Boeken Intercedent

Intercedent is voor veel mensen niet iets wat ze hun hele leven blijven. Als gevolg daarvan zijn er vaker vacatures voor dan voor veel andere beroepen. Met de juiste opleiding en vaardigheden is het niet moeilijk om een baan als intercedent te vinden.

Intercedent is een goede baan om ervaring mee op te doen. Doorgroeimogelijkheden bestaan er vooral in leidinggevende te worden, in een filiaal of op grotere schaal (in grotere uitzendbureaus) bijvoorbeeld regiomanager. Met de ervaring die je nodig hebt om op dit niveau manager te worden, kun je echter bij veel meer bedrijven terecht in allerlei verschillende (management)functies.

Er zijn een hoop verschillende manieren om je te verdiepen in het beroep Intercedent. Je kan een opleiding volgen, maar er zijn nog andere laagdrempelige manieren om aan die kennis te komen. Hieronder kan je diverse boeken, Ebooks of DVDs vinden waarmee je meer kan leren over de functie en de inhoud van het beroep Intercedent. Er zijn boeken voor de beginner of voor de Intercedent die verder wilt ontwikkelen binnen het vakgebied.

De 2 beste boeken voor een Intercedent:

De wereld van arbeidsbemiddeling

De wereld van arbeidsbemiddeling

De wereld van arbeidsbemiddeling - Nederlands | Druk: 2 | Paperback | 9789046904657 | 352 pagina's

De wereld van arbeidsbemiddeling 2e druk is een boek van Ilonka Dorrepaal uitgegeven bij Coutinho. ISBN 9789046904657 Uitzendbureaus, werving- en selectiebureaus, headhunters, re-integratiebureaus, outplacementbureaus en het UWV WERKbedrijf: al deze organisaties spelen een belangrijke rol in de arbeidsbemiddeling. Goede kennis van dit speelveld is nodig om erin te kunnen opereren.br/br/iDe wereld van arbeidsbemiddeling/i geeft een …

De wereld van arbeidsbemiddeling

De wereld van arbeidsbemiddeling

De wereld van arbeidsbemiddeling - Nederlands | Druk: 1 | Paperback | 9789046902158 | 324 pagina's

Uitzendbureaus, werving- en selectiebureaus, headhunters, re-integratiebureaus, outplacementbureaus en het UWV WERKbedrijf: al deze organisaties spelen een belangrijke rol in de arbeidsbemiddeling. Goede kennis van dit speelveld is nodig om erin te kunnen opereren.br/br/iDe wereld van arbeidsbemiddeling/i geeft een compleet overzicht van de dagelijkse praktijk van de arbeidsbemiddelaar. De auteurs schetsen een beeld van de arbeidsmarkt …