Opleidingen of training Medewerker Bibliotheek en Documentatie Den Haag

Zoek je een opleiding Medewerker Bibliotheek en Documentatie in Den Haag? Wij hebben op dit moment 0 opleidingen, trainingen en cursussen Medewerker Bibliotheek en Documentatie die in de regio Den Haag gegeven worden. Misschien is een online opleiding volgen iets voor je? Er zijn tegenwoordig ook veel klassikale online opleidingen en trainingen te volgen. Jij volgt je opleiding dan vanuit Den Haag en je klasgenoten in een andere stad of regio.

Opleidingen Medewerker Bibliotheek en Documentatie Den Haag

Zou je graag Medewerker Bibliotheek en Documentatie willen worden? Of ben je al Medewerker Bibliotheek en Documentatie en wil je jezelf verder ontwikkelen in jouw vakgebied? Hieronder vind je een een selectie aan opleidingen of cursussen voor de Medewerker Bibliotheek en Documentatie in Den Haag, samengesteld door onze opleidingspartner Springest.


Er zijn geen opleidingen, trainingen en cursussen Medewerker Bibliotheek en Documentatie in Den Haag

Er zijn geen opleidingen, trainingen en cursussen Medewerker Bibliotheek en Documentatie in Den Haag aanwezig. Zet het regiofilter uit, of bekijk een andere regio

Bekijk alle opleidingen Medewerker Bibliotheek en Documentatie

Competentiegerichte cursussen en trainingen voor de Medewerker Bibliotheek en Documentatie

Voor ieder beroep heb je specifieke vaardigheden en kennis nodig. Deze cursussen en traininingen zijn voor de competentie Medewerker Bibliotheek en Documentatie

Trainingen & cursussen Klantgerichtheid
Klantgerichtheid
Trainingen & cursussen Kritisch
Kritisch
Trainingen & cursussen Omgaan met details
Omgaan met details
Trainingen & cursussen Resultaatgerichtheid
Resultaatgerichtheid
Trainingen & cursussen Samenwerken
Samenwerken

Hoe word je een Medewerker Bibliotheek en Documentatie? 

Om Medewerker Bibliotheek en Documentatie te worden, kunnen diverse administratieve opleidingen worden gedaan. Denk aan de MBO-opleiding Medewerker Informatiedienstverlening met uitstroomrichting Bibliotheekmedewerker of de HBO-opleiding Informatiebeheer- en Dienstverlening. 


Filter