Logistiek Medewerker Mobiliteitsbranche Salaris, Taken, Vacatures, Opleiding, Toekomst & Skills

Wat doet een Logistiek Medewerker Mobiliteitsbranche? Lees de functieomschrijving.

Vind het antwoord op al jouw vragen over het beroep logistiek medewerker mobiliteitsbranche. De functieomschrijving, over het loon, de baankans en hoe je logistiek medewerker mobiliteitsbranche wordt.

 

Wat is een Logistiek Medewerker Mobiliteitsbranche?

Een Logistiek Medewerker Mobiliteitsbranche werkt in het magazijn van een (vracht)autobedrijf. In dit magazijn worden onderdelen van auto's opgeslagen. De Logistiek Medewerker Mobiliteitsbranche weet welke onderdelen er liggen en waar. Wanneer een autotechnicus of een andere medewerker in de werkplaats een onderdeel moet hebben, is dit makkelijk terug te vinden in het magazijn. Een Logistiek Medewerker zorgt hiervoor. Bij het beheren van de onderdelen gaat het ook om veiligheid: de onderdelen moeten veilig opgeborgen liggen.

Veel werkzaamheden woorden uitgevoerd met een bepaalde routine. Deze manier van werken moet gevolgd worden en bij afwijkingen van deze manier kan een leidinggevende om hulp worden gevraagd. Een Logistiek Medewerker Mobiliteitsbranche heeft een belangrijke functie binnen het bedrijf, omdat alle onderdelen aanwezig en zonder gebreken moeten zijn. Hij houdt ook van alle werkzaamheden de administratie bij.

Een Logistiek Medewerker heeft naast werkzaamheden in het magazijn ook contact met klanten. Klanten worden op de hoogte gehouden van de nieuwste producten en onderdelen. Ook bestelt een Logistiek Medewerker de juiste onderdelen voor klanten. Hij kan de bedrijfsleiding adviseren over aankopen en ontwikkelingen binnen het vakgebied. Voor dit beroep is het dus belangrijk om kennis te hebben en de nieuwste ontwikkelingen te volgen op het gebied van autotechniek.

Wil je werken als Logistiek Medewerker Mobiliteitsbranche?

Werk je al als Logistiek Medewerker Mobiliteitsbranche en zoek je een nieuwe baan? Of wil je Logistiek Medewerker Mobiliteitsbranche worden? Wil je het gemiddelde salaris weten? Op nationaleberoepengids.nl staat alles wat je nodig hebt. Hieronder vind je de vacatures en de opleidingen voor Logistiek Medewerker Mobiliteitsbranche, maar ook informatie over het salaris, de baankansen, de beste werkgevers en nog veel meer!


Alles over het beroep Logistiek Medewerker Mobiliteitsbranche in één oogopslag

Netwerk:

  • Leidinggevende
  • Klant
  • Chauffeur

Opleidingsniveau:

Salarisindicatie:

  • Van €1299 tot €1552

Baankans:

Aantal vacatures:

0

Aantal opleidingen:

Baankans

Huidige aantal vacatures

0


Salaris en Arbeidsvoorwaarden Logistiek Medewerker Mobiliteitsbranche

Wat verdient een Logistiek Medewerker Mobiliteitsbranche?

Het startsalaris bedraagt €1299 bruto per maand en kan oplopen tot €1552 bruto per maand met drie jaar werkervaring. De salarissen worden hoger naarmate er een hogere functie binnen het magazijn wordt uitgevoerd.

De salarissen zijn conform de CAO Motorvoertuigenbedrijf-Tweewielerbedrijf, juli 2010- februari 2011.

Salarisschaal Logistiek Medewerker Mobiliteitsbranche

  • Maximaal
  • Gemiddeld
  • Minimaal
Bovenstaande bedragen zijn bruto maandsalarissen.

Vacatures Logistiek Medewerker Mobiliteitsbranche

Er zijn geen vacatures Logistiek Medewerker Mobiliteitsbranche aanwezig. Je kan wel meer informatie vinden over de branche waar een Logistiek Medewerker Mobiliteitsbranche in werkt.

Meer weten over de sector waar een Logistiek Medewerker Mobiliteitsbranche in werkt

Bekijk werken in Automotive

Arbeidsmarktperspectief en doorgroeimogelijkheden Logistiek Medewerker Mobiliteitsbranche

Wat is de toekomst van Logistiek Medewerker Mobiliteitsbranche?

Een Logistiek Medewerker Mobiliteitsbranche kan doorgroeien naar de functie van Logistiek Supervisor Mobiliteitsbranche. Hiervoor wordt de specialistenopleiding Logistiek Supervisor Mobiliteitsbranche niveau 4 gevolgd.

Er is voldoende werk voor Logistiek Medewerkers Mobiliteitsbranche.

Baankans Logistiek Medewerker Mobiliteitsbranche

Powered by arbeidsmarktkansen.nl

Huidige aantal vacatures

0


Wil je weten wat jouw arbeidsmarktwaarde is?

Plaats nu je cv en kom erachter

Logistiek Medewerker Mobiliteitsbranche worden: Opleidingen tot Logistiek Medewerker Mobiliteitsbranche

Wil je logistiek medewerker mobiliteitsbranche worden? Hieronder vind je de eisen, het ontwikkelingspad en de opleidingen.

Hoe word je een Logistiek Medewerker Mobiliteitsbranche? 

Het beroep Logistiek Medewerker Mobiliteitsbranche kan uitgevoerd worden met de een Beroepsbegeleidende opleiding, zoals Logistiek Medewerker Mobiliteitsbranche (MBO niveau 3).

Opleidingen, cursussen en trainingen tot Logistiek Medewerker Mobiliteitsbranche

Er zijn geen opleidingen Logistiek Medewerker Mobiliteitsbranche aanwezig. Je kan wel verder kijken naar de opleidingen van de sector waar een Logistiek Medewerker Mobiliteitsbranche in werkt

Bekijk alle opleidingen Automotive

Netwerk Logistiek Medewerker Mobiliteitsbranche

Met wie werkt een Logistiek Medewerker Mobiliteitsbranche samen? 

Een Logistiek Medewerker Mobiliteitsbranche kan bij vragen/problemen/onduidelijkheden terugvallen op de leidinggevende.De leidinggevende voert ook de laatste controle uit wanneer er sprake is van afbreukrisico. Verder heeft hij contact met chauffeurs, waarmee hij communiceert over de vervoeren onderdelen. Tot slot heeft hij met klanten contact over de onderdelen en laatste ontwikkelingen op dit gebied.


  • Leidinggevende
  • Klant
  • Chauffeur
Logistiek Medewerker Mobiliteitsbranche


Organisaties waar een Logistiek Medewerker Mobiliteitsbranche werkzaam is

Veel beroepen vind je vaak terug bij gelijksoortige bedrijven. Bekijk hieronder bij wat voor type organisatie een Logistiek Medewerker Mobiliteitsbranche meestal werkt.

Waar werkt een Logistiek Medewerker Mobiliteitsbranche?

Een Logistiek Medewerker Mobiliteitsbranche werkt bij een autobedrijf. Binnen het bedrijf is hij actief op meerdere plaatsen. Het ontvangen, controleren en laden van goederen vindt plaats in de expeditieruimte. Het bijhouden van de voorraad wordt gedaan in het magazijn.

Meer weten over werken in de Klantenservice?

Bekijk werken in Klantenservice

Best beoordeelde werkgevers Logistiek Medewerker Mobiliteitsbranche

Waar kun je het beste werken als Logistiek Medewerker Mobiliteitsbranche? Hieronder vind je de best door de Logistiek Medewerker Mobiliteitsbranche beoordeelde bedrijven, en/of die met de meeste vacatures.

Op dit moment zijn er geen bedrijven gevonden voor het beroep Logistiek Medewerker Mobiliteitsbranche.

Competenties, Skills en Vaardigheden Logistiek Medewerker Mobiliteitsbranche:

Voor ieder beroep heb je specifieke vaardigheden en kennis nodig, dat geldt ook voor een Logistiek Medewerker Mobiliteitsbranche.

Welke competenties heeft een Logistiek Medewerker Mobiliteitsbranche nodig?

Een Logistiek Medewerker Mobiliteitsbranche heeft de volgende competenties nodig om zijn of haar beroep goed te kunnen uitoefenen.


Persoonstypen Logistiek Medewerker Mobiliteitsbranche

De meeste beroepen passen alleen bij bepaalde persoonlijkheden. Bekijk welke persoonstypen volgens het enneagram er bij Logistiek Medewerker Mobiliteitsbranche passen.

Wat voor persoonlijkheid heeft een Logistiek Medewerker Mobiliteitsbranche nodig? 

Een Logistiek Medewerker Mobiliteitsbranche is zelfverzekerd, praktisch, gedreven en wil graag mislukkingen vermijden. Doordat het werk zelfstandigheid vraagt, is zelfverzekerdheid een goede eigenschap. Daarnaast is het werk gericht op het snel en goed omgaan met materialen, zodat een praktische, gedreven instellingen ook goed van pas komt (Succesvolle werker).

Ook is hij loyaal en verantwoordelijk. Een Logistiek Medewerker Mobiliteitsbranche is loyaal naar zijn leidinggevende toe en kan het werk verantwoordelijk uitvoeren (Loyalist).

Bekijk de persoonstypen voor Logistiek Medewerker Mobiliteitsbranche


Loyalist


Lees meer

Succesvolle werker


Lees meer

Interview met een Logistiek Medewerker Mobiliteitsbranche

Er zijn nog geen interviews geplaatst. Wil je worden geïnterviewd en jezelf of je bedrijf onder de aandacht brengen? Laat het ons weten en stuur een mail.


Beoordeling van het beroep Logistiek Medewerker Mobiliteitsbranche

Bekijk hoe onze bezoekers dit beroep beoordelen. Nog geen beoordeling? Help onze bezoekers en geef jouw beoordeling of mening over het beroep Logistiek Medewerker Mobiliteitsbranche

Functie inhoud:
Salaris en arbeidsvoorwaarden:
Doorgroeimogelijkheden:
Arbeidsmarktperspectief:
Bedankt voor uw feedback.

Solliciteren op de functie Logistiek Medewerker Mobiliteitsbranche

Wanneer je gaat solliciteren voor een baan als Logistiek Medewerker Mobiliteitsbranche dien je te letten op welke zaken er voor dit beroep specifiek gelden. Per beroepsgroep en functie verschilt bijvoorbeeld het taalgebruik en zijn bepaalde vaardigheden voor Logistiek Medewerker Mobiliteitsbranche belangrijker dan voor een ander beroep. Bij een sollicitatie is jouw CV een van de belangrijkste punten waar naar wordt gekeken, naast ook jouw motivatiebrief. Sta je op het punt te gaan solliciteren als Logistiek Medewerker Mobiliteitsbranche. Bekijk dan onze tips.

Bekijk onze CV en sollicitatietips

Is het beroep Logistiek Medewerker Mobiliteitsbranche iets voor je?

Zou je graag Logistiek Medewerker Mobiliteitsbranche willen worden? Of weet je nog niet welk beroep bij jou past? Als je wilt weten hoe je jouw eigenschappen en competenties kunt gebruiken op de arbeidsmarkt, vul dan onze beroepskeuze test in en kom erachter of een baan als Logistiek Medewerker Mobiliteitsbranche bij jou past.

Doe de gratis beroepskeuzetest

Actuele blogposts


reacties op Logistiek Medewerker Mobiliteitsbranche

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.


Ga direct naar