Glazenophaler Salaris, Taken, Vacatures, Opleiding, Toekomst & Skills

Wat doet een Glazenophaler? Lees de functieomschrijving.

Vind het antwoord op al jouw vragen over het beroep glazenophaler. De functieomschrijving, over het loon, de baankans en hoe je glazenophaler wordt.

Wat is een Glazenophaler?

De glazenophaler zorgt voor alle werkzaamheden met betrekking tot glaswerk.

De glazenophaler werkt in de horeca en met name in concertzalen, muziekzalen en poppodia. De glazenophaler zorgt voor alle werkzaamheden met betrekking tot het glaswerk en legt zijn verantwoording af aan de bedrijfsleider. De glazenophaler zijn taken bestaan uit het ophalen en oppakken van glazen uit de zaal en de foyer en het schoonmaken en schoonspoelen van de glazen, het opruimen van kapotte glazen en het verstrekken van informatie aan zijn bedrijfsleider en de bezoekers tijdens voorstellingen of concerten. Daarnaast onderhoudt de glazenophaler nauw contact met de horecamanager. Ook draagt hij zorg voor de hygiëne van de verschillende voorzieningen. De glazenophaler werkt over het algemeen alleen al zal het in grote concertzalen voorkomen dat de glazenophaler in een team van glazenophalers werkt waar zij onderlinge afspraken maken over wie wat opruimt, schoonhoudt en wie voor welke paden verantwoordelijk is.

De glazenophaler is een enthousiast persoon die het niet erg vindt om in de late uurtjes te moeten werken. Hij is sociaal vaardig, weet bezoekers vriendelijk te woord te staan en is flexibel inzetbaar. Hij heeft geen negen tot vijf mentaliteit en vindt het niet erg als hij een paar uur langer moet doorwerken wanneer een concert uitloopt of wanneer de bezoekers lang blijven hangen. Daarnaast heeft de glazenophaler affiniteit met de concerten die er in de zalen gegeven worden en is hij een stressbestendige, representatieve en verantwoordelijke werker.

Wil je werken als Glazenophaler?

Werk je al als Glazenophaler en zoek je een nieuwe baan? Of wil je Glazenophaler worden? Wil je het gemiddelde salaris weten? Op nationaleberoepengids.nl staat alles wat je nodig hebt. Hieronder vind je de vacatures en de opleidingen voor Glazenophaler, maar ook informatie over het salaris, de baankansen, de beste werkgevers en nog veel meer!


Alles over het beroep Glazenophaler in één oogopslag

Sector:

Beroepsgroep:

Netwerk:

 • Leidinggevende (bedrijfsleider)
 • Collega's
 • Horecamanager
 • Bezoekers

Opleidingsniveau:

Salarisindicatie:

 • Van €500 tot €1100

Baankans:

Aantal vacatures:

0

Aantal opleidingen:

Baankans

Huidige aantal vacatures

0


Salaris en Arbeidsvoorwaarden Glazenophaler

Wat verdient een Glazenophaler?

De glazenophaler verdient volgens het minimumloon conform de horeca cao. Als de glazenophaler fulltime werkt zal hij maximaal tussen de €500,- en €1100,- bruto per maand verdienen.

Salarisschaal Glazenophaler

 • Maximaal
 • Gemiddeld
 • Minimaal
Bovenstaande bedragen zijn bruto maandsalarissen.

Vacatures Glazenophaler

Er zijn geen vacatures aanwezig.

Arbeidsmarktperspectief en doorgroeimogelijkheden Glazenophaler

Wat is de toekomst van Glazenophaler?

Het arbeidsmarktperspectief voor de glazenophaler is gemiddeld. Er is voldoende werkgelegenheid binnen de verschillende poppodia, concertzalen en theaters. Daarnaast kan de glazenophaler doorgroeien naar een andere rol binnen de horeca.

Baankans Glazenophaler

Powered by arbeidsmarktkansen.nl

Huidige aantal vacatures

0


Wil je weten wat jouw arbeidsmarktwaarde is?

Plaats nu je cv en kom erachter

Glazenophaler worden: Opleidingen tot Glazenophaler

Wil je glazenophaler worden? Hieronder vind je de eisen, het ontwikkelingspad en de opleidingen.

Hoe word je een Glazenophaler? 

Voor het beroep van glazenophaler is geen opleiding vereist. Daarom is dit beroep een ideaal beroep voor studenten of mensen die iets willen bijverdienen.

De 0 beste opleidingen, cursussen en traningen tot Glazenophaler

Meer opleidingen Glazenophaler

Weet je nog niet of je Glazenophaler wilt worden? Of wil je doorgroeien? Misschien is er wel een vervolgopleiding Glazenophaler of specialisatie cursus te vinden.

Zoek in alle opleidingen, cursussen en trainingen


Netwerk Glazenophaler

Met wie werkt een Glazenophaler samen? 

Het netwerk van de glazenophaler bestaat uit zijn leidinggevende (over het algemeen vrijwel overal de bedrijfsleider), zijn collega's, de horecamanager en de bezoekers van de concerten en producties.


 • Leidinggevende (bedrijfsleider)
 • Collega's
 • Horecamanager
 • Bezoekers
Glazenophaler


Organisaties waar een Glazenophaler werkzaam is

Veel beroepen vind je vaak terug bij gelijksoortige bedrijven. Bekijk hieronder bij wat voor type organisatie een Glazenophaler meestal werkt.

Waar werkt een Glazenophaler?

De glazenophaler werkt in een poppodia, concertzaal, theaterzaal of muziekzaal in een theater of muziekgebouw/concertgebouw.


Best beoordeelde werkgevers Glazenophaler

Waar kun je het beste werken als Glazenophaler? Hieronder vind je de best door de Glazenophaler beoordeelde bedrijven, en/of die met de meeste vacatures.

Op dit moment zijn er geen bedrijven gevonden voor het beroep Glazenophaler.

Competenties, Skills en Vaardigheden Glazenophaler:

Voor ieder beroep heb je specifieke vaardigheden en kennis nodig, dat geldt ook voor een Glazenophaler.

Welke competenties heeft een Glazenophaler nodig?

Een Glazenophaler heeft de volgende competenties nodig om zijn of haar beroep goed te kunnen uitoefenen.


Persoonstypen Glazenophaler

De meeste beroepen passen alleen bij bepaalde persoonlijkheden. Bekijk welke persoonstypen volgens het enneagram er bij Glazenophaler passen.

Wat voor persoonlijkheid heeft een Glazenophaler nodig? 

De glazenophaler is een succesvolle werker. Hij vindt het niet erg om zijn werk te moeten doen, vindt het niet erg om laat te werken en de boel op te moeten ruimen; de glazenophaler heeft over het algemeen een no nonsens mentaliteit.

Daarnaast is de glazenophaler over het algemeen ook een levensgenieter. Bij de meeste werkgevers mag hij voordat hij moet werken of tijdens het werk ook naar de concerten luisteren en dat geeft hem extra motivatie om zijn werk goed uit te voeren.

Bekijk de persoonstypen voor Glazenophaler


Levensgenieter


Lees meer

Succesvolle werker


Lees meer

Interview met een Glazenophaler

Er zijn nog geen interviews geplaatst. Wil je worden geïnterviewd en jezelf of je bedrijf onder de aandacht brengen? Laat het ons weten en stuur een mail.


Beoordeling van het beroep Glazenophaler

Bekijk hoe onze bezoekers dit beroep beoordelen. Nog geen beoordeling? Help onze bezoekers en geef jouw beoordeling of mening over het beroep Glazenophaler

Functie inhoud:
Salaris en arbeidsvoorwaarden:
Doorgroeimogelijkheden:
Arbeidsmarktperspectief:
Bedankt voor uw feedback.

Solliciteren op de functie Glazenophaler

Wanneer je gaat solliciteren voor een baan als Glazenophaler dien je te letten op welke zaken er voor dit beroep specifiek gelden. Per beroepsgroep en functie verschilt bijvoorbeeld het taalgebruik en zijn bepaalde vaardigheden voor Glazenophaler belangrijker dan voor een ander beroep. Bij een sollicitatie is jouw CV een van de belangrijkste punten waar naar wordt gekeken, naast ook jouw motivatiebrief. Sta je op het punt te gaan solliciteren als Glazenophaler. Bekijk dan onze tips.

Bekijk onze CV en sollicitatietips

Is het beroep Glazenophaler iets voor je?

Zou je graag Glazenophaler willen worden? Of weet je nog niet welk beroep bij jou past? Als je wilt weten hoe je jouw eigenschappen en competenties kunt gebruiken op de arbeidsmarkt, vul dan onze beroepskeuze test in en kom erachter of een baan als Glazenophaler bij jou past.

Doe de gratis beroepskeuzetest

Actuele blogposts


reacties op Glazenophaler

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.


Ga direct naar