Boeken Manager horeca

 

Het arbeidsperspectief voor de manager Horeca   is redelijk goed. Er zijn veel bedrijven in deze sector en alle bedrijven hebben behoefte aan goede managers. Als de manager Horeca  al bekend is of werkzaam is in de sector en beschikt over de juiste kwaliteiten is het vrij makkelijk om door te stromen naar een management functie. Als de manager Horeca   eenmaal werkzaam is als manager, en het gaat allemaal goed dan zal de manager Horeca   meer verantwoordelijkheid krijgen. Dit vertaalt zich in het hogere budget waar de manager Horeca  over moet waken en in het aantal mensen dat de manager Horeca   leiding geeft. Ook vertaalt dit zich in het salaris wat zal stijgen. Als de manager Horeca  de hoogste functie heeft bekleed als manager en het bedrijf heeft behoefte aan een nieuwe directeur dan zal de manager Horeca   hiervoor in aanmerking kunnen komen. Echter, de manager Horeca   maakt alleen een kans als hij/zij voldoende ervaring heeft opgebouwd in de sector en zich voldoende heeft bewezen. 

Er zijn een hoop verschillende manieren om je te verdiepen in het beroep Manager horeca. Je kan een opleiding volgen, maar er zijn nog andere laagdrempelige manieren om aan die kennis te komen. Hieronder kan je diverse boeken, Ebooks of DVDs vinden waarmee je meer kan leren over de functie en de inhoud van het beroep Manager horeca. Er zijn boeken voor de beginner of voor de Manager horeca die verder wilt ontwikkelen binnen het vakgebied.

De 56 beste boeken voor een Manager horeca:

The Professional Bar & Beverage Manager's Handbook: How to Open and Operate a Financially Successful Bar, Tavern, and Nightclub

The Professional Bar & Beverage Manager's Handbook: How to Open and Operate a Financially Successful Bar, Tavern, and Nightclub

The Professional Bar & Beverage Manager's Handbook: How to Open and Operate a Financially Successful Bar, Tavern, and Nightclub - Engels | Druk: Vol. 1 | E-book | 9781601380807 | 560 pagina's

A successful beverage operation is much more than top-shelf cocktails. In today's market, whether running a stand-alone business or one incorporated into a restaurant, hotel or food service operation, the successful bar operator needs product and equipment knowledge, management savvy, marketing skills, insight into the latest trends, and, of course, a strong grasp of mixology. …

Handboek beroepspraktijkvorming manager/ondernemer horeca KD 2011-2012, versie 2

Handboek beroepspraktijkvorming manager/ondernemer horeca KD 2011-2012, versie 2

Handboek beroepspraktijkvorming manager/ondernemer horeca KD 2011-2012, versie 2 - Nederlands | Druk: 3 | Losbladig | 9789052118949

Handboek bpv man/ond horeca owg kerntk 4 KD 2011-2012 v 2

Hotel inc. Meewerken in het restaurant Bronnenboek

Hotel inc. Meewerken in het restaurant Bronnenboek

Hotel inc. Meewerken in het restaurant Bronnenboek - Nederlands | Druk: 1 | Paperback | 9789037207736

Hotel inc. Meewerken in het restaurant Bronnenboek 1e druk is een boek van Danielle Bennenk uitgegeven bij Edu'Actief. ISBN 9789037207736 Een naslagwerk voor de manager ondernemer/horeca waarin de student alles kan vinden over de afdelingen conference & banqueting en rooms division: hotelorganisatie, frontoffice, housekeeping en sociale hygi ne. Dit naslagwerk spitst zich toe op kerntaak …

Hotel Inc. Manager/ondernemer hospitality Instructie/werkboek

Hotel Inc. Manager/ondernemer hospitality Instructie/werkboek

Hotel Inc. Manager/ondernemer hospitality Instructie/werkboek - Nederlands | Druk: 1 | Paperback | 9789037208146

In dit werkboek gaat de student zich verdiepen in de restaurantafdeling. De student doorloopt in het werkboek alle werkprocessen van kerntaak 4 van het kwalificatiedossier Manager/ondernemer horeca: van het aannemen van reserveringen tot het afsluiten van het bedrijf. Dit werkboek kan opgenomen worden in de map Instructie-/werkboek Manager/ondernemer horeca (9789037208108). Vanuit het werkboek wordt verwezen …

Hotel Inc. Personeelsmanagement Bronnenboek

Hotel Inc. Personeelsmanagement Bronnenboek

Hotel Inc. Personeelsmanagement Bronnenboek - Nederlands | Druk: 1 | Paperback | 9789037205084

Alle facetten van personeelsmanagement komen in dit bronnenboek aan bod: van het werven en selecteren tot het begeleiden van personeel. Het bronnenboek spitst zich toe op kerntaak 1 en 2 van het kwalificatiedossier Manager/ondernemer horeca.

Hotel Inc - Bronnenboek 1 En 2 -  Meewerkend Ondernemer

Hotel Inc - Bronnenboek 1 En 2 - Meewerkend Ondernemer

Hotel Inc - Bronnenboek 1 En 2 - Meewerkend Ondernemer - Nederlands | Druk: 1 | Hardcover | 9789060538265

Hotel Inc - Bronnenboek 1 En 2 - Meewerkend Ondernemer 1e druk is een boek van Hans Veelers uitgegeven bij Edu'Actief. ISBN 9789060538265 Dit is een tweedelig, fullcolournaslagwerk. In deel 1 kan de student alles vinden op het gebied algemene beroepsvaardigheden, sociale hygi ne, veiligheid, gezondheid en welzijn (VGW), warenkennis en gereedschappen en machines en …

The Restaurant Manager's Success Chronicles Insider Secrets and Techniques Food Service Managers Use Every Day to Make Millions

The Restaurant Manager's Success Chronicles Insider Secrets and Techniques Food Service Managers Use Every Day to Make Millions

The Restaurant Manager's Success Chronicles Insider Secrets and Techniques Food Service Managers Use Every Day to Make Millions - Engels | E-book | 9781601384973

Restaurants are one of the most frequently started businesses, yet they have one of the highest failure rates. A study from the Ohio State University reports the restaurant failure rate is between 57 percent and 61 percent after only three years. Do not be a statistic on the wrong side; plan for success. There are …

Business Development in Licensed Retailing

Business Development in Licensed Retailing

Business Development in Licensed Retailing - Engels | E-book | 9781136423833 | 352 pagina's

'Business Development in Licensed Retailing: a unit manager's guide' details the indispensable skills and techniques needed to manage units within licensed retail organisations in a flexible and entrepreneurial manner. This book: * Forms the basis of a complete course for a unit manager's development. * Provides an overview of the range of skills needed for …

Hotel Inc. Manager Ondernemer - 1 En 2 -  Bronnenboek

Hotel Inc. Manager Ondernemer - 1 En 2 - Bronnenboek

Hotel Inc. Manager Ondernemer - 1 En 2 - Bronnenboek - Nederlands | Druk: 1 | Hardcover | 9789060539064

Het Hotel Inc. Bronnenboek Manager/ondernemer horeca is een tweedelig naslagwerk voor kerntaak 1 en 2 van het dossier Manager ondernemer horeca. In deel 1 kan de docent alles vinden over het starten van een eigen bedrijf, kwaliteitsmanagement, personeelsmanagement en financieel management. In deel 2 komen onderwerpen als revenu en yield management en sociale hygiëne aan …

De kleine reisgids voor managers

De kleine reisgids voor managers

De kleine reisgids voor managers - Nederlands | Druk: 1 | Paperback | 9789058715524 | 94 pagina's

De kleine reisgids voor managers 1e druk is een boek van Rob Bos uitgegeven bij Uitgeverij Thema. ISBN 9789058715524 Vakantie! Heerlijk, even tot rust komen. Drie weken in de zon met partner & kids, fantastisch! Maar diep van binnen knaagt het ... De blackberry staat op stil maar af en toe flikkert er een klein …

per pagina