze Noors lezen en leert ze de verschillende taalvormen en taalregels die in het Noors van pas zijn. De docent Noors ontwikkelt zijn eigen lesmateriaal of maakt gebruik van bestaand lesmateriaal en geeft zijn leerlingen/studenten mondelinge en schriftelijke opdrachten, huiswerk, toetsen en tentamens en kijkt deze na, bespreekt deze met de leerlingen/studenten en becijfert deze. Naar aanleiding van al het ingeleverde werk en de inzet tijdens de les kan de docent Noors de studievoortgang en studieontwikkeling van zijn leerlingen/studenten nauwgezet bijhouden en waar nodig met ze om de tafel gaan om te kijken wat er beter kan en hoe hij ze daarbij het beste kan begeleiden. Indien nodig kan hij ze dan ook individuele begeleiding of extra tips, opdrachten en adviezen bieden.

De docent Noors heeft zelf veel verstand van de Noorse taal, kan vloeiend Noors spreken en kan de taal zelf goed lezen en schrijven. Hij weet zijn kennis en visie op het gebied van het vak Noors op een rustige, interessante en educatieve manier aan zijn leerlingen/studenten over te brengen. Hij is goed verstaanbaar, heeft een rustig spreektempo en weet zijn leerlingen zowel individueel als groepsgericht goede begeleiding te geven. Ook durft hij ook streng op te treden wanneer een leerling/student zich vervelend gedraagt om ten alle tijde de orde in de klas te bewaren en/of herstellen en om de leerlingen/studenten zo goed mogelijk te motiveren en begeleiden.

Naast zijn werkzaamheden in de klas is de docent Noors ook aanwezig bij vergaderingen om met zijn collega's de leerlingen/studenten te bespreken en te kijken naar eventuele verbeterpunten binnen de opleidingen en de school.

Wil je werken als Docent Noors?

Werk je al als Docent Noors en zoek je een nieuwe baan? Of wil je Docent Noors worden? Wil je het gemiddelde salaris weten? Op nationaleberoepengids.nl staat alles wat je nodig hebt. Hieronder vind je de vacatures en de opleidingen voor Docent Noors, maar ook informatie over het salaris, de baankansen, de beste werkgevers en nog veel meer!


Alles over het beroep Docent Noors in één oogopslag

Sector:

Beroepsgroep:

Persoonstype:

Netwerk:

  • Collega's
  • Leerlingen/studenten
  • Directeur van de school

Opleidingsniveau:

Salarisindicatie:

  • Van €1500 tot €2200

Baankans:

Aantal vacatures:

0

Aantal opleidingen:

Baankans

Huidige aantal vacatures

0


Salaris en Arbeidsvoorwaarden Docent Noors

Wat verdient een Docent Noors?

De docent Noors die werkzaam is op een school verdient, afhankelijk van het aantal jaren werkervaring en de school waar hij werkzaam is, tussen de €1500,- en €2200,- bruto per maand. De docent Noors die alleen freelance cursussen/workshops/lessen geeft mag zijn eigen tarief bepalen; hiervoor valt dus geen specifieke salarisindicatie te geven.

Salarisschaal Docent Noors

  • Maximaal
  • Gemiddeld
  • Minimaal
Bovenstaande bedragen zijn bruto maandsalarissen.

Vacatures Docent Noors

Er zijn geen vacatures aanwezig.

Arbeidsmarktperspectief en doorgroeimogelijkheden Docent Noors

Wat is de toekomst van Docent Noors?

Het arbeidsmarktperspectief voor de docent Noors is gemiddeld. Er is voldoende werkgelegenheid al moet de docent Noors wel op zoek gaan naar een school waar het vak wordt gegeven en een relevant diploma hebben behaald. Daarnaast kan de docent Noors de werkgelegenheid voor zichzelf vergroten door ook freelance cursussen/lessen/workshops Noors te gaan geven of, naast zijn rol als docent, ook nog een andere rol binnen het onderwijs op zich te nemen (bijvoorbeeld een mentorrol).

Baankans Docent Noors

Powered by arbeidsmarktkansen.nl

Huidige aantal vacatures

0


Wil je weten wat jouw arbeidsmarktwaarde is?

Plaats nu je cv en kom erachter

Docent Noors worden: Opleidingen tot Docent Noors

Wil je docent noors worden? Hieronder vind je de eisen, het ontwikkelingspad en de opleidingen.

Hoe word je een Docent Noors? 

De docent Noors heeft een opleiding ''Scandinavische Talen en Culturen'' gevolgd en is na het behalen van een onderwijsbevoegdheid les gaan geven in het vak Noors.

De 2 beste opleidingen, cursussen en traningen tot Docent Noors

Blended Learning Noors (20 klokuren ind. les en 40 klokuren online
Ontdek de voordelen van Blended Learning: leren op de manier die u het plezierigst vindt. Samen met u kiezen we de trainingsvormen die het best bij uw werksituatie en leerstijl …
BVC | overige talen | individuele taalcursus | 30 uur
BVC | Berlitz Virtual Classroom Overal in Nederland, én daarbuiten! Overige talen: Amhaars, Arabisch, Bengaals, Bosnisch, Bulgaars, Kantonees, Kroatisch, Tsjechisch, Deens, Farsi, Fins, Gaelic, Iers, Grieks, Gujarati, Haïtiaans, Creolools, Hebreeuws, …
Meer opleidingen Docent Noors

Weet je nog niet of je Docent Noors wilt worden? Of wil je doorgroeien? Misschien is er wel een vervolgopleiding Docent Noors of specialisatie cursus te vinden.

Zoek in alle opleidingen, cursussen en trainingen


Netwerk Docent Noors

Met wie werkt een Docent Noors samen? 

Het netwerk van de docent Noors bestaat uit zijn collega's, zijn leerlingen/studenten en de directeur van de school.


  • Collega's
  • Leerlingen/studenten
  • Directeur van de school
Docent Noors


Organisaties waar een Docent Noors werkzaam is

Veel beroepen vind je vaak terug bij gelijksoortige bedrijven. Bekijk hieronder bij wat voor type organisatie een Docent Noors meestal werkt.

Waar werkt een Docent Noors?

De docent Noors werkt op een school en geeft les aan klassen op het volwassenenonderwijs of aan MBO of HBO klassen. Ook kan de docent Noors freelance cursussen/lessen/workshops Noors geven.

Meer weten over werken in de Onderwijs & Training?

Bekijk werken in Onderwijs & Training

Best beoordeelde werkgevers Docent Noors

Waar kun je het beste werken als Docent Noors? Hieronder vind je de best door de Docent Noors beoordeelde bedrijven, en/of die met de meeste vacatures.

Op dit moment zijn er geen bedrijven gevonden voor het beroep Docent Noors.

Competenties, Skills en Vaardigheden Docent Noors:

Voor ieder beroep heb je specifieke vaardigheden en kennis nodig, dat geldt ook voor een Docent Noors.

Welke competenties heeft een Docent Noors nodig?

Een Docent Noors heeft de volgende competenties nodig om zijn of haar beroep goed te kunnen uitoefenen.


Persoonstypen Docent Noors

De meeste beroepen passen alleen bij bepaalde persoonlijkheden. Bekijk welke persoonstypen volgens het enneagram er bij Docent Noors passen.

Wat voor persoonlijkheid heeft een Docent Noors nodig? 

De docent Noors is een gever. Hij geeft zijn kennis en visie op het gebied van het vak Noors over op zijn leerlingen/studenten en geeft ze waar nodig individuele begeleiding, tips en adviezen. Ook is de docent Noors een waarnemer. Hij let goed op de studievoortgang en studieontwikkeling van zijn leerlingen/studenten, spreekt hier met ze over en houdt hun tempo van werken en tempo van ontwikkeling nauwgezet bij om ze zo optimaal mogelijk te kunnen begeleiden.

Bekijk de persoonstypen voor Docent Noors


Gever


Lees meer

Waarnemer


Lees meer

Interview met een Docent Noors

Er zijn nog geen interviews geplaatst. Wil je worden geïnterviewd en jezelf of je bedrijf onder de aandacht brengen? Laat het ons weten en stuur een mail.


Beoordeling van het beroep Docent Noors

Bekijk hoe onze bezoekers dit beroep beoordelen. Nog geen beoordeling? Help onze bezoekers en geef jouw beoordeling of mening over het beroep Docent Noors

Functie inhoud:
Salaris en arbeidsvoorwaarden:
Doorgroeimogelijkheden:
Arbeidsmarktperspectief:
Bedankt voor uw feedback.

Solliciteren op de functie Docent Noors

Wanneer je gaat solliciteren voor een baan als Docent Noors dien je te letten op welke zaken er voor dit beroep specifiek gelden. Per beroepsgroep en functie verschilt bijvoorbeeld het taalgebruik en zijn bepaalde vaardigheden voor Docent Noors belangrijker dan voor een ander beroep. Bij een sollicitatie is jouw CV een van de belangrijkste punten waar naar wordt gekeken, naast ook jouw motivatiebrief. Sta je op het punt te gaan solliciteren als Docent Noors. Bekijk dan onze tips.

Bekijk onze CV en sollicitatietips

Is het beroep Docent Noors iets voor je?

Zou je graag Docent Noors willen worden? Of weet je nog niet welk beroep bij jou past? Als je wilt weten hoe je jouw eigenschappen en competenties kunt gebruiken op de arbeidsmarkt, vul dan onze beroepskeuze test in en kom erachter of een baan als Docent Noors bij jou past.

Doe de gratis beroepskeuzetest

Actuele blogposts


reacties op Docent Noors

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.


Ga direct naar