Paaldanseres Salaris, Taken, Vacatures, Opleiding, Toekomst & Skills

Wat doet een Paaldanseres? Lees de functieomschrijving.

Paaldanseres is een niet alledaags beroep. Het woord 'alledaags' heeft in die zin ook geen betekenis: het beroep wordt namelijk 's nachts uitgevoerd, in zogeheten nachtclubs. De functienaam is bewust vrouwelijk, omdat in veel van de gevallen het een vrouw betreft. De functie is onder mannen wat minder voorkomend. Als Erotisch Danseres, Paaldanseres of Nachtclubdanseres (hoe men dan ook mag heten) vermaak je het mannelijke publiek dat dure drankjes en flinke fooien betaalt om jou te mogen aanschouwen.

Als Paaldanseres voer je erotische dansen op, met als hoogtepunt de dans om de paal: een goede Paaldanseres kan zich helemaal om een paal heen krullen en zo de mannelijke toeschouwers verleiden haar fooi te geven voor haar optreden. De dansen zijn in principe altijd opwindend bedoeld.

 

Paaldansen is de laatste tijd als sport in opkomst. Beoefenaars van de sport paaldansen hebben geen erotische motieven. Paaldansers kunnen naast sec het dansen dus ook lesgeven.

Wil je werken als Paaldanseres?

Werk je al als Paaldanseres en zoek je een nieuwe baan? Of wil je Paaldanseres worden? Wil je het gemiddelde salaris weten? Op nationaleberoepengids.nl staat alles wat je nodig hebt. Hieronder vindt je de vacatures en de opleidingen voor Paaldanseres, maar ook informatie over het salaris, de baankansen, de beste werkgevers en nog veel meer!

Bekijk de vacatures Bekijk de opleidingen Bekijk salarisinfo Vind de beste werkgevers

Alles over het beroep Paaldanseres in één oogopslag

Sector:

Beroepsgroep:

Persoonstype:

Netwerk:

  • Klant
  • Nachtclubportiers
  • Barmedewerkers

Opleidingsniveau:

Salarisindicatie:

  • Van onbekend

Baankans:

Aantal vacatures:

0

Aantal opleidingen:

Baankans

Huidige aantal vacatures

0


Salaris en Arbeidsvoorwaarden Paaldanseres

Wat verdient een Paaldanseres?

Als Paaldanseres verdien je meestal een uurtarief of een tarief per gewerkte nacht. Een vast salaris of bonusregeling zoals bij een normale dagjob bestaat hier niet. Uiteraard deel je wel mee in de fooien. Het is moeilijk om inzage te krijgen in de bedragen die rond gaan, maar men mag er vanuit gaan dat er veel verdiend wordt in deze industrie.

Salarisschaal Paaldanseres

  • Maximaal
  • Gemiddeld
  • Minimaal
Bovenstaande bedragen zijn bruto maandsalarissen.

Vacatures Paaldanseres

Er zijn geen vacatures aanwezig.

Arbeidsmarktperspectief en doorgroeimogelijkheden Paaldanseres

Hoe goed is de toekomst voor de Paaldanseres? 

Voor dit soor beroepen is er altijd werk, aangezien niet veel meisjes deze functie willen bekleden. Het verdient misschien goed, je wordt wel bekeken door niet altijd even frisse mensen. Aan de andere kant is het niet zo dat Nederland van de nachtclubs stikt. Alleen in de grote steden, met Amsterdam ver bovenaan, zijn er een aantal te vinden.

Baankans Paaldanseres

Powered by arbeidsmarktkansen.nl

Huidige aantal vacatures

0


Wil je weten wat jouw arbeidsmarktwaarde is?

Plaats nu je cv en kom erachter

Paaldanseres worden: Opleidingen tot Paaldanseres

Hoe word je een Paaldanseres? 

Voor deze functie is geen vooropleiding vereist. Wel moet je uiteraard het 'paaldansen' als een vak verstaan. Er zijn dan ook zeker interne trainingen die je hierop voorbereiden. Als je niet goed paaldanst, word je niet aangenomen door een club. Vaak zijn dit soort meiden al eens opgeleid of hebben ze zichzelf opgeleid bijv bij webcamsex of door in cafe's op de bar te staan dansen

De 0 beste opleidingen, cursussen en traningen tot Paaldanseres

Meer opleidingen Paaldanseres

Weet je nog niet of je Paaldanseres wilt worden? Of wil je doorgroeien? Misschien is er wel een vervolgopleiding Paaldanseres of specialisatie cursus te vinden.

Zoek in alle opleidingen, cursussen en trainingen


Netwerk Paaldanseres

Met wie werkt een Paaldanseres samen? 

Als Paaldanseres kom je het meest in contact met je publiek. Achter de schermen zul je ook wel eens contact hebben met barpersoneel en heel soms met politie of portier als er iets mis is gegaan.


  • Klant
  • Nachtclubportiers
  • Barmedewerkers
Paaldanseres


Organisaties waar een Paaldanseres werkzaam is

Waar werkt een Paaldanseres meestal? 

Je werkt voor nachtclubs die puur gericht zijn op omzet. Kortom, je werkt in de profit sector. Stel je voor dat de overheid dit soort werkzaamheden zou subsidiëren.

Meer weten over werken in de Bijzonder / Humor?

Bekijk werken in Bijzonder / Humor

Best beoordeelde werkgevers Paaldanseres

Waar kun je het beste werken als Paaldanseres? Hieronder vindt je de best door de Paaldanseres beoordeelde bedrijven, en/of die met de meeste vacatures.

Op dit moment zijn er geen bedrijven gevonden voor het beroep Paaldanseres.

Competenties, Skills en Vaardigheden Paaldanseres:

Welke competenties heeft een een Paaldanseres nodig? Hieronder vind je ze met de beschrijving ervan.


Persoonstypen Paaldanseres

Wat voor persoonlijkheid heb je als Paaldanseres nodig? 

In de functie van Paaldanseres ben je loyaal aan je klanten: je gaat in principe niemand uit de weg. Ook al vind je de klant irritant, je zult de service toch aan hem moeten verlenen (Loyalist). Daarnaast ben je in deze functie natuurlijk andere mensen aan het plezieren (Gever). Vandaar dat het type 'Gever' ook wel betrekking op je heeft.

Bekijk de persoonstypen voor Paaldanseres


Gever


Lees meer

Loyalist


Lees meer

Interview met een Paaldanseres

Er zijn nog geen interviews geplaatst. Wil je worden geïnterviewd en jezelf of je bedrijf onder de aandacht brengen? Laat het ons weten en stuur een mail.


Beoordeling van het beroep Paaldanseres

Bekijk hoe onze bezoekers dit beroep beoordelen. Nog geen beoordeling? Help onze bezoekers en geef jouw beoordeling of mening over het beroep Paaldanseres

Functie inhoud:
Salaris en arbeidsvoorwaarden:
Doorgroeimogelijkheden:
Arbeidsmarktperspectief:
Bedankt voor uw feedback.

Solliciteren op de functie Paaldanseres

Wanneer je gaat solliciteren voor een baan als Paaldanseres dien je te letten op welke zaken er voor dit beroep specifiek gelden. Per beroepsgroep en functie verschilt bijvoorbeeld het taalgebruik en zijn bepaalde vaardigheden voor Paaldanseres belangrijker dan voor een ander beroep. Bij een sollicitatie is jouw CV een van de belangrijkste punten waar naar wordt gekeken, naast ook jouw motivatiebrief. Sta je op het punt te gaan solliciteren als Paaldanseres. Bekijk dan onze tips.

Bekijk onze CV en sollicitatietips

Is het beroep Paaldanseres iets voor je?

Zou je graag Paaldanseres willen worden? Of weet je nog niet welk beroep bij jou past? Als je wilt weten hoe je jouw eigenschappen en competenties kunt gebruiken op de arbeidsmarkt, vul dan onze beroepskeuze test in en kom erachter of een baan als Paaldanseres bij jou past.

Doe de gratis beroepskeuzetest

Actuele blogposts


reacties op Paaldanseres

Mirjam

Snel beginnen,anders ben je te oud.Gr.

Helejluha

Ys, eindelijk iets voor mij

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.


Ga direct naar