Privédetective Salaris, Taken, Vacatures, Opleiding, Toekomst & Skills

Wat doet een Privédetective? Lees de functieomschrijving.

Vind het antwoord op al jouw vragen over het beroep privédetective. De functieomschrijving, over het loon, de baankans en hoe je privédetective wordt.

 

Wat is een Privédetective?

De Privédetective wordt ook wel een particulier rechercheur genoemd. De Privédetective probeert misdrijven of onrechtmatige daden op te lossen of te voorkomen. De Privédetective verzamelt hiervoor informatie en analyseert deze.

 

Boeken en films

Het beroep wordt veel gebruikt in boeken en films en daardoor hebben veel mensen een duidelijk beeld bij een Privédetective. Toch is dit beeld vaak wat aangedikt en indrukwekkender gemaakt dan het in werkelijkheid is. Het werkt van de Privédetective is zwaar, niet altijd even spannend en kan soms ingewikkeld zijn. Toch kan het uitdagend en interessant werk bieden voor mensen die er van houden.

 

Taken

Één van de belangrijkste taken van de Privédetective is het verzamelen van informatie ter bewijsvoering. Ook kan de Privédetective proberen vermiste personen op te sporen en observaties uitvoeren. Ook kunnen zij informatie verstrekken en getuigen en betrokkenen verhoren. De zaken waar de Privédetective mee te maken krijgt, kunnen zeer uiteenlopend zijn. Van oplichtingen en vermissingen tot vreemdgaan en bedrijfsfraude. De Privédetective  houdt zich vaak bezig met zaken waar de politie niet bij kan helpen. Daarom wordt de hulp van de Privédetective ingeschakeld. De Privédetective werkt vaak nauwkeurig en op de achtergrond. De Privédetective heeft als taak om het misdrijf of onrechtmatige daad op te lossen en zo de mensen te helpen.Wil je werken als Privédetective?

Werk je al als Privédetective en zoek je een nieuwe baan? Of wil je Privédetective worden? Wil je het gemiddelde salaris weten? Op nationaleberoepengids.nl staat alles wat je nodig hebt. Hieronder vind je de vacatures en de opleidingen voor Privédetective, maar ook informatie over het salaris, de baankansen, de beste werkgevers en nog veel meer!


Alles over het beroep Privédetective in één oogopslag

Persoonstype:

Netwerk:

Opleidingsniveau:

Salarisindicatie:

  • Van onbekend

Baankans:

Aantal vacatures:

0

Aantal opleidingen:

Huidige aantal vacatures

0


Salaris en Arbeidsvoorwaarden Privédetective

Wat verdient een Privédetective?

Het salaris van de Privédetective is afhankelijk van de organisatie waar de Privédetective voor werkt en de hoeveelheid werk dat de Privédetective heeft. Dit laatste is vooral belangrijk voor Privédetectives die als zelfstandige werken. Het is daarom lastig om een goede inschatting van het salaris en de overige arbeidsvoorwaarden te maken.

Salarisschaal Privédetective

  • Maximaal
  • Gemiddeld
  • Minimaal
Bovenstaande bedragen zijn bruto maandsalarissen.Vacatures Privédetective

Er zijn geen vacatures Privédetective aanwezig. Je kan wel meer informatie vinden over de branche waar een Privédetective in werkt.

Meer weten over de sector waar een Privédetective in werkt

Bekijk werken in Juridisch

Arbeidsmarktperspectief en doorgroeimogelijkheden Privédetective

Wat is de toekomst van Privédetective?

Er is geen grote vraag naar Privédetectives. Door succesvol te zijn en zaken deskundig op te lossen kan de Privédetective groeien in zijn vak.

Baankans Privédetective

Powered by arbeidsmarktkansen.nl

Huidige aantal vacatures

0


Wil je weten wat jouw arbeidsmarktwaarde is?

Plaats nu je cv en kom erachter

Privédetective worden: Opleidingen tot Privédetective

Wil je privédetective worden? Hieronder vind je de eisen, het ontwikkelingspad en de opleidingen.

Hoe word je een Privédetective? 

Er zijn speciale opleidingen tot Privédetective. Deze geven vaak een erkend diploma om aan de slag te gaan als Privédetective. Deze opleiding duurt vaak enkele jaren en is op minimaal HBO niveau.

De 2 beste opleidingen, cursussen en traningen tot Privédetective

Particulier Onderzoeker / Detective Thuisstudie
Vasthoudend en oog voor detail? Word particulier onderzoekerAan de buis gekluisterd tijdens CSI Miami en wil je ook onderzoeken hoe iets in elkaar steekt? Wil je graag ingewikkelde zaken tot …
Particulier Onderzoeker / Detective E-Learning
Vasthoudend en oog voor detail? Word particulier onderzoekerAan de buis gekluisterd tijdens CSI Miami en wil je ook onderzoeken hoe iets in elkaar steekt? Wil je graag ingewikkelde zaken tot …
Meer opleidingen Privédetective

Weet je nog niet of je Privédetective wilt worden? Of wil je doorgroeien? Misschien is er wel een vervolgopleiding Privédetective of specialisatie cursus te vinden.

Zoek in alle opleidingen, cursussen en trainingen
Netwerk Privédetective

Met wie werkt een Privédetective samen? 

De Privédetective werkt vaak zelfstandig. Toch heeft de Privédetective veel contact met betrokkenen en getuigen. Privédetectives die voor een bureau werken, hebben vaak contact met collega’s en kunnen hen om hulp vragen.


Privédetective


Organisaties waar een Privédetective werkzaam is

Veel beroepen vind je vaak terug bij gelijksoortige bedrijven. Bekijk hieronder bij wat voor type organisatie een Privédetective meestal werkt.

Waar werkt een Privédetective?

De Privédetective werkt als zelfstandig of voor een bureau voor Privédetectives. Bij zo’n bureau zitten meerdere Privédetectives aangesloten. De Privédetective werkt bijna altijd in de profit sector.

Meer weten over werken in de Beveiliging & Bewaking?

Bekijk werken in Beveiliging & Bewaking

Best beoordeelde werkgevers Privédetective

Waar kun je het beste werken als Privédetective? Hieronder vind je de best door de Privédetective beoordeelde bedrijven, en/of die met de meeste vacatures.

Op dit moment zijn er geen bedrijven gevonden voor het beroep Privédetective.

Competenties, Skills en Vaardigheden Privédetective:

Voor ieder beroep heb je specifieke vaardigheden en kennis nodig, dat geldt ook voor een Privédetective.

Welke competenties heeft een Privédetective nodig?

Een Privédetective heeft de volgende competenties nodig om zijn of haar beroep goed te kunnen uitoefenen.


Persoonstypen Privédetective

De meeste beroepen passen alleen bij bepaalde persoonlijkheden. Bekijk welke persoonstypen volgens het enneagram er bij Privédetective passen.

Wat voor persoonlijkheid heeft een Privédetective nodig? 

De Privédetective moet informatie kunnen verzamelen en deze kunnen analyseren om zo problemen op te lossen of te voorkomen (Waarnemer). De Privédetective moet deskundig en discreet te werk gaan. De Privédetective moet zelfstandig kunnen werken en weten wat zijn taken zijn (Baas).

Bekijk de persoonstypen voor Privédetective


Baas


Lees meer

Waarnemer


Lees meer

Interview met een Privédetective

Er zijn nog geen interviews geplaatst. Wil je worden geïnterviewd en jezelf of je bedrijf onder de aandacht brengen? Laat het ons weten en stuur een mail.


Beoordeling van het beroep Privédetective

Bekijk hoe onze bezoekers dit beroep beoordelen. Nog geen beoordeling? Help onze bezoekers en geef jouw beoordeling of mening over het beroep Privédetective

Functie inhoud:
Salaris en arbeidsvoorwaarden:
Doorgroeimogelijkheden:
Arbeidsmarktperspectief:
Bedankt voor uw feedback.

Solliciteren op de functie Privédetective

Wanneer je gaat solliciteren voor een baan als Privédetective dien je te letten op welke zaken er voor dit beroep specifiek gelden. Per beroepsgroep en functie verschilt bijvoorbeeld het taalgebruik en zijn bepaalde vaardigheden voor Privédetective belangrijker dan voor een ander beroep. Bij een sollicitatie is jouw CV een van de belangrijkste punten waar naar wordt gekeken, naast ook jouw motivatiebrief. Sta je op het punt te gaan solliciteren als Privédetective. Bekijk dan onze tips.

Bekijk onze CV en sollicitatietips

Is het beroep Privédetective iets voor je?

Zou je graag Privédetective willen worden? Of weet je nog niet welk beroep bij jou past? Als je wilt weten hoe je jouw eigenschappen en competenties kunt gebruiken op de arbeidsmarkt, vul dan onze beroepskeuze test in en kom erachter of een baan als Privédetective bij jou past.

Doe de gratis beroepskeuzetest

Actuele blogposts


reacties op Privédetective

ano

hoeveel kan een detective max verdienen

Frank van aggelen

Wil graag sollicteren als prive detective mei ga ik mijn examen doen en wi graag veder in deze baan

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.


Ga direct naar