Boeken Nagelstylist

Op zich zijn er wel aardig wat vacatures te vinden voor de functie van Nagelstylist. Echter wanneer je echt alleen de opleiding hebt gevolgd die je op deze functie voorbereidt dan wordt het zoeken van een aansluitende vacature een stuk moeilijker. De Nagelstylisten die gevraagd worden zijn namelijk veelal combinatiefuncties met bijvoorbeeld de functie van kapper of schoonheidsspecialist.

Voor jezelf beginnen kan als Nagelstylist heel goed, maar dan moet je er wel rekening mee houden dat met jou waarschijnlijk ook een heleboel anderen dit op kleine schaal vanuit huis doen. Dat betekent dat je vaak veel concurrentie hebt en het niet altijd makelijk is voet aan de grond te krijgen. Als je eenmaal begint en je eigen bedrijfje werkt goed dan kun je dit natuurlijk uitbreiden. Denk niet alleen aan het vergroten van je klantenbestand en de uren die je er in steekt, maar ook aan een betere locatie en eventueel personeel wat je in dienst kan nemen. Zo kun je ook eventueel het aantal aan te bieden diensten uitbreiden door expertise van anderen.

Er zijn een hoop verschillende manieren om je te verdiepen in het beroep Nagelstylist. Je kan een opleiding volgen, maar er zijn nog andere laagdrempelige manieren om aan die kennis te komen. Hieronder kan je diverse boeken, Ebooks of DVDs vinden waarmee je meer kan leren over de functie en de inhoud van het beroep Nagelstylist. Er zijn boeken voor de beginner of voor de Nagelstylist die verder wilt ontwikkelen binnen het vakgebied.

De 1 beste boeken voor een Nagelstylist:

De nagelstyliste

De nagelstyliste

De nagelstyliste - Nederlands | Druk: 1 | Paperback | 9789044129434 | 89 pagina's

-Welk materiaal wordt gebruikt? -Wat zijn de nieuwste technieken om nagels zo mooi en afgewerkt mogelijk te maken? -Hoe is door de bomen nog het bos te zien? Deze gids neemt de lezer beetje bij beetje mee op weg door de nagelwereld. Vaktermen, technieken en concrete tips worden vanuit de praktijk uitgelegd. Stap voor stap …