Opleidingen of training Loodgieter Utrecht

Zoek je een opleiding Loodgieter in Utrecht? Wij hebben op dit moment 1 opleidingen, trainingen en cursussen Loodgieter die in de regio Utrecht gegeven worden. Misschien is een online opleiding volgen iets voor je? Er zijn tegenwoordig ook veel klassikale online opleidingen en trainingen te volgen. Jij volgt je opleiding dan vanuit Utrecht en je klasgenoten in een andere stad of regio.

Opleidingen Loodgieter Utrecht

Zou je graag Loodgieter willen worden? Of ben je al Loodgieter en wil je jezelf verder ontwikkelen in jouw vakgebied? Hieronder vind je een een selectie aan opleidingen of cursussen voor de Loodgieter in Utrecht, samengesteld door onze opleidingspartner Springest.


De 1 beste opleidingen voor een Loodgieter in Utrecht:

Verwerken van Kitten

Verwerken van Kitten | regio Utrecht

In deze training wordt uiteengezet waar de verschillende kitsoorten geschikt voor zijn en hoe ze op een juiste wijze worden aanbracht. In de bouw wordt tegenwoordig veel kit gebruikt. Belangrijk is waar je de kit voor gebruikt en hoe je …

  • Onderwerp opleiding Loodgieter
  • Lesmethode Klassikaal
  • Prijs € 302,00
  • Duur 1 dag
per pagina

Competentiegerichte cursussen en trainingen voor de Loodgieter

Voor ieder beroep heb je specifieke vaardigheden en kennis nodig. Deze cursussen en traininingen zijn voor de competentie Loodgieter

Trainingen & cursussen Accuratesse
Accuratesse
Trainingen & cursussen Analytisch
Analytisch
Trainingen & cursussen Creativiteit
Creativiteit
Trainingen & cursussen Flexibiliteit
Flexibiliteit
Trainingen & cursussen Leervermogen
Leervermogen
Trainingen & cursussen Plannen en organiseren
Plannen en organiseren
Trainingen & cursussen Zelfsturing
Zelfsturing

Hoe word je een Loodgieter? 

Er bestaat geen specifieke opleiding tot Loodgieter meer. In plaats daarvan kan men op een regionale opleiding in de Installatietechniek de specialisatie Loodgieter kiezen of bij een werkbedrijf in de leer gaan.

Ook worden er cursussen aangeboden.


Filter