Outbound medewerker Salaris, Taken, Vacatures, Opleiding, Toekomst & Skills

Wat doet een Outbound medewerker? Lees de functieomschrijving.

Vind het antwoord op al jouw vragen over het beroep outbound medewerker. De functieomschrijving, over het loon, de baankans en hoe je outbound medewerker wordt.

 

Wat is een Outbound medewerker?

Als medewerker outbound ben je vaak werkzaam in een callcentrum. Je bent in deze baan verantwoordelijk voor het binnenhalen van nieuwe klanten. Je benadert potiëntele klanten die je krijgt aangeleverd middels een prospectlijst telefonisch. Als medewerker outbound ben je ook verantwoordelijk voor het vastleggen van de gespreksgegeven en afhankelijk van de organisatie waarvoor je werkzaam bent het doen van prijsvoorstelen.


 Wil je werken als Outbound medewerker?

Werk je al als Outbound medewerker en zoek je een nieuwe baan? Of wil je Outbound medewerker worden? Wil je het gemiddelde salaris weten? Op nationaleberoepengids.nl staat alles wat je nodig hebt. Hieronder vind je de vacatures en de opleidingen voor Outbound medewerker, maar ook informatie over het salaris, de baankansen, de beste werkgevers en nog veel meer!


Alles over het beroep Outbound medewerker in één oogopslag

Netwerk:

  • Klanten
  • Collega's

Opleidingsniveau:

Salarisindicatie:

  • Van €1400 tot €2500

Baankans:

Aantal vacatures:

0

Aantal opleidingen:

Baankans

Huidige aantal vacatures

0


Salaris en Arbeidsvoorwaarden Outbound medewerker

Wat verdient een Outbound medewerker?

Als medewerker outbound verdien je maandelijks ongeveer tussen de 1400 en 2500 euro per maand. Je salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden zijn afhankelijk van de organistie waarbinnen je werkzaam bent. Ook ervaring is een belangrijke factor bij het bepalen van de je salaris.

Salarisschaal Outbound medewerker

  • Maximaal
  • Gemiddeld
  • Minimaal
Bovenstaande bedragen zijn bruto maandsalarissen.Vacatures Outbound medewerker

Er zijn geen vacatures Outbound medewerker aanwezig. Je kan wel meer informatie vinden over de branche waar een Outbound medewerker in werkt.

Meer weten over de sector waar een Outbound medewerker in werkt

Bekijk werken in Marketing & Communicatie

Arbeidsmarktperspectief en doorgroeimogelijkheden Outbound medewerker

Wat is de toekomst van Outbound medewerker?

Als outbound medewerker is je arbeidsperspectief relatief goed. Er staan veel vacatures open voor medewerkers outbound. De doorgroeimogelijkheden voor een medewerker outbound zijn redelijk. Je kan als je enige ervaring hebt opgedaan, doorgroeien naar management- of bestuursfuncties binnen de organisatie.

Baankans Outbound medewerker

Powered by arbeidsmarktkansen.nl

Huidige aantal vacatures

0


Wil je weten wat jouw arbeidsmarktwaarde is?

Plaats nu je cv en kom erachter

Outbound medewerker worden: Opleidingen tot Outbound medewerker

Wil je outbound medewerker worden? Hieronder vind je de eisen, het ontwikkelingspad en de opleidingen.

Hoe word je een Outbound medewerker? 

Als medewerker outbound heb je geen specifieke opleiding hoeven volgen. Vaak krijg je als medewerker outbound een inwerktraject bij de organisatie waar je gaat werken. Dit kunnen een aantal trainingen zijn of een aantal meeloopdagen met je toekomstige collega's.

De 3 beste opleidingen, cursussen en traningen tot Outbound medewerker

Callcentermedewerker
Callcentermedewerker Een callcenter medewerker wordt ingezet voor het telefonisch benaderen van bedrijven of particulieren voor het aanbieden van producten of diensten. Je komt veelal te werken bij een contactcenter. Er
Callcentermedewerker
Callcentermedewerker Een callcenter medewerker wordt ingezet voor het telefonisch benaderen van bedrijven of particulieren voor het aanbieden van producten of diensten. Je komt veelal te werken bij een contactcenter. Er
Callcentermedewerker
Callcentermedewerker Een callcenter medewerker wordt ingezet voor het telefonisch benaderen van bedrijven of particulieren voor het aanbieden van producten of diensten. Je komt veelal te werken bij een contactcenter. Er
Meer opleidingen Outbound medewerker

Weet je nog niet of je Outbound medewerker wilt worden? Of wil je doorgroeien? Misschien is er wel een vervolgopleiding Outbound medewerker of specialisatie cursus te vinden.

Zoek in alle opleidingen, cursussen en trainingen
Netwerk Outbound medewerker

Met wie werkt een Outbound medewerker samen? 

Als medewerker outbound heb je voornamelijk telefonisch contact met potiëntele klanten van de organisatie. Ook heb onderling contact met andere medewerker van de afdeling en leg je verantwoording af aan de manager van de afdeling outbound.


  • Klanten
  • Collega's
Outbound medewerker


Organisaties waar een Outbound medewerker werkzaam is

Veel beroepen vind je vaak terug bij gelijksoortige bedrijven. Bekijk hieronder bij wat voor type organisatie een Outbound medewerker meestal werkt.

Waar werkt een Outbound medewerker?

Als medewerker outbound werk je vaak in een callcentrum. Het doel is om zoveel mogelijk nieuwe klanten binnen te halen of producten te verkopen en dus winst te maken. Je bent als medewerker outbound dus werkzaam in een profit organisatie.

Meer weten over werken in de Administratief & Secretarieel?

Bekijk werken in Administratief & Secretarieel

Best beoordeelde werkgevers Outbound medewerker

Waar kun je het beste werken als Outbound medewerker? Hieronder vind je de best door de Outbound medewerker beoordeelde bedrijven, en/of die met de meeste vacatures.

Op dit moment zijn er geen bedrijven gevonden voor het beroep Outbound medewerker.

Competenties, Skills en Vaardigheden Outbound medewerker:

Voor ieder beroep heb je specifieke vaardigheden en kennis nodig, dat geldt ook voor een Outbound medewerker.

Welke competenties heeft een Outbound medewerker nodig?

Een Outbound medewerker heeft de volgende competenties nodig om zijn of haar beroep goed te kunnen uitoefenen.


Persoonstypen Outbound medewerker

De meeste beroepen passen alleen bij bepaalde persoonlijkheden. Bekijk welke persoonstypen volgens het enneagram er bij Outbound medewerker passen.

Wat voor persoonlijkheid heeft een Outbound medewerker nodig? 

Als medewerker outbound ben je een succesvolle werker. Je bent energiek, optimistisch en gaat doelgericht met je taken aan de slag. Je probeert zelfverzekerd over te komen aan de telefoon om zo zoveel mogelijk nieuwe klante te werven voor de organisatie.

Ook moet je als medewerker outbound goed kunnen waarnemen. Je moet aan kunnen voelen wat potentiële klanten willen en je moet dus goed inzicht hebben in de behoeftes van deze klanten. Als medewerker outbound moet je leergierig zijn en moet je door middel van het leren van nieuwe technieken proberen om meer klanten te werven.

Bekijk de persoonstypen voor Outbound medewerker


Succesvolle werker


Lees meer

Waarnemer


Lees meer

Interview met een Outbound medewerker

Er zijn nog geen interviews geplaatst. Wil je worden geïnterviewd en jezelf of je bedrijf onder de aandacht brengen? Laat het ons weten en stuur een mail.


Beoordeling van het beroep Outbound medewerker

Bekijk hoe onze bezoekers dit beroep beoordelen. Nog geen beoordeling? Help onze bezoekers en geef jouw beoordeling of mening over het beroep Outbound medewerker

Functie inhoud:
Salaris en arbeidsvoorwaarden:
Doorgroeimogelijkheden:
Arbeidsmarktperspectief:
Bedankt voor uw feedback.

Solliciteren op de functie Outbound medewerker

Wanneer je gaat solliciteren voor een baan als Outbound medewerker dien je te letten op welke zaken er voor dit beroep specifiek gelden. Per beroepsgroep en functie verschilt bijvoorbeeld het taalgebruik en zijn bepaalde vaardigheden voor Outbound medewerker belangrijker dan voor een ander beroep. Bij een sollicitatie is jouw CV een van de belangrijkste punten waar naar wordt gekeken, naast ook jouw motivatiebrief. Sta je op het punt te gaan solliciteren als Outbound medewerker. Bekijk dan onze tips.

Bekijk onze CV en sollicitatietips

Is het beroep Outbound medewerker iets voor je?

Zou je graag Outbound medewerker willen worden? Of weet je nog niet welk beroep bij jou past? Als je wilt weten hoe je jouw eigenschappen en competenties kunt gebruiken op de arbeidsmarkt, vul dan onze beroepskeuze test in en kom erachter of een baan als Outbound medewerker bij jou past.

Doe de gratis beroepskeuzetest

Actuele blogposts


reacties op Outbound medewerker

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.


Ga direct naar