Onderofficier Luchtverdediging Luchtmacht Salaris, Taken, Vacatures, Opleiding, Toekomst & Skills

Wat doet een Onderofficier Luchtverdediging Luchtmacht? Lees de functieomschrijving.

Vind het antwoord op al jouw vragen over het beroep onderofficier luchtverdediging luchtmacht. De functieomschrijving, over het loon, de baankans en hoe je onderofficier luchtverdediging luchtmacht wordt.

 

Wat is een Onderofficier Luchtverdediging Luchtmacht?

De Korporaal en Onderofficier Luchtverdediging werken binnen een Luchtverdedigingssquadron onder leiding van vier Officieren Luchtverdediging/Vuurleiding. De luchtverdediging wordt gebruikt om bases, steden, grenzen, vliegvelden, industriegebieden e.d. te beschermen tegen aanvallen vanuit de lucht. Deze aanvallen kunnen uitgevoerd worden met behulp van raketten, maar ook door vliegtuigen e.d. Deze beveiliging wordt gerealiseerd met behulp van 'de Patriot', een luchtverdedigingssysteem. Dit systeem is mobiel en kan dus in een kort tijdsbestek ingezet worden op de vereiste plaatsen. Om deze mobiliteit te garanderen wordt er voor de korporaals en Onderofficieren tijd vrij gemaakt om rijbewijzen te halen. Bij het uitvoeren van de taken maakt de Patriot gebruik van enkele radars, een vuurleidingswagen en een lanceerinrichting. De Officieren bedienen deze systemen. De lanceerploeg voert de bevelen van de Officieren uit. De lanceerploeg regelt het onderhoud en de opbouw van de lanceerinrichting. De daadwerkelijke lancering wordt beslist in overleg met de vuurleidingswagen.

Naast de luchtverdedigingstaken worden de Korporaals en Onderofficieren belast met de bewaking van de luchtverdedigingssystemen en gedeeltelijk voor de bewaking van luchtmachtbasis De Peel in Zuid-Oost Nederland, waar de Luchtverdediging is gestationeerd.

Om de uitvoering van de taken te stroomlijnen wordt er veel geoefend in zowel binnen- als buitenland. Tevens is er sprake van enkele grote oefeningen, om het jaar of om de paar jaar, met meerdere onderdelen van verschillende krijgsmachten en krijgsmachtonderdelen. Op Kreta wordt er tijdens de dienstperiode minimaal één keer met een echte Patriot-raket geschoten om te testen of het squadron goed getraind en gevechtsklaar is.

Past het beroep Onderofficier Luchtverdediging Luchtmacht bij jou?

Wil je een baan vinden die echt bij jou past? Wil je omscholen maar weet je nog niet wat? Met baansuggestie krijg je actuele vacatures te zien die passen bij jouw interesse, competenties en persoonlijkheid. Je kunt Kansrijke banen en omschoolvacatures de voorrang geven. Na 3 stappen zie je gelijk jouw unieke baansuggesties op basis van jouw baanprofiel!

Bekijk jouw persoonlijke baansuggesties

Andere namen het beroep Onderofficier Luchtverdediging Luchtmacht

Andere namen die voor dit beroep gebruikt worden zijn: Korporaal Luchtverdediging Lancering / Bewaking, Onderofficier Luchtverdediging Lancering / Bewaking, Onderofficier luchtverdediging koninklijke luchtmacht

Wil je werken als Onderofficier Luchtverdediging Luchtmacht?

Werk je al als Onderofficier Luchtverdediging Luchtmacht en zoek je een nieuwe baan? Of wil je Onderofficier Luchtverdediging Luchtmacht worden? Wil je het gemiddelde salaris weten? Op nationaleberoepengids.nl staat alles wat je nodig hebt. Hieronder vind je de vacatures en de opleidingen voor Onderofficier Luchtverdediging Luchtmacht, maar ook informatie over het salaris, de baankansen, de beste werkgevers en nog veel meer!


Alles over het beroep Onderofficier Luchtverdediging Luchtmacht in één oogopslag

Beroepsgroep:

Persoonstype:

Netwerk:

  • Officier Luchtverdediging/Vuurleiding
  • Luchtmacht
  • NAVO Luchtverdediger

Opleidingsniveau:

Salarisindicatie:

  • Van €1197 tot €2866

Baankans:

Aantal vacatures:

0

Aantal opleidingen:

Baankans

Huidige aantal vacatures

0


Salaris en Arbeidsvoorwaarden Onderofficier Luchtverdediging Luchtmacht

Wat verdient een Onderofficier Luchtverdediging Luchtmacht?

De Onderofficier Luchtverdediging gaat vanaf het begin van de opleiding verdienen. Bij het begin van de opleiding heeft de Onderofficier in spé nog een lage rang en krijgt hij naar die rang betaald. Naarmate de opleiding vordert en naarmate er een hogere rang wordt behaald, stijgt het loon mee. Bij de bepaling van het loon kan rekening worden gehouden met ervaring en leeftijd. Het ligt tussen €1197 en €2866 bruto per maand.

 Bovenop het salaris worden toeslagen toegekend bij onregelmatige diensten (uitzendingen, oefeningen). Tevens worden je opleiding, uniform en studieboeken betaald. Daarnaast is er sprake van geregelde gezondheidszorg, een reis- en onkostenvergoedingsregeling en zijn er gratis te gebruiken sportfaciliteiten. Bovendien is er op kosten van de Luchtmacht na afronding van de opleiding tot Onderofficier een studie te volgen naar keuze. Na afronding van de opleiding kan tegen vergoeding gebruikt gemaakt worden van defensiefaciliteiten als de reistijd tussen huis en werk te lang is om dagelijks op en neer te reizen. Tot slot is er een ABP pensioen.

Salarisschaal Onderofficier Luchtverdediging Luchtmacht

  • Maximaal
  • Gemiddeld
  • Minimaal
Bovenstaande bedragen zijn bruto maandsalarissen.

Wil je jouw salaris verhogen?

Bekijk dan welke banen echt bij jouw passen met onze tool BaansuggestieVacatures Onderofficier Luchtverdediging Luchtmacht

Er zijn geen vacatures Onderofficier Luchtverdediging Luchtmacht aanwezig. Je kan wel meer informatie vinden over de branche waar een Onderofficier Luchtverdediging Luchtmacht in werkt.

Meer weten over de sector waar een Onderofficier Luchtverdediging Luchtmacht in werkt

Bekijk werken in Defensie

Arbeidsmarktperspectief en doorgroeimogelijkheden Onderofficier Luchtverdediging Luchtmacht

Wat zijn de baankansen voor een Onderofficier Luchtverdediging Luchtmacht?

Als Onderofficier Luchtverdediging is er bij goede prestaties de mogelijkheid om door te groeien naar hogere functies binnen de Luchtmacht. Hiervoor moeten wel de benodigde vooropleidingen worden behaald, maar dit kan op kosten van Defensie.

Buiten de krijgsmacht is er de mogelijkheid om voor de overheid of in het bedrijfsleven te gaan werken. Aangezien de Onderofficier ook belast is met beveiligingstaken kunnen oud-Onderofficier Luchtverdedigers bijvoorbeeld terecht in het middenkader van particuliere beveiligingsbedrijven. Door ervaring met moderne technologie en luchtvaart zouden ook taken bij de luchtverkeersleiding of in de ICT mogelijk zijn.

De bezuinigingen waarmee defensie is belast en/of zal worden belast, zullen waarschijnlijk niet invloed hebben op de Luchtverdediging, aangezien dit een cruciaal onderdeel is in de bewaking van Nederland en haar NAVO-bondgenoten.

Momenteel heeft de Luchtmacht geen vacatures open staan voor Korporaal en Onderofficier Luchtverdediging. Wel is het mogelijk gegevens achter te laten voor het geval er een vrij komt.

De actuele kans op werk voor een Onderofficier Luchtverdediging Luchtmacht

De kans op werk voor het beroep Onderofficier Luchtverdediging Luchtmacht is op dit moment onbekend.

Huidige aantal vacatures

0

Baankans Onderofficier Luchtverdediging Luchtmacht

logo uwv

Deze indicatie is gebaseerd op de spanningsindicator van het UWV. De kans op werk voor de afzonderlijke beroepen binnen deze beroepsfamilie kan verschillen


Onderofficier Luchtverdediging Luchtmacht worden: Opleidingen tot Onderofficier Luchtverdediging Luchtmacht

Wil je Onderofficier Luchtverdediging Luchtmacht worden? Hieronder vind je de eisen, het ontwikkelingspad en de opleidingen voor de Onderofficier Luchtverdediging Luchtmacht.

Hoe word je een Onderofficier Luchtverdediging Luchtmacht? 

Om toegelaten te worden tot de opleiding tot Korporaal en Onderofficier Luchtverdediging/Bewaking dient de toekomstige Korporaal minimaal in het bezit te zijn van een VMBO diploma kaderberoepsgerichte leerweg of een vergelijkbaar buitenlands diploma met Nederlands en Engels of Nederlands als Tweede Taal niveau-3. De Onderofficier dient minimaal in het bezit te zijn van een VMBO diploma gemengde of theoretische leerweg of een vergelijkbaar buitenlands diploma met Nederlands en Engels of Nederlands als Tweede Taal niveau-3.

Daarnaast mag de gegadigde niet ouder zijn dan 29 jaar voor aanvang van de opleiding. Soms is het echter mogelijk om op oudere leeftijd alsnog toegelaten te worden. Hierover kan met de Luchtmacht worden gesproken.

Na afronding van de opleiding van zo'n anderhalf tot twee jaar aan de Koninklijke Militaire School Luchtmacht in Woensdrecht dient er minimaal een dienstperiode van vier jaar te worden uitgezeten.

Opleidingen, cursussen en trainingen tot Onderofficier Luchtverdediging Luchtmacht

Er zijn geen opleidingen Onderofficier Luchtverdediging Luchtmacht aanwezig. Je kan wel verder kijken naar de opleidingen van de sector waar een Onderofficier Luchtverdediging Luchtmacht in werkt

Bekijk alle opleidingen Defensie

Omscholen tot Onderofficier Luchtverdediging Luchtmacht

Als je je wilt omscholen tot Onderofficier Luchtverdediging Luchtmacht is het mogelijk dat er meerdere wegen zijn. Het komt namelijk steeds vaker voor dat er specifieke vacatures met omscholing zijn. Op dat moment wordt het leertraject hiervoor door de werkgever georganiseerd. Als er op dit moment omschoolvacatures voor Onderofficier Luchtverdediging Luchtmacht zijn vind je die hieronder.

Bepaal jouw omschoolkeuze met Baansuggestie

Met baansuggestie krijg je kansrijke banen te zien die passen bij jouw interesse, competenties en persoonlijkheid. Je vindt ook direct omschoolvacatures als deze er zijn. Je kunt nu inspiratie op doen en jouw omschoolkeuze bepalen op basis van wat bij jou past! Bekijk jouw baansuggesties!

Vacatures met (Om)scholing

Omscholen met salaris is natuurlijk wel zo prettig, je verdient gelijk vanaf het begin van je nieuwe baan. Ook worden vaak de opleidingskosten door de werkgever betaald. Wij kennen totaal 4 verschillende typen (om)scholingsvacatures. Directe omscholing, Opleidingsvacatures (BBL, Beroepsbegeleidende Leerweg), Leerling vacatures en Traineeships. Als er voor Onderofficier Luchtverdediging Luchtmacht dit type vacatures zijn vind je ze hieronder.

Op dit moment zijn er geen omschoolvacatures voor Onderofficier Luchtverdediging Luchtmacht

Zelfstandig omscholen of doorgroeien tot Onderofficier Luchtverdediging Luchtmacht

Als je Onderofficier Luchtverdediging Luchtmacht wilt worden vanuit een bestaande baan, dus je wilt omscholen of doorgroeien naar Onderofficier Luchtverdediging Luchtmacht zijn de volgende zaken belangrijk:

Interesse en Motivatie Onderofficier Luchtverdediging Luchtmacht

Om je werk goed te kunnen doen moet je het leuk vinden. Je moet jouw beroep inhoudelijk interessant vinden en het moet bij jouw motivatie passen. De inhoudelijke beschrijving van het beroep vind je bij Wat doet een Onderofficier Luchtverdediging Luchtmacht?

Competenties en Vaardigheden Onderofficier Luchtverdediging Luchtmacht

Naast de interesse is het belangrijk dat je de competenties hebt die een Onderofficier Luchtverdediging Luchtmacht nodig heeft om succesvol te zijn. Sommige competenties zal je van nature hebben en andere hebben misschien training nodig? Hieronder vind je cursussen en trainingen voor de ontwikkeling van de competenties die een Onderofficier Luchtverdediging Luchtmacht nodig heeft.

Competentiegerichte cursussen en trainingen voor de Onderofficier Luchtverdediging Luchtmacht

Trainingen & cursussen Accuratesse
Accuratesse
Trainingen & cursussen Discipline
Discipline
Trainingen & cursussen Integriteit
Integriteit
Trainingen & cursussen Samenwerken
Samenwerken
Trainingen & cursussen Stressbestendigheid
Stressbestendigheid

Persoonlijkheid van een Onderofficier Luchtverdediging Luchtmacht

Voor ieder beroep is het belangrijk dat het bij jou als persoon past. Hieronder vind je de twee belangrijkste persoontypen voor het beroep Onderofficier Luchtverdediging Luchtmacht. Als Onderofficier Luchtverdediging Luchtmacht wilt worden moet minimaal één van de persoonlijkheidstypen sterk bij je passen, het tweede persoonstype moet in ieder geval herkenning geven.

De persoonstypen Onderofficier Luchtverdediging Luchtmacht:


zie volledige beschrijving persoonstype Onderofficier Luchtverdediging Luchtmacht

Vakkennis voor een Onderofficier Luchtverdediging Luchtmacht

Het is voor een Onderofficier Luchtverdediging Luchtmacht ook erg handig en vaak ook vereist om de specifieke vakkennis en inhoud te snappen. Veel vakgerichte opleidingen tot Onderofficier Luchtverdediging Luchtmacht zijn een combinatie van theoretische achtergrond en praktijkgerichte kennis en vaardigheden.

Online Trainingen & Opleidingen Onderofficier Luchtverdediging Luchtmacht


Werkervaring Onderofficier Luchtverdediging Luchtmacht

Het is voor een startend Onderofficier Luchtverdediging Luchtmacht die net van school komt minder belangrijk dat ze de nodige ervaring heeft. Maar voor iemand die zich wil omscholen of doorgroeit tot Onderofficier Luchtverdediging Luchtmacht is het cruciaal dat er wel relevante ervaring is. Dit kan ervaring zijn in een beroep dat overeenkomsten vertoont, zoals .

Iets anders leren?

Is Onderofficier Luchtverdediging Luchtmacht het misschien toch niet voor je? Je kan via deze zoekbalk ruim 30.000 opleidingen, trainingen en cursussen vinden van zeker 1000 onderwerpen.


Doorgroei mogelijkheden Onderofficier Luchtverdediging Luchtmacht

Je kunt als Onderofficier Luchtverdediging Luchtmacht een beter salaris verdienen wanneer je doorgroeit binnen jouw beroepsgroep. Je kunt stapsgewijs doorgroeien naar beroepen die dichtbij jou beroep liggen door steeds kleine stappen bij te leren.

Het beroep Onderofficier Luchtverdediging Luchtmacht is onderdeel van de beroepsfamilie Onderofficieren luchtmacht. Hieronder vind je verschillende dichtbij liggende doorgroeimogelijkheden voor een Onderofficier Luchtverdediging Luchtmacht

Mogelijke specialisaties voor een Onderofficier Luchtverdediging Luchtmacht

sergeant techniek luchtmacht sergeant der 1e klasse techniek luchtmacht sergeant-majoor techniek luchtmacht adjudant-onderofficier techniek luchtmacht sergeant horeca, logistiek en transport luchtmacht sergeant der 1e klasse horeca, logistiek en transport luchtmacht sergeant-majoor horeca, logistiek en transport luchtmacht adjudant-onderofficier horeca, logistiek en transport luchtmacht hofmeester luchtmacht sergeant bewaking luchtmacht Bekijk meer beroepen Bekijk minder beroepen

Doorgroei beroepen voor een Onderofficier Luchtverdediging Luchtmacht

Onderofficier koninklijke landmacht sergeant/wachtmeester der 1e klasse landmacht hofmeester landmacht sergeant-majoor/opperwachtmeester landmacht adjudant-onderofficier landmacht sergeant/wachtmeester landmacht Onderofficier Cavalerie Landmacht Onderofficier Infanterie Landmacht Onderofficier Artillerie Landmacht Onderofficier Genie Landmacht
Geneeskundig Onderofficier Specialistisch Onderofficier Onderofficier Verbindingen Wachtmeester koninklijke marechaussee wachtmeester 1e klasse marechaussee opperwachtmeester marechaussee adjudant-onderofficier marechaussee Onderofficier logistieke dienst geneeskundige dienst (ldgd) koninklijke marine korporaal logistieke dienst geneeskundige dienst (ldgd) marine sergeant logistieke dienst geneeskundige dienst (ldgd) marine sergeant-majoor logistieke dienst geneeskundige dienst (ldgd) marine adjudant-onderofficier logistieke dienst geneeskundige dienst (ldgd) marine Onderofficier logistieke dienst administratie (lda) koninklijke marine korporaal logistieke dienst administratie (lda) marine sergeant logistieke dienst administratie (lda) marine sergeant-majoor logistieke dienst administratie (lda) marine adjudant-onderofficier logistieke dienst administratie (lda) marine Onderofficier technische dienst vliegtuigtechniek (tdv) koninklijke marine sergeant-majoor technische dienst vliegtuigtechniek (tdv) marine korporaal technische dienst vliegtuigtechniek (tdv) marine sergeant technische dienst vliegtuigtechniek (tdv) marine adjudant-onderofficier technische dienst vliegtuigtechniek (tdv) marine Onderofficier technische dienst werktuigtechniek (tdw) koninklijke marine korporaal technische dienst werktuigtechniek (tdw) marine sergeant technische dienst werktuigtechniek (tdw) marine sergeant-majoor technische dienst werktuigtechniek (tdw) marine adjudant-onderofficier technische dienst werktuigtechniek (tdw) marine Onderofficier wapentechnische dienst scheepssystemen (wds) koninklijke marine korporaal wapentechnische dienst scheepssystemen (wds) marine sergeant wapentechnische dienst scheepssystemen (wds) marine sergeant-majoor wapentechnische dienst scheepssystemen (wds) marine adjudant-onderofficier wapentechnische dienst scheepssystemen (wds) marine Onderofficier wapentechnische dienst vliegtuigtechniek (wdv) koninklijke marine sergeant-majoor wapentechnische dienst vliegtuigtechniek (wdv) marine korporaal wapentechnische dienst vliegtuigtechniek (wdv) marine sergeant wapentechnische dienst vliegtuigtechniek (wdv) marine adjudant-onderofficier wapentechnische dienst vliegtuigtechniek (wdv) marine Onderofficier technische dienst elektrotechniek (tde) koninklijke marine sergeant technische dienst elektrotechniek (tde) marine sergeant-majoor technische dienst elektrotechniek (tde) marine adjudant-onderofficier technische dienst elektrotechniek (tde) marine korporaal technische dienst elektrotechniek (tde) marine Onderofficier logistieke dienst goederenbeheer (ldgb) koninklijke marine korporaal logistieke dienst goederenbeheer (ldgb) marine sergeant logistieke dienst goederenbeheer (ldgb) marine sergeant-majoor logistieke dienst goederenbeheer (ldgb) marine adjudant-onderofficier logistieke dienst goederenbeheer (ldgb) marine Onderofficier logistieke dienst verzorging (ldv) koninklijke marine sergeant-majoor logistieke dienst verzorging (ldv) marine adjudant-onderofficier logistieke dienst verzorging (ldv) marine hofmeester marine korporaal logistieke dienst verzorging (ldv) marine sergeant logistieke dienst verzorging (ldv) marine Onderofficier bijzondere dienst vliegverkeersleider (bdv) koninklijke marine sergeant bijzondere dienst vliegverkeersleider (bdv) marine sergeant-majoor bijzondere dienst vliegverkeersleider (bdv) marine adjudant-onderofficier bijzondere dienst vliegverkeersleider (bdv) marine korporaal bijzondere dienst vliegverkeersleider (bdv) marine Onderofficier operationele dienst algemeen (odalg) koninklijke marine korporaal operationele dienst algemeen (odalg) marine sergeant operationele dienst algemeen (odalg) marine sergeant-majoor operationele dienst algemeen (odalg) marine adjudant-onderofficier operationele dienst algemeen (odalg) marine Onderofficier der Mariniers Onderofficier operationele dienst verbindingen (odvb) koninklijke marine korporaal operationele dienst verbindingen (odvb) marine sergeant operationele dienst verbindingen (odvb) marine sergeant-majoor operationele dienst verbindingen (odvb) marine adjudant-onderofficier operationele dienst verbindingen (odvb) marine
Bekijk meer beroepen Bekijk minder beroepen

Hoofd beroepsgroep Onderofficier Luchtverdediging Luchtmacht

Het beroep Onderofficier Luchtverdediging Luchtmacht valt binnen de hoofdberoepsgroep Militaire beroepen

Militaire beroepen omvatten alle banen die door leden van de krijgsmacht worden uitgeoefend. Militaire beroepen zijn het personeel dat beroepsmatig in dienst is in de strijdkrachten, met inbegrip van hulpdiensten.

Dit betreffen beroepen binnen de onderdelen landmacht, de marine, de luchtmacht en andere militaire diensten.
Netwerk Onderofficier Luchtverdediging Luchtmacht

Met wie werkt een Onderofficier Luchtverdediging Luchtmacht samen? 

Tijdens de luchtverdedigingstaken wordt er door de Korporaals, Onderofficieren en Officieren intensief samengewerkt bij de werkzaamheden. De Luchtverdediging is in staat om onafhankelijk van andere eenheden te opereren. In de praktijk zal er ook contact zijn met collega Luchtverdedigers en met andere militairen op de bases.

Tijdens de beveiligingstaken zal er sprake zijn van contact met (ongewilde/onverwachte) gasten van de Luchtmachtbases. Dit contact hangt af van de aard van het bezoek. Doorgaans zal dit het controleren van de persoonsgegevens en gastenlijst bevatten.

Doordat de Luchtverdediging zich richt op het beveiligen van het luchtruim tegen helikopters, vliegtuigen en raketten zal er in de regel geen persoonlijk contact zijn met vijanden.


  • Officier Luchtverdediging/Vuurleiding
  • Luchtmacht
  • NAVO Luchtverdediger
Onderofficier Luchtverdediging Luchtmacht


Organisaties waar een Onderofficier Luchtverdediging Luchtmacht werkzaam is

Veel beroepen vind je vaak terug bij gelijksoortige bedrijven. Bekijk hieronder bij wat voor type organisatie een Onderofficier Luchtverdediging Luchtmacht meestal werkt.

Waar werkt een Onderofficier Luchtverdediging Luchtmacht?

Na afronding van de opleiding tot Korporaal of Onderofficier Luchtverdediging/Bewaking wordt de gegadigde geplaatst bij de Groep Geleide Wapens op Luchtmachtbasis De Peel in Zuid-Oost Nederland. Binnen deze groep wordt deelgenomen aan oefeningen en missies binnen een luchtverdedigingssquadron en wordt deelgenomen aan beveiligingsactiviteiten met betrekking tot luchtmachtbasis De Peel.

Meer weten over werken in de Beveiliging & Bewaking?

Bekijk werken in Beveiliging & Bewaking

Best beoordeelde werkgevers Onderofficier Luchtverdediging Luchtmacht

Waar kun je het beste werken als Onderofficier Luchtverdediging Luchtmacht? Hieronder vind je de best door de Onderofficier Luchtverdediging Luchtmacht beoordeelde bedrijven, en/of die met de meeste vacatures.

Op dit moment zijn er geen bedrijven gevonden voor het beroep Onderofficier Luchtverdediging Luchtmacht.

Competenties, Skills en Vaardigheden Onderofficier Luchtverdediging Luchtmacht:

Voor ieder beroep heb je specifieke vaardigheden en kennis nodig, dat geldt ook voor een Onderofficier Luchtverdediging Luchtmacht.

Welke competenties heeft een Onderofficier Luchtverdediging Luchtmacht nodig?

Een Onderofficier Luchtverdediging Luchtmacht heeft de volgende competenties nodig om zijn of haar beroep goed te kunnen uitoefenen.


Persoonstypen Onderofficier Luchtverdediging Luchtmacht

De meeste beroepen passen alleen bij bepaalde persoonlijkheden. Bekijk welke persoonstypen volgens het enneagram er bij Onderofficier Luchtverdediging Luchtmacht passen.

Wat voor persoonlijkheid heeft een Onderofficier Luchtverdediging Luchtmacht nodig? 

De Korporaal en Onderofficier Luchtverdediging hebben een loyale, verantwoordelijke en volhardende persoonlijkheid (Loyalist) Ze zijn ook scherpzinnige, inzichtelijke en leergierige (Waarnemer). Ze zijn in staat om binnen een team samen te werken bij het uitvoeren van precieze taken.  Door hun volharding in het werk, kunnen ze buiten de werkzaamheden soms in zichzelf gericht zijn.

Bekijk de persoonstypen voor Onderofficier Luchtverdediging Luchtmacht


Loyalist


Lees meer

Waarnemer


Lees meer

Interview met een Onderofficier Luchtverdediging Luchtmacht

Er zijn nog geen interviews geplaatst. Wil je worden geïnterviewd en jezelf of je bedrijf onder de aandacht brengen? Laat het ons weten en stuur een mail.


Beoordeling van het beroep Onderofficier Luchtverdediging Luchtmacht

Bekijk hoe onze bezoekers dit beroep beoordelen. Nog geen beoordeling? Help onze bezoekers en geef jouw beoordeling of mening over het beroep Onderofficier Luchtverdediging Luchtmacht

Functie inhoud:
Salaris en arbeidsvoorwaarden:
Doorgroeimogelijkheden:
Arbeidsmarktperspectief:
Bedankt voor uw feedback.

Solliciteren op de functie Onderofficier Luchtverdediging Luchtmacht

Wanneer je gaat solliciteren voor een baan als Onderofficier Luchtverdediging Luchtmacht dien je te letten op welke zaken er voor dit beroep specifiek gelden. Per beroepsgroep en functie verschilt bijvoorbeeld het taalgebruik en zijn bepaalde vaardigheden voor Onderofficier Luchtverdediging Luchtmacht belangrijker dan voor een ander beroep. Bij een sollicitatie is jouw CV een van de belangrijkste punten waar naar wordt gekeken, naast ook jouw motivatiebrief. Sta je op het punt te gaan solliciteren als Onderofficier Luchtverdediging Luchtmacht. Bekijk dan onze tips.

Bekijk onze CV en sollicitatietips

Is het beroep Onderofficier Luchtverdediging Luchtmacht iets voor je?

Zou je graag Onderofficier Luchtverdediging Luchtmacht willen worden? Of weet je nog niet welk beroep bij jou past? Als je wilt weten hoe je jouw eigenschappen en competenties kunt gebruiken op de arbeidsmarkt, vul dan onze beroepskeuze test in en kom erachter of een baan als Onderofficier Luchtverdediging Luchtmacht bij jou past.

Doe de gratis beroepskeuzetest

Actuele blogposts


reacties op Onderofficier Luchtverdediging Luchtmacht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.


Ga direct naar