Politie & Beveiliging Politie & Beveiliging

Sector Politie & Beveiliging

De sector Politie & Beveiliging is gezien de toenemende criminaliteit een groeiende sector. Het kan gaan om de beveiliging / bewaking van gebouwen, personen of evenementen. In verkiezingstijd zie je bijvoorbeeld dat politici persoonlijke bescherming krijgen. Een groot evenement is (helaas) niet meer denkbaar zonder beveiliging en Schiphol lijkt soms meer op een fort dan op een vliegveld. Meer en meer zie je in deze sector dat er regels en eisen gaan ontstaan waar beveiligers / bewakers zich aan moeten houden en aan moeten voldoen. Er zijn dan ook steeds meer cursussen / opleidingen die zich op deze sector richten. Onder treft u alle politie- en beveiligingfuncties en -beroepen en uiteraard ook de vacatures.

Wat wordt er verdiend in de Politie & Beveiliging sector?

Over het algemeen is deze sector een door de overheid gestuurde sector. Salarissen zijn dus vaak CAO-gericht en er kan niet buitensporig veel verdiend worden. Het geld zit hem met name in de particuliere beveiligingsbranche, die met name bij events worden ingezet of in het uitgaansleven. Hier wordt overigens ook veel zwart geld betaald. Sta je aan de start van je carrière? Neem dan ook een kijkje bij de vacatures per beroepsgroep op Youngcaptial Deze sector wordt ook wel genoemd: politiebranche, politiesector, beveiligingssector, sector beveiliging, sector bewaking, beveiligingsbranche, politie beroepen, werken bij de politie, werken in de beveiliging

54 Beroepen in de sector Politie & Beveiliging

Actieve filters:
  • Verfijn op beroepsgroep
   • Meer
  • Verfijn op salaris niveau
   • Meer
  • Verfijn op studierichtingen
   • Meer
  • Verfijn op opleidingsniveaus
   • Meer
  • Verfijn op competenties
   • Meer
  Werkmeester Arbeid
  Salaris: €1743 tot €2513
  Opleiding: MBO
  Baankans: Goed

  Baankans

  Vind het antwoord op al jouw vragen over het beroep werkmeester arbeid. De functieomschrijving, over het loon, de baankans en hoe je werkmeester arbeid wordt.
  Penitentiaire Groepsbegeleider
  Salaris: €1700 tot €2600
  Opleiding: MBO, HBO
  Baankans: Goed

  Baankans

  Vind het antwoord op al jouw vragen over het beroep penitentiaire groepsbegeleider. De functieomschrijving, over het loon, de baankans en hoe je penitentiaire groepsbegeleider wordt.
  Operationeel Analist
  Salaris: €2300 tot €3500
  Opleiding: HBO, WO
  Baankans: Zeer goed

  Baankans

  Vind het antwoord op al jouw vragen over het beroep operationeel analist. De functieomschrijving, over het loon, de baankans en hoe je operationeel analist wordt.
  Information Security Manager
  Salaris: €4000 tot €8500
  Opleiding: WO
  Baankans: Zeer goed

  Baankans

  Vind het antwoord op al jouw vragen over het beroep information security manager. De functieomschrijving, over het loon, de baankans en hoe je information security manager wordt.
  Veiligheidsadviseur
  Salaris: €2700 tot €6000
  Opleiding: Cursus / Bijscholing, MBO
  Baankans: Zeer goed

  Baankans

  Vind het antwoord op al jouw vragen over het beroep veiligheidsadviseur. De functieomschrijving, over het loon, de baankans en hoe je veiligheidsadviseur wordt.
  Veiligheidscoördinator
  Salaris: onbekend
  Opleiding: Cursus / Bijscholing, MBO, HBO, WO
  Baankans: Zeer goed

  Baankans

  Vind het antwoord op al jouw vragen over het beroep veiligheidscoördinator. De functieomschrijving, over het loon, de baankans en hoe je veiligheidscoördinator wordt.
  Surveillant
  Salaris: €1399 tot €1911
  Opleiding: MBO
  Baankans: Redelijk

  Baankans

  Vind het antwoord op al jouw vragen over het beroep surveillant. De functieomschrijving, over het loon, de baankans en hoe je surveillant wordt.
  Persoonsbeveiliger
  Salaris: €1399 tot €3347
  Opleiding: MBO
  Baankans: Redelijk

  Baankans

  Vind het antwoord op al jouw vragen over het beroep persoonsbeveiliger. De functieomschrijving, over het loon, de baankans en hoe je persoonsbeveiliger wordt.
  Stadswacht
  Salaris: €1900 tot €2800
  Opleiding: Cursus / Bijscholing, MBO
  Baankans: Redelijk

  Baankans

  Vind het antwoord op al jouw vragen over het beroep stadswacht. De functieomschrijving, over het loon, de baankans en hoe je stadswacht wordt.
  Suppoost
  Salaris: €1100 tot €2250
  Opleiding: Cursus / Bijscholing
  Baankans: Redelijk

  Baankans

  Vind het antwoord op al jouw vragen over het beroep suppoost. De functieomschrijving, over het loon, de baankans en hoe je suppoost wordt.
  per pagina

  Filter