Masseur: Salaris, Opleiding, Taken & Vaardigheden

Masseur: Salaris, Opleiding, Taken & Vaardigheden

Vind het antwoord op al jouw vragen over het beroep Masseur. Je vindt ook de vaardigheden, competenties en eigenschappen die een Masseur nodig heeft.Wat doet een Masseur? Lees de functieomschrijving.

Wat is een Masseur?

Een Masseur masseert mensen om ze te laten ontspannen of voor het behandelen van specifieke pijnklachten. Afhankelijk van waar je als Masseur terecht komt, richt je je bijvoorbeeld op sportblessures veroorzaakt door inspanning, pijnbestrijding bij chronische of acute klachten, verbetering van mobiliteit, ontspanning zonder klachten of misschien wel specifieke zones zoals bij stoelmassage het geval is.

Als Masseur werk je in dienst van sportscholen, sportclubs of wellness centra, maar je kunt ook zelfstandig een bedrijf beginnen en werken vanuit een salon of op locatie.

Uiteindelijk is het de bedoeling dat door het toepassen van wrijf- en kneedtechnieken de masseur de spieren van de klant laat ontspannen om op die manier een aangenamer gevoel te weeg te brengen. Er bestaan diverse massagetechnieken, waarbij de Masseur alleen zijn handen, maar ook andere lichaamsdelen als armen en knieën kan gebruiken. Massages kunnen grof en hard zijn, maar ook zachter en er kan gebruik gemaakt worden van attributen als hete stenen. Verscheidene massagetechnieken hebben een bepaalde culturele achtergrond.

Past het beroep Masseur bij jou?

Wil je een baan vinden die echt bij jou past? Wil je omscholen maar weet je nog niet wat? Met baansuggestie krijg je actuele vacatures te zien die passen bij jouw interesse, competenties en persoonlijkheid. Je kunt Kansrijke banen en omschoolvacatures de voorrang geven. Na 3 stappen zie je gelijk jouw unieke baansuggesties op basis van jouw baanprofiel!

Bekijk jouw persoonlijke baansuggesties

Vacatures Masseur

Op zoek naar een nieuwe baan als Masseur? Samen met onze vacature partners bieden wij je een groot aanbod aan actuele vacatures voor Masseur. Wanneer je hieronder een voor jou geschikte vacature vindt zal je doorklikken naar onze vacaturepartner.

Nationale Beroepengids

Vacatures laden...

Vacatures Masseur per ervaringsniveau en/of stad

Vind vacatures Masseur op alle werkniveau's. Leerling/omscholing-, junior-niveau, medior-niveau en senior-vacatures. Bekijk ook de vacatures Masseur in Rotterdam of 60 andere steden.

Vacatures Masseur per stad

Vacatures Masseur Alkmaar

Vacatures Masseur Almelo

Vacatures Masseur Almere

Vacatures Masseur Alphen aan den Rijn

Vacatures Masseur Amersfoort

Vacatures Masseur Amstelveen

Vacatures Masseur Amsterdam

Vacatures Masseur Apeldoorn

Vacatures Masseur Arnhem

Vacatures Masseur Assen

Vacatures Masseur Bergen op Zoom

Vacatures Masseur Breda

Vacatures Masseur Capelle aan den IJssel

Vacatures Masseur Delft

Vacatures Masseur Den Bosch

Vacatures Masseur Den Haag

Vacatures Masseur Den Helder

Vacatures Masseur Deventer

Vacatures Masseur Doetinchem

Vacatures Masseur Dordrecht

Vacatures Masseur Ede

Vacatures Masseur Eindhoven

Vacatures Masseur Emmen

Vacatures Masseur Enschede

Vacatures Masseur Gouda

Vacatures Masseur Groningen

Vacatures Masseur Haarlem

Vacatures Masseur Haarlemmermeer

Vacatures Masseur Heerlen

Vacatures Masseur Helmond

Vacatures Masseur Hengelo

Vacatures Masseur Hilversum

Vacatures Masseur Hoogeveen

Vacatures Masseur Hoorn

Vacatures Masseur Katwijk

Vacatures Masseur Leeuwarden

Vacatures Masseur Leiden

Vacatures Masseur Lelystad

Vacatures Masseur Maastricht

Vacatures Masseur Middelburg

Vacatures Masseur Nieuwegein

Vacatures Masseur Nijmegen

Vacatures Masseur Oss

Vacatures Masseur Purmerend

Vacatures Masseur Roermond

Vacatures Masseur Roosendaal

Vacatures Masseur Rotterdam

Vacatures Masseur Schiedam

Vacatures Masseur Spijkenisse

Vacatures Masseur Terneuzen

Vacatures Masseur Tilburg

Vacatures Masseur Utrecht

Vacatures Masseur Veenendaal

Vacatures Masseur Venlo

Vacatures Masseur Vlaardingen

Vacatures Masseur Westland

Vacatures Masseur Zaanstad

Vacatures Masseur Zeist

Vacatures Masseur Zoetermeer

Vacatures Masseur Zwolle

Meer steden Minder steden

Salaris en Arbeidsvoorwaarden Masseur

Wat verdient een Masseur?

Het is erg moeilijk te zeggen wat je als Masseur kunt gaan verdienen. Er zijn veel verschillende sectoren en markten en de verdiensten zijn niet overal gelijk. Ook leeftijd, opleiding en ervaring spelen een rol. Daarbij komt dat maar weinig Masseurs fulltime aan de slag zijn in deze functie. Het betreft veelal parttime banen van rond de 24 uur per week.

Bij sommige werkgevers zijn de arbeidsvoorwaarden conform CAO (horeca), maar meestal wordt ook in vacatures geen melding gemaakt van het precieze loon. Grof gezegd val je bij de CAO horeca ongeveer in een salarisrange van €1400 tot €2500.

Salarisschaal Masseur

 • Maximaal
 • Gemiddeld
 • Minimaal
Bovenstaande bedragen zijn bruto maandsalarissen.

Meer weten over het salaris Masseur

Bekijk dan de verdere salaris informatie zoals gemiddeld jaarsalaris en uurloon Masseur


Bekijk het salaris Masseur per ervaringsniveau

Salaris junior Masseur Wat verdient een startend Masseur? Wat is het loon senior Masseur? beginnend Masseur salaris Maximaal salaris trainee Masseur Hoeveel verdient een leidinggevend Masseur? Wat is het salaris van een medior Masseur? Salaris aankomend Masseur Wat verdient een ervaren Masseur? Welk salaris krijgt een leerling Masseur?


Masseur worden: Opleidingen tot Masseur

Wil je Masseur worden? Hieronder vind je de eisen, het ontwikkelingspad en de opleidingen voor de Masseur.

Hoe word je een Masseur? 

Om als Masseur aan de slag te gaan kun je kiezen voor een opleiding op MBO niveau, HBO niveau of een cursus.

Wanneer je op MBO niveau iets zoekt en het lijkt je leuk sporters te begeleiden, dan is de opleiding Sportmassage een goed begin.

Op HBO niveau is er bijvoorbeeld de opleiding tot Massagetherapeut.

Cursussen voor erkend Masseur zijn er ook. Hierin wordt onder andere aandacht besteed aan anatomie en fysiologie, hygiëne en het gebruik van verschillende massageproducten.

Opleidingen Masseur

Massage Opleiding - in 1 jr professioneel masseur
MASSAGE OPLEIDING (1 JAAR IN DEELTIJD) Met de massage opleiding van Anand leer je in 1 jaar alles wat nodig is om goede professionele  massages te geven. Omschrijving massage opleiding …
Massage Opleiding - in 1 jr professioneel masseur
Cursus Ayurvedische Massage
Ayurvedische massage is een holistisch energetische massage. Men maakt gebruikt van geurige- gepaste oliën; samengesteld volgens situatie / persoonlijkheid van de behandelde. De ayurvedische massage combineert massage technieken met …
Cursus Ayurvedische Massage
Opleiding Massage en Energiewerk
Masseur worden doe je met de opleiding massage en energiewerk van Anand.  In 1 jaar word je opgeleid tot professioneel en erkend masseur. Het diploma is erkend door BMS, BATC, KTNO, LVNG, VBAG en NVST. Anand is …
Opleiding Massage en Energiewerk
Cursus Triggerpoints
Triggerpoints, oftewel spierknopen. We zijn ze allemaal wel tegen gekomen tijdens het masseren. Maar wat zijn het nou eigenlijk? In deze triggerpoint cursus leer je ze te voelen en ga …
Cursus Triggerpoints
Wellness Massage Cursus Week
Ontmoet gelijkgestemden en ga samen een innerlijke reis aan in de Duitse oase met de massage vakantie. Onze kok zorgt voor heerlijk gezonde maaltijden en onze ervaren trainer begeleidt je tijdens je …
Wellness Massage Cursus WeekMasseur worden: Omscholen tot Masseur

Als je je wilt omscholen tot Masseur is het mogelijk dat er meerdere wegen zijn. Het komt namelijk steeds vaker voor dat er specifieke vacatures met omscholing zijn. Op dat moment wordt het leertraject hiervoor door de werkgever georganiseerd. Als er op dit moment omschoolvacatures voor Masseur zijn vind je die hieronder.

Bepaal jouw omschoolkeuze met Baansuggestie

Met baansuggestie krijg je kansrijke banen te zien die passen bij jouw interesse, competenties en persoonlijkheid. Je vindt ook direct omschoolvacatures als deze er zijn. Je kunt nu inspiratie op doen en jouw omschoolkeuze bepalen op basis van wat bij jou past! Bekijk jouw baansuggesties!

Vacatures met (Om)scholing

Omscholen met salaris is natuurlijk wel zo prettig, je verdient gelijk vanaf het begin van je nieuwe baan. Ook worden vaak de opleidingskosten door de werkgever betaald. Wij kennen totaal 4 verschillende typen (om)scholingsvacatures. Directe omscholing, Opleidingsvacatures (BBL, Beroepsbegeleidende Leerweg), Leerling vacatures en Traineeships. Als er voor Masseur dit type vacatures zijn vind je ze hieronder.

Op dit moment zijn er geen omschoolvacatures voor Masseur

Zelfstandig omscholen of doorgroeien tot Masseur

Als je Masseur wilt worden vanuit een bestaande baan, dus je wilt omscholen of doorgroeien naar Masseur zijn de volgende zaken belangrijk:

Interesse en Motivatie Masseur

Om je werk goed te kunnen doen moet je het leuk vinden. Je moet jouw beroep inhoudelijk interessant vinden en het moet bij jouw motivatie passen. De inhoudelijke beschrijving van het beroep vind je bij Wat doet een Masseur?


Competenties en Vaardigheden Masseur:

Voor ieder beroep heb je specifieke vaardigheden en kennis nodig, dat geldt ook voor een Masseur.

Welke competenties heeft een Masseur nodig?

Een Masseur heeft de volgende competenties nodig om zijn of haar beroep goed te kunnen uitoefenen.

Aanpassingsvermogen
Aanpassingsvermogen

Steekwoorden: inlevingsvermogen, veranderingen, flexibiliteit 

Omschrijving

Deze mensen blijven doorwerken en presenteren ondanks veranderende omstandigheden. Op het moment van een verandering zijn deze mensen in staat om snel om te schakelen van de oude naar de nieuwe situatie. Daarbij houden deze mensen het overzicht en in crisissituaties weten ze hun taken goed af te ronden.

Sterke punten
Deze mensen hebben vaak een goede discipline en ze zijn stressbestendig. Veranderingen kunnen behoorlijk grote gevolgen hebben en zij weten hier goed mee om te gaan. Daarnaast zijn deze mensen flexibel en kunnen ze zich goed inleven in de situatie. Dat laatste zorgt ervoor dat aanpassen gemakkelijker wordt. Flexibiliteit laten zij zien wanneer zij binnen een verandering zich gemakkelijk aanpassen aan de nieuwe situatie.

Zwakke punten
Teveel aanpassen zorgt ervoor dat je onzeker overkomt. In de zakelijke sfeer kan het voorkomen dat mensen niet meer naar de mening van deze mensen vragen. Het is van belang dat deze personen af en toe van zich laten horen, zo is het duidelijk dat zij ook een mening hebben.

Durf
Durf

Steekwoorden Competentie Durf / Lef / Moed:

lef, doorzetten, confrontatie, risico's, resultaatgericht, ambitie, flexibiliteit, moed 

Omschrijving

Deze mensen nemen risico’s en nemen beslissingen. Hiermee proberen ze een voordeel te behalen. In discussies hoor je deze persoon regelmatig en ze zijn niet bang om confrontaties aan te gaan. Bij tegenslagen komen ze met een, soms niet populaire maar noodzakelijke, oplossing. 

Sterke punten
Deze mensen houden van een uitdaging en gaan graag een discussie aan. Durfals zijn meestal resultaatgericht en nemen risico’s en beslissingen om hun doel te behalen. Beslissingen kunnen onbekende gevolgen hebben, deze mensen zijn dan vaak ook flexibel. Ze passen zich makkelijk aan en laten zich niet uit het veld slaan. Het zijn dan ook doorzetters die sterk in hun schoenen staan.

Zwakke punten
Soms kan het zijn dat deze mensen te gewaagde beslissingen nemen. Ze nemen dan door hun impulsiviteit te grote risico’s. Durfals kunnen dan ook onbetrouwbaar overkomen. 

Klantgerichtheid
Klantgerichtheid

Steekwoorden: servicegericht, relatiegericht, luisteren, begripvol, helpend

Omschrijving

Mensen die beschikken over deze competentie kunnen goed inspelen op de verwachtingen en behoeften van klanten. Dit kunnen zowel uitgesproken als onuitgesproken behoeften zijn. Dit is dan ook aan deze persoon om dit uit te zoeken. Zij voelen zich betrokken bij de klant en zetten zich vaak voor 100% in voor deze klant. Tevens toont deze persoon respect naar de klant. Een bekend spreekwoord wat past bij deze competentie is ‘De klant is koning’. Verder weet deze persoon de verschillende groepen klanten en hun behoeften te onderscheiden.

Sterke punten
Een sterk punt van deze klantgerichte persoon is de betrokkenheid. Deze mensen zullen altijd actief op zoek gaan naar datgene wat de klant wilt hebben. Ze hebben inlevingsvermogen en kunnen goed luisteren. Daarnaast kunnen deze mensen meestal goed overtuigen.

Zwakke punten
Sommige klantgerichte mensen verliezen het resultaat uit het oog. Ze zijn zo gefocust op de klant, dat het resultaat wordt vergeten. Ook te veel willen kan een valkuil zijn voor deze mensen, ze willen dan zo graag helpen dat ze zich opdringen bij klanten. Of er zijn meerdere klanten en deze moeten lang wachten voordat ze geholpen worden.

Leervermogen
Leervermogen

Steekwoorden: analytisch, zelfontwikkeling, zelfsturing, resultaatgericht, netwerken

Omschrijving

Deze personen weten op een effectieve manier nieuwe informatie tot zich te nemen. Hierbij maken ze gebruik van verschillende middelen, zoals eigen ervaring, informatie van hun netwerk en theoretische kennis. Verder leggen ze verbanden tussen de verschillende informatiestromen. Ze houden zich bezig met veranderingen en de oorzaken en de gevolgen daarvan.

Sterke punten
Deze mensen werken zelfstandig en zijn dan ook onafhankelijk. Ze hebben een duidelijk doel voor ogen en ze kunnen deze nieuwe informatie tot zich nemen en toepassen. Deze personen beschikken dan ook over voldoende zelfontwikkeling en zelfsturing. Deze personen weten wat ze kunnen en wat ze niet kunnen en werken aan verbetering.

Zwakke punten
Mensen die teveel leren kunnen zich verliezen in details en de belangrijke zaken en prioriteiten daardoor uit het oog verliezen.

Luisteren
Luisteren

Steekwoorden: inzicht in omgeving, overtuigen, motiveren, onderhandelen

Omschrijving

Deze mensen luisteren goed naar andere mensen. Ze zijn oprecht geïnteresseerd en willen anderen graag helpen. Ze zijn overal van op de hoogte en hebben dus overzicht. Ook luisteren deze mensen goed naar de taken die zij krijgen toegewezen en voeren deze daarom meestal goed uit. 

Sterke punten
Goede luisteraars stellen vaak goede vragen of geven feedback op de verkregen informatie. Daarnaast kunnen zij met de verkregen informatie anderen overtuigen en eventueel onderhandelen over verschillende zaken. Een goede luisteraar houdt ook rekening met de dingen die juist niet worden gezegd, de zogenaamde non-verbale communicatie. Ook hier kan hij informatie uithalen.

Zwakke punten
Goed luisteren betekent niet dat je niets mag zeggen. Mensen die alleen maar luisteren kunnen verlegen of teruggetrokken overkomen. Sommige mensen luisteren enkel om dingen voor elkaar te krijgen, zij proberen hun voordeel te doen met de informatie die ze krijgen. Het ontbreekt hen dan aan oprechte interesse.

Oordeelsvorming
Oordeelsvorming

Steekwoorden: analytisch vermogen, structureel, zelfkennis, visie

Omschrijving

Deze mensen kunnen zuiver en helder redeneren. Deze personen houden rekening met feiten en gebruiken verschillende perspectieven om een oordeel te vormen over bijvoorbeeld een werksituatie. Daarnaast beoordelen zij bijvoorbeeld de haalbaarheid en de planning van een opdracht.

Sterke punten
Deze mensen zijn vaak erg gestructureerd en scheiden dan ook de hoofd- van de bijzaken. Verder hebben deze mensen over het algemeen vaak een goed ontwikkeld analytisch vermogen. Zij bekijken zaken vanuit verschillende perspectieven. Daarnaast beschikken deze mensen vaak over een goede zelfkennis, ze bekijken hun eigen presteren ook vanuit verschillende visies.

Zwakke punten
Wanneer er teveel wordt geoordeeld, kan dit demotivatie oproepen. Dit gebeurt met name dan bij anderen. Deze mensen oordelen dan overal over, ook wanneer het hen niet wordt gevraagd. Dit kan zorgen voor onderlinge irritaties. Als laatste kunnen deze mensen hun eigen oordeel op nummer één zetten, hierdoor kan het zijn dat de omgeving zich achtergesteld voelt.

Resultaatgerichtheid
Resultaatgerichtheid

Steekwoorden: doorzetters, zorgvuldig, eigenwijs, ambitieus

Omschrijving

Bij deze mensen staat het resultaat centraal. Zij spannen zich in om dit resultaat te behalen. Zij laten zich niet van de wijs brengen door extra werk, tegenvallers of tijdsdruk. Onderweg weten ze problemen op te lossen en daarbij het resultaat voor ogen te houden.

Sterke punten
Deze mensen gaan net zo lang door totdat ze hun doel behaald hebben. Ze werken accuraat en zorgvuldig. Deze mensen hebben vaak ook veel discipline en doorzettingsvermogen, ze voelen zich goed wanneer het beoogde doel behaald is. Deze personen hebben een bepaalde mate van prestatiedrang, hierdoor kunnen ze zowel zichzelf als anderen goed motiveren.

Zwakke punten
De manier waarop deze mensen tot het resultaat komen is niet zo belangrijk. Hierdoor kunnen er wel fouten gemaakt worden. Andere mensen kunnen door deze persoon ook benadeeld worden. Deze resultaatgerichte mensen zijn teveel met het resultaat bezig, zodat ze hun omgeving vergeten. Maar ook bij henzelf kan de prestatiedrang leiden tot problemen. Zij willen zo graag presteren dat ze een verhoogd risico lopen op bijvoorbeeld een burn-out. 

Vaardigheden Masseur

 • Inlevingsvermogen
 • Omgaan met veranderingen
 • Flexibel gedrag
 • Afwegen
 • Analytisch vermogen
 • Vasthoudendheid
 • Doelgericht
 • Vragen stellen
 • Geduld
 • Luisteren
 • Concentratie
 • Resultaatgerichtheid
 • Zelfontwikkeling
 • Dienstverlenend
 • Begripvol
 • Klantvriendelijkheid
 • Positiviteit
 • Zelfvertrouwen
 • Kansen zien
 • Ambitie
Bekijk meer Bekijk minder

Persoonlijkheid en Eigenschappen Masseur

De meeste beroepen passen alleen bij bepaalde persoonlijkheden. Bekijk welke persoonstypen volgens het enneagram er bij Masseur passen.

Wat voor persoonlijkheid heeft een Masseur nodig? 

Als Masseur ben je bezig in een zorgend beroep. Je bent dan ook warm en betrokken naar de klanten toe zodat ze zich prettig voelen en zich over durven te leveren aan jouw handen. Alleen dan kunnen ze zich ook daadwerkelijk helemaal ontspannen (Gever).

Je moet als Masseur een zeker verantwoordelijkheidsgevoel hebben. Je houdt je bezig met lijf en leden en de daarmee samenhangende gezondheid en klachten van anderen. De Masseur weet wanneer een massage kan helpen en wanneer doorsturen van belang is. Mensen moeten kunnen vertrouwen op je oordeel en je handelingen (Loyalist).

Bekijk de persoonstypen voor Masseur


Eigenschappen Masseur

 • Empatisch
 • Behulpzaam
 • Vriendelijk
 • Trouw
 • Integriteit
 • Punctueel
 • Originaliteit
 • Creativiteit
 • GepassioneerdArbeidsmarktperspectief Masseur

Wat zijn de baankansen voor een Masseur?

Er zijn aardig wat vacatures te vinden voor Masseurs. Alleen veel vacatures vragen een specifieke vorm van massage zoals hamam, thais of bindweefselmassage. Hoe makkelijk je een aansluitende vacature vindt is dus vooral afhankelijk van je eigen kunnen. Welke type massages kun je verrichten en hoe gewild masseurs in die specialisatie zijn zal aan mode onderhevig zijn.

Wanneer je begint als Masseur in een groter bedrijf dan is opklimmen nog mogelijk in de zin van meer soorten massages, meer klanten, meer leidinggevende taken, een overstap naar een ander marktsegment en eventueel het beginnen van een eigen bedrijf.

De actuele kans op werk voor een Masseur

Het beroep Masseur is onderdeel van de beroepsfamilie Masseurs en assistenten fysio- en bewegingstherapie. De kans op werk voor de beroepsfamilie Masseurs en assistenten fysio- en bewegingstherapie is in de huidige periode gemiddeld

Huidige aantal vacatures

16

Baankans Masseur

logo uwv

Deze indicatie is gebaseerd op de spanningsindicator van het UWV. De kans op werk voor de afzonderlijke beroepen binnen deze beroepsfamilie kan verschillen


Wil je weten wat jouw arbeidsmarktwaarde is?

Ben je benieuwd hoe (andere) werkgevers jou waarderen? Zet heel eenvoudig jouw CV op Monsterboard en wordt benaderd voor nieuwe banen!

Plaats je CV nu direct op Monsterboard

Doorgroei mogelijkheden Masseur

Je kunt als Masseur een beter salaris verdienen wanneer je doorgroeit binnen jouw beroepsgroep. Je kunt stapsgewijs doorgroeien naar beroepen die dichtbij jou beroep liggen door steeds kleine stappen bij te leren.

Het beroep Masseur is onderdeel van de beroepsfamilie Masseurs en assistenten fysio- en bewegingstherapie. Hieronder vind je verschillende dichtbij liggende doorgroeimogelijkheden voor een Masseur


Organisaties waar een Masseur werkzaam is

Veel beroepen vind je vaak terug bij gelijksoortige bedrijven. Bekijk hieronder bij wat voor type organisatie een Masseur meestal werkt.

Waar werkt een Masseur?

Het leveren van een dienst zoals massage is bedoeld voor het maken van winst. Dat betekent dat een Masseur vrijwel altijd onder de profit sector zal vallen. Een enkele keer kan het zijn dat een Masseur door een medische instelling of organisatie wordt ingeschakeld.

Meer weten over werken in de Gezondheidszorg?

Bekijk werken in Gezondheidszorg

Netwerk Masseur

Met wie werkt een Masseur samen? 

Met wie je als Masseur te maken gaat krijgen in je werk is afhankelijk van de werkgever. Wanneer je bijvoorbeeld als sportmasseur werkt zul je sporters begeleiden en dus contact hebben met hen, de trainers en ook de medewerkers van de sportfaciliteiten. Eventueel heb je zelf ook nog een directe leidinggevende.

Wanneer je in een wellnesscentrum zou gaan werken in de functie van Masseur dan heb je aan de ene kant te maken met de klanten en aan de andere kant met de medewerkers en leidinggevende van het resort. De medewerkers delen bijvoorbeeld je agenda in, maken afspraken met de klant en geven soms ook door wat je taak zal zijn.

Als je zelfstandig werkt heb je geen werkgever en al of niet de leiding over werknemers.


Masseur

Interview met een Masseur

Er zijn nog geen interviews geplaatst. Wil je worden geïnterviewd en jezelf of je bedrijf onder de aandacht brengen? Laat het ons weten en stuur een mail.


Alles over het beroep Masseur in één oogopslag

Persoonstype:

Netwerk:

Opleidingsniveau:

Salarisindicatie:

 • Van €1400 tot €2500

Baankans:

Aantal vacatures:

Aantal opleidingen:

Baankans

Huidige aantal vacatures

16Ga direct naar