HR Secretaresse Salaris, Taken, Vacatures, Opleiding, Toekomst & Skills

Wat doet een HR Secretaresse? Lees de functieomschrijving.

Vind het antwoord op al jouw vragen over het beroep hr secretaresse. De functieomschrijving, over het loon, de baankans en hoe je hr secretaresse wordt.

Wat is een HR Secretaresse?

 Als HR Secretaresse zorg je er vooral voor dat het HR proces van een bedrijf soepel en goed verloopt. Je bent onder andere bezig met het plannen en organiseren van de opleidingen en beoordelingsrondes, maar ook met het inplannen van sollicitatiegesprekken en het voorbereiden van testen en cases voor sollicitanten. Verder hoort het (mede) organiseren van personeels-en wervingevents tot je takenpakket en ben je verantwoordelijk voor het handboek met de arbeidsvoorwaarden. Ook verleen je als HR Secretaresse ondersteuning aan de HR Manager en de afdeling en ben je bezig op het gebied van interne communicatie en personeelsadministratie.

 

Daarnaast houden je secretariële taken ook agendabeheer, correspondentie, notuleren van vergaderingen, vertalen van documenten in het Engels, verwerking van email en telefoontjes en het ontvangen van bezoekers in.

 

Bij het afhandelen van de interne communicatie moet je denken aan het up to date houden van het personeelshandboek en de HR pagina's op internet. Je bent als HR Secretaresse ook bezig met de coördinatie van facilitaire zaken en het assiteren bij verzuimbegeleiding, in samenwerking met de HR Manager. Soms ben je ook bezig met het organiseren van diverse bedrijfsfestiviteiten zoals pensioneringen.

 

 

 

Wil je werken als HR Secretaresse?

Werk je al als HR Secretaresse en zoek je een nieuwe baan? Of wil je HR Secretaresse worden? Wil je het gemiddelde salaris weten? Op nationaleberoepengids.nl staat alles wat je nodig hebt. Hieronder vind je de vacatures en de opleidingen voor HR Secretaresse, maar ook informatie over het salaris, de baankansen, de beste werkgevers en nog veel meer!


Alles over het beroep HR Secretaresse in één oogopslag

Persoonstype:

Netwerk:

  • Personeelsleden
  • HR Manager

Opleidingsniveau:

Salarisindicatie:

  • Van €1666 tot €2800

Baankans:

Aantal vacatures:

0

Aantal opleidingen:

Baankans

Huidige aantal vacatures

0


Salaris en Arbeidsvoorwaarden HR Secretaresse

Wat verdient een HR Secretaresse?

Als HR secretaresse verdien je zo tussen de €1666 en €3800 bruto per maand. Dit salaris is afhankelijk van je opleiding en ervaring en het bedrijf waarvoor je werkzaam bent. Dit geldt ook voor de secundaire arbeidsvoorwaarden.

Salarisschaal HR Secretaresse

  • Maximaal
  • Gemiddeld
  • Minimaal
Bovenstaande bedragen zijn bruto maandsalarissen.

Vacatures HR Secretaresse

Er zijn geen vacatures aanwezig.

Arbeidsmarktperspectief en doorgroeimogelijkheden HR Secretaresse

Wat is de toekomst van HR Secretaresse?

Over het arbeidsmarktperspectief van een HR Secretaresse is weinig bekend. Over het algemeen zal dit gemiddeld zijn. Doorgroeimogelijkheden zijn er voor de HR Secretaresse alleen door extra scholing.

Baankans HR Secretaresse

Powered by arbeidsmarktkansen.nl

Huidige aantal vacatures

0


Wil je weten wat jouw arbeidsmarktwaarde is?

Plaats nu je cv en kom erachter

HR Secretaresse worden: Opleidingen tot HR Secretaresse

Wil je hr secretaresse worden? Hieronder vind je de eisen, het ontwikkelingspad en de opleidingen.

Hoe word je een HR Secretaresse? 

Om HR Secretaresse te kunnen worden is het belangrijk dat je een opleiding in de richting van Zakelijke Dienstverlening hebt gevolgd (MBO of HBO).

 

Er zijn ook cursussen waarin aandacht wordt besteed aan de werkzaamheden van specifiek de Human Resource Secretaresse en soms bieden werkgevers een interne opleiding.

De 0 beste opleidingen, cursussen en traningen tot HR Secretaresse

Meer opleidingen HR Secretaresse

Weet je nog niet of je HR Secretaresse wilt worden? Of wil je doorgroeien? Misschien is er wel een vervolgopleiding HR Secretaresse of specialisatie cursus te vinden.

Zoek in alle opleidingen, cursussen en trainingen


Netwerk HR Secretaresse

Met wie werkt een HR Secretaresse samen? 

In je werk als HR Secretaresse kom je vooral veel in aanraking met de personeelsleden van het bedrijf waarvoor je werkzaam bent. Je moet veel dingen over hen bijhouden en zij zullen soms ook met vragen naar jou toe komen. Verder sta je ook veel in contact met de HR Manager. Dit is degene voor wie jij veel werkzaamheden uitvoert en die je ondersteunt.


  • Personeelsleden
  • HR Manager
HR Secretaresse


Organisaties waar een HR Secretaresse werkzaam is

Veel beroepen vind je vaak terug bij gelijksoortige bedrijven. Bekijk hieronder bij wat voor type organisatie een HR Secretaresse meestal werkt.

Waar werkt een HR Secretaresse?

Alle bedrijven met (veel) personeel hebben te maken met werkzaamheden in HR.  Je kunt werkzaam zijn bij bedrijven of organisaties zowel in de profit als de non-profit sector.

Meer weten over werken in de Administratief & Secretarieel?

Bekijk werken in Administratief & Secretarieel

Best beoordeelde werkgevers HR Secretaresse

Waar kun je het beste werken als HR Secretaresse? Hieronder vind je de best door de HR Secretaresse beoordeelde bedrijven, en/of die met de meeste vacatures.

Op dit moment zijn er geen bedrijven gevonden voor het beroep HR Secretaresse.

Competenties, Skills en Vaardigheden HR Secretaresse:

Voor ieder beroep heb je specifieke vaardigheden en kennis nodig, dat geldt ook voor een HR Secretaresse.

Welke competenties heeft een HR Secretaresse nodig?

Een HR Secretaresse heeft de volgende competenties nodig om zijn of haar beroep goed te kunnen uitoefenen.


Persoonstypen HR Secretaresse

De meeste beroepen passen alleen bij bepaalde persoonlijkheden. Bekijk welke persoonstypen volgens het enneagram er bij HR Secretaresse passen.

Wat voor persoonlijkheid heeft een HR Secretaresse nodig? 

Als HR Secretaresse is het belangrijk dat je behulpzaam bent. Je moet namelijk in staat zijn om mensen bij allerlei vraagstukken bij te staan en hen zo goed mogelijk te helpen bij het vinden van een oplossing (Loyalist). Ook is het erg belangrijk dat je ordelijk kunt werken en dat je gedisciplineerd bent. Je verricht namelijk veel administratieve werkzaamheden en die moeten allemaal nauwkeurig zijn en kloppen. Discipline is vereist omdat je vaak een grote hoeveelheid werk te doen hebt en ook veel dingen tegelijk moet doen (Perfectionist).

Bekijk de persoonstypen voor HR Secretaresse


Loyalist


Lees meer

Perfectionist


Lees meer

Interview met een HR Secretaresse

Er zijn nog geen interviews geplaatst. Wil je worden geïnterviewd en jezelf of je bedrijf onder de aandacht brengen? Laat het ons weten en stuur een mail.


Beoordeling van het beroep HR Secretaresse

Bekijk hoe onze bezoekers dit beroep beoordelen. Nog geen beoordeling? Help onze bezoekers en geef jouw beoordeling of mening over het beroep HR Secretaresse

Functie inhoud:
Salaris en arbeidsvoorwaarden:
Doorgroeimogelijkheden:
Arbeidsmarktperspectief:
Bedankt voor uw feedback.

Solliciteren op de functie HR Secretaresse

Wanneer je gaat solliciteren voor een baan als HR Secretaresse dien je te letten op welke zaken er voor dit beroep specifiek gelden. Per beroepsgroep en functie verschilt bijvoorbeeld het taalgebruik en zijn bepaalde vaardigheden voor HR Secretaresse belangrijker dan voor een ander beroep. Bij een sollicitatie is jouw CV een van de belangrijkste punten waar naar wordt gekeken, naast ook jouw motivatiebrief. Sta je op het punt te gaan solliciteren als HR Secretaresse. Bekijk dan onze tips.

Bekijk onze CV en sollicitatietips

Is het beroep HR Secretaresse iets voor je?

Zou je graag HR Secretaresse willen worden? Of weet je nog niet welk beroep bij jou past? Als je wilt weten hoe je jouw eigenschappen en competenties kunt gebruiken op de arbeidsmarkt, vul dan onze beroepskeuze test in en kom erachter of een baan als HR Secretaresse bij jou past.

Doe de gratis beroepskeuzetest

Actuele blogposts


reacties op HR Secretaresse

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.


Ga direct naar