Resort Manager Salaris, Taken, Vacatures, Opleiding, Toekomst & Skills

Wat doet een Resort Manager? Lees de functieomschrijving.

De Resort Manager is de eindverantwoordelijke voor de complete bedrijfsvoering van een resort. De Resort Manager geeft leiding, onderhoudt contacten en is verantwoordelijk voor de promotie en marketing.

Een Resort Manager is werkzaam bij een resort. Een resort is een verblijfsoord dat vaak gericht is op comfort en luxe. Zo kan een resort een vakantieverblijf zijn, maar bijvoorbeeld ook een conferentieoord of recreatieoord. Vaak heeft een resort hotelfaciliteiten met daarbij recreatiebestemmingen. Denk hierbij aan zwembaden, sauna’s, restaurants, cafés, sportgelegenheden en fitnesszalen.

De Resort Manager is degene die leiding heeft en eindverantwoordelijke is voor het gehele resort, en daarmee dus alle faciliteiten. Vaak hebben de verschillende faciliteiten en recreatiebestemmingen ook elk nog hun eigen manager. De Resort Manager stuurt hen aan en runt daarmee het hele team. De Resort Manager moet daarom beschikken over goede leidinggevende kwaliteiten. Ook moet de Resort Manager goed het overzicht kunnen houden en beschikken over goede financiële en organisatorische kennis. De Resort Manager moet gastvrij zijn en klantvriendelijkheid moet hoog in het vaandel staan. Hiervoor moet de Resort Manager beschikken over goede sociale en communicatieve vaardigheden.

Wil je werken als Resort Manager?

Werk je al als Resort Manager en zoek je een nieuwe baan? Of wil je Resort Manager worden? Wil je het gemiddelde salaris weten? Op nationaleberoepengids.nl staat alles wat je nodig hebt. Hieronder vindt je de vacatures en de opleidingen voor Resort Manager, maar ook informatie over het salaris, de baankansen, de beste werkgevers en nog veel meer!


Alles over het beroep Resort Manager in één oogopslag

Persoonstype:

Netwerk:

Opleidingsniveau:

Salarisindicatie:

  • Van onbekend

Baankans:

Aantal vacatures:

0

Aantal opleidingen:

Baankans

Huidige aantal vacatures

0


Salaris en Arbeidsvoorwaarden Resort Manager

Wat verdient een Resort Manager?

Het salaris van de Resort Manager is lastig in te schatten. Dit is ook afhankelijk van de grootte van het resort en de hoeveelheid faciliteiten.

Salarisschaal Resort Manager

  • Maximaal
  • Gemiddeld
  • Minimaal
Bovenstaande bedragen zijn bruto maandsalarissen.

Vacatures Resort Manager

Er zijn geen vacatures aanwezig.

Arbeidsmarktperspectief en doorgroeimogelijkheden Resort Manager

Hoe goed is de toekomst voor de Resort Manager? 

Er zijn maar een gering aantal banen voor de Resort Manager gezien het een vrij specifieke functie is. Er zijn dan ook niet veel resorts en een baan in het buitenland is niet ondenkbaar. De Resort Manager heeft al een hoge functie en doorgroeimogelijkheden zijn er dan ook niet veel, behalve naar een succesvol resort en bij uitbreiding van het resort.

Baankans Resort Manager

Powered by arbeidsmarktkansen.nl

Huidige aantal vacatures

0


Wil je weten wat jouw arbeidsmarktwaarde is?

Plaats nu je cv en kom erachter

Resort Manager worden: Opleidingen tot Resort Manager

Hoe word je een Resort Manager? 

De Resort Manager moet affiniteit hebben met toerisme en een toeristische opleiding is dan ook vaak een vereiste. Denk hierbij aan een opleiding zoals HBO Toerisme. Maar ook andere opleidingen kunnen voor de Resort Manager  geschikt zijn. De Resort Manager moet ook leidinggevende kwaliteiten hebben en beschikken over goede organisatorische en financiële kennis.

De 0 beste opleidingen, cursussen en traningen tot Resort Manager

Meer opleidingen Resort Manager

Weet je nog niet of je Resort Manager wilt worden? Of wil je doorgroeien? Misschien is er wel een vervolgopleiding Resort Manager of specialisatie cursus te vinden.

Zoek in alle opleidingen, cursussen en trainingen


Netwerk Resort Manager

Met wie werkt een Resort Manager samen? 

De Resort Manager heeft veel contact met de medewerkers van het resort. De Resort Manager stuurt de managers van de onderliggende faciliteiten aan en heeft regelmatig contact met hen. Ook heeft de Resort Manager contact met klanten en bedrijven om het resort zo goed mogelijk te kunnen promoten.


Resort Manager


Organisaties waar een Resort Manager werkzaam is

Waar werkt een Resort Manager meestal? 

De Resort Manager is werkzaam bij een resort. Vaak is dit een vakantieverblijf met hotelfaciliteiten en recreatiebestemmingen, maar het kan ook een conferentieoord zijn. De Resort Manager is werkzaam in de profit sector.

Meer weten over werken in de Beleid & Organisatie?

Bekijk werken in Beleid & Organisatie

Best beoordeelde werkgevers Resort Manager

Waar kun je het beste werken als Resort Manager? Hieronder vindt je de best door de Resort Manager beoordeelde bedrijven, en/of die met de meeste vacatures.

Op dit moment zijn er geen bedrijven gevonden voor het beroep Resort Manager.

Competenties, Skills en Vaardigheden Resort Manager:

Welke competenties heeft een een Resort Manager nodig? Hieronder vind je ze met de beschrijving ervan.


Persoonstypen Resort Manager

Wat voor persoonlijkheid heb je als Resort Manager nodig? 

De Resort Manager moet veel affiniteit met de toeristische sector hebben, klantvriendelijk zijn en financiële en organisatorische kennis hebben. De Resort Manager moet zelfverzekerd zijn en leiding kunnen en durven geven aan een team van managers en werknemers (Baas). De Resort Manager moet resultaatgericht kunnen werken en naar een succesvol resort streven (Succesvolle werker).

Bekijk de persoonstypen voor Resort Manager


Baas


Lees meer

Succesvolle werker


Lees meer

Interview met een Resort Manager

Er zijn nog geen interviews geplaatst. Wil je worden geïnterviewd en jezelf of je bedrijf onder de aandacht brengen? Laat het ons weten en stuur een mail.


Beoordeling van het beroep Resort Manager

Bekijk hoe onze bezoekers dit beroep beoordelen. Nog geen beoordeling? Help onze bezoekers en geef jouw beoordeling of mening over het beroep Resort Manager

Functie inhoud:
Salaris en arbeidsvoorwaarden:
Doorgroeimogelijkheden:
Arbeidsmarktperspectief:
Bedankt voor uw feedback.

Solliciteren op de functie Resort Manager

Wanneer je gaat solliciteren voor een baan als Resort Manager dien je te letten op welke zaken er voor dit beroep specifiek gelden. Per beroepsgroep en functie verschilt bijvoorbeeld het taalgebruik en zijn bepaalde vaardigheden voor Resort Manager belangrijker dan voor een ander beroep. Bij een sollicitatie is jouw CV een van de belangrijkste punten waar naar wordt gekeken, naast ook jouw motivatiebrief. Sta je op het punt te gaan solliciteren als Resort Manager. Bekijk dan onze tips.

Bekijk onze CV en sollicitatietips

Is het beroep Resort Manager iets voor je?

Zou je graag Resort Manager willen worden? Of weet je nog niet welk beroep bij jou past? Als je wilt weten hoe je jouw eigenschappen en competenties kunt gebruiken op de arbeidsmarkt, vul dan onze beroepskeuze test in en kom erachter of een baan als Resort Manager bij jou past.

Doe de gratis beroepskeuzetest

Actuele blogposts


Ga direct naar